Video lokacija
Koji je razlog brušenja brojeva šasije
bolje da je išo bježat....ovak ode i on i motor i sve..al ak ga je ukral tak mu i treba...e a koja je poanta da me zaustave s npr leo vinceom bez db killera? skidanje tablica ? kazna? kolko? kaj?
Kvrapcuuu, nisam znao da se Triumph mogao dobiti na voznju, a vec jedno vrijeme pikiram street/speed triple...A jesu RRovi "popadali", mislio sam i ja da ce polukruzno i crta, al izgleda po opremi da su isli samo do birtije
Kaže dečec sa teh.pregleda da je tolerancija 5decibela,šta bi reklo da ako nprmeni na pločici piše 92dB ,a oni izmjere do 97,ja prolazim
malo mi je ipak ovaj dio sa moto susretima bio nekako nepovezan .... skužio sam nekoliko različitih lokacija, ali niti za jednu nije pisalo (ili nisam vidio) gdje se nalazi ..
Emisija je super, no onaj prilog o mjerernju buke me baš i ne uveseljava.....
ko god se buni oko mjerenja buke nek samo dođe do mene doma i vrati se jedno 12 sati unatrag, neki kretenoid u 2-3 ujutro je prozujal po drvinju ko da je na grobniku i to negdje oko ciljne ravnine, jebo ga moj susjed Đuro u dupe da ga jebo
ja sam točno na početku ulice, i tu ili kreću ko da su na startu utrke ili koče do nema sutra, a asfalt sklizak ko špigl, idealan sa driftere i ine... u svakom slučaju milina za slušat
kvaliteta emisije je svaki put sve veća nego, opako vozi ta belosvetska milicija
Baš mi se sviđa emisija...kvaliteta sve bolja i bolja.....
Da,ali čekamo 13-cu ...