Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 [3] 4 5 6  Sve   Dolje

Autor Tema: "Koliko ste najduže bili bez vlastitog motora ??"  (Posjeta: 4427 )

ZIZI750

• *
  • Spol: Muški
  • Vozi: ZX7R
Odg: "Koliko ste najduže bili bez vlastitog motora ??"
« Odgovori #50 : 09. Srpanj 2011, 16:04:32 »

od 1995 god. pa do danas niti dana bez motora,vecinom su dva u garaži.moj i od starog :palacgore:
Evidentirano

James1100

• Vozi: rolling Stone
« Odgovori #51 : 09. Srpanj 2011, 22:37:33 »

imao sam malu pauzu nakon prodaje MZ-a, i onda zbog besparice kupim razvaljenu Hondu FT 500. sav servisni materijal + gume sam kupio odmah i onda sam krenuo gledati kaj na toj Hondi ne valja. 4 godine je provela u mom podrumu, iz kvara u kvar- ali sam se zato navozio autom do Graza po dijelove. vozio sam ju samo na probne vožnje na kojima se odmah događalo slijedeće sranje. na pr, nakon izmjene elektronike paljenja, na probi mi se razleti klip. u te 4 godine sam nakupio možda, samo možda, 50 km s njom, ali sam potrošio para za još jedan i pol takav motor. mehaniku motocikla sam savladao solidno, vozio se nisam, i nekako, ni dan danas ne volim Honde  :mrgreen:

2000-te se situacija kod mene i u državi popravlja, pojavljuju se krediti i ja već na kraju živaca, kupujem novog Suzukija. u to vrijeme sam uselio u naslijeđenu, staru kuću, i mladi majstor koji mi je farbao prostorije, uzima Hondu pod račun. Nakon patnje slične mojoj, rješava se tog govna i kupuje novi ER5. Znao sam i slijedećeg vlasnika i tada mi se gubi iz vida, ali mislim da sam je nedavno vidio tu na forumu. motor je još u komadu i još uvijek neispravan  :LOL:

uglavnom, ta pauza od 4 godine mi je najduža i najgora, a imao sam svoj motor  :mrgreen:

btw, pauziram i ovu sezonu, zbog prerade koja se posvađala s mojim proračunom. ali ne želim posuđivati motor, nekako mi nije gušt, a i rezervna varijanta je propala: kupujem cjevastu ramu od mopeda - s papirima obavezno.

ima doma jednog automatika bez papira, a napalile me slike prerada mopeda koje je Joke jednom davno stavio na forum...
Evidentirano

Palija

• **
  • Vozi: TZR 250
« Odgovori #52 : 11. Srpanj 2011, 13:19:29 »

sva sreća pa imam skuter pa kad mi je ovaj na servisu zadovoljim se s skutićem, jbga 2 točka su dva točka  :021: :mrgreen:
Evidentirano
Građevinska tvrtka nudi svoje usluge u zamjenu za motocikle iznad 500ccm(pod račun) zainteresirani na PM.

orang

• **
  • Vozi: Recesijski piaggio :)
« Odgovori #53 : 12. Srpanj 2011, 13:19:26 »

Ukratko , 94 položio vozački , 95-99 nema odmora dok traje obnova  :mrgreen: , 99 vojska , 2000-2002 još malo škole , 2002 CBR 600 f "92 , 2003 ili 4 kvar na stazi , krpanje prodaja , kupnja RS 250 , prodaja , kupnja ganc novog Z 750 , 2005 kupnja kuće i ženidba , prodaja zeca ,2007 rastava prodaja kuće , 3 mj 2008 piaggio x8 do sad , 2011 ženidba ali ovaj put nema prodaje  :mrgreen: Moram i ja probati kako je to imati 2 motoro ( op. 1 motor i 1 skuter  :mrgreen: ) . bit će , bit će samo polako  :palacgore:
Evidentirano

James1100

« Odgovori #54 : 12. Srpanj 2011, 17:56:26 »

zakaj se ženiš uopće?  :mrgreen:
Evidentirano

orang

• **
  • Vozi: Recesijski piaggio :)
« Odgovori #55 : 12. Srpanj 2011, 18:08:20 »

