Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 ... 3 4 [5]  Sve   Dolje

Autor Tema: Moto GP Mugello 2011  (Posjeta: 4903 )

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Spol: Muški
  • Vozi: honda cbx 550 F1
Odg: Moto GP Mugello 2011
« Odgovori #100 : 04. Srpanj 2011, 23:41:36 »

ma ti dečki u moto gp-u su se zmekšali nekak
em im smeta radijacija u japanu, em krastavci iz španjolske
mogli bi im dati joysticke u ruke, pa nek svaki doma iz fotelje vozi
To i rade u slobodno vrijeme  ;)

Stoner je u 6,9,10,11,12 krugu vozio 1,49... a u 20,21,22 krugu 1,48...

O kakovom popuštanju guma on priča kad je pred kraj trke vozio brže.
Lorenzo je drugu polovicu trke stisnio i zasluženo pobjedio.

Nije honda više toliko bolja i brža na ravnom koliko je na početku gp-a to bila.

A da je stoner na dukatiu bio bi kao rosi plasiran ili iza njega.

Ove godine dukati je zaostao u tehničkom smislu od honde i Yamahe da to vozač teško može toliku razliku nadoknaditi.

Istina za vremena po krugovima a Lorenzo ima onu taktiku starih vozača jurišaj pametno a kad je borba i kad osjeti da je blizu kraj stisni u pravo vrijeme i ubijaš najbrže-čekanje i strpljenje-napad jednostavno ali sa onim pod nogama jer već se dugo vidi koliko mučno drapaju Dukce ali jednostavno kao da neće okine Dukac pa možeš biti i vanzemaljac i kukac ako se umoriš dva put više nego jahači na Japanerima iako sam optimist-do kraja.
Evidentirano
"Ne pišaj mi iza leđa i ne govori mi da pada kiša''    "CALIMERO"   Jedan je Agostini,
Jedan je Fangio,Ostali su proizvod tehničke evolucije.
'' Apartmane i sobe s kupatilom; cijena po masi i dužini osobe ''

Shepa

• Vozi: GS500 K1
« Odgovori #101 : 04. Srpanj 2011, 23:51:16 »

Evo malo čitabe od čovika koji je malo duže u praćenju GP-a od nas, pa kome se da čitat (3 nastavka po nekoliko stranica), bit će mu puno toga jasnije zašto je danas tako malo (prave) borbe na stazi, i zašto je teško nadoknadit zaostatak u utrci, čak i sa konkurentnim motorom...

http://moto-racing.speedtv.com/article/motogp-noyes-notebook-the-missing-ingredient-pt-i/

http://moto-racing.speedtv.com/article/motogp-noyes-notebook-the-missing-ingredient-pt-ii/

http://moto-racing.speedtv.com/article/motogp-noyes-notebook-the-missing-ingredient-pt-iii/
Evidentirano
"Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwyll-llantisiliogogogoch" is the name of a town in North Wales.
The name translates as "The church of St. Mary in the hollow of white hazel trees near the rapid whirlpool by St. Tysilio's of the red cave".

RideHard

• **
  • Vozi: Honda CB 900 F Bol D'or / CBR 1000F '96.
« Odgovori #102 : 05. Srpanj 2011, 01:54:53 »

Stoner je u 6,9,10,11,12 krugu vozio 1,49... a u 20,21,22 krugu 1,48...

O kakovom popuštanju guma on priča kad je pred kraj trke vozio brže.
Lorenzo je drugu polovicu trke stisnio i zasluženo pobjedio.

Nije honda više toliko bolja i brža na ravnom koliko je na početku gp-a to bila.

A da je stoner na dukatiu bio bi kao rosi plasiran ili iza njega.

Ove godine dukati je zaostao u tehničkom smislu od honde i Yamahe da to vozač teško može toliku razliku nadoknaditi.

pusti ti te brojke, ocigledno je da je imao problema sa gumama. Da je Lorenzo toliko dobar bio, a da Stoner nije imao problema sa gumama stigao bi ga i obisao samo Lorenzo, a ne i Dovizioso. Ipak je Stoner klasa vise od Doviziosa da bi ga ovaj tek tako stigao i izborio se za 2. mjesto da Stoner nije imao problema sa gumama.

