Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 3 ... 6 [Sve]   Dolje

Autor Tema: "Koliko ste najduže bili bez vlastitog motora ??"  (Posjeta: 4427 )

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
  • Spol: Muški
  • Vozi: honda cbx 550 F1
"Koliko ste najduže bili bez vlastitog motora ??"
« : 06. Srpanj 2011, 01:31:27 »

Gledam ovu temu "Koliko sam dobar vozač"i vidim da se stvarno u toj temi iskreno pisalo čak i od onih od kojih se nikad nebi nadao a i sama anketa govori sve pa da otvorim i ovu temu da vidimo koliko su utjecali  razni izvanredni događaji da nisi bio u stanju imati određeno vrijeme svoj motor.Biću iskren a ostali kako mogu i biti i ne biti dok im se ne javi frend koji naravno zna istinu.Upoznam današnju suprugu i nakon nekoliko vremena ženidba,prva trudnoća sa financijama za ono vrijeme solidno ali naglo stara djedova kuća počinje da se klima,po kiši potop iznutra,instalacije gotove i još previše toga se naslagalo jer obično kad loše krene samo se nastavlja,krpaj ali uskoro treba žena roditi a financije pri kraju-odluka u dvije minute,prodajem motor i auto.I dalje sam pomalo uvijek nešto šarafao i provozao tuđi motor što bi mi najteže palo a najgore od svega slušanje kako mlađi dečki kupuju motore i šaltaju uz onaj predivan zvuk - to me ubijalo da sam jednostavno odlučio sa motorima je gotovo ali srce je vrag i neda ti mira i tako jedan dan samo sam rekao supruzi pripremi u garaži tepih i plahtu ja idem po motor,vratio sam se i parkirao na tepih sa strane plahta,zapalio cigaretu sa suprugom i uživao gledajući sjajne 4 cijevi,ručicu kvačila i polugu mjenjača kako me zovu nakon dobrih deset godina bez vlastitog motora ako ima netko jačeg staža od mene zovem ga na more besplatno deset dana kao mojih deset godina - na vama je red počinje emisija
                        "Vjerovali ili ne"  ;)
Evidentirano
"Ne pišaj mi iza leđa i ne govori mi da pada kiša''    "CALIMERO"   Jedan je Agostini,
Jedan je Fangio,Ostali su proizvod tehničke evolucije.
'' Apartmane i sobe s kupatilom; cijena po masi i dužini osobe ''

Elias

• Vozi: '02 K1200RS, '93 XTZ750 i '03 Scarabeo125
Odg: "Koliko ste najduže bili bez vlastitog motora ??"
« Odgovori #1 : 06. Srpanj 2011, 01:37:59 »

Bez svog motora sam bio negdi oko 4 ili možda i 5 godina i to nakon prvog leta, koji je "odradio svoje".

Druga pauza je bila opet 4 godine, nakon ženidbe i prvog diteta.
Tada sam dao otkaz na poslu i kupio si motor.
Od tada bez pauze. Samo ih minjam.
Evidentirano
Vlast je NAJVEĆI neprijatelj naroda!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=rmfezDOSd2g

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
« Odgovori #2 : 06. Srpanj 2011, 01:45:47 »

Mislim da više nikad neće biti pauze kao u prošlom stoljeću osim ako me nešto gore od financija skrpa ili polomi,naš Elias je isto imao dobar staž ajde malo si me utješio  :palacgore:
Evidentirano
"Ne pišaj mi iza leđa i ne govori mi da pada kiša''    "CALIMERO"   Jedan je Agostini,

sandro 7

• **
  • Vozi: vise nista :(
« Odgovori #3 : 06. Srpanj 2011, 02:07:14 »

Bez svog motora sam bio negdi oko 4 ili možda i 5 godina i to nakon prvog leta, koji je "odradio svoje".

Druga pauza je bila opet 4 godine, nakon ženidbe i prvog diteta.
Tada sam dao otkaz na poslu i kupio si motor.
Od tada bez pauze. Samo ih minjam.

sta poslove  :mrgreen: ;) ;)
Evidentirano
Bolje doći 20 min kasnije nego 20 godina ranije!

by: Kubik

"postoje stari motoristi, postoje pijani motoristi, ali ne postoje stari pijani motoristi..."

by: Merla

Mr. Noo

• Vozi: Honda cb 1300 /Gilera runner ( dedina )
« Odgovori #4 : 06. Srpanj 2011, 07:44:23 »

Samo od 1986 do jeseni 1988. Uređivao se stan i falilo je love a i rodila se i  naša kčer 86, pa nije bilo vremena. Tako da je boldorka 750 bijela ( 1982 god. ) prodana i čekalo se skoro dvije godina dok se nije skupilo za bmw r 65. I od tada nikad više bez ...... :palacgore:
Evidentirano
bolje miješat cugu nego beton.........

Kingman

• Vozi: GSX 1400
« Odgovori #5 : 06. Srpanj 2011, 08:05:56 »

Gledam ovu temu "Koliko sam dobar vozač"i vidim da se stvarno u toj temi iskreno pisalo čak i od onih od kojih se nikad nebi nadao a i sama anketa govori sve pa da otvorim i ovu temu da vidimo koliko su utjecali  razni izvanredni događaji da nisi bio u stanju imati određeno vrijeme svoj motor.Biću iskren a ostali kako mogu i biti i ne biti dok im se ne javi frend koji naravno zna istinu.Upoznam današnju suprugu i nakon nekoliko vremena ženidba,prva trudnoća sa financijama za ono vrijeme solidno ali naglo stara djedova kuća počinje da se klima,po kiši potop iznutra,instalacije gotove i još previše toga se naslagalo jer obično kad loše krene samo se nastavlja,krpaj ali uskoro treba žena roditi a financije pri kraju-odluka u dvije minute,prodajem motor i auto.I dalje sam pomalo uvijek nešto šarafao i provozao tuđi motor što bi mi najteže palo a najgore od svega slušanje kako mlađi dečki kupuju motore i šaltaju uz onaj predivan zvuk - to me ubijalo da sam jednostavno odlučio sa motorima je gotovo ali srce je vrag i neda ti mira i tako jedan dan samo sam rekao supruzi pripremi u garaži tepih i plahtu ja idem po motor,vratio sam se i parkirao na tepih sa strane plahta,zapalio cigaretu sa suprugom i uživao gledajući sjajne 4 cijevi,ručicu kvačila i polugu mjenjača kako me zovu nakon dobrih deset godina bez vlastitog motora ako ima netko jačeg staža od mene zovem ga na more besplatno deset dana kao mojih deset godina - na vama je red počinje emisija
                        "Vjerovali ili ne"  ;)

Slično kao kod tebe  :mrgreen:
Trajalo je nekih 8 godina od kad sam morao prodati motor, a onda krajem 2005 dobio skuter na nagradnoj igri. Potrajalo je dok sam ga preuzeo ali čim sam ga dofurao doma, znao sam da ću ga pod hitno riješiti i za tu lovu uzeti pravi motor, makar i oldtimer. Tako da sam ga zamijenio "ključ za ključ" s tipom iz Siska za GSX-a 750E iz '81. U međuvremenu dobio službenog dostavnjaka za doma, prodao svoj auto, posudio lovu i kupio još i GSX-a 1400 kojeg i sad vozim i ne mislim niti prodavati niti mijenjati za nešto drugo. Kasnije sam staru Suzu prodao isključivo zbog financijske nemogućnosti kvalitetnog održavanja 2 motora, a i da vratim dio duga za novi motor. Nadam se da u budućnosti neće biti ovakvih "pauza"  ;)
Evidentirano
"Alcohol may be man's worst enemy, but the bible says love your enemy."

markookram

• Vozi: soft enduro sa hard motorom
« Odgovori #6 : 06. Srpanj 2011, 08:18:33 »

skoro 10 god.
od svoje neke 20.  ... rasprodao svoja dva tadašnja ljubimca i primio se danonoćne šljake ... nije bilo vremena za vožnje ...
odkad mi se neda više koliko raditi , ima vremena i za  :021: :D
Evidentirano
potrošač je koproizvođač

svemir u glavi

ktm08

• **
  • Vozi: KTM SD
« Odgovori #7 : 06. Srpanj 2011, 08:30:09 »

Najduže mi je bilo prvih 16 godina!Poslije toga možda po par mjeseci,to kad bi prodao jednog i do kupnje drugog,a i tada je u rezervi bila stara Vespa.Sada u rezervi imam stari APN4 (za gradsku vožnju).
Evidentirano
Bitno je trajati!

limit

• Vozi: Kwaka - z900
« Odgovori #8 : 06. Srpanj 2011, 09:40:27 »

Od 1994 do 2007 bez motora, svojom odlukom, jer mi je nekoliko bliskih prijatelja poginulo na motorima u kratko vrijeme.
Tada sam imao 20 godina a moj stil vožnje je nagovještavao da bi i ja također mogao brzo u vječna lovišta. Kako sam te
godine išao na služenje vojnog roka odlučio sam prodati motor i malo se skulirati. No, nakon vojske sam malo promijenio
razmišljanje i prioritete u životu pa je ta pauza potrajala 14 godina. U međuvremenu sam stalno imao neko prevozno sredstvo
na 2 kotača tipa vespa i nekoliko skutera, što mi je malo ublažilo patnju  :mrgreen:
Evidentirano

malaga

« Odgovori #9 : 06. Srpanj 2011, 09:50:47 »

od 14-15 godine na skuterima,stalno vozio skutere i zelio motor,starci se odmah rusili kad bi rekao da kupujem motor :mrgreen: nakon 10 godina su prihvatili :mrgreen: prosle godine u 12 mjesecu kupujem motor,koji mi stoji u garazi do 5 mjeseca,najtezih 5 mjeseci u zivotu  :shock: bilo je dosta posla oko motora a trebalo je i novca,nadam se da se nece vise ponovit tih 5 mjeseci :?
Evidentirano

Super Jura

• Vozi: GSA, Versys
« Odgovori #10 : 06. Srpanj 2011, 09:52:40 »

Samo jednom i samo 2 mjeseca (prodaja jednog, kupnja drugog), a sunce zasjalo, frendovi dođu pod prozor, turiraju, vade mi mast  :twisted:
Od tada rađe dva, nego nijedan  :mrgreen:
Evidentirano
Odbacivanje tuđeg stava kao apriori neispravnog je osnov demokratije, i bojim se da je promatranje tuđih gledišta kao da su legitimna, ili ne daj bože usvajanje drugačijeg stava, to jest priznavanje da je neko drugi u pravu prečica ka komunizmu, odnosno fašizmu

Mladen_Bandit

• **
  • Vozi: Suzuki GSF1200 K5
« Odgovori #11 : 06. Srpanj 2011, 10:07:27 »

Bez motora 5 godina, do 2005.  :021:
Od onda Bandit je dio obitelji
Evidentirano

goodie

• **
  • Vozi: GSX-R 600 SRAD
« Odgovori #12 : 06. Srpanj 2011, 10:22:57 »

I kod mene tipična priča prodaje motora radi ženidbe i rođenja klinca. 2005. godine sam iz navedenih razloga prodao CBR 900 '99 (a prije nje imao i vozio CBR 600 '96, a pak prije nje još u prvoj polovini 90-ih vozio Cagivu Mito 125 '93) i bio do 2008. bez motora, kad sam kupio ovoga SRAD-a, koji mi je još tamo od izlaska u drugoj polovini 90-ih bio patnja.

