E sad ipak moram podići ovu temu...jučer sam se skoro plakao nad svojim motorom, a ne plačem se ni kod zubara.
Proklet bio dan kad sam motor vozio u Mlaku....
Išao sam napokon skidati stator jer sam vršio mjerenja, pročitao hrpu tema što po stranim što po nekim domačim forumima i shvatio da je stator definitivno stvar koja proizvodi taj zvuk i koju treba mijenjati. Čak sam shvatio da se stator može prilično jednostavno i kvalitetno riješiti u kućnoj radinosti, naravno pod uvjetom da se imaju neke osnove znanja o namatanju namotaja, a to imam.
Uglavnom preparkiram jučer motor u radionu i idem ispustiti ulje i ne mogu otpustiti šaraf (sam sam mijenjao ulje tri puta na tom motoru, zadnji puta ga je mijenjao (majstor) Dudo nakon što je moje novo bacio), uglavnom nema tu filozofije, šaraf ide brutalno teško, ali ga ipak skinem, pogledam taj šaraf i ne mogu vjerovati da to vidim, na njega je nabijena aluminijska pločica koja je imala premalu rupu pa je vjerojatno usred nabijanja te pločice na šarafu ostalo aluminija, druga stvar je da je imala brutalno preveliki promjer na vanjskoj strani pa je svinuta oko glave šarafa...i sve to skupa je vjerojatno puštalo pa nije bilo druge (da se ne ispušta ulje) nego to brutalno stegnuti.
Sad više ne mogu vratiti šaraf, mora se bušiti rupa, urezivati novi navoj i moliti sve bogove da 'špena' izađe van kod ispiranja uljem...od mladosti mijenjam ulje na autima, traktorima, mijenjal sam na motorima i prije nego sam imao vlastiti motor, znam kak se to radi i znam kak se otpušta čep, steže čep, steže filter i sve te fore, mislim nema tu fora, moraš biti užasno nemaran ili pod utjecajem težih opijata da tak nešt napraviš, doista nemam riječi za tog čovjeka.
Hvala ti 'majstore' još jednom kaj si mi super popravio motor za tako povoljnu cijenu...