Lorenzu svaka cast na pobjedi, odlika sampiona i jest da ne odustaju do kraja jer ko zna kad ce se ukazat dobra prilika i treba biti spreman.
Evidentirano
www.moto-shop.ba  PRODAJEM CB 900F Bol D'or
faster and faster until the thrill of speed overcomes the fear of death
Some dream to escape reality, some to change it forever - Power of dreams -  Soichiro Honda

baxy

• Vozi: Honda cbr1000rr
« Odgovori #103 : 05. Srpanj 2011, 08:47:57 »

Nebi baš ovako potcjenjivao Dovija, pogledaj njegove rezultate samo ove godine pa ćeš vidjet da je svaku trku odradio maestralno.. Stoner je klasa ali da je klasa iznad Dovia i ne baš, mali talijan je zaslužio svaki bod i povjerenje honde ...
Evidentirano
Hoće li Bradl, Haslam ili Rossi ikada odvoziti krugove na Grobniku brže od svojih ćaća .. ??

54

• Vozi: 500 GAMMA CBR1000RR
« Odgovori #104 : 05. Srpanj 2011, 11:27:29 »

Evo malo čitabe od čovika koji je malo duže u praćenju GP-a od nas, pa kome se da čitat (3 nastavka po nekoliko stranica), bit će mu puno toga jasnije zašto je danas tako malo (prave) borbe na stazi, i zašto je teško nadoknadit zaostatak u utrci, čak i sa konkurentnim motorom...

http://moto-racing.speedtv.com/article/motogp-noyes-notebook-the-missing-ingredient-pt-i/

http://moto-racing.speedtv.com/article/motogp-noyes-notebook-the-missing-ingredient-pt-ii/

http://moto-racing.speedtv.com/article/motogp-noyes-notebook-the-missing-ingredient-pt-iii/

ovi osvrti Denisa su do jaja , milslia sam da me krpa nostalgija ali sad mogu reci era gp 500 od kraj 80-tih  i gp 1000 je puno kvalitetnija od gp 800 sve je objasnjeno do detalja isplati se procitat  :palacgore:
« Zadnja izmjena: 05. Srpanj 2011, 17:46:40 54 »
Evidentirano
Guzica poila dusu....

crobiker1

• **
  • Vozi: Ducati (tenisice)
« Odgovori #105 : 05. Srpanj 2011, 23:31:25 »

to sam mislio i ja na početku sezone...ali mu jednostavno neide na dukatiju. :LOL:
ne mislim nista loše protiv dukatija...motor je super ali kad uspoređujemo motogp motore jednostavno nije na svom mjestu kao honda ili yamaha sto se tice stabilnosti u svega ostalog.
evo npr gledam izlaske iz zavoja svaka honda ili yamaha ima prednji kotač u zraku 1cm pri ubrzavanju
dok to kod dukca ćeš manje primjetit.
i sam stoner je izjavio kad je sjeo na hondu da se preporodio sto se tice stabilnosti!
a zamisli sto ce tek biti nagodinu kad budu bili agregati 1000cc.
sto se tice setupa promjene iz FP1 do FP3 i opet nista nažalost,čak bude jos gore.
pogledaj malo FP1,FP2,FP3 te QP.rossi je odličan vozač ali jednostavno se pati sa motorom...
evo u ovoj utrci po krugu gubi vise od 1 sekunde...sto je nemoguce nadoknadit.

navijač sam rossia i mislim da se grdno prevario. :LOL: 

a što se tiće sica doslovce LETI na hondi i mislim kad prestane sa upadanjem da ce biti prijetnja mnogima :mrgreen:
ja sam jos uvijek misljenja da bude puuuno bolji druge sezone....a kad dojde druga sezona i ak bude tak onda bu tam one druge sezone bolji  :mrgreen: :LOL:
Evidentirano
Stand your ground

papillon

• Ostao sam uvijek isti
« Odgovori #106 : 06. Srpanj 2011, 00:21:06 »

ovi osvrti Denisa su do jaja , milslia sam da me krpa nostalgija ali sad mogu reci era gp 500 od kraj 80-tih  i gp 1000 je puno kvalitetnija od gp 800 sve je objasnjeno do detalja isplati se procitat  :palacgore:

Sječaš li se ovih tema - uvijek mislim da smo sve prevrtili ali teško.

http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,121386.400.html i žao mi je što je nismo stavili tu ali....