A , volim da me se terorizira  :mrgreen:
Evidentirano

tck

• *
  • Vozi: KLE500
« Odgovori #56 : 12. Srpanj 2011, 18:40:02 »

Ima evo 6 godina da sam bez motora. Položija sam 1999 i kupija prvi motor Yamahu XT služila mi je do 2003 kada nju prodajem i kupujem TDM njega sam vozao do 2005 i mora sam ga prodati. Mora sam birat ili motor ili auto onda sam se odlučija za motor. Razlog naravno ženidba i nedostatak para za napravit pir. Evo ima 6 godina ženi kvocam radi pira. Što svi došli najeli se napili i tako popili moj cili motor. E sada sam doša do nešto para i za koji dan točnije u subotu idem u zagreb po KLE 500 i toplo se nadam da će mi služiti dosta dugo.
Evidentirano
Ako morate birati između dva zla, odaberite ono koje još niste probali.

malaga

« Odgovori #57 : 12. Srpanj 2011, 20:04:20 »

od danas sam bez motora :( crkla nova pumpa goriva,dobro da sam skuzio dok je motor bio na mjestu,u voznji se moglo sve zapalit
Evidentirano

Toma HR

• **
  • Vozi: Graciju
« Odgovori #58 : 12. Srpanj 2011, 20:25:37 »

Nema smisla da ispričam svoju priču jer je jednaka kao i od većine sve dok jednog dana u 10 sati navečer nisam rekao ženi da idem sutra kupiti motor kod Markeza- rekla je DOBRO!!!

Htio bi se ustvari osvrnuti na Mihu VG - dečka sa Stromom koji je napravio divne vožnje i odlične putopise, a sada prodaje motor i kompletnu opremu jer "vrijeme je da krene drugim putem".

Kladio bih se da je ženidba i dijete u pitanju, ali jedno je sigurno - za par godina pozorno će pratiti cijene novih motora (jer je na takve navikao), a novaca nikako i od nikuda - jer sve je prije i bitnije od motora  :LOL:
Evidentirano

tomo3

• *
  • Vozi: Moto Guzzi Falcone, BMW R 1150 GS, R 1200 RT
« Odgovori #59 : 12. Srpanj 2011, 21:06:54 »

Evo moje priče; 1986 za završenu osnovnu školu dobio ANP 6, budući stari nije dopuštao nabavku Jawe ili MZ, krenula su beskonačna "friziranja" nakon kojih je pila letila i do 75 km/h. 1997 počinju mi se sviđati oldtimeri i prodajem APN 6 i kupujem Moto Guzzi Falcone (barem 3 mjeseca šerafljenja) i od tada ga imam (a rijetko vozim). 1999 curi (sadašnjoj supruzi) kupujemo Vespu koju ni sada ne želi prodati.  Kad smo gradili kuću htio sam prodati Guzzija da možemo bolje opremiti kuću, ali pazi ovo; supruga i punica nisu mi dale da prodam motor. Kad sam to pričao okorjelim bikerima svi su rekli; stari pojma nemaš koliko si sretan. I tako povremeno me primi da kupim još neki motor (zadnji je u kombinaciji bio BMW RT), ali nakon ženinog blagoslova uvijek dođem k sebi i na vrijeme odustanem.
Evidentirano

mladen59

• Vozi: HONDA CBF 600 S 2008 g.
« Odgovori #60 : 12. Srpanj 2011, 22:29:19 »

Evo moje priče; 1986 za završenu osnovnu školu dobio ANP 6, budući stari nije dopuštao nabavku Jawe ili MZ, krenula su beskonačna "friziranja" nakon kojih je pila letila i do 75 km/h. 1997 počinju mi se sviđati oldtimeri i prodajem APN 6 i kupujem Moto Guzzi Falcone (barem 3 mjeseca šerafljenja) i od tada ga imam (a rijetko vozim). 1999 curi (sadašnjoj supruzi) kupujemo Vespu koju ni sada ne želi prodati.  Kad smo gradili kuću htio sam prodati Guzzija da možemo bolje opremiti kuću, ali pazi ovo; supruga i punica nisu mi dale da prodam motor. Kad sam to pričao okorjelim bikerima svi su rekli; stari pojma nemaš koliko si sretan. I tako povremeno me primi da kupim još neki motor (zadnji je u kombinaciji bio BMW RT), ali nakon ženinog blagoslova uvijek dođem k sebi i na vrijeme odustanem.
Očito ne kuže zakaj punica neda prodat motor, misli da buš negde zviznul pa se nebu trebala zajebavat sa raznim čajevima od oleandra i sl.  :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :palacgore:
Evidentirano
BOLJE S BICIKLOM U KURVANJE,
NEGO S MERCEDESOM NA POSO

