Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1] 2 3 4  Sve   Dolje

Autor Tema: Grossglockner Luftwaffe - Austria 2011.  (Posjeta: 5254 )

DrBasta

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: CBR 600RR 07
Grossglockner Luftwaffe - Austria 2011.
« : 18. Srpanj 2011, 15:07:26 »

Eto, pošto je ove godine propao put za Tursku odlučili smo da se negdje ipak mora gibati. Nakon kratkih konzultacija za pivom (ne ono ljimunada njesra, vec vulgaris domestica pivo) brzo je pao dogovor za đir na taj puno puta opjevani & mitski Grossglockner, a kad smo već u Austriji red je i da odradimo Air Power show koji se održava u Zeltwegu (nedaleko od Grossa, jeli).
Papak Goran mora na nekakav sajam (i bolje, nije to put za Gixxera, hehe), a papak Butcher ima nekakav posao (i bolje, nije to put za KTM, hehe) tako da su obojica propustili našu malu ekskurziju u SuperĐukin fatherland, ali zato nam se pridruzio senjor Winkler sa svojim Kravaderom, tj. Varaderom.

Ostatak kaznene ekspedicije je klasičan i dalje u revijalnom tonu: Flores, tj. Bojan na CBR600RR (boja crna; spora, nelijepa i pomalo ruža :) ) & Basta, tj. ja na CBR600RR (boja bijela; brza, fantastična i pravi pussy magnet :) ).

Naravno da nisam stigao ništa pripremit na vrijeme, pa sam u srijedu popodne odjavio pacijente i zgiljao ranije s posla da stignem sredit stvari. Pošto idemo samo na par dana, pakiranje je totalno light; ruksak na rep, pa što stane u njega :)

Ruskak je spakiran oko 23:50 i stavljen na motor, ali naravno da mi se nije spavalo pa sam pogledao neki film i nakon toga se odlucio na spavanje. Naravno da sam zaboravio uplatititi putno osiguranje taj dan, ali na svu sreću to se vrlo lako rijesi online. Živio internet!

Nakon sat i pol ćorke, zvoni alarm pa silazim dolje i jedva nekako smutim Nescafe da malo dođem k sebi. Ranojutarnje kenjanje (03:49) uz obavezne Angry Birdse, oblačenje i paljada na OMV, a tu me već čekaju Bojan i Winkler - "odmorni" i spremni za putovanje :)

Ghetto style GPS holder - next generation!  :palacgore:

Idemo, idemo...

Dok sam naručivao kavu skužim da mi žmigavci ne rade i kontam si da je pregorio osigurač zbog spajanja GPS-a (ne bi trebalo biti veze, ali...), pa ga odmah mjenjam, a on jos brže rikava. Onda skužim da mi je jedna kuka od pauka zahaklala žicu od žmigavca i eto ti kuršlusa... Jebeš ga, očito je da ću vozit jaranskim stilom (brez žmigovcov), a popravak nekad kasnije.

Uglavnom, klasični (i već dosadni) put iz OS prema ZG podravskom magistralom. Vozimo laganica, a tek kasnije nam Winkler govori kako je morao dobro tiskati svoj stroj da nas stigne. Hehe, neka; nek se i Varadero malo propuše :)
Kavica i tankanje na nekakvih 50-ak km od Varaždina, grana i pičimo dalje.

Prva kavica...

Bojan se malo išao pederisat i ići na sigurnjaka pa je stavio db kiler u Lea da ga ekipa na granici na zajebava, a ja sam pak išao na majke-mi. Moj minobacač od auspuha sa ogromnom rupetinom i "custom made" nosač tablice nisu previše (ma tj. uopće) zanimali umorne slovenske carinike pa smo brzo zagazili u Deželu.

Lagane konzultacije s GPS-om

Stajemo pred Mariborom i tankamo (Winklerova pila zaštekava kad mu goriva padne ispod lapo, pa češće tankamo), a bogami i riješavamo sendviče i cugu. Uzimamo vinjetu i paljada prema Dravogradu.

Ljute pile s vinjetama!

