Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 [2]  Sve   Dolje

Autor Tema: VN-900 cudan zvuk na nizim okretajima (ili I TO JE MOGUCE)  (Posjeta: 1506 )

Zog

• Spol: Muški
  • Vozi: od davnina
Odg: VN-900 cudan zvuk na nizim okretajima (ili I TO JE MOGUCE)
« Odgovori #25 : 21. Srpanj 2011, 15:52:39 »

Tribalo bi čuti i drugu stranu - majstora. :misli: :mrgreen: :jesus:
Evidentirano

vlucic

• Forumski Grobnik
  • Vozi: Kawasaki KLV
« Odgovori #26 : 24. Srpanj 2011, 21:41:05 »

Ja vidis recimo kod tog istog majstora nikad nisam dozivio ni najmanje neugodno iskustvo. Osim mozda cekanja termina. Ali to mi je pokazatelj da nema protekcije - jesi odrastao s njim, ili si ga jucer upoznao. Ali to meni osobno pokazuje profesionalizam pa sutim i cekam svoj termin.

Osobno i dalje: kad ti kroz ruke prodje cca 1000 motora i vjerojatno isto toliko ljudi, sigurno ce se dogoditi situacija u kojoj ce barem njih 15 biti nezadovoljno necime - brzinom odradjenog, cijenom, terminom, vrstom ulja ili osobnim pristupom samog majstora (ugladjenost, komunikativnost itd.). Osobno ne bi nikad vise otisao u Gumi Padjen jer mi na promjeni guma nisu zavrnuli sarafe na kotacima, a to je preduvjet za ostati ziv na motoru. A preko pola foruma ce se zakleti da je Gumi Padjen THE firma za gume u 'Rvata.

Po meni je ovo cisti slucaj iznimke koja potvrdjuje pravilo - na masi njih, jedan naleti/najebe ni kriv ni duzan.

Volio bi da je tvoj majstor prisutan na ovom forumu (a nije) pa da pojasni situaciju. Ali, nije...

Stoga nalazim za shodno dati i misljenje "zadovoljnog kupca" koji pohodi istog majstora. Nikad nisam imao problema, nikad nisam nezadovoljan otisao od njega, nikad nije nijedno moje pitanje ostalo neodgovoreno.

Uostalom, da je svaki nas kvar ili "problem" jednostavan, ne bi bilo koji majstor imao posla uopce. A i da je vrlo jednostavno detektirati uzrok kvara, vjerojatno nije.

BTW, sad bi ti BiRRtija team rekao - kupi si posten motor pa ne bus imal problema... (sala)

:LOL:
Evidentirano

merlin68

« Odgovori #27 : 25. Srpanj 2011, 12:56:14 »

To je inače super majstor ak si oko skopa ,več sam napisao ,običan servis znam i sam napraviti ,e kad je trebalo pošteno zavrnuti rukave kod generalke tu su nastali veliki problemi,ne izmjeriti cilindre prije naručivanja klipova se može desiti samo nekom da ne budem prost,motor je mjesecima stajao raskopan i odgovori su mu bili u stilu,evo sutra pa prekosutra ću početi,pa sezona je več počela , ma bljak ,nebi mu ni bicikl dal u ruke ,o djelovima koje je krivo naručil da ni ne govorim ,sreča da u Karlovcu postoji KMS i vrhunski školovani majstor koji je uzeo tri kutije rastavljene mašine i složio to i dao garanciju,onaj u Gorici tj Mlaki me neče vidjeti dok sam živ,
Evidentirano
UBER

luka737

« Odgovori #28 : 25. Srpanj 2011, 13:58:08 »

Ja vidis recimo kod tog istog majstora nikad nisam dozivio ni najmanje neugodno iskustvo. Osim mozda cekanja termina. Ali to mi je pokazatelj da nema protekcije - jesi odrastao s njim, ili si ga jucer upoznao. Ali to meni osobno pokazuje profesionalizam pa sutim i cekam svoj termin.

Osobno i dalje: kad ti kroz ruke prodje cca 1000 motora i vjerojatno isto toliko ljudi, sigurno ce se dogoditi situacija u kojoj ce barem njih 15 biti nezadovoljno necime - brzinom odradjenog, cijenom, terminom, vrstom ulja ili osobnim pristupom samog majstora (ugladjenost, komunikativnost itd.). Osobno ne bi nikad vise otisao u Gumi Padjen jer mi na promjeni guma nisu zavrnuli sarafe na kotacima, a to je preduvjet za ostati ziv na motoru. A preko pola foruma ce se zakleti da je Gumi Padjen THE firma za gume u 'Rvata.