Dakle, 3 godine pauze sam imao.
Evidentirano

ADAM

• Vozi: pocket po sobi i homdu po dvorištu
« Odgovori #13 : 06. Srpanj 2011, 10:28:47 »

Moped je isto motor?  :mrgreen:
sa 7 dobio poni express,pa negdje sa 12-13 tomosa trobrzinca,vozio ga do 18,a onda faks,starci ostali bez posla,rat,vojska i tek sa 27 kupio svoj motor-znači znači 9 godina.
E onda se oženio,kuća,žena trudna i da joj smirim srce,a i malo da pomognem oko kuće prodao -dobro nije bio veliki problem,seka je imala svoj pa sam posuđivao i vozio njezin,pa opet kupio kad sam se malo oporavio-e ta je pauza trajala 3 godine...eto

zwer_1982

• **
  • Vozi: Aprilia pegaso 650
« Odgovori #14 : 06. Srpanj 2011, 11:02:08 »

Sjećam se svoje prve vožnje na jaćem motoru kao da je jučer bila. tamo negdje 1996 (bio sam 6-7 razred onovne)na jednom bratićevom rođendanu tetak me provozao na motoru. To je za mene bilo iskustvoo, nikad se nisam tako osjećao, trnci, adrenalin - strawa, nisam mogao doć poslije još par sati k sebi. Nakon toga slijedi žicanje staraca koji su bili nepopustljivi i nisu niti trepnuli na moje žicanje,  pa štednja - bil sam neviđena škrtica, sve što sam dobio u metalnu blagajnu s lokotom. Negdje 99-e, mislim da sam bio u 2-om srednje, starci su i dalje bili nepopustljivi ALI baja ima ravno 3000 tadašnjih maraka ušteđeno i kupuje motor hoćeš nećeš. Doma sam navukal hrpu plavih oglasnika, moto pulseva i zivkal okolo ljude, želja je bila cagiva mito evolution 125 ili honda nsr 125. Napokon kad sam već krenul po jednu cagivu vidli starci da je vrag šalu uzel, kako god se postavili ja ne odustajem od motora pa su morali popustit. Kao meni za inat u to vrijeme netko im je punil glavu s time kako su 2-taktaši živčani, kako je to prejako, preživčano, da to nije za klinca. bla bla bla.. Uslijedil je dogovor sa starcima, motor mora bit po njihovom izboru ali zato će mi dodat para. Tu ulijeće skoro nova yamaha xt350!  Nema kraja mojoj sreći, po cijele dane sam na motoru, u godinu dana uspijevam natuć 16 000 Km, no međutim sreća nije dugo trajala. Nakon nekih godinu dana stvari se kompliciraju, problemi u školi, stari ostaje bez posla, bla bla bla, motor mora na prodaju... :(
Nedugo zatim rješavam školu, upisujem fax, rješavam fax, zapošljavam se, kupujem svoj prvi auto (ipak mi je to bila veća potreba zbog posla) i sad nakon  nekih 10 god pauze i ne imanja vlastitog, konačno kupujem svoj motor.
Evidentirano

Hrvoje

• Najbolji forumaš 2008. Offtopic master 2006.&2007.
  • Vozi: CBR 1000RR- do jaja!
« Odgovori #15 : 06. Srpanj 2011, 11:38:30 »

17.04.2009.-16.03.2010.
Nije bilo lagano, ali dalo se izdržati... :mrgreen:
Evidentirano
SMRT RIŠPEKTU, SLOBODA NARODU! Live free or diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie

Svi lažu

Rajić

• Ko to mene g'eda?
  • Vozi: HooooooondA 919
« Odgovori #16 : 06. Srpanj 2011, 11:42:07 »

"Vjerovali ili ne"  ;)

Pripremi plahte  :mrgreen:
Evidentirano

Tutty

« Odgovori #17 : 06. Srpanj 2011, 11:48:47 »

još nema ni mjesec dana da sam ga prodao i već sam u veelikoj krizi  :mrgreen: :mrgreen:
Evidentirano
P: DIJELOVE ZA SRADA

mladen59

• Vozi: HONDA CBF 600 S 2008 g.
« Odgovori #18 : 06. Srpanj 2011, 11:51:46 »

"Vjerovali ili ne"  ;)
Mislim da nas puno ima sličnu ili istu priču, razlika je jedino u godinama!! :palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore:
Daleke 74g kupio sam Tomosa Crossa 50 Juniora sa 15g. Zaradio sam ga peruči stakla na benzi, uređujuči i čisteći okoliš oko gostionice "Rudar" u Rudama (Samobor) i nešto ušteđevine. U ono vrijeme za klinca od 15g. to je bio "raketoplan" kad su vršnjaci rijetko imali i poni-expres. Bilo me posvuda. Oženio sam se 82g., došlo prvo dijete, prodo motor . Od 1982g. do 2006g. sam bio bez motora, djeca-škola, stan, rat, auto, jednostavno se nije moglo. 2oo6g uz "nagovor" dva dobra frenda-bikera iz Samobora kupujem novog KLE (uz njihovo neodobravanje i komentar "poznavajuči Te, to bu Ti brzo preslabo"). Istina, 2008 kupujem CBF i to je to (makar mi i on već preslab al jbg.) , 24g. pauze i kraj tužnim pogledima kad kod je neko prozujal uz mene a da i ne spominjem ljetovanja kad sam znal slinit za skupinama motorista po Jadranskoj i maštat da sam barem jedan od njih, san sam ostvaril!!!! :palacgore: :palacgore:
Mislim da buš imal prebukiran apartman!!??? :LOL: :LOL: :palacgore: :palacgore:     
« Zadnja izmjena: 06. Srpanj 2011, 12:30:20 mladen59 »
Evidentirano
BOLJE S BICIKLOM U KURVANJE,
NEGO S MERCEDESOM NA POSO

RideHard

• **
  • Vozi: Honda CB 900 F Bol D'or / CBR 1000F '96.
« Odgovori #19 : 06. Srpanj 2011, 12:11:06 »

Kod mene poslje udesa sa Suzukijem GSX 500 ES motor skrpljen za jedan dan ali je zadnji amorotizer crkao, a za zamjenu nije se kod nas moglo nista nac pa se takav vozio 2 godine i onda prodan nebil se kupilo sta bolje.
Kako vrag ne da mira pare uvijek za nesto trebaju ostanem bez motora i para i hajde 3 godine skupljanja para za drugi motor i taman se pare skupile i odlucim se malo investirati jer smo imali dobru dojavu da ce cjene dionica otic barem 50% ako ne i duplo i ulozim 3000€ i sve bi bilo tako idealno da nas premier nije stopirao odluku da se poveca cjena dionica.
Ne prodje koji mjesec desi se cuveni krah na berzi dionica i hajde opet godinu dana skupljaj pare za bilo kakav motor i kupim Bol D'ora.
Ove godine sam kupio i CBR-a pa imam dva. Pa ako bude gorilo pod nogama da se mora prodat motor onda jedan ide u prodaju, a ostaje drugi i nadam se da se 4 godisnja patnja vise nece ponoviti  :D
Evidentirano
www.moto-shop.ba  PRODAJEM CB 900F Bol D'or
faster and faster until the thrill of speed overcomes the fear of death
Some dream to escape reality, some to change it forever - Power of dreams -  Soichiro Honda

mg749ie

• Vozi: Bellagio, bombon od motora,
« Odgovori #20 : 06. Srpanj 2011, 12:40:33 »

22 dana  :mrgreen: :palacdolje: 8)
Evidentirano
Ljubav grije, al jakna je jakna

lili

• Uragan iz Louisiane
  • Spol: Ženski
  • Vozi: monster 750
« Odgovori #21 : 06. Srpanj 2011, 12:45:48 »

23 godine  :mrgreen: i nadam se da se više nikad neće dogodit dulja pauza
ovo što čitam mi se čini grozno  :shock:
Evidentirano
"Everybody can feel the pain, but not everyone can be the legend"- Jorge Lorenzo

KING RR

• Vozi: stRReetfighteRR fRRom Akashi
« Odgovori #22 : 06. Srpanj 2011, 13:22:02 »

23 godine  :mrgreen: i nadam se da se više nikad neće dogodit dulja pauza
ovo što čitam mi se čini grozno  :shock:

:LOL:
Evidentirano
Kad sam bio mlad mislio sam da je novac najvažnija stvar u životu.. sad kad sam ostario znam da jest !!

burnout

• Vozi: apriliu RS (2^7)-3
"Koliko ste najduže bili bez vlastitog motora ??"
« Odgovori #23 : 06. Srpanj 2011, 13:43:39 »

Tece treca godina kako ne vozim (a i buraz). Motor imamo ali nije u voznom stanju. S obzirom da oboje studiramo nemamo svoja primanja da se motor slozi, roditelji su nakon sudara bili protiv  motora (sto je razumljivo) tako da financiranje sa njihove strane nije dolazilo u obzir :/
Sad se situacija malo promjenila ( barem kaj se tice tatinog misljenja o motorima :p ) pa se mozda i slozi motor. U zadnje tri godine sam se vozio oko 3-4 puta i to na motorima od dobrih frendova. Ove tri godine prema 10 ili 20 godina bez motora izgledaju smijesno no uvijek postoji sansa da se to oduzi na duzi period :( Tesko mi je bez motora a pogotovo kad je sezona pa to pokusavam kompenzirati raznim drugim zanimacijama na pc-u.