Vrijeme je do sada bilo OK, ali tada je izgledalo kao da više neće biti OK. GPS nam pokazuje da smo blizu Bleiburga pa odlučujemo posjetiti spomenik horwatszkim vojacima, ali kiša koja je počela opako rokati govori nam da ćemo to morati ostaviti za idući put.

"Ma kakva kiša, nema šanse da to padne..."

Ulećemo na bleiburški stadion i navlačimo kišnjake jerbo kiša pošteno pere. Uriniranje, pljuga i crta dalje...

Banana, ipak će padat - kišnjaci ON!

Full napeto na tekmi!

Kiša polako prestaje pa skidamo kišnjake, ali prije toga odrađujemo čagu, tj. Motardze. Jebiga, mora se, nismo dugo  :LOL:

Motardz_11 - Rain Man! -

"Znam ja, tu trebamo ići!"

Šišamo prema Grossglockneru i na jednoj pumpi odlučujemo prigristi nešto u Landzeit restoranu. Bojan uzima lazanje, a Winkler i ja trpamo gulaš koji nam je preporučila žena koja, naravno, priča hrvatski. Uglavnom, na kojoj god pumpi staneš naletiš na nekog gastarbajtera :)

Gulaš je bio majka - jedva sam se kasnije digao od stola.

Bilo je nešto dječurlije i gralo se na igralištu, ali kad je Winkler dreknio svi pobjegoše. Mora se čovjek malo odmorit.

Ima još umornih

3x GS srpskih registracija na prikolici. Eto kako se zapravo putuje sa GS-ovima; misterij je riješen i globalna masonska zavjera je razotkrivena  :mrgreen:

"Za ovoliko si me dobio na stazi."; "Mmm... da..." (interno  :mrgreen: )

Brzo smo u Lienzu, ali odlučujemo se još malo provozati pa pičimo gore do Kals am Grossglockner. Ulećemo u centar sela, a kad tamo neki super fajn trg - taman za odmorit i popit pivušu. Na sreću, lokalna trgovina je u blizini pa uzimamo pivo (bilo super jeftino, neki opaki diskont!) i guštamo na finom planinskom zraku, ali i kvalitetno podrigujemo od sreće i zadovoljstva, što pak privlači lokalni živalj i nekakve nerazumljive komentare...
Nakon pivice i malog chill-outa, zaključujemo da je lokalni živalj rijedak fenomen na ulici pa odlučujemo zapalit nazad do Lienza i tamo potražiti smještaj.

Pitoreskni krojobraz. Ovdje sigurno uvjek pišu sastave tipa "Kako je stigla zima u moj zavičaj"...

Da... brdo...

Onak', bezvezna slika zapravo...

Kals...

"Ovoliki kukuruzi su narasli!"

Fora izgleda... za pivicu stvoreno...

Jel netko spominjao pivicu?

Nakon kakvoćne potrage za smještajem u Lienzu, nalazimo isti u nekom selu odmah do Lienza; 35 euro fur personen mit frushtuck (valjda se tak' piše :) ). Pansion, dvorac ili šta već u sumrak malo izgledom baca na savršeni setting za nekakav horor film B-produkcije, ali krevet je krevet, a još kad nije preskup - issss!! :p

The Castle!

...and from ze back side.

Stražnji pogled iz našeg dvorca...

w00t! Bazenkas!

Tuširanac, presvlačenje i potraga za klopom. Nalećemo na kineski restoran pa odmah upadamo u njega. Klasična kineska klopa, Bojan i ja umiremo od ždere, a Winkler se malo nećka jerbo ga zbunjuju čudnovate kombinacije okusa, ali na kraju glad čini svoje pa zadovoljno i on objeduje. Uz pivicu se sprdamo s austrijancima, a ja od konobara tražim škare, a ovaj sav začuđen ih ubrzo donosi. Komad duct tape-a, škare i par minuta kasnije žmigavac je izoliran i spreman za montažu. Ipak je bolje vozit sa žmigavcima, jeli...

Kineska ždera

...a i malo božićnog ugođaja nije na odmet...

