Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Anketa

Dakle , kakvog vidite sebe kao vozača ?

dosta loš
tako tako
dobar
jako dobar
odličan
najbolji u svom krugu vozača

Str: 1 [2] 3 4 ... 11   Dolje

Autor Tema: Kakav sam vozač ?  (Posjeta: 8352 )

malaga

• Spol: Muški
Odg: Kakav sam vozač ?
« Odgovori #25 : 04. Srpanj 2011, 22:37:08 »

Ima li ga uopće? :misli: :mrgreen:
ima,ima,zezam se ja ;)
Evidentirano

Zog

• Vozi: od davnina
« Odgovori #26 : 04. Srpanj 2011, 22:43:38 »

ima,ima,zezam se ja ;)
Ne zezam se ja. :mrgreen:
Evidentirano

malaga

« Odgovori #27 : 04. Srpanj 2011, 22:44:31 »

Ne zezam se ja. :mrgreen:
e jbg,to je vec problem :mrgreen:
Evidentirano

Zog

• Vozi: od davnina
« Odgovori #28 : 04. Srpanj 2011, 22:47:33 »

e jbg,to je vec problem :mrgreen:
Na kraju ću samo po dvorištu vozit motor. :mrgreen:
Evidentirano

malaga

« Odgovori #29 : 04. Srpanj 2011, 22:48:05 »

Na kraju ću samo po dvorištu vozit motor. :mrgreen:
:jesus:
Evidentirano

tomee

• BANMAHER
  • Vozi: Kredenc koji vleče frižider
« Odgovori #30 : 04. Srpanj 2011, 22:51:16 »

ja sam daleko najbolji ...die beste

B)
Evidentirano

goodie

• **
  • Vozi: GSX-R 600 SRAD
« Odgovori #31 : 04. Srpanj 2011, 22:57:53 »

B)

Aj zbroji kolko si kilometara napravio u kredencu, autu i na motoru  :LOL: :misli:
Evidentirano

Sip

• Vozi: Snove
« Odgovori #32 : 04. Srpanj 2011, 23:04:10 »

Razbio sam sve sto sam imao :? eto kakav sam vozac :( :( :( :(
Evidentirano
ONE MAN, ONE BIKE, ONE REASON

EVERYDAY IS A RACE DAY

mladen59

• Vozi: HONDA CBF 600 S 2008 g.
« Odgovori #33 : 04. Srpanj 2011, 23:27:53 »

Malo jebeno pitanje makar bi o tome najbolji sud dali moji prijatelji i ekipa s kojom se vozim ili sam se vozio, pogotovo frend s kojim sam odfural preko 40000km. Jedan za drugoga smatramo da smo jako dobri vozači barem za motore koje vozimo a to potvrđuje i povjerenje kad idemo na vožnju sa kćerkama (ja sam njegovu vozio do Senja a on moju do Vukovara). Mislim da kad Vam neko ili Vi nekom date kćer na motor imate ili ima jako puno povjerenja u Vaše i Vi u njegove vozačke sposobnosti. Prešo sam 60000km bez ijednog pada (nadam se da bu tak i ostalo) i neke velike frke a bilo je dosta žestokih vožnji sa struganjem fuzlića i čizmi po staroj Riječkoj, Jadranskoj itd.............i izvlačenja iz jebenih situacija. Za svoje godine sam više nego zadovoljan i nadam se da mogu bit samo bolji. Kaj se tiće pridržavanja i poštivanja prometnih propisa, tu sam jako loš vozač, pogotovo preticanja na punoj crti, naročito u zavojima, prekoraćenje brzine i sl. prekršaji koje i većina Vas uglavnom radi al jbg. dok ide, ide !!?? :misli: :palacgore: 
Evidentirano
BOLJE S BICIKLOM U KURVANJE,
NEGO S MERCEDESOM NA POSO

KING RR

• Vozi: stRReetfighteRR fRRom Akashi
« Odgovori #34 : 04. Srpanj 2011, 23:43:24 »

Loš    :mrgreen:
Evidentirano
Kad sam bio mlad mislio sam da je novac najvažnija stvar u životu.. sad kad sam ostario znam da jest !!

barba

• Vozi: HONDA
« Odgovori #35 : 05. Srpanj 2011, 00:01:57 »