Po meni je ovo cisti slucaj iznimke koja potvrdjuje pravilo - na masi njih, jedan naleti/najebe ni kriv ni duzan.

Volio bi da je tvoj majstor prisutan na ovom forumu (a nije) pa da pojasni situaciju. Ali, nije...

Stoga nalazim za shodno dati i misljenje "zadovoljnog kupca" koji pohodi istog majstora. Nikad nisam imao problema, nikad nisam nezadovoljan otisao od njega, nikad nije nijedno moje pitanje ostalo neodgovoreno.

Uostalom, da je svaki nas kvar ili "problem" jednostavan, ne bi bilo koji majstor imao posla uopce. A i da je vrlo jednostavno detektirati uzrok kvara, vjerojatno nije.

BTW, sad bi ti BiRRtija team rekao - kupi si posten motor pa ne bus imal problema... (sala)

:LOL:
da mozda je ok ako si tamo obicme redovne servise radio...al to moze svaki drugi.
a da li je bilo nekih vecih(pravih) zahvata na motoru osim promjene ulja,filtera ,stelanja ventila i eventualno odstopavanja i stelanja fergazera???    kao sto su ovi navedeni primjeri.
Evidentirano

vlucic

• Forumski Grobnik
  • Vozi: Kawasaki KLV
« Odgovori #29 : 25. Srpanj 2011, 14:23:56 »

da mozda je ok ako si tamo obicme redovne servise radio...al to moze svaki drugi.
a da li je bilo nekih vecih(pravih) zahvata na motoru osim promjene ulja,filtera ,stelanja ventila i eventualno odstopavanja i stelanja fergazera???    kao sto su ovi navedeni primjeri.

Nesto ozbiljnijih zahvata je i bilo, ne samo servisi vulgaris. Ali nisam to poentirao - zelio sam naglasiti da je meni normalno da nakon silnih godina pohvala koje je covjek dozivljavao da se dogode i slucajevi kada je neki broj korisnika bio nezadovoljan necime.

Ja ovdje vidim 2 covjeka kojima se on "zamjerio". Da je on u ovih 20-ak godina koliko se bavi popravcima imao 4 korisnika onda bi 50% njegovih kupaca bilo nezadovoljno. Da je u tih X godina skupio 1000 korisnika, onda su to promili nezadovoljnih.

Ova i sve slicne teme (sjecam se Eurorent servisa za Suzuki gdje su se ljudi kunuli da ne zele ni prici blizu toj zgradi) ne znaci da je nesto trajno dobro ni trajno lose. Samo kazem da treba gledati siru sliku. I donijeti svoj sud da li nesto zelis ili ne zelis.

Ovaj forum sam po sebi pokazuje da se covjek ne smije pouzdati u savjete koje ovdje dobije (ne mislim na ovu temu, nego na sve informacije koje ovdje dobijes). Ali bi steta bilo da ga nema.

:mrgreen:
Evidentirano

clansman

• *
  • Vozi: VN900 Custom
« Odgovori #30 : 08. Kolovoz 2011, 10:53:41 »

Bio sam na GO pa nisam htio s mobitela tipkati...
napisao sam sve sto je bilo i kako je bilo i ne radi se tu o tome da je odredjeni mali postotak ljudi osudjen na nezadovoljstvo, ja sam nezadovoljan iskljucivo zbog majstorovog nemara, preko dva mjeseca popravka, bahato bacanje mog novog ulja i filtera i na kraju krajeva ne rjesenja problema za 2450kn

da je on rijesio problem pa da se nakon toga desio peh i problem ponovio ili da je njegov popravak uzrokovao neki drugi problem onda bi ovo s ponekim nezadovoljnim klijentom imalo smisla, ovako bas i nema jer taj covjek je ocito prepun zadovoljnih musterija pa se nekih na izrazito ruzan i neprofesionalan nacin rjesava, tj pobrine da vise ne dodju kod njega i pogotovo da ga ne preporucaju drugim ljudima, ne znam...
netko je gore napisao da bi bilo zanimljivo cuti drugu stranu...slazem se, ali ponovo naglasavam da mi nikako nije u interesu tu sad nesto izmisljati i kenjati vama, pa ipak smo mi oni koji se druzimo na susretima i masemo si na cesti :-)
Evidentirano

merlin68

« Odgovori #31 : 08. Kolovoz 2011, 14:40:42 »