Zadovoljni i punih mješina sjedamo na pile i lagano kruzamo okolo u potrazi za birtijom, ali ne nalazimo ništa; birtije NEMA! :(
Ne preostaje nam ništa drugo nego skok do benzinske i uzimamo naramak piva za po doma, pa ih riješavamo u našem kraljevskom pansionu (2 sobe + kuhinja + dnevna + kupaona) i ubrzo nakon toga skakanje u krevet i momentalni black-out nakon 750km.

Nastavak slijedi...
Evidentirano
- 1337 -
-------------------------------------
http://www.youtube.com/user/DrBasta - Disco inferno! - Motardz on ze road!

prijevoz.hr

• *
  • Vozi: Malaguti Spider Max 500 GT
Odg: Grossglockner Luftwaffe - Austria 2011.
« Odgovori #1 : 18. Srpanj 2011, 17:13:59 »

mrak.. užitak za čitat.. :LOL: .. pogotovo jer se i ja pomalo spremam na gross skoro.. s nestrpljenjem čekam nastavak..
Evidentirano

DrBasta

• **
« Odgovori #2 : 18. Srpanj 2011, 17:43:47 »

Ide Gross navecer kad stignem doma...   :palacgore:
Evidentirano
- 1337 -

vladof

• Vozi: quad
« Odgovori #3 : 18. Srpanj 2011, 18:58:17 »

Pa vi ste više jeli nek se vozili  :palacgore:
Evidentirano
Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne: svemir i ljudska glupost
samo što za svemir još nismo sigurni !

nexus

• **
  • Vozi: er6f/09
« Odgovori #4 : 18. Srpanj 2011, 20:15:23 »

:LOL:   :LOL:  opet putopis u tvom stilu, ajde popravio si mi dan...baš sam se dobro nasmijo  :LOL:
...neće otvorit čagicu na youtubeu  :misli:

ajmo šibaj dalje...naveče nema niš na telki, pa da imam kaj za čitat  :D
Evidentirano
bolje bit malo glup, nego malo pametan...

DrBasta

• **
« Odgovori #5 : 18. Srpanj 2011, 20:33:21 »

Hehe, nek je dobro onda  :palacgore:
Evo idem samo skočit na pivo pa zavrsim iduci dio  :mrgreen:
Evidentirano
- 1337 -

@w@

• *
« Odgovori #6 : 18. Srpanj 2011, 21:59:42 »

Pa vi ste više jeli nek se vozili  :palacgore:

Pa nemam ja 115 kila zbog gladovanja!  :D :palacgore:
Evidentirano
Nisi pazio! winkler

beha

• *
  • Vozi: Aprilia Shiver 750
« Odgovori #7 : 18. Srpanj 2011, 22:57:25 »

Sišćem refresh, nikako da se pojavi taj nastavak priče... :misli: :misli:
Evidentirano

DrBasta

• **
« Odgovori #8 : 18. Srpanj 2011, 23:42:14 »

Buđenje, doručak uz brdo rogova po zidovima, spremanje stvari, montiranje žmigavca i paljada prema Grossu.
A kad tamo... u/na/oko Grossa je gazilion motora. Fino je vrijeme pa je gušt vozit se okolo i susretati toliko motora. GS-ova je doslovna k'o govana, gdje god pogledaš neki GS prolazi; talijani, švabe, austrijanci... Bilo je i nešto žabara na Ducatijima (Monsteri), a od R-ova smo možda vidjeli samo 4-5 komada. Ono, sve neki komotni tipovi, nitko ne putuje na R-u, pihh... :) :)

Pičimo prema naplatnim kućicama na Grossu i nalećemo na selo koje se, gle čuda, zove Winklern. Naravno, par slikica Winklera i "njegovog" sela i ubrzo smo lakši za 19 eura po glavi uz upozorenje tete iz kaveza da ne tiskamo jako jer ima leda po cesti, hehe :)

Winkler + Winklern - n = pwnage!  :mrgreen:

Winklerijada...

Bleb!

Bleb2!

Malo fotkanja by the way...

"E, aj' me ovdje uslikaj s leđa!"