Ja sam već jednom napisao da neznam voziti.Mislim da je to bilo prošle godine kad sam išao do Karlobaga i tamo upoznao Mladena i njegovog prijatelja.       
Neznam zato jer se nisam odvikao  strugati pedalama i  ikad vozim motor koji nije za to.Problem je u tome što nalazim  "gušt" u zavojima a ravna cesta me ni najmanje ne interesira za ić brzo,mada mogu držat prosjek 200-220  od punog rezervara do rezerve.   
Smatram da bi u mojim godinama trebao bit malo umjereniji ali meni to dođe kao normalno jer nemam ,kao nekad,onaj grop u grlu  pri velikim brzinama ili po zavojitoj cesti.   
Tako je bilo i na Grobniku prvi put,srce mi je bilo u grlu dok nisam odvozio desetak krugova.Poslije je došao mir i ponekad i smijeh ispod kacige istovremeno sa dolaskom u neki zavoj (naprimjer Riječki ,di san često vidija ptice kako lete a zavoj za koncentracijuzbog pravovremenog kočenja i pravilnog izlaska )  koji nije ni bio za smijeh ali eto tako mi se onda događalo. Sad ,ponekad,pivan na sav glas kad vozin i tada pomislim kako je sriča da me niko ne čuje jer bi sigurno reka da san lud ,a nisan. Samo uživan u vitru i zavojima kao večina motociklista. :palacgore: :palacgore:
Evidentirano
Vozi brzo a oprezno.

mladen59

« Odgovori #36 : 05. Srpanj 2011, 00:14:20 »

Ja sam već jednom napisao da neznam voziti.Mislim da je to bilo prošle godine kad sam išao do Karlobaga i tamo upoznao Mladena i njegovog prijatelja.       
Neznam zato jer se nisam odvikao  strugati pedalama i  ikad vozim motor koji nije za to.Problem je u tome što nalazim  "gušt" u zavojima a ravna cesta me ni najmanje ne interesira za ić brzo,mada mogu držat prosjek 200-220  od punog rezervara do rezerve.   
Smatram da bi u mojim godinama trebao bit malo umjereniji ali meni to dođe kao normalno jer nemam ,kao nekad,onaj grop u grlu  pri velikim brzinama ili po zavojitoj cesti.   
Tako je bilo i na Grobniku prvi put,srce mi je bilo u grlu dok nisam odvozio desetak krugova.Poslije je došao mir i ponekad i smijeh ispod kacige istovremeno sa dolaskom u neki zavoj (naprimjer Riječki ,di san često vidija ptice kako lete a zavoj za koncentracijuzbog pravovremenog kočenja i pravilnog izlaska )  koji nije ni bio za smijeh ali eto tako mi se onda događalo. Sad ,ponekad,pivan na sav glas kad vozin i tada pomislim kako je sriča da me niko ne čuje jer bi sigurno reka da san lud ,a nisan. Samo uživan u vitru i zavojima kao večina motociklista. :palacgore: :palacgore:
Barba, nemoj bit preskroman, ono kaj sam ja vidio Ti si odlićan vozać i u onoj skupini od nas sedam daleko najbolji, neovisno o motoru jer da si vozio i CBF opet bi bilo isto!! :palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore: Ravna cesta sigurno nije kriterij za ocjenjivanje vozačkih sposobnosti, još nisam pročital da je neki motorista izletel u zavoju na auto-cesti, neznam, možda ima i takvih jer kod 250-300km/h i auto-cesta je jebeno zavojita makar kod 150 zgleda ravna????! :mrgreen:
Evidentirano

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
  • Vozi: honda cbx 550 F1
« Odgovori #37 : 05. Srpanj 2011, 00:20:02 »

Teško pitanje.
A što reći i nabrajati nego dok god budem mogao voziti uvijek ću učiti.
Nekad samo zadnja kočnica i stanjeno dno patika,malo jači motori veća i luđa hrabrost tako da kad si i padao dizao se i tek sutra gledao što ima po meni a motor popravljao noću a zaboravljena zadnja kočnica i patike ili cipele uredne podloge i tako do unedogled,danas kad se sjetiš da si bio sretan vidjeti auto na cesti i preteći ga sad je sve to otišlo u p.m. a netko kad pametujemo kaže stariji pa pametniji-ima istine ali samo kad se vratim kući i sjetim koliko sam uletavao i koliko ih je naletavalo po krivinama kažem sam sebi Budalo jedna ali sve je to do idućeg odlaska na vožnju-sam ide jer ne pazim na frenda niti on na mene ali ipak kad su dvojica ili trojica pogotovo po onim dragim starim cestama tek onda vidiš prednosti kad si zadnji,prvi i srednji drukčiji pregled i jebga peglaj-uglavnom dok se osjećam ovako mislim da sam možda samo malo pametniji u odnosu na vrijeme prije 20-tak godina kad nisam razmišljao da trebam i sutra voziti.Počeo sam pisati na duge staze  opet nešto nije naštelano  :mrgreen: 

