Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 [Sve]   Dolje

Autor Tema: kupovina rabljenog, druga zupanija  (Posjeta: 1679 )

Outlaw

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: SV650N K5
kupovina rabljenog, druga zupanija
« : 06. Srpanj 2011, 18:47:04 »

Molim za pomoc.

Kupio bi motor koji je u Rijeci, registriran (RI table). Koja je procedura? Jel ga vlasnik tamo mora odjavit pa ja uzet probne i tu dalje rjesavat ili moze i bez da odjavi on tamo, da ja sve sam rjesavam u Zg?

I jel neki problem sto je motor registriran u Rijeci (jeftinije osiguranje), a ja bi ga stavljao na ZG? Jel se placa neka razlika u cijeni osiguranja ili to nema veze?

Svaka pomoc/savjet dobrodosli...

P.S. iako sam googlao i nasao dosta informacija, moze i jos jednom ukratko komplet procedura i sto mi sve treba za kupovinu/prijepis rabljenog  :mrgreen:
Evidentirano

Chimpa

• Kontra-Admiral
  • Vozi: Baby Strom i KHS Comp
Odg: kupovina rabljenog, druga zupanija
« Odgovori #1 : 06. Srpanj 2011, 19:18:03 »

dopeljaj se doma, vrati covjeku tablicu i knjizice da ga moze tamo odjavitii. Odjavljenje papire nek ti vrati i sa njima ides na regu u svom mjestu ... najjednostavnije

on ga odjavi u svom mjestu a ti ga ili na prikolicu/kombi pa za svoje mjesto .. ili probe pa rega u svom mjestu

http://www.mup.hr/main.aspx?id=45#PROMJENA_VLASNIKA

Outlaw

• **
« Odgovori #2 : 06. Srpanj 2011, 19:28:20 »

A jel to ikakav rizik starom vlasniku da se ja "vozim" tj. odem s motorom, a on ga nije odjavio?

Cuo sam neku neprovjerenu informaciju da bi ja mogao odjavu sam napravit na mupu u svom mjestu. Da "vise" ne treba kao prije u mjestu prodavatelja... Jel moze netko to potvrdit mozda?
Evidentirano

Chimpa

• Kontra-Admiral
« Odgovori #3 : 06. Srpanj 2011, 19:34:00 »

A jel to ikakav rizik starom vlasniku da se ja "vozim" tj. odem s motorom, a on ga nije odjavio?

Cuo sam neku neprovjerenu informaciju da bi ja mogao odjavu sam napravit na mupu u svom mjestu. Da "vise" ne treba kao prije u mjestu prodavatelja... Jel moze netko to potvrdit mozda?

ako vllasnik ima kupoprodajni, onda on nema rizika ... uvijek moze dokazati da ga je prodao ...
a moze se napraviti i punomoc za voznju od - do u odredenom vremenskom razdoblju

bananajoe

• *
  • Vozi: Bandit 650n
« Odgovori #4 : 06. Srpanj 2011, 19:43:40 »

Nedavno sam kupovao motor...
napravili i ovjerili kupoprodajni ugovor, ja dosao doma iz Zg, platio porez,
na policiju odnio potvdu  da je placen porez, kupoprodajni ugovor i stare papire i plocice,
onda na tehnicki i opet na policiju, da ti ovjere novu prometnu i to je to

ne treba stari vlasnik odjavljivat i mozes se dopeljat na motoru doma bez problema
napokon su to pojednostavili  :palacgore:
Evidentirano

mg749ie

• Vozi: Bellagio, bombon od motora,
« Odgovori #5 : 06. Srpanj 2011, 20:13:39 »

Molim za pomoc.

Kupio bi motor koji je u Rijeci, registriran (RI table). Koja je procedura? Jel ga vlasnik tamo mora odjavit pa ja uzet probne i tu dalje rjesavat ili moze i bez da odjavi on tamo, da ja sve sam rjesavam u Zg?

I jel neki problem sto je motor registriran u Rijeci (jeftinije osiguranje), a ja bi ga stavljao na ZG? Jel se placa neka razlika u cijeni osiguranja ili to nema veze?

Svaka pomoc/savjet dobrodosli...