Slika... jeli...

Još jedna slika...

Honda, a što drugo?  :mrgreen:

Tu smo!

Lega, a sad plati!

Asfalt je odličan, cesta je živi gušt, ali ipak nije za neko žešće tiskanje pa lagano uživamo dok se vozimo. Koja slika tu i tamo i brzo smo na Kaiser-Franz-Joseph-Hohe koji leži na 2369m i s kojeg se fino vidi "najduži glečer, Pasterzengletcher, u istočnim Alpima" (c/p iz brošure).

...a i mrmoti su tu negdje!

Žešća magluština...

Tu desno je glečer

Majku mu staru, opet ta Honda (da nema torbe može biti i slika za oglas)  :mrgreen: :mrgreen:

Tu se glečer cijedi...

Weee! Buraz, ono, Gross, znaš ono, slikali se gore, ono...!

Sprdamo se sa jednim švabom kojem visi takav masni balac/šmrkalj iz nosa da je to milina, ali nikako ne uspjevamo uslikati to, pa se moramo zadovoljiti sa znakom za mrmota, tj. svizsca :)

U tom momentu doleće jos jedan švabo sa nekom bjesno složenom pilom, valjda od nekakvog GS-a, jeli. Uglavnom, levat ima dobru foru - rukavice ostavlja na cilindrima kako bi mu se fino zgrijale, hehe. Sjedi, 5 iz zalaganja Jurgen! :)

Fora pila...

Ovog su tek sad iščupali iz glečera. Valjda je tu zapao još '39.

Mmm... zastave... eto...

Kroejša! Nego šta!

Malo bi mogli i podaprat taj glečer...

Nekakva izložba je unutra...

Eto nas još jednom, sva tri mangupa!

Nailazimo i na GS-a koji je očito inspiriran čobanskim lifestyleom pa si je čovjek dao trudao i spimpao pilu čoban-tuning-stylom - janjeća koža preko sjedala, mraq, živi mraq! :)

"Čobaneeee, javi seeeee!"

I can see Uranus!

Info o glečeru...

Arghhh!!! Čuvaj se mrmota!!!

Tabla...

Ovdje ubaciš 2 eura, zavrtiš i iskoči baby mrmot!

Zgođušna pila od negog fantjeka...

Gibamo dalje u nakon nekog vremena počinje lagano snježit, ali ništa strašno. Stajemo kraj jednog snježnog nanosa i nakon slikanja zaključujemo da je ovo super prikladno mjesto za nove Motardze. Winkler daje svoj gayphone nekoj zabarki, ali ona je toliko motava da ne zna stisnit na jedno mjesto i više ne dirat to mjesto, pa nakon 3x neuspjelog snimanja Winkler ju salje (uz osmjeh, naravno!) u 3 materine i montira phone ne motor i snimanje može početi.
Ustvari, kad čovjek malo bolje razmisli, možda se baš ono dobro zabavljala što nas je 3x fino zajebala da čagamo bezveze :) :)

Motardz_12 - Snow Massacre! -

Male snježne radosti...

Vijugamo po cesti i nailazimo na par opakih mašina, pretpostavljam da je to ralica koja krči snijeg, jeli, a što bi drugo moglo biti na planini? :)
Odlučujemo se za Oskara (svaki ima svoje ime) i poput Leslija Eldridža (valjda još ima nekog tko je čitao legendarne Ninđa romane!?) uz par hitrih poteza i još lakših skokova zakempali smo na Oskarovoj haubi i pripremili se za nove Motardze i to uz nakanu da odradimo hommage Hard Bass ekipi na jubitubiju...
Malo smo sjebali poziciju kamere, ali jebeš ga...

Motardz_13 - Hard Bass Machine! -

BUUU!!!

Teška mašinerija

U momentu plesne ekstaze  :mrgreen:

Vijuga li ga vijuga ta cesta...

Nisu slike dovolje, treba to vidjeti uživo

Baja ga lomi po zavojima  :mrgreen:

Opet tabla...

Eno ga mrmot, na G4! Je, stvarno je tamo!