U ovoj priči samo smo dva koji nismo zadovoljni a ostali su zadovoljni, ma boli me ona stvar za tog majstora ,lako je pričati o njemu da je dobar kad nisu dobili po novčaniku a da ni ne pričam o 6 mjeseci čekanja ,  :palacdolje:
Evidentirano
UBER

clansman

• *
« Odgovori #32 : 19. Travanj 2012, 09:51:05 »

E sad ipak moram podići ovu temu...jučer sam se skoro plakao nad svojim motorom, a ne plačem se ni kod zubara.
Proklet bio dan kad sam motor vozio u Mlaku....
Išao sam napokon skidati stator jer sam vršio mjerenja, pročitao hrpu tema što po stranim što po nekim domačim forumima i shvatio da je stator definitivno stvar koja proizvodi taj zvuk i koju treba mijenjati. Čak sam shvatio da se stator može prilično jednostavno i kvalitetno riješiti u kućnoj radinosti, naravno pod uvjetom da se imaju neke osnove znanja o namatanju namotaja, a to imam.
Uglavnom preparkiram jučer motor u radionu i idem ispustiti ulje i ne mogu otpustiti šaraf (sam sam mijenjao ulje tri puta na tom motoru, zadnji puta ga je mijenjao (majstor) Dudo nakon što je moje novo bacio), uglavnom nema tu filozofije, šaraf ide brutalno teško, ali ga ipak skinem, pogledam taj šaraf i ne mogu vjerovati da to vidim, na njega je nabijena aluminijska pločica koja je imala premalu rupu pa je vjerojatno  usred nabijanja te pločice na šarafu ostalo aluminija, druga stvar je da je imala brutalno preveliki promjer na vanjskoj strani pa je svinuta oko glave šarafa...i sve to skupa je vjerojatno puštalo pa nije bilo druge (da se ne ispušta ulje) nego to brutalno stegnuti.
Sad više ne mogu vratiti šaraf, mora se bušiti rupa, urezivati novi navoj i moliti sve bogove da 'špena' izađe van kod ispiranja uljem...od mladosti mijenjam ulje na autima, traktorima, mijenjal sam na motorima i prije nego sam imao vlastiti motor, znam kak se to radi i znam kak se otpušta čep, steže čep, steže filter i sve te fore, mislim nema tu fora, moraš biti užasno nemaran ili pod utjecajem težih opijata da tak nešt napraviš, doista nemam riječi za tog čovjeka.
Hvala ti 'majstore' još jednom kaj si mi super popravio motor za tako povoljnu cijenu...

Evidentirano

Maestral

• **
  • Vozi: Beverly 200
« Odgovori #33 : 19. Travanj 2012, 10:15:59 »

Meni je ova tema za ne povjerovati.

Ja bi nakon toga sto ti je jos prije napravil na servisu odmah udavio majstora, trazil lovu natrag, trazil da ga slozi kako se spada, zvao udrugu potrosac, inspekcije...ma digao bi na noge pol zemlje, ti vise kada cujem da je jos jedan forumas otisao sa motorom u kutijama.
I to zbog sebe, zbog drugih ljudi koji ce se prije ili kasnije uputiti tom istom "majstoru" i zbog toga da barem malo osjeti da postoji nesto sto se zove odgovornost za vlastite postupke.

Kakve veze ima kaj ima forumasa kojima je dobro slozil motor :shock:

Kaj se doktorima kada naprave pogresku i ubiju pacijenta to oprosti zato kaj je tri pacijenta prije izljecil?

Kaj se cifrate za boga miloga?! Te nece spomenuti ime da ga ne povrijedi, te nece reci nista da ne bi netko zamjerio...pa koji vam je vrag ljudi? Kaj vi lovu stampate doma na printeru a napravljeni ste od gume pa se savijate kada netko prdne?

Nemrem vjerovati da je netko izasao sa motorom u kutijama od majstora koji ne zna sloziti motor koji je rastavio i da taj "majstor" jos uvijek popravlja motore.

« Zadnja izmjena: 19. Travanj 2012, 10:28:24 Maestral »
Evidentirano

bobi

• *
  • Vozi: ER6n 06
« Odgovori #34 : 19. Travanj 2012, 10:26:23 »

Kaj se cifrate za boga miloga?! Te nece spomenuti ime da ga ne povrijedi, te nece reci nista da ne bi netko zamjerio...pa koji vam je vrag ljudi? Kaj vi lovu stampate doma na printeru a napravljeni ste od gume pa se savijate kada netko prdne?

