Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 [2]  Sve   Dolje

Autor Tema: Honda Dominator 650 cudan zvuk  (Posjeta: 799 )

kubik

• Spol: Muški
  • Vozi: Bicikl na zadnjem i TeTejca
Odg: Honda Dominator 650 cudan zvuk
« Odgovori #25 : 01. Srpanj 2011, 10:22:31 »

I ja sam se patio s istom mašinom, ali kad skužiš foru nije neki problem  :palacgore:
Mašina ne mora dolje da bi se skinio poklopac ventila. Rješenje je da se skine(u) karburatori i poklopac ventila se skida prema karburatorima (zadnjem točku) i tada se može skiniti bez problema.
(Problem je  skiniti karburatore bio barem kod mene na xl600-PD04  :mrgreen: )

Lanac je jednostavno za provući i spojiti. Malo više zafrkancije ima oko stavljanja u fazu ali ni to nije neki bauk.

A što se španera tiče - i ja sam pokušavao u milion pokušaja pa sam na kraju uzeo jedan stari "šarafciger" i savio ga polukružno tako da prati zakrivljenje zatezača. I umetanje je vrlo jednostavno...staviš sklop zatezača i tim savijenim šarafcigerom poguraš oprugu s donje strane da usjedne u svoj utor.
Poslije jednostavno poguraš zatezač dolje i kroz rupu u bloku s nekom cjevčicom samo pripaziš da se zatezač ne nakrivi, ubaciš osovinicu i osigurač u glavu (kod mene nije bio vijak)  :palacgore:

Inače po manualu treba biti kako strašilo veli - prvo ide zatezač i on se fiksira sa nekom tvrđom žicom (čak ima rupu na sebi za to), pa onda lanac i bregaste i uzubljivanje  :palacgore:

Evo i fotka takvog osigurača u kućnoj radinosti s jednog foruma:
Evidentirano
"Moj tata je govorio da je u životu najvažnija jedna stvar, a to su dvije stvari: red, rad i disciplina"  :mrgreen:
"Auspuh iz dva u jedan u NISTA! :mrgreen:"

strasilo

• šafran
  • Vozi: egzotičnu Suzu i najbržeg pocketa u Požegi
« Odgovori #26 : 01. Srpanj 2011, 10:56:27 »

Inače po manualu treba biti kako strašilo veli

jesi ti lud pričati takve stvari javno po forumu ... dozvoljeno ti je maximalno 1 puta godišnje reći da sam ja upravu, poslije toga te u najmanju ruku kamenuju ...  :LOL: :LOL:
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

makazica

• Vozi: LC 4 Adventure
« Odgovori #27 : 01. Srpanj 2011, 11:15:00 »

jesi ti lud pričati takve stvari javno po forumu ... dozvoljeno ti je maximalno 1 puta godišnje reći da sam ja upravu, poslije toga te u najmanju ruku kamenuju ...  :LOL: :LOL:

I to ne samo da je reko da si u pravu nego je reko da znaš kako se rade stvari po manualu!!!!

Fuj!

Stvarno nisko!!!

:mrgreen:

M.

strasilo

• šafran
  • Vozi: egzotičnu Suzu i najbržeg pocketa u Požegi
« Odgovori #28 : 01. Srpanj 2011, 11:21:08 »

Bog će mu suditi .... :no:

:LOL: :LOL: :LOL: :LOL:
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

oracle

• PROROČICA
  • Spol: Ženski
  • Vozi: intergalaktičku SP 1
« Odgovori #29 : 01. Srpanj 2011, 12:58:28 »

yubito majstori...sačuvaj me bože :LOL: :LOL: :LOL:
Evidentirano
O&G Team
..." Ali ipak uz mene se može, mada je neobično.
 Sa mnom je opasno ići, ja se nikad ne umaram... "
 Str: 1 [2]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.075 sekundi uz 15 upita.