Kak dva pajdaša! Kaj ne!

Race Ready Mountain Ready

Našli neki štap za hodanje pa se malo budalirali s njim_1

Našli neki štap za hodanje pa se malo budalirali s njim_2

Našli neki štap za hodanje pa se malo budalirali s njim_3

Oscar - heavy metal style...

Tunel želja - kad se furaš kroz ovja tunel i kad vidiš onu bjelinu na izlazu imaš osjećaj kao da si došao na kraj svijeta  :mrgreen: :mrgreen:

Nikad dovoljno tunela!

Malo poziranja uz prljavi snijeg...

Model 2009., hard enduro - za šumu & brdo spreman!

Kakvoćna i nadasve gusta magla... ili oblak... ili... šta već...

Ovdje je još gušće oliti turbo gusto!  :LOL:

Ubrzo je opet vrijeme za nove Motardze i kontamo si da nas je valjda uhvatila nekakva planinarska groznica ili promjena u gustoći zraka pa nam se stalno po glavama motaju raznorazne italo-disco kombinacije, hehe :)

Motardz_14 - Easy Company! - http://www.youtube.com/watch?v=k9EmT6tPKqA (Embedding disabled, limit reached)

Starship troopers!

'Ko kaže da se čovjek ne može prebit od Cole!?

"She told me to walk this way... bla, bla..."

Nu majke ti, viđe i jope neka 'Onda!  :mrgreen:

"E, jel smo se dobro namjestili?"

Panoramica uvijek dobro dođe...

Bajtica od kamena - nešto neviđeno!  :mrgreen: :mrgreen:

Starship Troppers iliti "O'š kupit ciglu?"

xxxxxxxxxxx  :mrgreen:

Kupio tata, dabome! T-Com edition Suunto upucan i mjeri visinu u centimetar :mrgreen:

Još jedna tabla...

Malo se gubimo po magli i oblacima i ubrzo izbijamo na fini vidikovac odakle se "snajperom" može upucati vrh Grossglocknera na 3798m. Odrađujemo par fotki i nakon jednog odvojka šišamo po kockastoj cesti za Edelweiss-Spitze (2571m) gdje je bikers-point i naša postaja za papicu. Pogled od gore je totalno imba, tj. jebenica i sve fotografije i sav snimljeni materijal ništ' ne vrijedi i ne može dočarati kako to izgleda "for real". Uglavnom, treba doći i pogledati; debilno je opisivati tako nešto. Stop! :)

Naljepnice i "nekakva planina" u pozadini...

Snajper za gledanje vrha Grossglocknera

Brdo, snijeg, oblaci... ma ima se!

Skoro pa wallpaper...

Kad staneš za slikanje onda slikaš sve, pa čak i ovakve manje vrijedne slike  :mrgreen:

iCloud  :jesus:

iCloud 2.0  :jesus:

Naravno da smo jedini mi motore sparkali ispred birtije, a sac uredan zapadnjački svijet parka na parkiralištu iznad (sic!), ali eto, valjda se mora tako. To su ti buntovnici iz prve i druge polovice 30-ih, hehe :)

Tu se parkira i nigdje drugdje! Direkt ispred!  :mrgreen:

Dosadni ti oblaci već...

Fini iShadow  :mrgreen:

Bla, bla...

Brdo i snijeg_1

Brdo i snijeg_2

Nakon naručene klope bacamo se u pazarenje par sitnica za babe, klince, žene i ljubavnice. Tu je i ogromni mrmot kojeg smo nabrzinu pošteno napastovali :)

Counter Strike: Wrath of the Mrmot

Rocco Sifredi: Brutal punishment

"Ma ti slavonci samo jedu nešto!"  :mrgreen:

"Majke mi, kad ti kažem!"  8)

"Eto vidiš, sam ti rekao!"  :LOL:

Ovako pravi bajker riješava ručak!

...a ovako taliban!

