Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 [2]  Sve   Dolje

Autor Tema: Čudan 'novi' zvuk u mašini  (Posjeta: 1525 )

KING RR

• Spol: Muški
  • Vozi: stRReetfighteRR fRRom Akashi
Odg: Čudan 'novi' zvuk u mašini
« Odgovori #25 : 15. Lipanj 2011, 18:41:31 »

A mogli bi al jednu bRRzinsku    :misli:    di inače piješ  ili daj broj na pp   :palacgore:
Evidentirano
Kad sam bio mlad mislio sam da je novac najvažnija stvar u životu.. sad kad sam ostario znam da jest !!

goodie

• **
  • Vozi: GSX-R 600 SRAD
« Odgovori #26 : 15. Lipanj 2011, 21:04:50 »

Znaš da moraš postupati sukladno naređenju policijskog službenika jer će na kraju glasnogovornica PU govorit kak si sam pao niz stepenice i da su podljevi zapravo od udaranja vlastitom glavom u ormar pa su te morali vezati radi tvoje sigurnosti   8) :LOL:

Sorry na ofanju  :mrgreen:
« Zadnja izmjena: 15. Lipanj 2011, 21:23:07 goodie »
Evidentirano

vujinn

• *
  • Vozi: honda cbr 600f
« Odgovori #27 : 26. Lipanj 2011, 23:04:38 »

ja imam cbr 600 f nije ta kubikaza ali meni se cuje samo pri odredjenim okretajima tacnije5500 kao da nesto zavibrira ili ti zabruji i ustanovili smo da je natezac lanc u masini.

Evidentirano
caos u umagu radim haos.

alen600

• **
  • Vozi: HONDA CBR600RR MOVISTAR
« Odgovori #28 : 30. Lipanj 2011, 11:07:35 »

I meni se pojavljuje taj čudan zvuk na 5000 o/min sa desne strane motora  :?  ( HONDA CBR 600 RR 2006, 40000 km). Isto sam prvo mislil da je kvačilo,al je očito taj napinjač faznog lanca.
Evidentirano

thekingnoa

• *
  • Vozi: u mislima ZX14 :)
« Odgovori #29 : 31. Srpanj 2011, 16:07:30 »

Ne bi trebalo previše čekati sa zamjenom španera faznog lanca,jer dolazi do ubrzanog habanja samog lanca,klizača i "zupčanika" bregastih.Inače,jedan fazni lanac "nadživi" dva španera otprilike...Nego,supertom,nisi napisao kako je sve to završilo?Problem riješen zamjenom španera?... :misli: I,još me zanima ako netko zna,DA LI SU NOVI HONDINI MODIFICIRANI NATEZAČI IMALI DVIJE TOČKE NA SEBI ILI JEDNU KAO DO SADA ?? Hvala ... 8)
Evidentirano
"He was famous that no man should ever be"

supertom

• *
  • Vozi: Honda CBR 1000RR :)
« Odgovori #30 : 31. Srpanj 2011, 22:19:42 »

Nisam mjenjao jos, do sad sam vozio tak, sad bi trebao na servis pa cu pitat da provjere natezac
Evidentirano
i tako dalje...

supertom

• *
  • Vozi: Honda CBR 1000RR :)
« Odgovori #31 : 04. Kolovoz 2011, 15:13:51 »

Ne bi trebalo previše čekati sa zamjenom španera faznog lanca,jer dolazi do ubrzanog habanja samog lanca,klizača i "zupčanika" bregastih.Inače,jedan fazni lanac "nadživi" dva španera otprilike...Nego,supertom,nisi napisao kako je sve to završilo?Problem riješen zamjenom španera?... :misli: 

Servis je napravljen, spaner nije potrebno mijenjati jos...malo se cuo kaze Pero ali je savjet da ce ne treba mijenjat jos i da bi mjenjanje sad bilo bacanje novaca.. kad to serviser kaze znam da na pravom mjestu servisiram...inace u drugom servisu (necu sad spominjat kojem) su mi htjeli mijenjat i fazni i spaner samo po zvuku bez da su provjerili da li je doista potrebno mijenjat sve. sto je naj bolje sad nakon servisa radi odlicno i nema nekih zvukova kao prije servisa. Moram pohvalit Peru i Big Bike, i samo tamo servisiram.
Evidentirano
i tako dalje...
 Str: 1 [2]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.058 sekundi uz 15 upita.