Kao i ove teme slične su ali kad se sve pregleda i pogledaju linkove koje smo stavljali tek onda vidiš razliku

http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,170897.0.html eto neki tad nisu ni znali da je i tko sve prije Grobnika vozio po Preluci a u obe teme ima puno vozača i snimki koje smo stavljali a koje  i danas s guštom pogledam.....

« Zadnja izmjena: 06. Srpanj 2011, 00:31:42 papillon »
Evidentirano
"Ne pišaj mi iza leđa i ne govori mi da pada kiša''    "CALIMERO"   Jedan je Agostini,

mladen59

• Vozi: HONDA CBF 600 S 2008 g.
« Odgovori #107 : 06. Srpanj 2011, 00:26:58 »

ja sam jos uvijek misljenja da bude puuuno bolji druge sezone....a kad dojde druga sezona i ak bude tak onda bu tam one druge sezone bolji  :mrgreen: :LOL:
U životu je lijepo biti optimist, ja sam uvijek realista, manje se čovjek razočara, a i zašto se zavaravat, pogotovo ako pokazatelji baš neidu optimizmu u prilog???!! :misli: :palacgore: 
Evidentirano
BOLJE S BICIKLOM U KURVANJE,
NEGO S MERCEDESOM NA POSO

baxy

• Vozi: Honda cbr1000rr
« Odgovori #109 : 06. Srpanj 2011, 14:45:10 »

Sječaš li se ovih tema - uvijek mislim da smo sve prevrtili ali teško.

http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,121386.400.html i žao mi je što je nismo stavili tu ali....

Kao i ove teme slične su ali kad se sve pregleda i pogledaju linkove koje smo stavljali tek onda vidiš razliku

http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,170897.0.html eto neki tad nisu ni znali da je i tko sve prije Grobnika vozio po Preluci a u obe teme ima puno vozača i snimki koje smo stavljali a koje  i danas s guštom pogledam.....

Ove teme me bace u bed što se tiče posla jer jedno vrijeme postanem neupotrebljiv za rad ... naravno vraćanje u GP povijest koja mnogim na forumu izgleda kao "zov dinosaura" je naša subjektivna istina koja vjerojatno mlađe može iritirati ali jebiga sad...nemožeš od toga pobjeći. Imali smo sreću živjeti stime.
Netko je spomenuo Maria Legu, pogledao sam neke svoje fotke i našao ga u praku vozača 1978 na prvom Grobniku, pobjednik Preluke 1977, svjetski prvak .... fotoaparat oko vrata samo pokazuje da su vozači u ono vrijeme imali i malo vremena za sebe, otišao je na rub parka i slikao tzv. "Grobničke alpe"...Hahlić, Kamenjak .... 

Evidentirano
Hoće li Bradl, Haslam ili Rossi ikada odvoziti krugove na Grobniku brže od svojih ćaća .. ??

suomy

• **
  • Vozi: samo Apriliju
« Odgovori #110 : 07. Srpanj 2011, 12:04:58 »

Repsolka 2012  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
« Zadnja izmjena: 07. Srpanj 2011, 12:34:29 suomy »
Evidentirano

papillon

• Ostao sam uvijek isti
« Odgovori #111 : 07. Srpanj 2011, 23:56:02 »