Stara fora, grijanje rukavica

...al' pivo je zakon!  :0648:

Klopa je bila OK pa nabijeni energijom lagano krećemo na silazak s Grossa. Guštanje na vijugavoj cesti i Winklerow stunt u jednom lijepom desnom zavoju iznad provalije i brzo napuštamo Gross i pičimo prema Zeltwegu na aero-show. Ubrzo počinje kiša pa stajemo na nekoj pumpi i oblačimo kišnjake jerbo oblaci ispred nas baš i nisu "tropical style". Ubrzo se oblačenje kišnjaka pokazalo kao super-duper dobra odluka jer je počelo tako fino rokat da je to milina. Uz to je počeo pičit i kakvoćni bočni vjetar pa je bila živa uživancija peglat po austrijskim bespućima. Uglavnom, Winkler na njegovom Kravaderu, tj. Winklerderu naprosto pošandrca na kiši i pere k'o nespašen, pa onda i mi moramo prat za njim :)

Proklete bitumenske zmijice su se lagano razmilile i po nekim austrijeskim cestama pa sam u jednom zavoju tako fino proklizio (a la Stoner) da je to bio samo takav Kodak-moment. Kasnije kiša lagano posustaje, a mi stajemo na pumpu da okrijepimo, kako pile, tako i sebe. Mala okrijepa u napadačkom sastavu od vode, Monstera, votke, kave i cigare i možemo dalje. Kišnjaci ostaju on jerbo još lagano paducka.

Detaljčić sa tankštele...

Evidentirano
- 1337 -

DrBasta

• **
« Odgovori #9 : 18. Srpanj 2011, 23:59:16 »

Još dok smo se približavali Zeltwegu vidjeli su se avioni na nebu. Ubrzo ulećemo u Zelt i smještamo se uz cestu na skidanje kišnjaka i gledanje zadnjeg sata programa za danas.
Uglavnom, brdo rulje, još više automobila i sve to čini vrlo finu gužvu. Program je totalno nabrijan i stalno je nešto u zraku. Bojan lagano svršava i prisjeća se svojih pilotskih dana i u maniri vrsnog poznavatelja / vojnog analitičara baca imena svih tih zrakomlata i aviona.

Baja u Mi-24 heliću šamara to čudo po zraku kao da sjedi za PC-em, ma živa milima i gušt za gledat. Nakon njega na red dolazi car, tj. MiG-29 i nakon podizanje s piste pali vertikalu i piči prema gore. Onak', totalna uživancija za gledat kad znaš da te neće u idućem naletu gađat s nečim (hello '91. ). Tip je izvodio jebačke fore s njim po zraku i stavrno se čovjek iznenadi što može taj sada već skoro metuzalem od aviona.
Ali zvuk braćo, zvuk je ono što podiže kompletni dojam! Toliko ronda iz ona svoja dva Akrapa da mu ništa nije blizu.

Aaaa... aaaa... aaa... aaa...

Leti, leti...

Avion... izvodio je svakakve majmunarije, ali nismo ga uspjeli bolje upucat

Mi-24 u akciji "Kako se najlakše izrigat"

Rulja polako počinje militi u kolonama, a mi lagano kruzamo između auta i nekog murjaka pitamo gdje bi mogli naći kakav smještaj. Kaže da je ovdje okolo sve puno k'o čep i šalje nas u St. Michael udaljen 30-ak km. Brzo smo tamo i nalazmo nakakav motelčić/hotelčić pa Winkler uleće unutra da vidi jel' ima šta. Nažalost, i ovdje je sve full, ali uspjeva šarmirati gazdaricu (jodlerski obučena, jeli) i ona vrti 20-ak brojeva dok nam nije nešto našla. Gostoljubivost i uslužnost za 10!
U GPS ukucavamo mjesto i Sofija nam pokazuje da do tamo ima nekakvih 40-ak km. Na putu stajemo na tankanje i odlučujemo opet uzeti naramak piva sa sobom (blaženi Winklerov top-case!) za zlu ne trebalo, hehe

Naravno da čovjek na kasi priča hrvatski pa se opet radujemo domaćem jeziku. Coltanje gorive i paljada za Gaishorn am See. Ubrzo nalazimo to urbano selo i uz zombieland feeling lagano lociramo naručeni hotel i ljubaznu gazdaricu. 35 eura sa doručkom se i ne čini tako strašno kad nigdje drugdje nema slobodne sobe.

