Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 [Sve]   Dolje

Autor Tema: Ako već morate kupiti veliko kolo, bar nek bude jak i ljep(Sportcity 250)  (Posjeta: 1725 )

joke

• Spol: Muški
  • Vozi: Šta stigne

Evo prve pozitivne stvari nakon Piagiovog preuzimanja Aprilie se već dešavaju. Predstavljen je novi, obnovljeni Sportcity, sada sa 2 prednja diska, povečanom zapremninom i snagom(22,5 KS), večim mjestom pod sjedalom i dorađenim detaljima šasije.
Još samo da izađe neka jača sportska pila tako da ovi Burgmani 650 ne jebu zid s tim mjenjačem i konjima.

« Zadnja izmjena: 19. Rujan 2009, 13:03:49 liberty »
Evidentirano
Ponuda rabljenih motocikala i skutera iz programa "Staro Za Novo" http://www.njuskalo.hr/trgovina/yamahapb

www.facebook.com/yamaha.pribudic.borcic

Dylan

• Vozi: Kawasaki ER 5

Krasan skuter! Kad sam sjeo na Sportcity 200 osjećaj je bio potpuno identičan onom na Dylanu. Zato mi se toliko i svidio.

Kad bih sad kupovao skuter, ovaj novi 250 bio bi mi u najužem izboru!
Evidentirano
...mi trkači... :)

strasilo

• šafran
  • Vozi: egzotičnu Suzu i najbržeg pocketa u Požegi

nisam neki ljubitelj scootera, ali ovaj i ne zgledi tako loše...  :mrgreen:
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

blagi

• Vozi: Tuono R, Scarabeo 200 i.e.

Pa jel ide sad napokon integralna kaciga pod sic???
Mislim skuter je sasvim dobar i sto puta ljepši od beverlya!!
Aprilia rules!!
Evidentirano
Bolje bit zatvoren po prirodi nego po zakonu!

strasilo

• šafran
  • Vozi: egzotičnu Suzu i najbržeg pocketa u Požegi

a moze se stavit i boca plina ili gajba mlijeka na pod jer mu je ravan.
pa to i je namjena skutera...  :mrgreen:
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

Izi

• Vozi: KLE500

stvarno dobro izgleda  8)
Evidentirano

joke

Pa jel ide sad napokon integralna kaciga pod sic???
Mislim skuter je sasvim dobar i sto puta ljepši od beverlya!!
Aprilia rules!!

Ne ide još uvjek integralna kaciga pod sic, al jebiga to je kompromis velikog kola, ili mjesto i mali kotač, ili velike i malo mjesta.
U ovaj novi Sportcity može stati jet kaciga s dubokim vizirom
Evidentirano
Ponuda rabljenih motocikala i skutera iz programa "Staro Za Novo" http://www.njuskalo.hr/trgovina/yamahapb

filiplatinovicz

• *
  • Vozi: GT 200L, PX 200E, Skipper 125 ST i Speedfight 2

prekrasan skuter... skoro kao moj peugeot!
ne vidim razloga da jedna osoba za iskljucivo gradsku voznju uzima nesto jace od cvaje 50 ccm, osim ako na semaforu ne zeli biti najbrza...
 :mrgreen:
Evidentirano
COITO ERGO SUM

joke

ne vidim razloga da jedna osoba za iskljucivo gradsku voznju uzima nesto jace od cvaje 50 ccm, osim ako na semaforu ne zeli biti najbrza...

Dobro si rekao JEDNA osoba, jer dvije su već problem na skuteru koji maximalnu brzinu ima ograničenu na 50 km/h. Da ne spominjem razloge kao smrad izgorenog dvotaktnog ulja u kosi i sl.

p.s. ako si ti izabrao X-fight kao idealan skuter, onda sigurno koketiraš sa sportom jer je očigledno da si se udobnosti i praktičnosti odrekao, pa ne vidim zašto imaš nešto protiv onih koji žele biti prvi na semaforu :misli:
Evidentirano

filiplatinovicz

• *

mislis, joke, na MIRIS dvotaktnog ulja u kosi???  :mrgreen:

moj motor nije blokiran, ali nije ni nabrijan... tak da povuce do cca 70 km/h, no kako sam imam vise od 100 kila, u dvoje je na njemu doista nije zabavno... za to bih jednostavno trebao ne samo jaci, nego i veci skuter  :shock: :misli:

uz to, x-fight uopce ne smatram idealnim, ali mi je dobar za grad. ima i boljih skutera u klasi 50 od njega. no, svidja mi se linija, motor je ok, vodeno hladjenje, ciklistika zadovoljavajuca, kotaci dovoljno veliki i siroki, dvije disk kočnice... ne smatram ga neudobnim, sjediste je siroko, prostora pod njime je dosta, a imam i mdjunoznu kuku i gotovo ravnu podnicu tako da nikada nisam imao problema s prijevozom meni potrebnih stvari...

koji su skuteri za Tebe bitno udobniji i prakticniji???