James1100

« Odgovori #61 : 12. Srpanj 2011, 23:12:44 »

stari, ti stvarno  nemaš pojma koliko si sretan  :mrgreen:
Evidentirano

limit

• Vozi: Kwaka - z900
« Odgovori #62 : 12. Srpanj 2011, 23:14:39 »

Ma sretan je qrac, vidit ćeš kad punica i žena polože svoje karte na stol  :mrgreen:
Evidentirano

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
  • Vozi: honda cbx 550 F1
« Odgovori #63 : 12. Srpanj 2011, 23:39:53 »

Ma sretan je qrac, vidit ćeš kad punica i žena polože svoje karte na stol  :mrgreen:

Na koje misliš -American,Visa,Maestro  :misli:
Evidentirano
"Ne pišaj mi iza leđa i ne govori mi da pada kiša''    "CALIMERO"   Jedan je Agostini,
Jedan je Fangio,Ostali su proizvod tehničke evolucije.
'' Apartmane i sobe s kupatilom; cijena po masi i dužini osobe ''

cb900bd

• **
  • Vozi: 919
« Odgovori #64 : 13. Srpanj 2011, 11:26:58 »

ja sam mislija da je mojih godinu ipo puno,kad sam udrija u auto parkirano u zavoju i slomija kraljenicu na dva mista,godinu dana nisam moga sidit,al sam ležeči razmišlja o kupnji novog tj.polovnog.
u prvom srednje nabavija vespu px200,totalno rasutu(to je bija moj prvi limarski rad) radija sam je par miseci,kad je bila gotova čača mi je bija toliko zadovoljan da me počastija kompletnom reparaturom.nakon dvi godine zaminija sam je za xj650(kardan)moj prvi motor,a nedavno bija i bez honde misec dana,jebeno dug misec
Evidentirano

tomo3

• *
  • Vozi: Moto Guzzi Falcone, BMW R 1150 GS, R 1200 RT
« Odgovori #65 : 13. Srpanj 2011, 13:42:30 »

Stvarno jesam sretan. Usput, punac smatra da bi mi BMW RT bio prikladniji (ipak sam gospon od 40 god), a njemu barem Beverly (ipak je on muž od 65 god), Šogi imao Transalp pa morao prodati, buraz vozi KLE, još samo fali da stara kupi motor. I tako to kod nas ide u užoj i široj obitelji. Usput, zubar mi vozi totalnu preradu Yamahe 1700 custom (u čekaonici sve puno moto časopisa, uživam otići k zubaru u posljednje vrijeme).
Evidentirano

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
« Odgovori #66 : 13. Srpanj 2011, 14:45:49 »

ja sam mislija da je mojih godinu ipo puno,kad sam udrija u auto parkirano u zavoju i slomija kralježnicu na dva mista,godinu dana nisam moga sidit,al sam ležeči razmišlja o kupnji novog tj.polovnog.
u prvom srednje nabavija vespu px200,totalno rasutu(to je bija moj prvi limarski rad) radija sam je par miseci,kad je bila gotova čača mi je bija toliko zadovoljan da me počastija kompletnom reparaturom.nakon dvi godine zaminija sam je za xj650(kardan)moj prvi motor,a nedavno bija i bez honde misec dana,jebeno dug misec

:shock:  dobar si..
Evidentirano
"Ne pišaj mi iza leđa i ne govori mi da pada kiša''    "CALIMERO"   Jedan je Agostini,

PacicLittle

• **
  • Vozi: Kawasaki ZR 7
« Odgovori #67 : 13. Srpanj 2011, 15:58:25 »

Stvarno jesam sretan. Usput, punac smatra da bi mi BMW RT bio prikladniji (ipak sam gospon od 40 god), a njemu barem Beverly (ipak je on muž od 65 god), Šogi imao Transalp pa morao prodati, buraz vozi KLE, još samo fali da stara kupi motor. I tako to kod nas ide u užoj i široj obitelji. Usput, zubar mi vozi totalnu preradu Yamahe 1700 custom (u čekaonici sve puno moto časopisa, uživam otići k zubaru u posljednje vrijeme).