LP   

Sent using Tapatalk
Evidentirano

bullitt

• Vozi: ne vozi
« Odgovori #24 : 06. Srpanj 2011, 13:46:47 »

Od mojeg prethodnog "pravog" motora Mize 250 do ovog današnjeg krša :mrgreen:  je proteklo 15 godina :misli: .,između toga se vozilo Tomos automatice,APN-ove,skutere pa je nekako to lakše bilo izdržati bez "pravog" motora.

Kilometri na dva kola su se nizali svejedno.,ekipu često zapanji da samo na automaticu imam 45 000km prijeđenih,na skuteru 50ccm negdje 30 000km a jačim 150-250ccm 20 000 i na to još kilometri na posuđenim motorima, ne brojim,ko to zna :misli: .
Na SeVki kad sam je uzea odma natuka 34 000km u nepune dvi godine.,sada nažalost teče pauza od zadnjeg krša i ne znam koliko će to potrajati.,mislim znam.,dok ne sredim motor ali nažalost stišću obaveze pa posudim tu i tamo motor od frendova,gušt je vozit ali to mi posli još gore padne :( ..

Evidentirano
Citat: rednyaW - 02. Studeni 2010, 09:40:39
ko ne padne... ne trudi se dovoljno.. ko se ne trudi... pickica je...

makazica

• Vozi: LC 4 Adventure
« Odgovori #25 : 06. Srpanj 2011, 13:56:39 »

Cca 6-7 godina.......za vrijeme studija, brat je razbio motor koji smo nasljedili od ćaće.

BMW je ionako bio daleko iznad naših mogućnosti održavanja, a kako ga je pošteno razbio, a obadvojica smo studirali nismo imali para za popravak pa je otišo na bubanj.......

Stara je ostala kamena na sve naše prijedloge sponzoriranja popravka, kako god da smo postavili model financiranja samo se nasmijala......  :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:

Jebiga.....volio bi da smo ga uspjeli sačuvat..... :(

M.

PacicLittle

• **
  • Vozi: Kawasaki ZR 7
« Odgovori #26 : 06. Srpanj 2011, 14:02:17 »

Cijeli zivot. Uvijek slinio po cesti, okretao se za njima, bio ljubomoran na prijatelje koji su vozili. Onda sam preko noci uzeo ostatak para od vjencanja, rekao zeni da idem po motor, rentao kombi i otisao sa frendom na put od 400km po motor. Kad smo se vracali mislim da sam svakih kilometar-dva gledao jel dobro svezan iza nas..
Neprocjenjivo iskustvo i odlican feeling taj dan. Bolje nego kad sam umocio prvi put.  :mrgreen: :mrgreen:
Evidentirano
Tits or gtfo.

maredm1

• **
  • Vozi: Suzuki Bandit 1250S
« Odgovori #27 : 06. Srpanj 2011, 14:51:05 »

Meni je bila najduža ona prva pauza od 0 do 23, nakon toga nisam ni dana bez motora! Nisam imao problema sa ženidbom i sa djecom, nekako sam to prebrodio, a nadam se da će tako i ostati! Iako se sve slabije vozim, al to je neka druga tema, samo neka je ON u garaži!

Evidentirano

lunjo

• **
  • Vozi: bolje da neznaš
« Odgovori #28 : 06. Srpanj 2011, 16:31:01 »

Položila sa sedamnaest. Kako tada nije baš bilo puno kandidata, vozala se po parkingu pol dana, dok je intruktor bio na pivi  :LOL:

Jedva sam dočekala dan kada je iz vozačke nestalo onih 125 ccm  :mrgreen:
Vozala se do selidbe, nakon toga došle obaveze i motor je postao prošlost  ;)
Nakon dvadeset godina bolja polovica kupuje motor i postajem suvozač. I sve se vrati  ;) Na moje-kupujem motor - najprije iznenađenje a onda- ok, nešto od 125  :mrgreen: Ma kakvih crnih 125  :shock: neeećuuu  :LOL:
Nakon puno traženja - ljubav na prvi pogled  8)
Tri dana u garaži , hodanja oko nje ko mačak oko vruće kaše, a onda sjedam i odo ko da nikad nisam stala :D
znam i sad provrtit filmić svoje prve vožnje nakon 20 godina  :LOL:
Evidentirano
ko , ja rejseRR , nikad  :mrgreen:

theoldone86

• *
« Odgovori #29 : 06. Srpanj 2011, 18:37:25 »

Brojim već 2 godine i nešto sitno bez motora...i još ću brojati :(
Evidentirano

westin

• **
  • Vozi: CBF 600 s...
« Odgovori #30 : 06. Srpanj 2011, 20:54:15 »

Kad poćne sezona i čuješ zvuk motora,a nemožeš se voziti zbog nekakvih obaveza sve ti zatitra oko srca.A kad čuješ motor,a nemaš ga duša boli.Zato iako se sve manje vozim,motor je u garaži.
Evidentirano
81

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
« Odgovori #31 : 06. Srpanj 2011, 22:01:56 »

:misli:  čini mi se kako je krenulo da ću i susjedima krasti plahte i lancune  ;)
Evidentirano

Hajdukforever

• **
  • Vozi: Jos malo pa osta samo brada,,
« Odgovori #32 : 06. Srpanj 2011, 23:23:23 »

Mogao bi ti trazit pomoć i od nekog hotela :palacgore:
Evidentirano
Ride Hard Live Freeeeeeee

barba

• Vozi: HONDA
« Odgovori #33 : 06. Srpanj 2011, 23:54:41 »

72. vjenčanje i prodaja Honde 750 Four."Normalan " život do rastave.               
89.nova CBR 600 i ponovno uživanje .Od tad pa do danas uvijek na raspolaganju bar jedan motor.
Dakle 17 godina pauze.           
Papilone                                                                                                                                     Sriča tvoja šta san s mora pa ti neču doć kući spavat  nego samo popit koji sok ili kavu. :LOL: :LOL:
Evidentirano
Vozi brzo a oprezno.

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
« Odgovori #34 : 07. Srpanj 2011, 00:08:57 »

Mogao bi ti trazit pomoć i od nekog hotela :palacgore:

Nadam se da će biti svi bukirani jer sam mislio da sam najgori  ;)

72. vjenčanje i prodaja Honde 750 Four."Normalan " život do rastave.               
89.nova CBR 600 i ponovno uživanje .Od tad pa do danas uvijek na raspolaganju bar jedan motor.
Dakle 17 godina pauze.           
Papilone                                                                                                                                    Sriča tvoja šta san s mora pa ti neču doć kući spavat  nego samo popit koji sok ili kavu. :LOL: :LOL:
Ove koji su položili vozačku za vrijeme Kraljevine SHS vodim i na wellnes  :LOL:   :palacgore:

Evidentirano

mladen59

« Odgovori #35 : 07. Srpanj 2011, 00:21:55 »

:misli:  čini mi se kako je krenulo da ću i susjedima krasti plahte i lancune  ;)
Sječaš se osamdesetih, par-nepar, redovi za benzin po par kilometara, pa bonovi, pa nema ovog, nema onog, pa rat do 95g. To je period gdje baš nisam viđao puno motora na cesti a i nije bilo puno njih koji su ih mogli i kupit. Ne sječam se dal je bio koji moto dučan, (osim Tomosa, Jawe i MZ u Auto-Hrvatska) gdje si mogo kupit novi motor Japanske, Talijanske ili Njemačke proizvodnje. Ljudi su uglavnom uvozili rabljene iz vana, normalno ko je imal love, to je bilo ono "baka na Kawasakiju", tak da te netreba čudit kaj mi stariji od 40g imamo velike pauze od Tomosa, MZ, Jawa, Čezetki do ovih godina kad su omogućeni krediti i otvoreni svi mogući Moto-dučani sa poznatim markama i modelima, pogotovo od 2000g. na ovamo! :misli: :palacgore:
Evidentirano

Fran Zgb

• Vozi: Hornet 600 2008
« Odgovori #36 : 07. Srpanj 2011, 00:29:07 »

ovdje se javljaju samo penzioneri koliko vidim  :LOL:
Evidentirano
Instalacije računala i održavanje; kvalitetno i povoljno

mladen59

« Odgovori #37 : 07. Srpanj 2011, 00:34:40 »

ovdje se javljaju samo penzioneri koliko vidim  :LOL:
A ko drugi može imat pauzu između motora, sigurno ne dvanaestgodišnjaci!??? :LOL: :LOL: :mrgreen: :palacgore:
Evidentirano

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
« Odgovori #38 : 07. Srpanj 2011, 00:55:34 »

Sječaš se osamdesetih, par-nepar, redovi za benzin po par kilometara, pa bonovi, pa nema ovog, nema onog, pa rat do 95g. To je period gdje baš nisam viđao puno motora na cesti a i nije bilo puno njih koji su ih mogli i kupit. Ne sječam se dal je bio koji moto dučan, (osim Tomosa, Jawe i MZ u Auto-Hrvatska) gdje si mogo kupit novi motor Japanske, Talijanske ili Njemačke proizvodnje. Ljudi su uglavnom uvozili rabljene iz vana, normalno ko je imal love, to je bilo ono "baka na Kawasakiju", tak da te netreba čudit kaj mi stariji od 40g imamo velike pauze od Tomosa, MZ, Jawa, Čezetki do ovih godina kad su omogućeni krediti i otvoreni svi mogući Moto-dučani sa poznatim markama i modelima, pogotovo od 2000g. na ovamo! :misli: :palacgore:

Ma tu si u pravu čak imam još sačuvan bon a i već je netko napisao da je i ovaj period od '91-'95 bio isto presudan što je istina jer je većina bila totalno udaljena od motora a i prije toga JNA što znači da odmah možemo odbiti skoro svi otprilike 4-5 godina a i sam znam da mi je '90 sa zadnjom trkom na Grobniku bila jedna od tužnijih godina jer je tada već sve pomalo stalo jer se osjeća nemir u zraku  :?   dok ovo što smo ganjali Puchove,sve Tomose(junior 50 i onaj zvuk njegove original savinute pilice nenadjebiv) ČZ-tke,Jawe nisam ni spominjao jer to su tada za nas bili pristupačni motori dok je Japanera,Talijana,Engleza i Švaba bilo ali su ih vozili oni koji su stvarno imali i novaca i sreće a kad sam kupio Cagivu 350 enduro AlaRosa koja je i bila taj zadnji motor u toj dugoj pauzi u Italiji bio sam sretan kao malo dijete kad sam bio na carini sa stranim papirima  ;)
« Zadnja izmjena: 07. Srpanj 2011, 01:04:48 papillon »
Evidentirano

paci30

• *
  • Vozi: honda cbr
« Odgovori #39 : 07. Srpanj 2011, 06:35:33 »

