I mi stigli danas sa sličnog đira...Sarajevo-Crna gora...oduševljeni totalno...posebno Durmitorom Slika more...
da nije plavi motor?ti i cura u cetvrtak na lovčenu?
Hehehe, i ja skoro isti đir Kod Sedla na Durmitoru je bio parkiran Fazer 600 ZG rege, možda još netko s foruma? I ZZR 1400 iz SB-a smo vidli kad smo se vraćali sa Lovćena
he he ... taj sam! sjećam se i gdje smo se sreli... na onom križanju gdje se prodaju neki suveniri...
Lijepa vožnjica , mi smo u to vrijeme išli na Rab.... Po slikama se vidi da je vrijeme bilo dobro. Mi smo imali 17. i 18. odlično vrijeme a povratak kući je bio prava katastrofa... Bura, kiša i temperatura od 9°-12° cijelim putem tako da je autoput bio jedini izbor.
slazem se,vec mi se u glavi vrti jos jedno putovanje ove godine,bilo kamo samo ne ispod 2000 km ,vec tri dana doma i isao bi nekamo
koliko ste potrošili? Ja namjeravam nešto slično slijedeće godine
moje mišljenje je da je unutrašnjost CG lijepša od morske strane
Lijepa tura, krajolik je stvarno prelijep Svaka čast što si to sve odvezao skuterom
neznam zasto svi hvalite to sta smo prosli sve sa skuterom?,pa sumnjam da bi nam bilo udobnije na bilo kojem motoru,a pogotovo suvozacici,brzina nam nije bila potrebna veca jer se po tim cestama i ne isplati juriti danijela zna cak i odspavat kada je umorna iza mene a sto se recimo kao nepouzdanosti za duza putovanja tice to daje jos veci draž avanturi ,ha ha,a tek sta spremamo iduce ljeto,sa skuterom naravno,plan je posijeta rodbini u londonu,i obilazak škotske,irske i cijelog otoka...
nakon dva dana u sarajevu krecemo dalje,rano ustajemo i plan je do predvece doci do dubrovnika,preko jablanice,mostara,međugorja i metkovica...
Niti ja ne razumijem zasto je ljudima cudno ovakve ture odvoziti na skuteru....zena i ja smo prosle godine odvozili istu ovu turu (slike su u signatureu ispod)...a ove godine smo vec odradili preko 6000 km na putovanjima...sad smo na turi po bosni...prekjucer smo prosli po ovoj cesti pored jablanice gore...pozdrav sa skutera iz jajca...
drž se stari, u sarajevu je kiša i vrijeme toliko loše da mi se ne da izaci na prozor.. nadam se da cete dobro stici kuci.
2belly, loading...krenuli jucer iz sarajeva za zg i upravo zbog loseg vremena smo ostali u jajcu...tu smo jos danas, a sutra nastavljamo za zg jer je prognoza odlicna...inace, zadnjih 5-6 dana je vrijeme bilo vrhunski...vruce i suncano...tropske temperature...
Tak treba; šteta bi bilo proći tim odličnim cestama po mokrom asfaltu, bolje pričekat i razledat Jajce i okolicu, (nije baš da se nema kaj za vidit) pa kad se posuši cesta, onda guštanje po zavojima, posebice ona dionica uz kanjon Vrbasa prema B. Luci koji te čeka sutra. .Uživajte i veselim se putopisu i slikama.
O da...prosao sam vec jednom vrbas i jedva cekam ponovo...
"... i tata bi sine.... "