Čekam Barbu da se ispovjedi  ;) 
Evidentirano
"Ne pišaj mi iza leđa i ne govori mi da pada kiša''    "CALIMERO"   Jedan je Agostini,
Jedan je Fangio,Ostali su proizvod tehničke evolucije.
'' Apartmane i sobe s kupatilom; cijena po masi i dužini osobe ''

mladen59

« Odgovori #38 : 05. Srpanj 2011, 00:36:24 »

Teško pitanje.
A što reći i nabrajati nego dok god budem mogao voziti uvijek ću učiti.
Nekad samo zadnja kočnica i stanjeno dno patika,malo jači motori veća i luđa hrabrost tako da kad si i padao dizao se i tek sutra gledao što ima po meni a motor popravljao noću a zaboravljena zadnja kočnica i patike ili cipele uredne podloge i tako do unedogled,danas kad se sjetiš da si bio sretan vidjeti auto na cesti i preteći ga sad je sve to otišlo u p.m. a netko kad pametujemo kaže stariji pa pametniji-ima istine ali samo kad se vratim kući i sjetim koliko sam uletavao i koliko ih je naletavalo po krivinama kažem sam sebi Budalo jedna ali sve je to do idućeg odlaska na vožnju-sam ide jer ne pazim na frenda niti on na mene ali ipak kad su dvojica ili trojica pogotovo po onim dragim starim cestama tek onda vidiš prednosti kad si zadnji,prvi i srednji drukčiji pregled i jebga peglaj-uglavnom dok se osjećam ovako mislim da sam možda samo malo pametniji u odnosu na vrijeme prije 20-tak godina kad nisam razmišljao da trebam i sutra voziti.Počeo sam pisati na duge staze  opet nešto nije naštelano  :mrgreen: 

Čekam Barbu da se ispovjedi  ;)
Izgleda da svi imamo istu šablonu razmišljanja neovisno o godinama čim zajašimo na naše "ljubimce", i dobro da je tak, to nas drži i rješava stresa od ovih jebenih i nesigurnih vremana u kojima živimo!! :palacgore:
Evidentirano

Elias

• Vozi: '02 K1200RS, '93 XTZ750 i '03 Scarabeo125
« Odgovori #39 : 05. Srpanj 2011, 00:46:30 »

B)

Čekaj, kaj ti nisi muški??  :misli:
Evidentirano
Vlast je NAJVEĆI neprijatelj naroda!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=rmfezDOSd2g

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
  • Vozi: honda cbx 550 F1
« Odgovori #40 : 05. Srpanj 2011, 02:16:33 »

U pravu si da ne znaš voziti jer u Šibeniku i okolici sva tvoja generacija je umrla prirodnom smrću pa i da
 želiš dokazati da znaš može potvrditi jedino Mladen kojeg si upoznao u najvitalnijim godinama
  :mrgreen:         

Da opet si u pravu jer govoriš o svojim godinama :LOL:   
  Sad ,ponekad,pivan na sav glas kad vozin i tada pomislim kako je sriča da me niko ne čuje jer bi sigurno reka da san lud ,a nisan. Samo uživan u vitru i zavojima kao večina motociklista. :palacgore: :palacgore:
                                :misli:

E sad si me preteka usred krivine sa vanjske strane jer i ja pivan kad vozim a onda sam i ja lud ;) :palacgore:

Barba, nemoj bit preskroman, ono kaj sam ja vidio Ti si odlićan vozać i u onoj skupini od nas sedam daleko najbolji, neovisno o motoru jer da si vozio i CBF opet bi bilo isto!! :palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore: Ravna cesta sigurno nije kriterij za ocjenjivanje vozačkih sposobnosti, još nisam pročital da je neki motorista izletel u zavoju na auto-cesti, neznam, možda ima i takvih jer kod 250-300km/h i auto-cesta je jebeno zavojita makar kod 150 zgleda ravna????! :mrgreen: 

Sreća da ste se našli ali sad si bar ti rekao pravu istinu a to je da je preskroman,nedavno je doletio kod
 nas na sokić u kamp sa dobrom starom damom Suzanom gixerom 1100 koju je popravljao i po starom sve nam je brzo ispriča,popio sok upalio Suzanu i nestao a zvuk se još čuo a kad bi pokazao osobnu na forumu i godinu rođenja većina bi promjenila mišljenje i o pisanju da je Rossy ostario.Dao sam mu nadimak prošle godine Silversnake zbog sjajno sijede kose i zmijske brzine a po Šibeniku kruži priča da je naš Barba bio prvi stanovnik novostvorene države sa prvim položenim ispitom ne tako davno za vrijeme Kraljevine SHS samo ga treba pitati jeli još čitava  :mrgreen:                                                                                                           :palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore:
Evidentirano
"Ne pišaj mi iza leđa i ne govori mi da pada kiša''    "CALIMERO"   Jedan je Agostini,
Jedan je Fangio,Ostali su proizvod tehničke evolucije.
'' Apartmane i sobe s kupatilom; cijena po masi i dužini osobe ''