Daj reci gdje ides iso bi i ja kad vec moram.. Bolje njemu nego nekome ko ima slike mesarenja po zidovima  :palacgore: :LOL: :LOL:
Evidentirano
Tits or gtfo.

James1100

« Odgovori #68 : 13. Srpanj 2011, 18:02:09 »

Daj reci gdje ides iso bi i ja kad vec moram.. Bolje njemu nego nekome ko ima slike mesarenja po zidovima  :palacgore: :LOL: :LOL:

Merla, član je ovdje na forumu. Iako smo si dobri,nikako mmi se ne ide k njemu  :mrgreen:
Evidentirano

pusiona

• **
  • Vozi: Ural
« Odgovori #69 : 14. Srpanj 2011, 01:12:46 »

...vidim da su opravdanja najbitnija stavka i dan danas...pogotovo za one koji bi sve dali za motor,ali kad zaškripi-on  prvi odpadne...nitko ne voli slušat opravdanja,a uostalom-nitko to ni ne pita...pitanje je dobro! Dali može riba bez vode...
Evidentirano
umpah...

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
« Odgovori #70 : 15. Srpanj 2011, 01:25:06 »

...vidim da su opravdanja najbitnija stavka i dan danas...pogotovo za one koji bi sve dali za motor,ali kad zaškripi-on  prvi odpadne...nitko ne voli slušat opravdanja,a uostalom-nitko to ni ne pita...pitanje je dobro! Dali može riba bez vode...

Cipal najduže  :mrgreen:
    Zašto si onda kada si prodao šestaka-dosadilo ili  ;)
Evidentirano

pusiona

• **
  • Vozi: Ural
« Odgovori #71 : 16. Srpanj 2011, 02:20:15 »

Cipal najduže  :mrgreen:
    Zašto si onda kada si prodao šestaka-dosadilo ili  ;)

Da dosadilo  :misli:  samo je riba promjenila vodu  :mrgreen:
Evidentirano
umpah...

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
« Odgovori #72 : 20. Srpanj 2011, 02:35:17 »

Da dosadilo  :misli:  samo je riba promjenila vodu  :mrgreen:

Ti si napadao Japan a sad si već poharao Rusiju - dobar strateg  ;)
Evidentirano

Sayock

• ex Warimashi
  • Spol: Ženski
  • Vozi: Enterprise i Defiant
« Odgovori #73 : 21. Srpanj 2011, 10:36:19 »

Bila sam bez motora od 1990. do 2006. Punih 16 godina. :shock: 
Prodala sam prvi motor jer mi je bilo žao da stoji doma u garaži i da ga ne vozim, jer radi posla nisam mogla. Onda sam otišla raditi u drugi grad, pa se klinka rodila i tek nakon 16 godina napokon ponovo kupila motor...
Jel netko duže apstinirao? :misli:

mladen59

• Vozi: HONDA CBF 600 S 2008 g.
« Odgovori #74 : 21. Srpanj 2011, 12:25:23 »

Bila sam bez motora od 1990. do 2006. Punih 16 godina. :shock: 
Prodala sam prvi motor jer mi je bilo žao da stoji doma u garaži i da ga ne vozim, jer radi posla nisam mogla. Onda sam otišla raditi u drugi grad, pa se klinka rodila i tek nakon 16 godina napokon ponovo kupila motor...
Jel netko duže apstinirao? :misli:
Pa 4 stranice i nije neko dugo štivo za čitat, probaj, sve buš zaznala! :mrgreen: Kad se uključim u neku temu, pogotovo sa par stranica pročitam sve od A-ž da se nebi ponavljal ili postavljal ovakva pitanja!? :misli: :palacgore:
« Zadnja izmjena: 21. Srpanj 2011, 17:51:43 mladen59 »
Evidentirano
BOLJE S BICIKLOM U KURVANJE,
NEGO S MERCEDESOM NA POSO
 Str: 1 2 [3] 4 5 6  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.15 sekundi uz 15 upita.