čitajući ove postove i vrtoglave cifre od toliko godina,malo mi je lakše jer sam prvi put u životu bez motora "samo"5 mjeseci.ali za mene je to cijela vječnost.motor zariba(protukli leteći ležaji radilice).nadam se da će generalka(nova radilica,novi ležaji leteći i temeljni,druga glava i bregaste,drugi blok i dekla,od mog motora samo klipovi,gumice ventila,novi prstenovi,nove klipnjače,itd) bit gotova ovaj mjesec.sad će neki napisat da je bolje da sam kupio novu mašinu,slažem se da je jeftinije ali sam takve sriće bio da sam kupio već dvije u para g i da sam obe kupio "mačka u vrići"  :palacdolje: i da mi nisu izdržale niti sezonu.zato sam se odlučio za skuplju verziju ali bar znam da šta ću vozit i da bi sad triba potrajat duži period. :021: :021: :021: :021:
Evidentirano
lud SKROZ                                                                                                                                mk.karakondjula

ziggysb

• **
  • Vozi: U pariće...GV650Hyosu
« Odgovori #40 : 07. Srpanj 2011, 08:19:19 »

Položio neke 95' i to na Vespi 250.Nemoram ni pričat da se s njom vozila "osmica " u " osmici".
Sredio si Bmw R25/2 i njega vozio dok ga nisam totalno razmrdao.Poslje tog selidba u Zg , povratak u Slavoniju ,kućenje..i tek nakon 11 godina si kupio novi motor.Cvaje neću ni računati...

bogen

• **
  • Vozi: vozim , vozim
« Odgovori #41 : 07. Srpanj 2011, 14:35:09 »

izgleda da si svoju "sušu" bez motora precjenija jer izgleda da je kod dosta njih bila i "suša" epskih razmjera  :mrgreen:
Evidentirano

bogen

• **
  • Vozi: vozim , vozim
« Odgovori #42 : 07. Srpanj 2011, 14:37:03 »

bez motora ...NIKAD . makar i nešto od 125 kubika ali 2 kola moram imat  :D
Evidentirano

crobiker1

• **
  • Vozi: Ducati (tenisice)
« Odgovori #43 : 07. Srpanj 2011, 15:58:22 »

bez motora vec 5 godina a izgleda da bude jos tolko proslo ak ne i vise do motora...
Evidentirano
Stand your ground

Brutall

• **
  • Vozi: kam se po birtijama
« Odgovori #44 : 07. Srpanj 2011, 17:35:49 »

od 8.-12. vozo skutere od 50ccm, pa sa 13 gilera runner 125 sa shacalom(bio glavni u osnovnjaku :mrgreen: ), sa 14 novi model rs-a 125, i onda sa nekih 15, 15 i po yamaha r6!suzu sam pustio kad sam ju prodo, srce mi poskočilo kad sam ju vidio na slikama sa moto susreta.... :( :(

i prodo ju u 10 mjesecu prošle godine, pa si ove godine prvi puta uzeo motor iz salona, sa 0km na satu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

znači za sada pauza od 0-15.(nebrojeć <126ccm) i nekoliko od kojih 2-3 mjeseca dok nisam uzeo neš drugo!i nadam se da će tak i ostat! :mrgreen:
Evidentirano
-- .. ... .-.. .. ... / -.. .- / ... .. / .--. .- -- . - .- -. / .--- . .-. / ... .. / ... -.- ..- --.. .. --- / ... - .- / .--. .. ... .?

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
« Odgovori #45 : 07. Srpanj 2011, 23:36:40 »

Ovako je krenula ljubav na dva kola koja nikad neće stati(bar se nadam još dosta dugo) a ljutit pogled - nema guma ali moglo se po taman građenoj pruzi Brčko-Banovići  :mrgreen:

A ovdje je nastala ta 10 godina duga bez vlastitog motora tuga,jednom ću opet naći ovog Slonića jer sam se teško rastavio od njega  :?

Evidentirano

hondimir

• **
  • Vozi: honda cb 250 rs '84, honda cbr 600 f 96'
« Odgovori #46 : 08. Srpanj 2011, 04:29:55 »

Bože zdravlja  i motora! :moli:
Evidentirano

karadolo46

• Vozi: Ninja ZX-6R >2008<
« Odgovori #47 : 08. Srpanj 2011, 10:27:23 »

od kad vozim (od 2002god) bio bez motora od 5mj. do 11mj. 2008god. imao neke kombinacije za auto i neke sheme tuning   :shocked:    pa bio bez motora,al nisam dugo izdržao bez,brzo sam se vratio... :)
Evidentirano

karadolo46

• Vozi: Ninja ZX-6R >2008<
« Odgovori #48 : 08. Srpanj 2011, 10:28:17 »

Bože zdravlja  i motora! :moli:

:D     :smiley:        :palacgore:
Evidentirano

Elias

• Vozi: '02 K1200RS, '93 XTZ750 i '03 Scarabeo125
« Odgovori #49 : 09. Srpanj 2011, 14:38:46 »

A ovdje je nastala ta 10 godina duga bez vlastitog motora tuga,jednom ću opet naći ovog Slonića jer sam se teško rastavio od njega  :?

Bolje pronađi slonićevog tatu.  :palacgore:
Evidentirano
Vlast je NAJVEĆI neprijatelj naroda!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=rmfezDOSd2g

ZIZI750

• *
  • Vozi: ZX7R
« Odgovori #50 : 09. Srpanj 2011, 16:04:32 »

od 1995 god. pa do danas niti dana bez motora,vecinom su dva u garaži.moj i od starog :palacgore:
Evidentirano

James1100

• Vozi: rolling Stone
« Odgovori #51 : 09. Srpanj 2011, 22:37:33 »

imao sam malu pauzu nakon prodaje MZ-a, i onda zbog besparice kupim razvaljenu Hondu FT 500. sav servisni materijal + gume sam kupio odmah i onda sam krenuo gledati kaj na toj Hondi ne valja. 4 godine je provela u mom podrumu, iz kvara u kvar- ali sam se zato navozio autom do Graza po dijelove. vozio sam ju samo na probne vožnje na kojima se odmah događalo slijedeće sranje. na pr, nakon izmjene elektronike paljenja, na probi mi se razleti klip. u te 4 godine sam nakupio možda, samo možda, 50 km s njom, ali sam potrošio para za još jedan i pol takav motor. mehaniku motocikla sam savladao solidno, vozio se nisam, i nekako, ni dan danas ne volim Honde  :mrgreen:

2000-te se situacija kod mene i u državi popravlja, pojavljuju se krediti i ja već na kraju živaca, kupujem novog Suzukija. u to vrijeme sam uselio u naslijeđenu, staru kuću, i mladi majstor koji mi je farbao prostorije, uzima Hondu pod račun. Nakon patnje slične mojoj, rješava se tog govna i kupuje novi ER5. Znao sam i slijedećeg vlasnika i tada mi se gubi iz vida, ali mislim da sam je nedavno vidio tu na forumu. motor je još u komadu i još uvijek neispravan  :LOL:

uglavnom, ta pauza od 4 godine mi je najduža i najgora, a imao sam svoj motor  :mrgreen:

btw, pauziram i ovu sezonu, zbog prerade koja se posvađala s mojim proračunom. ali ne želim posuđivati motor, nekako mi nije gušt, a i rezervna varijanta je propala: kupujem cjevastu ramu od mopeda - s papirima obavezno.

ima doma jednog automatika bez papira, a napalile me slike prerada mopeda koje je Joke jednom davno stavio na forum...
Evidentirano

Palija

• **
  • Vozi: TZR 250
« Odgovori #52 : 11. Srpanj 2011, 13:19:29 »

sva sreća pa imam skuter pa kad mi je ovaj na servisu zadovoljim se s skutićem, jbga 2 točka su dva točka  :021: :mrgreen:
Evidentirano
Građevinska tvrtka nudi svoje usluge u zamjenu za motocikle iznad 500ccm(pod račun) zainteresirani na PM.

orang

• **
  • Vozi: Recesijski piaggio :)
« Odgovori #53 : 12. Srpanj 2011, 13:19:26 »

Ukratko , 94 položio vozački , 95-99 nema odmora dok traje obnova  :mrgreen: , 99 vojska , 2000-2002 još malo škole , 2002 CBR 600 f "92 , 2003 ili 4 kvar na stazi , krpanje prodaja , kupnja RS 250 , prodaja , kupnja ganc novog Z 750 , 2005 kupnja kuće i ženidba , prodaja zeca ,2007 rastava prodaja kuće , 3 mj 2008 piaggio x8 do sad , 2011 ženidba ali ovaj put nema prodaje  :mrgreen: Moram i ja probati kako je to imati 2 motoro ( op. 1 motor i 1 skuter  :mrgreen: ) . bit će , bit će samo polako  :palacgore:
Evidentirano

James1100

« Odgovori #54 : 12. Srpanj 2011, 17:56:26 »

zakaj se ženiš uopće?  :mrgreen:
Evidentirano

orang

• **
  • Vozi: Recesijski piaggio :)
« Odgovori #55 : 12. Srpanj 2011, 18:08:20 »

A , volim da me se terorizira  :mrgreen:
Evidentirano

tck

• *
  • Vozi: KLE500
« Odgovori #56 : 12. Srpanj 2011, 18:40:02 »

Ima evo 6 godina da sam bez motora. Položija sam 1999 i kupija prvi motor Yamahu XT služila mi je do 2003 kada nju prodajem i kupujem TDM njega sam vozao do 2005 i mora sam ga prodati. Mora sam birat ili motor ili auto onda sam se odlučija za motor. Razlog naravno ženidba i nedostatak para za napravit pir. Evo ima 6 godina ženi kvocam radi pira. Što svi došli najeli se napili i tako popili moj cili motor. E sada sam doša do nešto para i za koji dan točnije u subotu idem u zagreb po KLE 500 i toplo se nadam da će mi služiti dosta dugo.
Evidentirano
Ako morate birati između dva zla, odaberite ono koje još niste probali.

malaga

« Odgovori #57 : 12. Srpanj 2011, 20:04:20 »

od danas sam bez motora :( crkla nova pumpa goriva,dobro da sam skuzio dok je motor bio na mjestu,u voznji se moglo sve zapalit
Evidentirano

Toma HR

• **
  • Vozi: Graciju
« Odgovori #58 : 12. Srpanj 2011, 20:25:37 »

Nema smisla da ispričam svoju priču jer je jednaka kao i od većine sve dok jednog dana u 10 sati navečer nisam rekao ženi da idem sutra kupiti motor kod Markeza- rekla je DOBRO!!!