mg749ie

• Vozi: Bellagio, bombon od motora,
« Odgovori #41 : 05. Srpanj 2011, 08:02:35 »

zapravo treba biti kategorija "mogu biti bolji", jer stalno se ulovim da mogu biti bolji i znaći da sam loš vozač,
ali ima i puuno lošijih od mene. :palacgore:
Ako je ocjena dosta loš - prolazna taj sam 8)
Evidentirano
Ljubav grije, al jakna je jakna

ropee

• **
  • Vozi: 寶田岩
« Odgovori #42 : 05. Srpanj 2011, 08:37:24 »

Svaka nova vožnja je i nova škola  :mrgreen:  . Gotovo svakodnevno u prometu ima jedna ili više situacija iz kojih možeš izvući dobru pouku za drugi put  :mrgreen:  .
Evidentirano
SPOR I

PeKo

• *
  • Vozi: racing dorso
« Odgovori #43 : 05. Srpanj 2011, 09:04:40 »

Kad postaneš presiguran u sebe na cesti i pomisliš da si najbolji...odmah triba prodati motor  :huh:

Evidentirano
AŠ <AS> Zadar 224 622

Depp

• **
  • Vozi: Versys "zelenjawa"
« Odgovori #44 : 05. Srpanj 2011, 09:58:03 »

:palacgore: Svaka čast, ovi postovi govore da su ovdje uglavnom vrsni bikeri. Ja vjerojatno ne spadam među njih ali nastojim  :) . Vozim se povremeno i imam svoj stil, pazim na sve strane i opet napravim tipične pogreške motorista koji popuste pred čarima vožnje na dva kotača. Jednako tako vozim i aute i nikada ne trtarim kad je gusto. Uglavnom, vjerujem u prolaznu ocjenu  :LOL:
Evidentirano
runaway

picasso

• **
  • Vozi: versys
« Odgovori #45 : 05. Srpanj 2011, 10:01:20 »

Svaka nova vožnja je i nova škola  :mrgreen:  . Gotovo svakodnevno u prometu ima jedna ili više situacija iz kojih možeš izvući dobru pouku za drugi put  :mrgreen:  .

e to je to sto sam htio reci
Evidentirano
TRAZIM POSAO radnog iskustva sa bravarijom, cnc strojevima, kucni i uredski namjestaj izrada i mont. elektromehanicar po struci...

moover

• Kuća stara
  • Vozi: Versys - Leteću djevicu
« Odgovori #46 : 05. Srpanj 2011, 10:01:54 »

Mislim da se vozim bolje od većine onih koji nikad nisu sjeli na motor...  :mrgreen:
Evidentirano
Hebeš krizu, život nema reprizu.

tutankamon

« Odgovori #47 : 05. Srpanj 2011, 10:09:07 »

uopće se ne vozim,

i zašto ova tema nije u birtiji, pa da se uključe krndija vs levanjska rejseri :hehehe:
Evidentirano
Nalazite se na moderatorskoj listi praćenja. :LOL:

Rajić

• Ko to mene g'eda?
  • Vozi: HooooooondA 919
« Odgovori #48 : 05. Srpanj 2011, 10:18:34 »

Mislim da se vozim bolje od većine onih koji nikad nisu sjeli na motor...  :mrgreen:

:palacgore:
Evidentirano

lili

• Uragan iz Louisiane
  • Spol: Ženski
  • Vozi: monster 750
« Odgovori #49 : 05. Srpanj 2011, 10:21:38 »

nakon tek 1500 km na motoru mogu reći tako tako... Dok se vozim svojim tempom jako uživam i osjećam se sigurno, ako se i desi neki izlet drugih sudionika mogu odreagirati jer se vozim SPORO  :mrgreen: (za neke rejsere na forumu,za HR zakone brzo)  :mrgreen:

evo prošli vikend sam sama odvozila turu do Požege i natrag, ničiji tempo nisam pratila, uživala sam i to je sve što mi treba.
Evidentirano
"Everybody can feel the pain, but not everyone can be the legend"- Jorge Lorenzo
 Str: 1 [2] 3 4 ... 11   Gore

Stranica je generirana za 0.175 sekundi uz 18 upita.