... i doista nista nemam protiv svih koji hoce biti prvi na semaforu. i tako ih je ispred mene pun k....! :jesus:

Evidentirano
COITO ERGO SUM

joke

koji su skuteri za Tebe bitno udobniji i prakticniji???

Od sportskih skutera kao što je tvoj x-fight udobniji je svaki skuter sa večim kotačem ili ovjesom dužeg hoda, a praktičniji je svaki koji ima slobodan prostor (ne tunel) između nogu vozača
Evidentirano

djenka

• **

super je skuter, vise nece beverly imati 70% trzista u toj klasi :-))
Evidentirano

filiplatinovicz

• *

krasno si nagadio mog zelenog zmaja škrgutnjaka, Joke!  :(
nanosis mi teske dusevne boli, no tjesim se barem da mi je skuter lijep! za razliku od onih s većim kotačima do riti  :mrgreen:
za razliku, pod sjedistem imam dosta prostora, a sredisnji tunel jedva da se i primijeti... samo da znas!
jedino zbog cega bih kupio skuter s jačim motorom su ova bedasta ograničenja na 50 km/h i eventualno zelja da odem na kakav izletic izvan grada. Inace, za voznju centrom Zagreba, gdje zivim x-fight je stvarno praktičan... veceras sam u Medulicevoj, u koloni automobila, obrijal Harleya ko balavca!  :palacgore:
Evidentirano
COITO ERGO SUM

blagi

• Vozi: Tuono R, Scarabeo 200 i.e.

krasno si nagadio mog zelenog zmaja škrgutnjaka, Joke!  :(
nanosis mi teske dusevne boli, no tjesim se barem da mi je skuter lijep! za razliku od onih s većim kotačima do riti  :mrgreen:
za razliku, pod sjedistem imam dosta prostora, a sredisnji tunel jedva da se i primijeti... samo da znas!
jedino zbog cega bih kupio skuter s jačim motorom su ova bedasta ograničenja na 50 km/h i eventualno zelja da odem na kakav izletic izvan grada. Inace, za voznju centrom Zagreba, gdje zivim x-fight je stvarno praktičan... veceras sam u Medulicevoj, u koloni automobila, obrijal Harleya ko balavca!  :palacgore:

Jebate... baš si pravi seviljski brijač!!!  :LOL:
Evidentirano
Bolje bit zatvoren po prirodi nego po zakonu!

Eladio

ovo je stara honda sh150 , ali prerada  :mrgreen:
Evidentirano

chief engineer

• *
  • Vozi: Koliko god moĚŞe potegnit...

Lip je stvarno, al mi je Beverly još uvik lipši.Neznan samo koji je jači.Ovi Sportcity ima 22,5 KS, nije za bacit....al pšto ja naginjen sportskoj vožnji (i to dobro naginjen), ipak mi je Bev još najdraži.
Evidentirano
Znan sve

joke

Lip je stvarno, al mi je Beverly još uvik lipši.Neznan samo koji je jači.Ovi Sportcity ima 22,5 KS, nije za bacit....al pšto ja naginjen sportskoj vožnji (i to dobro naginjen), ipak mi je Bev još najdraži.

mala moja nek ti je na znanje sila masi daje ubrzanje, pivaju na seoskim zabavama, a to se odnosi i na brzinu jer ipak je sportcity jednake snage kao i Beverly, a dosta je lakši, pa ti zaključi koji je brži.
Da ne spominjem 2 diska napred, puno sportskiji dizajn, ravnu podnicu, a kamoli to što je u stvari Sportcityeva 15 colna felga sa višom gumom u stvari ista kao i klasična 16 colna sa niskoprofilnom gumom
Evidentirano

pak

• **
  • Vozi: suzuki SV-1000-N

Pa u konačnoj brzini se nije baš proslavio...mislim da je 122.
Do 80 da vuče dobro...ali mene zanima kako vuče od 80 na više?
Kolika je uopče cijena za 250ccm verziju?
Evidentirano

joke

Pa u konačnoj brzini se nije baš proslavio...mislim da je 122.
Do 80 da vuče dobro...ali mene zanima kako vuče od 80 na više?
Kolika je uopče cijena za 250ccm verziju?