Htio bi se ustvari osvrnuti na Mihu VG - dečka sa Stromom koji je napravio divne vožnje i odlične putopise, a sada prodaje motor i kompletnu opremu jer "vrijeme je da krene drugim putem".

Kladio bih se da je ženidba i dijete u pitanju, ali jedno je sigurno - za par godina pozorno će pratiti cijene novih motora (jer je na takve navikao), a novaca nikako i od nikuda - jer sve je prije i bitnije od motora  :LOL:
Evidentirano

tomo3

• *
  • Vozi: Moto Guzzi Falcone, BMW R 1150 GS, R 1200 RT
« Odgovori #59 : 12. Srpanj 2011, 21:06:54 »

Evo moje priče; 1986 za završenu osnovnu školu dobio ANP 6, budući stari nije dopuštao nabavku Jawe ili MZ, krenula su beskonačna "friziranja" nakon kojih je pila letila i do 75 km/h. 1997 počinju mi se sviđati oldtimeri i prodajem APN 6 i kupujem Moto Guzzi Falcone (barem 3 mjeseca šerafljenja) i od tada ga imam (a rijetko vozim). 1999 curi (sadašnjoj supruzi) kupujemo Vespu koju ni sada ne želi prodati.  Kad smo gradili kuću htio sam prodati Guzzija da možemo bolje opremiti kuću, ali pazi ovo; supruga i punica nisu mi dale da prodam motor. Kad sam to pričao okorjelim bikerima svi su rekli; stari pojma nemaš koliko si sretan. I tako povremeno me primi da kupim još neki motor (zadnji je u kombinaciji bio BMW RT), ali nakon ženinog blagoslova uvijek dođem k sebi i na vrijeme odustanem.
Evidentirano

mladen59

« Odgovori #60 : 12. Srpanj 2011, 22:29:19 »

Evo moje priče; 1986 za završenu osnovnu školu dobio ANP 6, budući stari nije dopuštao nabavku Jawe ili MZ, krenula su beskonačna "friziranja" nakon kojih je pila letila i do 75 km/h. 1997 počinju mi se sviđati oldtimeri i prodajem APN 6 i kupujem Moto Guzzi Falcone (barem 3 mjeseca šerafljenja) i od tada ga imam (a rijetko vozim). 1999 curi (sadašnjoj supruzi) kupujemo Vespu koju ni sada ne želi prodati.  Kad smo gradili kuću htio sam prodati Guzzija da možemo bolje opremiti kuću, ali pazi ovo; supruga i punica nisu mi dale da prodam motor. Kad sam to pričao okorjelim bikerima svi su rekli; stari pojma nemaš koliko si sretan. I tako povremeno me primi da kupim još neki motor (zadnji je u kombinaciji bio BMW RT), ali nakon ženinog blagoslova uvijek dođem k sebi i na vrijeme odustanem.
Očito ne kuže zakaj punica neda prodat motor, misli da buš negde zviznul pa se nebu trebala zajebavat sa raznim čajevima od oleandra i sl.  :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :palacgore:
Evidentirano

James1100

« Odgovori #61 : 12. Srpanj 2011, 23:12:44 »

stari, ti stvarno  nemaš pojma koliko si sretan  :mrgreen:
Evidentirano

limit

• Vozi: Kwaka - z900
« Odgovori #62 : 12. Srpanj 2011, 23:14:39 »

Ma sretan je qrac, vidit ćeš kad punica i žena polože svoje karte na stol  :mrgreen:
Evidentirano

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
« Odgovori #63 : 12. Srpanj 2011, 23:39:53 »

Ma sretan je qrac, vidit ćeš kad punica i žena polože svoje karte na stol  :mrgreen:

Na koje misliš -American,Visa,Maestro  :misli:
Evidentirano

cb900bd

• **
  • Vozi: 919
« Odgovori #64 : 13. Srpanj 2011, 11:26:58 »

ja sam mislija da je mojih godinu ipo puno,kad sam udrija u auto parkirano u zavoju i slomija kraljenicu na dva mista,godinu dana nisam moga sidit,al sam ležeči razmišlja o kupnji novog tj.polovnog.
u prvom srednje nabavija vespu px200,totalno rasutu(to je bija moj prvi limarski rad) radija sam je par miseci,kad je bila gotova čača mi je bija toliko zadovoljan da me počastija kompletnom reparaturom.nakon dvi godine zaminija sam je za xj650(kardan)moj prvi motor,a nedavno bija i bez honde misec dana,jebeno dug misec
Evidentirano

tomo3

• *
  • Vozi: Moto Guzzi Falcone, BMW R 1150 GS, R 1200 RT
« Odgovori #65 : 13. Srpanj 2011, 13:42:30 »

Stvarno jesam sretan. Usput, punac smatra da bi mi BMW RT bio prikladniji (ipak sam gospon od 40 god), a njemu barem Beverly (ipak je on muž od 65 god), Šogi imao Transalp pa morao prodati, buraz vozi KLE, još samo fali da stara kupi motor. I tako to kod nas ide u užoj i široj obitelji. Usput, zubar mi vozi totalnu preradu Yamahe 1700 custom (u čekaonici sve puno moto časopisa, uživam otići k zubaru u posljednje vrijeme).
Evidentirano

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
« Odgovori #66 : 13. Srpanj 2011, 14:45:49 »

ja sam mislija da je mojih godinu ipo puno,kad sam udrija u auto parkirano u zavoju i slomija kralježnicu na dva mista,godinu dana nisam moga sidit,al sam ležeči razmišlja o kupnji novog tj.polovnog.
u prvom srednje nabavija vespu px200,totalno rasutu(to je bija moj prvi limarski rad) radija sam je par miseci,kad je bila gotova čača mi je bija toliko zadovoljan da me počastija kompletnom reparaturom.nakon dvi godine zaminija sam je za xj650(kardan)moj prvi motor,a nedavno bija i bez honde misec dana,jebeno dug misec

:shock:  dobar si..
Evidentirano

PacicLittle

• **
  • Vozi: Kawasaki ZR 7
« Odgovori #67 : 13. Srpanj 2011, 15:58:25 »

Stvarno jesam sretan. Usput, punac smatra da bi mi BMW RT bio prikladniji (ipak sam gospon od 40 god), a njemu barem Beverly (ipak je on muž od 65 god), Šogi imao Transalp pa morao prodati, buraz vozi KLE, još samo fali da stara kupi motor. I tako to kod nas ide u užoj i široj obitelji. Usput, zubar mi vozi totalnu preradu Yamahe 1700 custom (u čekaonici sve puno moto časopisa, uživam otići k zubaru u posljednje vrijeme).

Daj reci gdje ides iso bi i ja kad vec moram.. Bolje njemu nego nekome ko ima slike mesarenja po zidovima  :palacgore: :LOL: :LOL:
Evidentirano
Tits or gtfo.

James1100

« Odgovori #68 : 13. Srpanj 2011, 18:02:09 »

Daj reci gdje ides iso bi i ja kad vec moram.. Bolje njemu nego nekome ko ima slike mesarenja po zidovima  :palacgore: :LOL: :LOL:

Merla, član je ovdje na forumu. Iako smo si dobri,nikako mmi se ne ide k njemu  :mrgreen:
Evidentirano

pusiona

• **
  • Vozi: Ural
« Odgovori #69 : 14. Srpanj 2011, 01:12:46 »

...vidim da su opravdanja najbitnija stavka i dan danas...pogotovo za one koji bi sve dali za motor,ali kad zaškripi-on  prvi odpadne...nitko ne voli slušat opravdanja,a uostalom-nitko to ni ne pita...pitanje je dobro! Dali može riba bez vode...
Evidentirano
umpah...

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
« Odgovori #70 : 15. Srpanj 2011, 01:25:06 »

...vidim da su opravdanja najbitnija stavka i dan danas...pogotovo za one koji bi sve dali za motor,ali kad zaškripi-on  prvi odpadne...nitko ne voli slušat opravdanja,a uostalom-nitko to ni ne pita...pitanje je dobro! Dali može riba bez vode...

Cipal najduže  :mrgreen:
    Zašto si onda kada si prodao šestaka-dosadilo ili  ;)
Evidentirano

pusiona

• **
  • Vozi: Ural
« Odgovori #71 : 16. Srpanj 2011, 02:20:15 »

Cipal najduže  :mrgreen:
    Zašto si onda kada si prodao šestaka-dosadilo ili  ;)

Da dosadilo  :misli:  samo je riba promjenila vodu  :mrgreen:
Evidentirano
umpah...