Ove teme me bace u bed što se tiče posla jer jedno vrijeme postanem neupotrebljiv za rad ... naravno vraćanje u GP povijest koja mnogim na forumu izgleda kao "zov dinosaura" je naša subjektivna istina koja vjerojatno mlađe može iritirati ali jebiga sad...nemožeš od toga pobjeći. Imali smo sreću živjeti stime.
Netko je spomenuo Maria Legu, pogledao sam neke svoje fotke i našao ga u praku vozača 1978 na prvom Grobniku, pobjednik Preluke 1977, svjetski prvak .... fotoaparat oko vrata samo pokazuje da su vozači u ono vrijeme imali i malo vremena za sebe, otišao je na rub parka i slikao tzv. "Grobničke alpe"...Hahlić, Kamenjak ....
Da Mario Lega,heba te kako se samo kod nas neki geniji brzo zaborave i nikad ne dobiju niti bar ime ulice a upisani su u svjetske knjige za vjeke vjekova  :?
Evidentirano

runner180

• **
  • Vozi: R6 2004
« Odgovori #112 : 08. Srpanj 2011, 20:30:33 »

simoncelli :afro:  daje ruku malome,a ovaj ga odjebe....

i na konferenciji još malo
pedrosa veli his head is nothing but hair

« Zadnja izmjena: 08. Srpanj 2011, 20:40:40 runner180 »
Evidentirano
GO!!!!!!!!

runner180

• **
« Odgovori #113 : 09. Srpanj 2011, 12:56:28 »

uvijek zanimljiva after the flag emisija

colin edwards  :palacgore: :palacgore: :palacgore:
« Zadnja izmjena: 09. Srpanj 2011, 13:13:38 runner180 »
Evidentirano
GO!!!!!!!!

maRRio 8

Evidentirano

tutankamon

« Odgovori #115 : 12. Srpanj 2011, 12:32:00 »

Evidentirano
Nalazite se na moderatorskoj listi praćenja. :LOL:

maRRio 8

« Odgovori #116 : 12. Srpanj 2011, 23:16:37 »

sad ćeš vidit kad papillon stavi snimku iz 2. svjetskog rata  :palacgore: :LOL: :LOL:
Nova ali stara snimka. :mrgreen:
Evidentirano

runner180

• **
« Odgovori #117 : 13. Srpanj 2011, 11:46:55 »

gle ovo.... :tongue: :tongue:
Evidentirano
GO!!!!!!!!

PacicLittle

• **
  • Vozi: Kawasaki ZR 7
« Odgovori #118 : 13. Srpanj 2011, 12:00:43 »

gle ovo.... :tongue: :tongue:

Dvostruki salto sa axlom.. Za mene cista petica!  :palacgore: :LOL: :LOL:
Evidentirano
Tits or gtfo.

papillon

• Ostao sam uvijek isti
« Odgovori #119 : 13. Srpanj 2011, 14:22:28 »

sad ćeš vidit kad papillon stavi snimku iz 2. svjetskog rata  :palacgore: :LOL: :LOL:

Pomalo doći će zima  :mrgreen:

Nova ali stara snimka. :mrgreen: 

Na vašu žalost pribavio sam puno materijala kojeg ću teško podijeliti s vama  :mrgreen:
Evidentirano

barba

• Vozi: HONDA
« Odgovori #120 : 13. Srpanj 2011, 22:57:53 »

Na vašu žalost pribavio sam puno materijala kojeg ću teško podijeliti s vama  :mrgreen:

To ti je isto ka da si reka da imaš sladoleda a da nan  nedaš.Škrtac. :LOL: :LOL:
Evidentirano
Vozi brzo a oprezno.

papillon

• Ostao sam uvijek isti
« Odgovori #121 : 14. Srpanj 2011, 00:38:22 »

To ti je isto ka da si reka da imaš sladoleda a da nan  nedaš.Škrtac. :LOL: :LOL:

Sa VHS-a na CD i onda ovamo ako svi budu bili dobri kao ti  ;)

Sunce ti kalajsano našao sam i sebe na snimkama pa gledam nekog mulca  :mrgreen:
Evidentirano
 Str: 1 ... 3 4 [5]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.165 sekundi uz 15 upita.