Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 [3]  Sve   Dolje

Autor Tema: Cijene dijelova kod nas i vani  (Posjeta: 2147 )

lunjo

• **
  • Spol: Ženski
  • Vozi: bolje da neznaš
Odg: Cijene dijelova kod nas i vani
« Odgovori #50 : 27. Listopad 2011, 16:43:14 »

. od silnog smijanja sam skuzio da si platio svjecice SVAKU po 120 kn a da su kod nas bile 90 kn ... opao sam sa stolice od smijanja
my bad

čitaj s razumijevanjem ;)
Evidentirano
ko , ja rejseRR , nikad  :mrgreen:

PileRR

• *
  • Spol: Muški
  • Vozi: S1000RR
« Odgovori #51 : 27. Listopad 2011, 17:11:03 »

ja zbilja trebam citat sa razumijevanjem prije nego posaljem... uglavnom...
u Iraq u US bazu posta dodje ko unutar US tako da sam stalno u shopingu ...
ovako se otprilike krecu cijene u trgovinama gdje kupujem
fiteri su svi po 80-90 ak dolara, oprema ko da si na buvljoj pijaci straznja guma 190/55/17 140 $ biraj koju, rukavice kratke kozne idu od 45 $ na gore, bas slazem straznji prijenos (haha prednji ne postoji) cijena smijesna
Evidentirano

mr.mee

• Vozi: kawasaki z650 i z750
« Odgovori #52 : 27. Listopad 2011, 17:17:40 »

ma sve u redu ... smijao sam se onim pticama od malo prije (bez uvrede molim) pa onda vizirima, sjetim se svoje kacige dva broja vece i onda vidim tvoj post .... od silnog smijanja sam skuzio da si platio svjecice SVAKU po 120 kn a da su kod nas bile 90 kn ... opao sam sa stolice od smijanja
my bad

jesam lud, ali nisam glup, ali nema frke,

i kao što kaže lunjo

čitaj s razumijevanjem ;)

Peter Stingray

« Odgovori #53 : 28. Listopad 2011, 19:34:08 »

ja zbilja trebam citat sa razumijevanjem prije nego posaljem... uglavnom...
u Iraq u US bazu posta dodje ko unutar US tako da sam stalno u shopingu ...
ovako se otprilike krecu cijene u trgovinama gdje kupujem
fiteri su svi po 80-90 ak dolara, oprema ko da si na buvljoj pijaci straznja guma 190/55/17 140 $ biraj koju, rukavice kratke kozne idu od 45 $ na gore, bas slazem straznji prijenos (haha prednji ne postoji) cijena smijesna

Jeli misliš ne postoji opčenito ili tamo gdje ti kupuješ,ako želiš imaš manje prednje lančanike na ovoj njemačkoj stranici,standard je 17,a možeš dobiti zamjenski od 14,15 i 16 zubi.

http://www.wieres.de/index.php?func=kkits&hersteller=4&hubraum=1000   KLIKNI na alle anzeigen pod Ritzel što je prednji lančanik na njemačkom
Evidentirano

PileRR

• *
  • Vozi: S1000RR
« Odgovori #54 : 28. Listopad 2011, 20:43:37 »

Jeli misliš ne postoji opčenito ili tamo gdje ti kupuješ,ako želiš imaš manje prednje lančanike na ovoj njemačkoj stranici,standard je 17,a možeš dobiti zamjenski od 14,15 i 16 zubi.

http://www.wieres.de/index.php?func=kkits&hersteller=4&hubraum=1000   KLIKNI na alle anzeigen pod Ritzel što je prednji lančanik na njemačkom

Hej bok,
pod prijenos mislim na paket (dva lancanika+lanac) pa kad sam vidio otipkanu rijec straznji opet sam se poceo smijat jer bi onda prednji (prijenos/paket) pogonio prednji kotac...
.... previse smijanja, nece se ponovit ... moje isprike na nerazumljivosti, zaista
Uglavnom.... sastavljam elaborat o prijenosu i drago mi je da si spomenuo lancanik. Da 17/44 525 sa 118 karika je standard mada je 14 presmiono al eto ... kao sto kazes stavili su ga u ponudu
U svakom slucaju hvaala za javljanje, pogledat cu .... pored kvalitete koja je bitna usporedit cu i cijene  :palacgore:

EDIT: ... kad bih znao iti jednu njemacku rijec osim "shnaps" ... ma dobro je .. klikam po brojevima
« Zadnja izmjena: 28. Listopad 2011, 21:24:01 PileRR »
Evidentirano
 Str: 1 2 [3]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.086 sekundi uz 15 upita.