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
« Odgovori #72 : 20. Srpanj 2011, 02:35:17 »

Da dosadilo  :misli:  samo je riba promjenila vodu  :mrgreen:

Ti si napadao Japan a sad si već poharao Rusiju - dobar strateg  ;)
Evidentirano

Sayock

• ex Warimashi
  • Vozi: Enterprise i Defiant
« Odgovori #73 : 21. Srpanj 2011, 10:36:19 »

Bila sam bez motora od 1990. do 2006. Punih 16 godina. :shock: 
Prodala sam prvi motor jer mi je bilo žao da stoji doma u garaži i da ga ne vozim, jer radi posla nisam mogla. Onda sam otišla raditi u drugi grad, pa se klinka rodila i tek nakon 16 godina napokon ponovo kupila motor...
Jel netko duže apstinirao? :misli:

mladen59

« Odgovori #74 : 21. Srpanj 2011, 12:25:23 »

Prodala sam prvi motor jer mi je bilo žao da stoji doma u garaži i da ga ne vozim, jer radi posla nisam mogla. Onda sam otišla raditi u drugi grad, pa se klinka rodila i tek nakon 16 godina napokon ponovo kupila motor...
Pa 4 stranice i nije neko dugo štivo za čitat, probaj, sve buš zaznala! :mrgreen: Kad se uključim u neku temu, pogotovo sa par stranica pročitam sve od A-ž da se nebi ponavljal ili postavljal ovakva pitanja!? :misli: :palacgore:
« Zadnja izmjena: 21. Srpanj 2011, 17:51:43 mladen59 »
Evidentirano

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
« Odgovori #75 : 21. Srpanj 2011, 17:44:07 »

uf  :misli:  ima ih a sad bi trebalo napraviti neku tablicu ali se ipak odoh probati baciti u more  ;)
Evidentirano

mladen59

« Odgovori #76 : 21. Srpanj 2011, 22:21:49 »

uf  :misli:  ima ih a sad bi trebalo napraviti neku tablicu ali se ipak odoh probati baciti u more  ;)
Onak površno gledajuči, izgleda da sam u samom vrhu tablice !!?? :mrgreen: :mrgreen:
Evidentirano

Sayock

• ex Warimashi
  • Vozi: Enterprise i Defiant
« Odgovori #77 : 22. Srpanj 2011, 16:22:59 »

Pa 4 stranice i nije neko dugo štivo za čitat, probaj, sve buš zaznala! :mrgreen: Kad se uključim u neku temu, pogotovo sa par stranica pročitam sve od A-ž da se nebi ponavljal ili postavljal ovakva pitanja!? :misli: :palacgore:

Za tebe penzića nije to problem, ali ja radim, pa samo pročitam prvi post i zadnju stranicu ;)

HIGHLANDER

• **
  • Vozi: Suza DR 500
« Odgovori #78 : 22. Srpanj 2011, 16:30:51 »

Za tebe penzića nije to problem, ali ja radim, pa samo pročitam prvi post i zadnju stranicu ;)

:shock:

:LOL: :LOL: :LOL:
Evidentirano
vu malemu selu,gde asfalta taki još nebu,gde plodne su njive i zelene šume,a krava se pase po bregu

http://www.youtube.com/watch?v=xwCdFVxbQWc

mladen59

« Odgovori #79 : 22. Srpanj 2011, 18:08:09 »

:shock: :shock:  J..o Te penzić da Te j..o penzić makar imaš "95 g." ne smeta, makar za kaznu ili iz osvete !!! :jesus: :jesus: :LOL: :LOL:  Draga moja, ja sam u radnom odnosu, i sad sam na poslu i mogu si priuštit kaj hoću, evo i zajebanciju na Forumu !! :mrgreen: :palacgore: :palacgore: :ruza: :kiss2:
« Zadnja izmjena: 22. Srpanj 2011, 22:35:32 mladen59 »
Evidentirano

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
« Odgovori #80 : 21. Prosinac 2011, 01:59:43 »

Gledajući oglase porasla je prodaja motora,nesuglasice oko osiguranja,povećana neregistriranost motora je porasla - nije vrag da će opet neki ljudi/dečki morati prodati ljubimce i opet tapkati u mjestu.Ovo ljeto je bilo kod mene puno više onih sa "dugim stažom" od većine forumskih kandidata iako ih većinu nisam poznavao i večeras se čujem sa jednim frendom kad on kao iz topa : prodajem obadva motora,prvo šok jer znam da nikad od svoje 15 godine nije bio bez motora kad ono odgovor koji sam i očekivao : steglo frende do vrata a motora će biti.Ne bih volio da se ponovo vrate ružni snovi i zato sam ponovo digao temu gledajući dosadašnje rekordere. 
Evidentirano

jimi.d

• *
« Odgovori #81 : 21. Prosinac 2011, 10:11:31 »

12-mjesec 92-ge prodao BMW- R 67/2 trebao mi novac za preseljenje iz vojvodine u HR(zbog dobro znanih nam razloga iz ne tako davne prošlosti),10-ti mjesec 2011-te kupio yamahu TDM 850.Apstinencija od gotovo 19 godina.Mislim da sam među rekorderima.
Evidentirano
TUDUMOVAC

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
« Odgovori #82 : 22. Prosinac 2011, 01:38:17 »

Mislim da nas puno ima sličnu ili istu priču, razlika je jedino u godinama!! :palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore:
Daleke 74g kupio sam Tomosa Crossa 50 Juniora sa 15g. Zaradio sam ga peruči stakla na benzi, uređujuči i čisteći okoliš oko gostionice "Rudar" u Rudama (Samobor) i nešto ušteđevine. U ono vrijeme za klinca od 15g. to je bio "raketoplan" kad su vršnjaci rijetko imali i poni-expres. Bilo me posvuda. Oženio sam se 82g., došlo prvo dijete, prodo motor . Od 1982g. do 2006g. sam bio bez motora, djeca-škola, stan, rat, auto, jednostavno se nije moglo. 2oo6g uz "nagovor" dva dobra frenda-bikera iz Samobora kupujem novog KLE (uz njihovo neodobravanje i komentar "poznavajuči Te, to bu Ti brzo preslabo"). Istina, 2008 kupujem CBF i to je to (makar mi i on već preslab al jbg.) , 24g. pauze  i kraj tužnim pogledima kad kod je neko prozujal uz mene a da i ne spominjem ljetovanja kad sam znal slinit za skupinama motorista po Jadranskoj i maštat da sam barem jedan od njih, san sam ostvaril!!!! :palacgore: :palacgore:
Mislim da buš imal prebukiran apartman!!??? :LOL: :LOL: :palacgore: :palacgore:

.....Mladena još nitko nije skinuo sa 1. mjesta  :palacgore:

12-mjesec 92-ge prodao BMW- R 67/2 trebao mi novac za preseljenje iz vojvodine u HR(zbog dobro znanih nam razloga iz ne tako davne prošlosti),10-ti mjesec 2011-te kupio yamahu TDM 850.Apstinencija od gotovo 19 godina.Mislim da sam među rekorderima.

.....ali si ipak u Top-5   :wink:
Evidentirano

hondamoto

• **
  • Vozi: FZS 1000
« Odgovori #83 : 22. Prosinac 2011, 07:13:28 »

od 1972 do danas samo 2 godine iz tako dobro poznatih razloga od 1991-1993. :palacdolje:

gastajbarter

• Vozi: ZX 12 R, Ninja 250 R
« Odgovori #84 : 22. Prosinac 2011, 07:16:52 »

Prodam ETZ u Svibnju 91,haj reko malo da kupim sta bolje za par mjeseci :mrgreen:..i tako nakon poznatih desavanja tih godina otegne se to do ljeta 96 kada stize APN 4 rastavljen u kolicima..zena upade sa klupe od smijeha kad je vidila sta sam "dovezo"  i na sta sam potrosio tesko ustedjenih 250 dojc maraka :LOL:
Evidentirano
U gasu je spas,a u kocnici propast

netijak

• **
  • Vozi: Kawasaki ZR7S
« Odgovori #85 : 22. Prosinac 2011, 08:03:12 »

U 6. razredu osnovne kupio s prijateljem popola Tomos automatic za 100DEM bez papira i išta naravno... vozikali se par mjeseci dok ga nije ukralo jer smo ga morali parkirat 500m od zgrade da ga starci ne vide :)
Iduće godine "posudio" od staroga (bez njegovog znanja naravno) xt600 i uletio ispod auta s njim... nakon prodaje istoga, i zaklinjanja kako motor nikad u kuću više neće, počinje pauza do negdje 3. ili 4. srednje (4 godine vozikanja tuđih prometala, skutera, puhova, apn-ova..) dok nisam skupio za polovnog runnera 50ccm. Od tada max 2-3 mjeseca bez prometala radi prodaje/kupnje i padova :)
Poslije runnera dolazi TDR 125 cvajo, pa Yamaha xj750 (kardan), i sad ZR7S ....

Nadam se da neću morat radit pauze kao kolege gore..(neki imaju veće pauze nego što ja imam godina... hihi) jer ne razmišljam još o ženidbi i sličnim kojekakvim pizdarijama... :) uzdat se u sebe i nadat se da će uvik bit financija bar za posjedovanje nekakvog dvokotača.... nemora se vozit puno.. al nek je tu :)

eto.... sretno svima i ako je moguće lagodan život bez pauza :D  :021: :021:

Evidentirano
“Formal education will make you a living; self education will make you a fortune.”

www.roadrunnermk.hr

Hajdukforever

• **
  • Vozi: Jos malo pa osta samo brada,,
« Odgovori #86 : 22. Prosinac 2011, 10:01:40 »

Kako je krenilo sa najavama vala poskupljenja i podizanjem PDV-a na 25% tesko ce se išta i prodati,

pratim oglasnike na motori.hr,njuskalu i oglasniku, i mogu reci da ima jako puno motora koji se prodaju skoro cijelu godinu i nemogu naći

novog vlasnika.

Što se tiće apsinencije od vožnje meni je i ovo preko zime previše.
Evidentirano
Ride Hard Live Freeeeeeee

Brutall

• **
  • Vozi: kam se po birtijama
« Odgovori #87 : 09. Siječanj 2012, 15:54:07 »

Kako je krenilo sa najavama vala poskupljenja i podizanjem PDV-a na 25% tesko ce se išta i prodati,

pratim oglasnike na motori.hr,njuskalu i oglasniku, i mogu reci da ima jako puno motora koji se prodaju skoro cijelu godinu i nemogu naći

novog vlasnika.

Što se tiće apsinencije od vožnje meni je i ovo preko zime previše.

totalno se slažem, preko cijele zime samo gledam filmiće po jutubu sa motorima i padnem u depru! :mrgreen:

jedva čekam da sjednem na cebera bacit neki đir i onda fino sjest vani na terasu na sunčan dan i popit kavu i zapalit cigaru i onda opet đir i tako dalje i tako dalje... :mrgreen: :mrgreen:

a što se duljine apstinencije tiče, nikad ju nisam imo od 2. osnovne kada sam dobio puha na pedale, imo sam apstinencije preko zime kad poslije sezone prodam motor pa na proljeće kupim drugi! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

i nadam se da će tak ostat....
Evidentirano
-- .. ... .-.. .. ... / -.. .- / ... .. / .--. .- -- . - .- -. / .--- . .-. / ... .. / ... -.- ..- --.. .. --- / ... - .- / .--. .. ... .?