P.S. iako sam googlao i nasao dosta informacija, moze i jos jednom ukratko komplet procedura i sto mi sve treba za kupovinu/prijepis rabljenog  :mrgreen:
Registrirati ga možeš samo u županiji/gradu u kojoj imaš prebivalište, a odjavu možeš obaviti i ti u svojoj PU, uz pravovaljani kupoprodajni ugovor i plaćeni porez.
Sretno 8)
Evidentirano
Ljubav grije, al jakna je jakna

Chimpa

• Kontra-Admiral
« Odgovori #6 : 06. Srpanj 2011, 20:15:27 »

Nedavno sam kupovao motor...
napravili i ovjerili kupoprodajni ugovor, ja dosao doma iz Zg, platio porez,
na policiju odnio potvdu  da je placen porez, kupoprodajni ugovor i stare papire i plocice,
onda na tehnicki i opet na policiju, da ti ovjere novu prometnu i to je to

ne treba stari vlasnik odjavljivat i mozes se dopeljat na motoru doma bez problema
napokon su to pojednostavili
  :palacgore:

novost za mene ... super da su i oni nesto olaksali i pojednostavnili  :palacgore:

Outlaw

• **
« Odgovori #7 : 06. Srpanj 2011, 20:19:10 »

Znaci ja s njim samo kupoprodajni napravim i ne moram nis vise? Uzimam prometnu, knj vozila, ugovor, policu osiguranja i to je sve sto mi treba da sve obavim u Zg dalje? Sam sto zaboravio?

Osiguranje znaci vrijedi dalje njegovo samo se prenose tablice s RI na ZG, nema tu dodatnih troskova?

Ostatak u Zg dakle rjesavam porezna i MUP
Evidentirano

Kingman

• Vozi: GSX 1400
« Odgovori #8 : 06. Srpanj 2011, 20:23:16 »

Znaci ja s njim samo kupoprodajni napravim i ne moram nis vise? Uzimam prometnu, knj vozila, ugovor, policu osiguranja i to je sve sto mi treba da sve obavim u Zg dalje? Sam sto zaboravio?

Osiguranje znaci vrijedi dalje njegovo samo se prenose tablice s RI na ZG, nema tu dodatnih troskova?

Ostatak u Zg dakle rjesavam porezna i MUP
Dovezeš se s njegovim tablicama do Zg-a i tu ga odjaviš i prijaviš na sebe, vratiš RI tablice i dobiš ZG
Evidentirano
"Alcohol may be man's worst enemy, but the bible says love your enemy."

Outlaw

• **
« Odgovori #9 : 06. Srpanj 2011, 20:46:20 »

Hvala svima  :palacgore:
Evidentirano

Savle

• **
  • Vozi: ..Kawasaki ER-5..
« Odgovori #10 : 06. Srpanj 2011, 23:02:04 »

..kod mene je bilo ovako..kupio motor..naravno ovjerio kupoprodajni ugovor..sa vlasnikom otišao da se odjave tablice..pokazao ugovor..uzeo probne 30kn traju 5 dana i dovezao se doma..vozio se dok nisu istekle i regao ga..
Evidentirano
..ljubav je kao kad se ukakaš u gaće..nitko to ne primjeti ali ti to osjetiš..

Maybe

• *
  • Vozi: aprilia shiver
« Odgovori #11 : 07. Srpanj 2011, 07:29:45 »

evo ja sam prije 10-ak dana kupio motor sa ši tablicama i prebacio ga na ng tablice.
postupak je ovakav, prilikom kupnje neka u ugovoru navede da tablice ostaju kupcu. lijepo odeš za zg, prvo platiš porez, zatim odeš u hak, tamo napraviš promjenu vlasništva u knjižicama i zatražiš zg tablicu, zatim odeš u policiju, tamo će ti odjavit ri tablicu, potvrdit knjižice i onda se vraćaš u hak preuzeti novu tablicu.
naravno bitno je da ti navede u ugovoru da tablica ostaje kupcu, da ti da onu potvrdu s tehničkog o plaćenoj cestarini i inim glupostima da ju nemoraš sam ponovno plaćat i sve možeš riješit u svojem mijestu.
dakle nema više slanja poštom tablica, sve se može riješit odmah u vašoj županiji ako prodavač navede da tablicu ostavlja kupcu, za sve drugo odjava se mora radit u PU gdje je prodavatelj, tako mi rekla "teta" u policiji. eto malo olakšanja i s tim dijelom posla da nemoramo strahovat hoće li se papiri "zagubit" u pošti kao meni jednom prilikom
Evidentirano