122 je više nego dobra brzina, a kako ista ovisi i stupnju razrađenosti, načinu vožnje, gorivu, gumama i sličnim stvarima, onda je ova koju ti navodiš među višim za koje sam čuo(tvornica deklarira max. 120 km/h). Ukoliko te zanima ubrzanje, to se vrlo lako rješi ugradnjom variomata s ravnim kliznim utorima utega (malossi)

250 bi trebala koštati nešto više od 28000 kn.
Evidentirano

pak

• **

122 je više nego dobra brzina, a kako ista ovisi i stupnju razrađenosti, načinu vožnje, gorivu, gumama i sličnim stvarima, onda je ova koju ti navodiš među višim za koje sam čuo(tvornica deklarira max. 120 km/h). Ukoliko te zanima ubrzanje, to se vrlo lako rješi ugradnjom variomata s ravnim kliznim utorima utega (malossi)

250 bi trebala koštati nešto više od 28000 kn.

Pa 120 je sasvim ok brzina...ali znam da bet&win ide 127 a beverly 135,čak i malo više...pa je zato tih sp-ovih 122 malo čudno izgledalo..pogotovo ako se uzme da imaju on i bev vjerojatno isti motor....(a možda je zbog manjih kotača krajnja manja).

i Dalje bi me zanimalo dal je on brži od beva od 80-120..ili  je obrnuto.

hvala za cijenu....čini mi se da je sasvim pristojna.....očekivao sam malo iznad 30k kn.
Evidentirano

joke

Pa 120 je sasvim ok brzina...ali znam da bet&win ide 127 a beverly 135,čak i malo više...pa je zato tih sp-ovih 122 malo čudno izgledalo..pogotovo ako se uzme da imaju on i bev vjerojatno isti motor....(a možda je zbog manjih kotača krajnja manja).

i Dalje bi me zanimalo dal je on brži od beva od 80-120..ili  je obrnuto.

hvala za cijenu....čini mi se da je sasvim pristojna.....očekivao sam malo iznad 30k kn.

Budi siguran da brzine koje navodiš nisu istinite, one se ne mjere na km/satu vozila niti usporednom vožnjom s nekim automobilom, realni podaci se mogu nači samo u homologacijskom zapisniku, ili da budu mjereni na radnom stolu u istim uvjetima za sva vozila.
Promjer kotača koji spominješ je isti jer Sportcity ima višu, a Bev nižu gumu tako da na kraju vanjski promjer (55 cm) nema utjecaj na ubrzanje. Ako se već hvataš tog područja onda bi trebao znati da će manji promjer kod iste mašine dati veče ubrzanje, bez da ponavljaš pitanje
Evidentirano

chief engineer

• *
  • Vozi: Koliko god moĚŞe potegnit...

S novin gumama i dobro zagrijanon makinjon, beverly ide priko 140. Nek se zna da ga ne hvalin zato jer ga iman, nego stvarno nikad nisan čuja niti riči pokude za beverlija. Od nikoga. Sad, nemogu objektivno uspoređivat sportcitija i beverlija, sportcitija nisan vozija. Al san nekako uvjeren da će beverli ostat na iznad sporcitija po prodaji. Provjeren je. Šta je sigurno sigurno. Ponavljan, neman ništa protiv te aprilije
Evidentirano
Znan sve

filiplatinovicz

• *

meni je ašrilia doista ljepša, a po s vemu sudeći i 10 posto jeftinija...  :jesus:
Evidentirano
COITO ERGO SUM

pak

• **

Kad će se 250ccm verzija pojaviti u prodaji i hoče li biti isključivo injection?
Evidentirano

Robertinho

• **
  • Vozi: Trokolicu

da li je to onaj piaggiov quasar motor?
« Zadnja izmjena: 15. Kolovoz 2006, 19:55:18 Robertinho »
Evidentirano
Banana

Sledgehammer

• Gost

Ne vidim razloga da netko uopće uzima cvaju....  :misli: :misli:
Evidentirano

Sledgehammer

• Gost

da li je to onaj piaggov quasar motor?

Mislim da je, jer Quasar je linija povećana sa 200 na 250 ccm.
Evidentirano
 Str: 1 2 [Sve]   Gore

Stranica je generirana za 0.129 sekundi uz 16 upita.