imao sam malu pauzu nakon prodaje MZ-a, i onda zbog besparice kupim razvaljenu Hondu FT 500. sav servisni materijal + gume sam kupio odmah i onda sam krenuo gledati kaj na toj Hondi ne valja. 4 godine je provela u mom podrumu, iz kvara u kvar- ali sam se zato navozio autom do Graza po dijelove. vozio sam ju samo na probne vožnje na kojima se odmah događalo slijedeće sranje. na pr, nakon izmjene elektronike paljenja, na probi mi se razleti klip. u te 4 godine sam nakupio možda, samo možda, 50 km s njom, ali sam potrošio para za još jedan i pol takav motor. mehaniku motocikla sam savladao solidno, vozio se nisam, i nekako, ni dan danas ne volim Honde
2000-te se situacija kod mene i u državi popravlja, pojavljuju se krediti i ja već na kraju živaca, kupujem novog Suzukija. u to vrijeme sam uselio u naslijeđenu, staru kuću, i mladi majstor koji mi je farbao prostorije, uzima Hondu pod račun. Nakon patnje slične mojoj, rješava se tog govna i kupuje novi ER5. Znao sam i slijedećeg vlasnika i tada mi se gubi iz vida, ali mislim da sam je nedavno vidio tu na forumu. motor je još u komadu i još uvijek neispravan
uglavnom, ta pauza od 4 godine mi je najduža i najgora, a imao sam svoj motor
btw, pauziram i ovu sezonu, zbog prerade koja se posvađala s mojim proračunom. ali ne želim posuđivati motor, nekako mi nije gušt, a i rezervna varijanta je propala: kupujem cjevastu ramu od mopeda - s papirima obavezno.
ima doma jednog automatika bez papira, a napalile me slike prerada mopeda koje je Joke jednom davno stavio na forum...