zsinkovic

• *
  • Vozi: CBF600N
« Odgovori #12 : 07. Srpanj 2011, 07:44:54 »

evo ja sam prije 10-ak dana kupio motor sa ši tablicama i prebacio ga na ng tablice.
postupak je ovakav, prilikom kupnje neka u ugovoru navede da tablice ostaju kupcu. lijepo odeš za zg, prvo platiš porez, zatim odeš u hak, tamo napraviš promjenu vlasništva u knjižicama i zatražiš zg tablicu, zatim odeš u policiju, tamo će ti odjavit ri tablicu, potvrdit knjižice i onda se vraćaš u hak preuzeti novu tablicu.
naravno bitno je da ti navede u ugovoru da tablica ostaje kupcu, da ti da onu potvrdu s tehničkog o plaćenoj cestarini i inim glupostima da ju nemoraš sam ponovno plaćat i sve možeš riješit u svojem mijestu.
dakle nema više slanja poštom tablica, sve se može riješit odmah u vašoj županiji ako prodavač navede da tablicu ostavlja kupcu, za sve drugo odjava se mora radit u PU gdje je prodavatelj, tako mi rekla "teta" u policiji. eto malo olakšanja i s tim dijelom posla da nemoramo strahovat hoće li se papiri "zagubit" u pošti kao meni jednom prilikom

isti slučaj, kupio u crikvenici, sve papire rješavao u kr, samo je bitno da u ugovoru bude naznačeno da registracijske tablice se ne vračaju prodavaču  :palacgore:
Evidentirano

Super Jura

• Vozi: GSA, Versys
« Odgovori #13 : 07. Srpanj 2011, 09:50:03 »

Taj problem sam rješavao tako da napravim kupoprodajni i na originanim tablicama se dovezem doma, tablicu, prometnu i knjižicu vozila pošaljem poštom prošlom vlasniku da odjavi i on mi vrati poštom odjavljene.

Evidentirano
Odbacivanje tuđeg stava kao apriori neispravnog je osnov demokratije, i bojim se da je promatranje tuđih gledišta kao da su legitimna, ili ne daj bože usvajanje drugačijeg stava, to jest priznavanje da je neko drugi u pravu prečica ka komunizmu, odnosno fašizmu

kmamic

• **
  • Vozi: Hornet
« Odgovori #14 : 07. Srpanj 2011, 09:58:59 »

Taj problem sam rješavao tako da napravim kupoprodajni i na originanim tablicama se dovezem doma, tablicu, prometnu i knjižicu vozila pošaljem poštom prošlom vlasniku da odjavi i on mi vrati poštom odjavljene.

Tako smo svi radili, ali sad (čini mi se od ove godine) postoji mogućnost da u svojoj lokalnoj PP/PU odjaviš vozilo za drugu županiju. Prednost je ta što ne moraš čekati da ti prodavatelj
kod sebe odjavi vozilo i pošalje papire nazad, nego to riješiš odmah nakon odjave. Znači da se isti dan možeš vozit sa svojim tablicama  :palacgore:
Evidentirano
Radim na crno, trošim na bijelo

zsinkovic

• *
« Odgovori #15 : 07. Srpanj 2011, 10:29:27 »

Tako smo svi radili, ali sad (čini mi se od ove godine) postoji mogućnost da u svojoj lokalnoj PP/PU odjaviš vozilo za drugu županiju. Prednost je ta što ne moraš čekati da ti prodavatelj
kod sebe odjavi vozilo i pošalje papire nazad, nego to riješiš odmah nakon odjave. Znači da se isti dan možeš vozit sa svojim tablicama  :palacgore:

točno, ali mora se u ugovoru napisati da registracijske tablice ostaju kupcu, odnosno da se ne vračaju prodavatelju inače sve pada u vodu, ja sam odjevio u kr tablice iz du na taj način. :palacgore:
Evidentirano

Super Jura

• Vozi: GSA, Versys
« Odgovori #16 : 07. Srpanj 2011, 10:36:25 »

Super, to puno pojednostavljuje stvari  :palacgore:
Evidentirano
Odbacivanje tuđeg stava kao apriori neispravnog je osnov demokratije, i bojim se da je promatranje tuđih gledišta kao da su legitimna, ili ne daj bože usvajanje drugačijeg stava, to jest priznavanje da je neko drugi u pravu prečica ka komunizmu, odnosno fašizmu