Endless hotel brije na endless bazene i sportske pripreme, a gazdarica ga je došla otvorit samo zbog nas. Prvo što smo ju pitali jel' ima tu gdje šta za bacit u kljun i za popit pivo. Na sreću, lokalni pub je 20m od hotela, pa motori ostaju na parkingu.
Ono, sobe u hotelu su tip-top, stvarno superiška. Tuširanac, pivo/dva uz oblačenje u civilku i pravac pub!

Unutra je par lokalaca, ali pub unatoč našem skepticizmu izgleda OK. Naručujemo pivušu i klopu. Neko je bolje ubo, neko lošije, ali na kraju smo se svi fino nažderali.
Ubrzo skužimo da to nije sve od puba i da je sa strane još jedna prostorija sa dva pikada. Jedan je zauzet; polupijani lokalci-starkelje, a drugi kao da nas zove. Iako sva trojica nismo gro godina bacili strelicu, uz pivo ide sve lakše pa kriket frca samo tako.

Lazanje s juhicom, hehe...

Mutno i neprivlačnog izgleda - Bojan se kune da je bilo vrhunski

Najbolji pick na žderačkom draftu u pubu  :palacgore:

Uleće nam neki tip i progovara hrvatski, te kaže da se oduševio kad je domaću spiku u ovoj austrijskoj nedođiji. Mirko iz Požege je došao ovdje prije 22 godine i kaže da se do danas nije dobro obukao jerbo je vrijeme ovdje živa enigma, nikad ne znaš kad će kiša ili sunce. Valjda to objašnjava njegovu kratku majicu i bermude dok smo mi svi ostali bili u dugačkim rukavima, hihi

Ubrzo svi zajedno uz konstantno nadolazeće runde piva šiljimo kriket. Živa zajebancija, a najsmješnije je što smo sva trojica već počeli šprehat njemači i bez beda se kužimo sa ekipom. Išlo je toliko daleko da smo na kraju i međusobno komunicirali na njemačkom - ah to pivo...
Felge na pikadu su se lagano gađale, pa nije bilo čudno vidjeti sve tri strelice u felgi :p

"E, neću sad pogodit felgu, nema šanse!"

"Deder mala, puhni za sreću!" (Mirko u pozadini)

Geronimoooo!!!!

Eine kleine jaegermeister... la, la, la...

Hihi, pijani smijeh - nema boljeg  :LOL: :LOL:

Nakon propisnog bratimljenja s lokalnom ekipom nekako oteturamo do hotela na još jednu rundu u sobi i onda zasluženi spavanjac. Cca 430km za taj dan...

*Eto, dosta za danas, sutra nastavak :)
Evidentirano
- 1337 -

DrBasta

• **
« Odgovori #10 : 19. Srpanj 2011, 00:17:22 »

...neće otvorit čagicu na youtubeu  :misli:

Ma nesto zajebaje jubitubi, kao blokirano zbog mjuze.
Napisao dispute, valjda ce ga odblokirat...  :rolleyes:
Evidentirano
- 1337 -

strasilo

• šafran
  • Vozi: egzotičnu Suzu i najbržeg pocketa u Požegi
« Odgovori #11 : 19. Srpanj 2011, 00:37:52 »

nema šta, požežani zauzeli sve strateške pozicije i samo čekaju ulazak u EU ....  :LOL: :LOL:

ali čovječe, ja se upišam od smijeha svaki puta kad gledam motardze ....  :palacgore: :LOL:

putopis prva liga....
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

zzr600

• *
  • Vozi: zzr
« Odgovori #12 : 19. Srpanj 2011, 09:12:44 »

Uvijek zanimljivo i poučno. gledanje motardz neprocijenjivo. Samo nastavite ...... :021:

Destinacije za 5  :palacgore: :palacgore:
Evidentirano
Tri pitara - Šibenik

AnteK

• Vozi: XTZ 680 Tenere
« Odgovori #13 : 19. Srpanj 2011, 09:15:47 »