TRAMONTANA

• *
  • Vozi: sukac sv 1000s
« Odgovori #88 : 10. Siječanj 2012, 22:59:03 »

"Vjerovali ili ne"  ;)
bogami si me nateral da se vrnem daleko u svoje djetinjstvo negdje sa 13 14 godina kad je u kucu dolsa prva masina sa saltung getribom stvar avet neman ljepotica i zvjer  zvana APN-AC (u mojim ocima niti manje niti vise bozanske ljepote),za kojeg mogu rec: koliko je donio neopisive  srece u moj zivot toliko i tuge,,,a tuge iz najobicnijeg i prostog razloga JER JE tad  pocela opsesivna ljubav nasprem dvokotacnim prometalim bajkovim kotacicima makinama maksama kako god hoces...

i o tad tog famoznog trenutka uvijek sam se borio svim raspolozivim sredstvima ,, sljakajuci stedeci ,varajuci , pljackajuci  rodbinu i sve te slicne aktivnosti kaj su isle u nabavku sredstava za kupovinu jaceg boljeg novijeg i ono najvaznije  brzeg motora,,,ali moram napomenut da to i danas traje u 38 godini i jednostavno si nemrem pomoc

i sad kad je to preraslo u oboljenje ili nekakvu drugu kompulzivnu poremecenost  ,,,usudio bi se rec da su mi 3 ili 4 godine koliko se sad na prvu mogu sjetit,,bez motora bile najusranije godine mog zivota ,iako sam u medjuvremenu popusio foru zvanu brak i brodolome koje on kao takav nosi,,financiski titanik necu niti spominjat jel se on sam po sebi kao takav namece i dolazi sa nedacama u paketu

zakleo sam se sam sebi a i svakom novom ljubimcu koj udje u garazu da nikad niti jednu godinu svoga zivota necu bit bez njega osim ako me bolest i cesta ne ubiju
Evidentirano

Igll

• *
  • Vozi: kawasaki ninja 250 r
« Odgovori #89 : 11. Siječanj 2012, 20:39:54 »

Citat:
totalno se slažem, preko cijele zime samo gledam filmiće po jutubu sa motorima i padnem u depru!

:( takoder

@TRAMONTANA  lijep text  :D, zelim da cim prije nabavis motor  :wink: :palacgore:
Evidentirano

zeljkocbf600

• *
  • Vozi: Honda CBF 600 SA
« Odgovori #90 : 12. Siječanj 2012, 08:53:02 »

bogami si me nateral da se vrnem daleko u svoje djetinjstvo negdje sa 13 14 godina kad je u kucu dolsa prva masina sa saltung getribom stvar avet neman ljepotica i zvjer  zvana APN-AC (u mojim ocima niti manje niti vise bozanske ljepote),za kojeg mogu rec: koliko je donio neopisive  srece u moj zivot toliko i tuge,,,a tuge iz najobicnijeg i prostog razloga JER JE tad  pocela opsesivna ljubav nasprem dvokotacnim prometalim bajkovim kotacicima makinama maksama kako god hoces...

i o tad tog famoznog trenutka uvijek sam se borio svim raspolozivim sredstvima ,, sljakajuci stedeci ,varajuci , pljackajuci  rodbinu i sve te slicne aktivnosti kaj su isle u nabavku sredstava za kupovinu jaceg boljeg novijeg i ono najvaznije  brzeg motora,,,ali moram napomenut da to i danas traje u 38 godini i jednostavno si nemrem pomoc

i sad kad je to preraslo u oboljenje ili nekakvu drugu kompulzivnu poremecenost  ,,,usudio bi se rec da su mi 3 ili 4 godine koliko se sad na prvu mogu sjetit,,bez motora bile najusranije godine mog zivota ,iako sam u medjuvremenu popusio foru zvanu brak i brodolome koje on kao takav nosi,,financiski titanik necu niti spominjat jel se on sam po sebi kao takav namece i dolazi sa nedacama u paketu

zakleo sam se sam sebi a i svakom novom ljubimcu koj udje u garazu da nikad niti jednu godinu svoga zivota necu bit bez njega osim ako me bolest i cesta ne ubiju
   :palacgore:          :palacgore:
Evidentirano

TRAMONTANA

• *
  • Vozi: sukac sv 1000s
« Odgovori #91 : 12. Siječanj 2012, 15:43:27 »

:( takoder

@TRAMONTANA  lijep text  :D, zelim da cim prije nabavis motor  :wink: :palacgore:
nabavka zavrsena neki dan sukac sv 1000s poceo grijat srce a bogami uljepsavat sam interijer garaze -)
Evidentirano

Igll

• *
  • Vozi: kawasaki ninja 250 r
« Odgovori #92 : 12. Siječanj 2012, 16:38:30 »

nabavka zavrsena neki dan sukac sv 1000s poceo grijat srce a bogami uljepsavat sam interijer garaze -)

odlicno :palacgore:

Evidentirano

Zdenek_Orao

• **
  • Vozi: Yamaha Fz6 s2
« Odgovori #93 : 12. Siječanj 2012, 17:34:38 »

:shock: :shock:  J..o Te penzić da Te j..o penzić makar imaš "95 g." ne smeta, makar za kaznu ili iz osvete !!! :jesus: :jesus: :LOL: :LOL:  Draga moja, ja sam u radnom odnosu, i sad sam na poslu i mogu si priuštit kaj hoću, evo i zajebanciju na Forumu !! :mrgreen: :palacgore: :palacgore: :ruza: :kiss2:

Kaj mi sve plačamo u ovoj državi  :no:
Evidentirano
MK Zagorski Orlovi
        Oroslavje

mladen59

« Odgovori #94 : 12. Siječanj 2012, 20:29:54 »

Kaj mi sve plačamo u ovoj državi  :no:
Ko to mi? Pa ne radim ja u državnoj firmi i nemaš pojma koji poso radim! :misli: :misli: :mrgreen:
Evidentirano

Zdenek_Orao

• **
  • Vozi: Yamaha Fz6 s2
« Odgovori #95 : 12. Siječanj 2012, 21:20:47 »

Ko to mi? Pa ne radim ja u državnoj firmi i nemaš pojma koji poso radim! :misli: :misli: :mrgreen:

:whistle:
                                                                   :paper:                                     
Evidentirano
MK Zagorski Orlovi
        Oroslavje

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
« Odgovori #96 : 12. Siječanj 2012, 22:54:47 »

Dobar izbor - Sretno i uživaj  :palacgore:
Evidentirano

yoshimura

• **
  • Vozi: o crnog groma
« Odgovori #97 : 01. Veljača 2012, 11:21:14 »

Ja od 2009 godine,i mislim da cu jos morati pricekati zbog financija.Žao mi je kao nikada u životu šta sam prodao motor,firma u kojoj sam radio me poslala van RH,doma sam dolazio jako rijetko,vozio ništa.Došla i ženidba pa dijete,trebalo novaca za oko kuće,plaća sve manja i odlučim prodati bike jer ionako se ne vozi.Samo nakon par mjeseci nakon šta sam ga prodao ostajem bez posla i mogućnosti da si uzmem nešto za dušu.Uglavnom još uvijek strpljivo čekam da poriješavam neke stvari kupujem prvom prilikom.

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
« Odgovori #98 : 02. Veljača 2012, 00:35:57 »

Ja od 2009 godine,i mislim da cu jos morati pricekati zbog financija.Žao mi je kao nikada u životu šta sam prodao motor,firma u kojoj sam radio me poslala van RH,doma sam dolazio jako rijetko,vozio ništa.Došla i ženidba pa dijete,trebalo novaca za oko kuće,plaća sve manja i odlučim prodati bike jer ionako se ne vozi.Samo nakon par mjeseci nakon šta sam ga prodao ostajem bez posla i mogućnosti da si uzmem nešto za dušu.Uglavnom još uvijek strpljivo čekam da poriješavam neke stvari kupujem prvom prilikom.

Nadam se da si riješio posao a motor će do proljeća doći..
Evidentirano

leon111

• *
  • Vozi: hornet 900 i kymco people 200
« Odgovori #99 : 02. Veljača 2012, 10:04:21 »

grebaj ,čupaj kako god znaš ,meni se desilo slično prodao sam motor krajem 2000 godine kupio tek krajem 2005-te nikad više si neču dozvolit takvu grešku da prodam ono što najviše volim 5 g. velike patnje ,sad kad sam ponovo ušao u taj svjet,više nikad neću izač,ma kakva g :palacgore:od bila finan. situacija ili sila motor se može prodat samo radi kupnje drugok
Evidentirano

Palija

• **
« Odgovori #100 : 02. Veljača 2012, 10:52:43 »

ja sam bio samo godinu dana i propio sam se od muke  :mrgreen:
Evidentirano
Građevinska tvrtka nudi svoje usluge u zamjenu za motocikle iznad 500ccm(pod račun) zainteresirani na PM.

T-T

• **
  • Vozi: FZ8 Fazer
« Odgovori #101 : 02. Veljača 2012, 11:01:57 »

.....Mladena još nitko nije skinuo sa 1. mjesta  :palacgore:

Čini mi se da on i ja dijelimo prvo mjesto :mrgreen:...Iz sličnih razloga kao kod Sayock (škola, obitelj, posao), nakon prodaje elektronke do kupovine prvog fazera je prošlo...ha, tu negdje 23-24 godine. Ako zanemarim vožnju skoro svih motora moje bolje polovice u tom razdoblju - biti suvozač i povremeno voziti - to nije bilo to i ja nisam bila ja dok nisam kupila ono što sam htjela.
Evidentirano
Fazer u duši - bandit u srcu....
"Bit ću vjetar, kiša i zalazak sunca...Svjetlost na tvojim vratima...Koja ti kaže da si došao kući" (Lou Reed: I'll be your mirror)

zeljkocbf600

• *
  • Vozi: Honda CBF 600 SA
« Odgovori #102 : 02. Veljača 2012, 11:02:19 »

ja sam bio samo godinu dana i propio sam se od muke  :mrgreen:
Budući da za sada ništa ne voziš znači još uvijek piješ ?  :mrgreen:
Evidentirano

mladen59

« Odgovori #103 : 02. Veljača 2012, 11:04:02 »

Čini mi se da on i ja dijelimo prvo mjesto :mrgreen:...Iz sličnih razloga kao kod Sayock (škola, obitelj, posao), nakon prodaje elektronke do kupovine prvog fazera je prošlo...ha, tu negdje 23-24 godine. Ako zanemarim vožnju skoro svih motora moje bolje polovice u tom razdoblju - biti suvozač i povremeno voziti - to nije bilo to i ja nisam bila ja dok nisam kupila ono što sam htjela.
:kiss2: Drago mi je podijelit postolje sa osobom ljepšeg spola! :ruza: :palacgore:
Evidentirano

T-T

• **
  • Vozi: FZ8 Fazer
« Odgovori #104 : 02. Veljača 2012, 11:06:41 »