Outlaw

• **
« Odgovori #17 : 07. Srpanj 2011, 19:49:54 »

Ja se ipak dogovorio s covjekom da cemo tamo napravit odjavu... Valjda je stara garda :)

Evidentirano

Chimpa

• Kontra-Admiral
« Odgovori #18 : 07. Srpanj 2011, 19:51:48 »

Ja se ipak dogovorio s covjekom da cemo tamo napravit odjavu... Valjda je stara garda :)

covjek samo oce biti siguran da nece imati nikakavih prometnih prekrsaja ili slicnih problema ...
i ja bi isto tako napravio  :wink:

Hrvoje

• Najbolji forumaš 2008. Offtopic master 2006.&2007.
  • Vozi: CBR 1000RR- do jaja!
« Odgovori #19 : 07. Srpanj 2011, 22:14:55 »

Dobro da nisi naveo da umjesto u HAK-a treba ići u Vijeće sigurnosti UN-a :mrgreen:
Nije HAK, nego bilo koja stanica za tehički pregled vozila. :wink:
Evidentirano
SMRT RIŠPEKTU, SLOBODA NARODU! Live free or diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie

Svi lažu

Savle

• **
  • Vozi: ..Kawasaki ER-5..
« Odgovori #20 : 07. Srpanj 2011, 22:44:55 »

..stara garda ili ne..čisto logički..ne zna te pa nema potrebe za rizikom..ovako svi sretni i zadovoljni..ionako ti probna nije skupa..nekih 30-35kn.. :palacgore:
Evidentirano
..ljubav je kao kad se ukakaš u gaće..nitko to ne primjeti ali ti to osjetiš..

hondimir

• **
  • Vozi: honda cb 250 rs '84, honda cbr 600 f 96'
« Odgovori #21 : 08. Srpanj 2011, 04:39:19 »

..kod mene je bilo ovako..kupio motor..naravno ovjerio kupoprodajni ugovor..sa vlasnikom otišao da se odjave tablice..pokazao ugovor..uzeo probne 30kn traju 5 dana i dovezao se doma..vozio se dok nisu istekle i regao ga..

Tako i ja,isto sam išao po motor u Rijeci i dovezao ga u Dubrovnik.
Evidentirano

Maybe

• *
  • Vozi: aprilia shiver
« Odgovori #22 : 08. Srpanj 2011, 09:05:42 »

Dobro da nisi naveo da umjesto u HAK-a treba ići u Vijeće sigurnosti UN-a :mrgreen:
Nije HAK, nego bilo koja stanica za tehički pregled vozila. :wink:

dobro pa me još nisi i streljao, nije bitan HAK, to je jedina stanica za tehnički u NG pa sam zato tako na brzinu i napisao. potpuno nebitna stvar.
Evidentirano

Hrvoje

« Odgovori #23 : 08. Srpanj 2011, 11:21:19 »

dobro pa me još nisi i streljao,
Da si na puškometu, bih!
nije bitan HAK, to je jedina stanica za tehnički u NG pa sam zato tako na brzinu i napisao. potpuno nebitna stvar.
Nije bitan detalj za upućene, neupućenu nejač može zbuniti.  :mrgreen:
Evidentirano

Svi lažu

sljivan

• **
  • Vozi: Suzuki GS 500 E
« Odgovori #24 : 21. Srpanj 2011, 08:39:39 »

kud to nije bilo prije nego sam ja naletio na onog mamlaza iz marofa sunce mu zarko... taj me doveo do ludila!
Evidentirano

fawlty82

• *
  • Vozi: Kawasaki ER-5
« Odgovori #25 : 21. Srpanj 2011, 22:44:56 »

a koja je procedura ako je motor već odjavljen, a u drugoj je županiji? kako ga prepeljam doma, dal mogu uzeti probne tablice u drugoj županiji koje će mi vrijediti par dana dok ga ne registriram doma ili ne mogu jer motor je odjavljen, isteklo mu registracija i nema osiguranje?