Ooooo, čika Winkler mlađi se ponovio u Varadero! Pozdravi ga!  :palacgore:

Inače.. :palacgore: :palacgore:
Evidentirano
U bejrutu arapi kipara u tur jebu. Bolje da su konjaka nam dali, nego sise kad smo bili mali!

boomer1309

• **
  • Vozi: versys
« Odgovori #14 : 19. Srpanj 2011, 09:30:55 »

najjači  :palacgore: :palacgore: :palacgore:
trebali biste snimiti i radio verziju putopisa i stavit negdje da vas slušamo ujutro za dobar dan, navečer za dobar san
Evidentirano
aa?

flores

• **
  • Vozi: CBR600RR '08
« Odgovori #15 : 19. Srpanj 2011, 10:03:11 »

"Deder mala, puhni za sreću!"

:LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:
Evidentirano
Nobody expects the spanish inquisition

Super Jura

• Vozi: GSA, Versys
« Odgovori #16 : 19. Srpanj 2011, 10:04:23 »

Vama ni na Antartiku nemre biti dosadno  :LOL:

:palacgore:
Evidentirano
Odbacivanje tuđeg stava kao apriori neispravnog je osnov demokratije, i bojim se da je promatranje tuđih gledišta kao da su legitimna, ili ne daj bože usvajanje drugačijeg stava, to jest priznavanje da je neko drugi u pravu prečica ka komunizmu, odnosno fašizmu

max34

• **
  • Vozi: Z 750, diesel made in Italia
« Odgovori #17 : 19. Srpanj 2011, 12:00:29 »

odlično
 :palacgore:

DrBasta

• **
« Odgovori #18 : 19. Srpanj 2011, 12:19:09 »

@AnteK; dobar je mali Vikler, bit ce nesto od njega  :mrgreen: :mrgreen:

@boomer1309; LOL, dobra ideja  :LOL: :LOL:

@Super Jura; umro sam od smjeha na ovaj komentar - imas pivu kad se vidimo  :palacgore:
Evidentirano
- 1337 -

smarty

• Vozi: FZ6 S2 N '07
« Odgovori #19 : 19. Srpanj 2011, 13:06:48 »

:palacgore: :palacgore:

:lolcry:

Moj naklon, za đir, putopis, i zajebanciju  :mrgreen:
Evidentirano
www.young-4ever.org
Ne cveta cveće ni u naše preduzeće.
"Ne žalim što su drugi pokrali moje ideje, ali žalim što nemaju svoje"  N.T

lili

• Uragan iz Louisiane
  • Spol: Ženski
  • Vozi: monster 750
« Odgovori #20 : 19. Srpanj 2011, 14:00:50 »

ajde, ajde, nestrpljivi smo  :mrgreen:

ovo do sad je odlično  :palacgore:
Evidentirano
"Everybody can feel the pain, but not everyone can be the legend"- Jorge Lorenzo

vida666

• *
  • Vozi: Honda Dominator
« Odgovori #21 : 19. Srpanj 2011, 14:03:44 »

aaaaaaaaa...ZAKON!!!....i ja bi s vama :( cim kupim pilu koja ide brze od 140 :D:D

dr.chala

• dr. DOIN WHAT dr. DOES
  • Vozi: beRRg i gaRRo
« Odgovori #22 : 19. Srpanj 2011, 15:08:10 »

Drogirate se samo kod pretakanja doživljenog u riječi ili konstantno???  :shock:

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

flores

• **
  • Vozi: CBR600RR '08
« Odgovori #23 : 19. Srpanj 2011, 15:43:24 »

samo prije izlaska na stazu  :mrgreen:
Evidentirano
Nobody expects the spanish inquisition

Alera Dugi

• Vozi: KTM LC4 transformer
« Odgovori #24 : 19. Srpanj 2011, 15:50:20 »

odlicno!  :palacgore:

...ajd sad dalje!  :mrgreen:
Evidentirano
Nema Beda
 Str: [1] 2 3 4  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.202 sekundi uz 16 upita.