:naklon: :palacgore:
Mislim - naslov teme je koliko ste najduže bili bez VLASTITOG motora a ne koliko dugo ste apstinirali od vožnje, kaj ne? :wink:
Evidentirano
Fazer u duši - bandit u srcu....
"Bit ću vjetar, kiša i zalazak sunca...Svjetlost na tvojim vratima...Koja ti kaže da si došao kući" (Lou Reed: I'll be your mirror)

Palija

• **
« Odgovori #105 : 02. Veljača 2012, 11:34:32 »

Budući da za sada ništa ne voziš znači još uvijek piješ ?  :mrgreen:

e od previše pića sam si probušio želudac, sve to zbog motora  :wink:

zaključak: no motorcycle = no health
Evidentirano

mladen59

« Odgovori #106 : 02. Veljača 2012, 12:37:20 »

:naklon: :palacgore:
Mislim - naslov teme je koliko ste najduže bili bez VLASTITOG motora a ne koliko dugo ste apstinirali od vožnje, kaj ne? :wink:
Pa da, i ja sam tu i tam znal nekaj provozat ali nije to to!! :palacgore:
Evidentirano

GPz1000RX

• **
« Odgovori #107 : 02. Veljača 2012, 15:37:18 »

sa 14 god tomos 15slc, pa bt, ctx, MZ, uvik je bilo nesto, sa 20 prvi vlasiti jaci motor GPz1000 RX, kojega san prodao na jesen 2010 zbog nemogućnosti održavanja...dan i danas neman ništa a gledajući finacijsko stanje nemam ništa u vidu do daljnog....da se izdržat osim kad nastupi koji sunčani vikend.....  :(
Evidentirano

ljacmi

• **
  • Vozi: RSVR, Ktm exc525, , TDM850
« Odgovori #108 : 02. Veljača 2012, 16:27:56 »

Najduže od svoje 16 godine pa do sada 30 i kusur, je bilo par mjeseci  jedne godine mislim 2005 kad sam mjenjal sve prozore i vraa na viksi pa mi je trebala lova.Inače uvijek bar dva-tri u garaži, sve skupa 23-25 motora do sad :palacgore: Sve do jednog kupio sam , a prvi poslje automatika sam kupio sa lovom od prodaje saxofona za kojeg starci nisu ni znali da sam prodal, dok ih nisam obavjestil da mi se neda u srednju glazbenu :D
Evidentirano

mladen59

« Odgovori #109 : 02. Veljača 2012, 21:05:46 »

Najduže od svoje 16 godine pa do sada 30 i kusur, je bilo par mjeseci  jedne godine mislim 2005 kad sam mjenjal sve prozore i vraa na viksi pa mi je trebala lova.Inače uvijek bar dva-tri u garaži, sve skupa 23-25 motora do sad :palacgore: Sve do jednog kupio sam , a prvi poslje automatika sam kupio sa lovom od prodaje saxofona za kojeg starci nisu ni znali da sam prodal, dok ih nisam obavjestil da mi se neda u srednju glazbenu :D
:palacgore: Jbg. sa motorom možeš svirat al na saxofonu se nemreš vozit! :mrgreen:
Evidentirano

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
« Odgovori #110 : 03. Veljača 2012, 10:07:01 »

:palacgore: Jbg. sa motorom možeš svirat al na saxofonu se nemreš vozit! :mrgreen:

Bitno je da se svira  :lolcry:
Evidentirano

BIKERZZR1400

• Vozi: KAWASAKI ZZR 1400
« Odgovori #111 : 03. Veljača 2012, 10:15:01 »

3 godine.
Evidentirano

mariola

• *
  • Vozi: vozi: Hondu vfr 800
« Odgovori #112 : 05. Veljača 2012, 16:01:06 »

Ja sam bio duugiih 10 godina,ne ponovilo se
Evidentirano

netijak

• **
  • Vozi: Kawasaki ZR7S
« Odgovori #113 : 07. Veljača 2012, 09:46:09 »

od četvrtka, znači zadnjih 5 dana, sve okovnao ledom nemože se.. :(
Evidentirano
“Formal education will make you a living; self education will make you a fortune.”

www.roadrunnermk.hr

Dado33

• **
  • Vozi: ..polako i gušta...
« Odgovori #114 : 07. Veljača 2012, 19:07:16 »

ima razdoblja bez vožnje, motora mora biti uvijek
« Zadnja izmjena: 10. Veljača 2012, 12:48:01 Dado33 »
Evidentirano

BEŠO - SB

• **
  • Vozi: Yamaha Fazer S2
« Odgovori #115 : 07. Veljača 2012, 21:17:54 »

Kad upadnem u krizu(nedaj Bože) ponudit ću bubreg na crno,pa kad rana zaraste odo se provozat,bubreg svejedno imam duže nego motor ......
Evidentirano
Darko Ćušković - BEŠO Više volim da me mrze zbog onog što jesam nego da me vole zbog onog što nisam.

sale-yamaha

• *
  • Vozi: Yamaho ona ode
« Odgovori #116 : 07. Veljača 2012, 21:33:53 »

Kad upadnem u krizu(nedaj Bože) ponudit ću bubreg na crno,pa kad rana zaraste odo se provozat,bubreg svejedno imam duže nego motor ......
   :palacgore:
Evidentirano
Zauvik u srcu  74                                                                         Pozdrav svim tenkistima 91...

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
« Odgovori #117 : 07. Veljača 2012, 22:47:28 »

:lolcry: :lolcry: dobar  :palacgore:
Evidentirano

drazen 39

• *
  • Vozi: motor
« Odgovori #118 : 08. Veljača 2012, 12:13:25 »

Zgodna tema... možda sam rekorder... :misli:
Od 15. do 17. godine sam imao i poderao APN 7, svaki dan u školu i posvuda, već onda bio lagano friziran (klip sa L karikom i šta sve ide uz to)!
Završila škola, dobila se vozačka za B i odonda samo auto! Motor je ostao tiha patnja, ali nikad prilike ni viška love! Pa ženidba, pa djeca...
Uglavnom, prije 2 godine sam uspio stavit na stranu neku siću i uz opće negodovanje svih ukućana i moje familije dopeljal doma KLE 500!
Neki će pokvareno komentirati da to nije motor :mrgreen:, ali ja sam presretan! Nadam se da neće tako skoro od mene! I sad računam...22 godine...zamalo rekorder! :D
Evidentirano

drazan zovko

• *
  • Vozi: gsx 1000 r k7
« Odgovori #119 : 08. Veljača 2012, 18:14:44 »

Zgodna tema... možda sam rekorder... :misli:
Od 15. do 17. godine sam imao i poderao APN 7, svaki dan u školu i posvuda, već onda bio lagano friziran (klip sa L karikom i šta sve ide uz to)!
Završila škola, dobila se vozačka za B i odonda samo auto! Motor je ostao tiha patnja, ali nikad prilike ni viška love! Pa ženidba, pa djeca...
Uglavnom, prije 2 godine sam uspio stavit na stranu neku siću i uz opće negodovanje svih ukućana i moje familije dopeljal doma KLE 500!
Neki će pokvareno komentirati da to nije motor :mrgreen:, ali ja sam presretan! Nadam se da neće tako skoro od mene! I sad računam...22 godine...zamalo rekorder! :D

Sretno kolega i još puno kilometara ti želim :021: :palacgore:
Evidentirano
Pere

drazen 39

• *
  • Vozi: motor
« Odgovori #120 : 09. Veljača 2012, 00:02:49 »

Sretno kolega i još puno kilometara ti želim :021: :palacgore:
HVala, hvala! :D
Evidentirano

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
« Odgovori #121 : 09. Veljača 2012, 00:38:45 »

:misli: sad kad vidim ove cifre mislim da bi trebao napraviti rang listu jer kad sam otvarao temu sebe sam u glavi stavljao na vrh ali izgleda da ima skoro troduplo većih cifri.Ne želim nikog sa listom ocrniti nego jednostavno vidjeti da se ta igračka zvana motor ne može tako lako preboljeti - ovima na vrhu čestitam i želim da više nikad nemaju pauze osim u zimskom periodu koji bi trebao biti vrlo kratak..
Evidentirano

mladen59

« Odgovori #122 : 09. Veljača 2012, 18:36:17 »

:misli: sad kad vidim ove cifre mislim da bi trebao napraviti rang listu jer kad sam otvarao temu sebe sam u glavi stavljao na vrh ali izgleda da ima skoro troduplo većih cifri.Ne želim nikog sa listom ocrniti nego jednostavno vidjeti da se ta igračka zvana motor ne može tako lako preboljeti - ovima na vrhu čestitam i želim da više nikad nemaju pauze osim u zimskom periodu koji bi trebao biti vrlo kratak..
:palacgore: :palacgore: Interesantno, svi mi pogotovo stariji imamo istu ili sličnu priču i razloge zbog kojih smo imali takve pauze! :misli:
Evidentirano

strasilo

• šafran
  • Vozi: egzotičnu Suzu i najbržeg pocketa u Požegi
« Odgovori #123 : 09. Veljača 2012, 18:42:10 »

pazi da se ne razočaraš ...  :wink:

moj bubreg je stajao nekoliko brojeva u "plavom" pod medicinska oprema... nitko me nije nazvao ni iz zajebancije...  :x
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

BEŠO - SB

• **
  • Vozi: Yamaha Fazer S2
« Odgovori #124 : 09. Veljača 2012, 20:04:48 »

pazi da se ne razočaraš ...  :wink:

moj bubreg je stajao nekoliko brojeva u "plavom" pod medicinska oprema... nitko me nije nazvao ni iz zajebancije...  :x
Zašto si mi uništio nadu?Ništa onda ću prodat jedan plac na lijepoj lokaciji iznad Broda al motor nedam i bog!!
Evidentirano
Darko Ćušković - BEŠO Više volim da me mrze zbog onog što jesam nego da me vole zbog onog što nisam.

yoshimura

• **
  • Vozi: o crnog groma
« Odgovori #125 : 12. Veljača 2012, 11:43:08 »

Nadam se da si riješio posao a motor će do proljeća doći..
jučer sam bio na razgovoru za posao koji dugo čekam i konačni odgovor bi trebao dobiti idući tjedan.Ako sve prođe kako treba počinju pripreme za kupnju motora,tako da nemogu spavati od svega :crazy:
 Str: 1 2 3 ... 6 [Sve]   Gore

Stranica je generirana za 0.662 sekundi uz 15 upita.