Vez

• **
  • Vozi: biciklo
« Odgovori #26 : 22. Srpanj 2011, 01:11:24 »

Mislim da možeš, ali čini mi se da trebaš obaviti i tehnički i platiti osiguranje koje vrijedi nekoliko dana a košta par stotina kuna (ispravite me ako griješim).
Neki dan sam vidio ovo: Poznanik kupi auto koje je registrirano još pola godine. Doveze ga doma sa drugog kraja države. Sa ovjerenim kupoprodajnim ugovorom ode i plati porez (mora u roku od 15 dana) ode u stanicu za tehnički pregled sa kupoprodajnim i plaćenim porezom, napravi novu prometnu i knjižicu vozila ali ne radi tehnički pregled samo plati nekih 300 i nešto kuna za tablice i knjižice. I nema nikakve frke što to auto ima policu sa 50% a njemu to prvo auto i nema nikavi bonus. Samo su u policu upisali drugi broj tablica. Ovo nije znao ni on ali su ga službenici uvjerili da bivši vlasnik može uzeti novo vozilo prije isteka registracije i koristiti svojih 50% bonusa i da starog vlasnika kupoprodajni ugovor oslobađa bilo kakve odgovornosti za to vozilo! On sretan jer mu je poprilična svota ostala u džepu bar još pola godine!
Evidentirano

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
  • Vozi: honda cbx 550 F1
« Odgovori #27 : 22. Srpanj 2011, 01:55:02 »

:shock:  tema prošla bez naših "organa" - nešto ne valja ili im je dosadilo ponavljanje ali ipak je to majka znanja..
Evidentirano
"Ne pišaj mi iza leđa i ne govori mi da pada kiša''    "CALIMERO"   Jedan je Agostini,
Jedan je Fangio,Ostali su proizvod tehničke evolucije.
'' Apartmane i sobe s kupatilom; cijena po masi i dužini osobe ''

fawlty82

• *
  • Vozi: Kawasaki ER-5
Re: kupovina rabljenog, druga zupanija
« Odgovori #28 : 22. Srpanj 2011, 23:03:28 »

to mi je malo glupo. pretpostavljam da tehnicki mozes obaviti i u drugoj zupaniji, al mi je glupo to sa osiguranjem na par dana. a imam 30 km se za sverat. morat cu pitat u murji kak to ide. neda mi se komplicirat sad s tim.

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

warriorCRO

• **
« Odgovori #29 : 05. Kolovoz 2011, 14:36:40 »

a da li netko zna kako u ovoj situaciji postupiti. pitam za prijatelja.
Znači prebivalište mu je u Vinkovcima,a živi u Puli(boravište).
Kako da registrira skuter,a da ga ne vozi u Vinkovce. Da li može obaviti tehnički u Puli i onda sa tim svim papirima (ugovorom, plaćenim porezom, tehničkim i osiguranjem) registrirati skuter u MUP-u u Vinkovcima.
Evidentirano

DADO PU

• **
  • Vozi: FZ1S
« Odgovori #30 : 05. Kolovoz 2011, 14:47:40 »

a da li netko zna kako u ovoj situaciji postupiti. pitam za prijatelja.
Znači prebivalište mu je u Vinkovcima,a živi u Puli(boravište).
Kako da registrira skuter,a da ga ne vozi u Vinkovce. Da li može obaviti tehnički u Puli i onda sa tim svim papirima (ugovorom, plaćenim porezom, tehničkim i osiguranjem) registrirati skuter u MUP-u u Vinkovcima.

Mislim da to ne bude izvedivo

http://www.mup.hr/main.aspx?id=45

A možda i može, evo što piše na drugom linku:

Produženje prometne dozvole (registracije) vozila može se izvršiti u bilo kojoj Stanici za tehnički pregled vozila u Republici Hrvatskoj.

Najbolje u radni dan nazvati STP  :palacgore:

warriorCRO

• **
« Odgovori #31 : 06. Kolovoz 2011, 11:16:29 »

Ma i ja mislim da se može. Ako imaš sve papire,trebao bi MUP onda to prihvatiti. Jer tehnički se kako si rekao može obaviti bilo gdje. Tako sam i ja isto u Puli registrirao burazov motor, samo mi trebala njegova osobna.
A frend kad skupi sve papire samo ode prijaviti motor tamo kod sebe u VK.
Vidjet ćemo idući tjedan šta će riješiti! thnx  ;)
Evidentirano

strasilo

• šafran
  • Vozi: egzotičnu Suzu i najbržeg pocketa u Požegi
« Odgovori #32 : 06. Kolovoz 2011, 12:23:04 »

Mislim da to ne bude izvedivo

http://www.mup.hr/main.aspx?id=45

A možda i može, evo što piše na drugom linku:

Produženje prometne dozvole (registracije) vozila može se izvršiti u bilo kojoj Stanici za tehnički pregled vozila u Republici Hrvatskoj.