:palacgore:
Evidentirano
Prodajem dijelove i slicno: http://tinyurl.com/d7b4w5o

merlin68

« Odgovori #35 : 19. Travanj 2012, 20:47:05 »

Ja bi nakon toga sto ti je jos prije napravil na servisu odmah udavio majstora, trazil lovu natrag, trazil da ga slozi kako se spada, zvao udrugu potrosac, inspekcije...ma digao bi na noge pol zemlje, ti vise kada cujem da je jos jedan forumas otisao sa motorom u kutijama.
I to zbog sebe, zbog drugih ljudi koji ce se prije ili kasnije uputiti tom istom "majstoru" i zbog toga da barem malo osjeti da postoji nesto sto se zove odgovornost za vlastite postupke.

Kaj se doktorima kada naprave pogresku i ubiju pacijenta to oprosti zato kaj je tri pacijenta prije izljecil?

Nemrem vjerovati da je netko izasao sa motorom u kutijama od majstora koji ne zna sloziti motor koji je rastavio i da taj "majstor" jos uvijek popravlja motore.
oni koji prate duže forum znaju o kome se radi , u mom slučaju sam već puno puta pisao pa neću opet ,jednostavno sam tak prošao dok znam da su neki prošli odlično i još uvjek prolaze kod njega dobro, valjda je kod mene nešto bilo što ja nisam uspio dokučiti
Evidentirano
UBER

clansman

• *
« Odgovori #36 : 20. Travanj 2012, 15:07:30 »

Sve stoji što si napisao...love nemam, oderao me ko budalu i još se trudim da lijepo napišem kak ne valja...
Ne mogu zvati nikakve udruge i ne mogu ništa napraviti jer lik radi na crno, a kad sam išao po motor popio sam apaurin prije toga i otišao znajući unaprijed da ću mu vjerojatno na ovaj način napraviti više negativne reklame nego kaj bi njemu tad ijedna moja riječ značila.
Toplo se nadam da ljudi koji još nemaju 'svog mehaničara' neće ni u kom slučaju zalutati u Veliku Mlaku.
A u postu iznad jasno piše da se taj lik zove Dudo, pretpostavljam Dubravko.
Kao što sam rekao zbog spleta nesretnih okolnosti, vjerojatno bi prešutio i zaboravio na tih nesretno potrošenih (bolje reči bačenih) 2450kn za koje me nije imao obraza ni nazvati nego mi javiti SMSom, ali ovo s čepom je doista greška koja mi je dodatni trošak na tih 2450kn i koju doista vjerojatno niti najmanje zainteresirani praktikant nebi napravio..
Horror koji treba zaboraviti, ali eto digao sam temu jer mislim da imam razloga.
Evidentirano

merlin68

« Odgovori #37 : 20. Travanj 2012, 15:41:44 »

Sve stoji što si napisao...love nemam, oderao me ko budalu i još se trudim da lijepo napišem kak ne valja...
Ne mogu zvati nikakve udruge i ne mogu ništa napraviti jer lik radi na crno, a kad sam išao po motor popio sam apaurin prije toga i otišao znajući unaprijed da ću mu vjerojatno na ovaj način napraviti više negativne reklame nego kaj bi njemu tad ijedna moja riječ značila.
Toplo se nadam da ljudi koji još nemaju 'svog mehaničara' neće ni u kom slučaju zalutati u Veliku Mlaku.
A u postu iznad jasno piše da se taj lik zove Dudo, pretpostavljam Dubravko.
Kao što sam rekao zbog spleta nesretnih okolnosti, vjerojatno bi prešutio i zaboravio na tih nesretno potrošenih (bolje reči bačenih) 2450kn za koje me nije imao obraza ni nazvati nego mi javiti SMSom, ali ovo s čepom je doista greška koja mi je dodatni trošak na tih 2450kn i koju doista vjerojatno niti najmanje zainteresirani praktikant nebi napravio..
Horror koji treba zaboraviti, ali eto digao sam temu jer mislim da imam razloga.
NISAM HTIO NIKOG IMENOVATI ali drago mi je si imenovao,da ne ispadne da samo ja nekaj kukam i trkeljam  :palacgore:
Evidentirano
UBER
 Str: 1 [2]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.142 sekundi uz 15 upita.