Najbolje u radni dan nazvati STP  :palacgore:

Ako si već dosad vlasnik vozila, registraciju možeš produžiti bilo gdje...  :palacgore:

ali ako se radi o kupovini vozila (novo ili polovno) možeš ga registrirati samo u mjestu prebivališta... Što je generalno i logično jer moraš dobiti novu tablicu... a teško da recimo stanica TP u Kaštelima ima na lageru OS tablica...  :mrgreen: :mrgreen:
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

DADO PU

• **
« Odgovori #33 : 06. Kolovoz 2011, 13:39:02 »

Ako si već dosad vlasnik vozila, registraciju možeš produžiti bilo gdje...  :palacgore:

ali ako se radi o kupovini vozila (novo ili polovno) možeš ga registrirati samo u mjestu prebivališta... Što je generalno i logično jer moraš dobiti novu tablicu... a teško da recimo stanica TP u Kaštelima ima na lageru OS tablica...  :mrgreen: :mrgreen:
Logično, imaš pravo  :palacgore:

Znači, ne može  :(

miromax

• **
  • Vozi: 950 super enduro
« Odgovori #34 : 09. Kolovoz 2011, 12:27:32 »

Citat:
mora se u ugovoru napisati da registracijske tablice ostaju kupcu
za malu pripomoć drugima:
danas sam u ZG izvadio novu tablicu i prometnu za motor koji je bio registriran na ZD, na ugovoru NIJE pisalo ništa o tome kome ostaju tablice.
Zanimljivo je i da me žena na MUP-u pitala zašto sam išao prvo u stanicu za tehnički pregled, kad sam mogao sve obaviti tamo kod njih, i s manje troškova (valjda stavka "ispunjavnje obrazaca 36,58kn").
Ja: "Pa, ono, rekli dečki na forumu"  :neznam:    :LOL:
Evidentirano
Smrt fašizmu, sloboda narodu

zsinkovic

• *
« Odgovori #35 : 09. Kolovoz 2011, 12:36:09 »

gle vjerovatno žena nije skrenula pozornost na to, a da je onda bi se malo vozio do zadra.... :021:
Evidentirano

DADO PU

• **
« Odgovori #36 : 09. Kolovoz 2011, 12:54:59 »

za malu pripomoć drugima:
danas sam u ZG izvadio novu tablicu i prometnu za motor koji je bio registriran na ZD, na ugovoru NIJE pisalo ništa o tome kome ostaju tablice.
Zanimljivo je i da me žena na MUP-u pitala zašto sam išao prvo u stanicu za tehnički pregled, kad sam mogao sve obaviti tamo kod njih, i s manje troškova (valjda stavka "ispunjavnje obrazaca 36,58kn").
Ja: "Pa, ono, rekli dečki na forumu"  :neznam:    :LOL:
U Puli kad sam prvo došao u stanicu, rekla baba da se javim na tehnički  :shock:

Mislim, tko tu koga  :pelvic_thrust2:

Hrvoje

« Odgovori #37 : 09. Kolovoz 2011, 21:12:14 »

U Puli kad sam prvo došao u stanicu, rekla baba da se javim na tehnički  :shock:

Mislim, tko tu koga  :pelvic_thrust2:
Svuda osim u Zg šalju u stanicu na tehnički za svaku glupost, pa makar to bila samo zamjena oštećene prometne dozvole.
Evidentirano

Svi lažu

Otočanin

• **
  • Vozi: BANDIT 650SA K8
« Odgovori #38 : 17. Kolovoz 2011, 18:58:10 »

Svuda osim u Zg šalju u stanicu na tehnički za svaku glupost, pa makar to bila samo zamjena oštećene prometne dozvole.

Ma neznam baš, prometalo kupljeno sa Ri tablama doveo na Hvar i otišao u STP a tip me poslao da platim porez i da  sve riješim u MUP-u ( odjava,nove knjžice i nove tablice) u ugovoru nije stajalo da mi daje tablice  :mrgreen:
Evidentirano
Iskoristi dok moreš, vrimena je malo...
 Str: 1 2 [Sve]   Gore

Stranica je generirana za 0.213 sekundi uz 15 upita.