Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 [2]  Sve   Dolje

Autor Tema: Do Budimpešte preko Rumunjske i Ukraine  (Posjeta: 2114 )

svakak

• Spol: Muški
  • Vozi: Yamaha Tenere 1VJ
Odg: Do Budimpešte preko Rumunjske i Ukraine
« Odgovori #25 : 23. Srpanj 2011, 11:39:18 »

......U blizini najviše točke, na Bâlea jezero , cesta prolazi kroz najduži cestovni tunel u Rumunjskoj koji nije osvijetljen (884 m)....

I dalje ne mogu vjerovati da smo odlučili odraditi gotovo identičan djir u razmaku od samo desetak dana. Puno ste mi pomogli sa iskustvima, jer ste ipak išli prije mene.

Nego, i mene su uvjerili kako je tunel neosvjetljen i onda uđem u tunel, a tamo svjetla sjaje kao u Betlehemu. Vidim da je propaganda tako jaka da si ti čak stavio slike osvjetljenog tunela i napisao da je neosvjetljen :)
Evidentirano
Sve su gljive jestive, neke samo jednom.
http://togs.biz/josip

vladof

• Vozi: quad
« Odgovori #26 : 23. Srpanj 2011, 15:53:30 »

Bravisimo za put i putopis  :palacgore:
Evidentirano
Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne: svemir i ljudska glupost
samo što za svemir još nismo sigurni !

prijevoz.hr

• *
  • Vozi: Malaguti Spider Max 500 GT
« Odgovori #27 : 23. Srpanj 2011, 18:08:38 »

kad narastem bit ću.. STRANGER :naklon:

ma super super super..  :palacgore: :palacgore: :palacgore: ... meni je isto žal kaj vas nisu pustili u reaktor (hmm, ovo mi uopće ne zvuči prijateljski  :misli: ), jer si na onom našem kafenisanju tako sa strašću pričao baš o tome.. no dobro, bilo je stvarno toliko toga drugog zanimljivog..

prošlo je negdje godinu dana od kad sam prvi puta pročitao stranger-ov putopis "skuterom na gross".. tada sam dobio inspiraciju i počeo maštati da ću i ja jednog dana gore.. i sad, ako Bog da, za koji dan biti ću tamo.. danas čitam strangerovu ukrajinu i opet je u meni probudio maštu.. čim se vratim sa grossa, počinjem planirati euro2012 u ukrajini i poljskoj  ;) .. stranger, nadam se da me ne buš tužil za copyright na tvoja moto-putovanja  :mrgreen: ..

još jednom sve pohvale za ovo putovanje, iscrpno izvješće i super fotke..
Evidentirano

BaDly

• Vozi: SW600
« Odgovori #28 : 23. Srpanj 2011, 18:48:05 »

Iskreno, svima nam je žao kaj nismo mogli skakati po 4. reaktoru, ali još više nam je žao kaj nismo mogli u pripjat...no nema veze....bumo drugi put....za 50 godišnjicu katastrofe  :palacgore: :palacgore:

btw...zaboravili smo staviti jednu sliku rumunjskih delicija.... :mrgreen: :mrgreen:

« Zadnja izmjena: 23. Srpanj 2011, 21:01:31 BaDly »
Evidentirano

smarty

• Vozi: FZ6 S2 N '07
« Odgovori #29 : 23. Srpanj 2011, 21:19:01 »

:palacgore: :palacgore: :palacgore:

Hvala na trudu da nam napišeš ovako detaljan izvještaj. Putovanje za 10.
Troškovi manji nego li sam mislio kad sam počeo čitati. Mislio sam da se može turistički u taj zaštićeni pojas nuklearke; šteta  :palacdolje:

Evidentirano
www.young-4ever.org
Ne cveta cveće ni u naše preduzeće.
"Ne žalim što su drugi pokrali moje ideje, ali žalim što nemaju svoje"  N.T

Stranger

• **
  • Vozi: Hondu Red Devil
« Odgovori #30 : 23. Srpanj 2011, 22:16:59 »

Baš lijepo. Al nekak mi se čini da ste vi to sve proletili.
pa dobar dio jesmo, bio je dosta zgusnut raspored

Tebe nisam nista pitao pa se ne moras ni javljati na moj post, a nisam nikada putovao tako dalekao pa pitam!!!
Ne znam zasto uopce stajes u njegovu obranu kada ga nisam nista lose pitao!!!!
Stranger, pitam za Hondu jer vidim da dosta putujes pa da li razmisljas o nekom drugom putnom motoru.
Inace ako si ti zadovoljan i ja sam zadovoljan...
nisam te ni shvatio zlonamjerno  :palacgore: , motor je stvarno super za naše potrebe, potrošnja se kretala oko 5 litara, nikakvih problema nisam imao s njim...brzina do 120 max a za to je i više  nego dobar  :mrgreen:

Bravo dečki i cure, svaka vam čast na odvoženom điru. Stranger hvala ti na trudu kaj si nam tek sve lepo objasnil i napisal. Drago mi je da je sve prošlo ok, jednino mi je žal kaj vam je drugi dio putovanja bilo loše vreme. Najljepše su mi one fotke u Bukureštu po noći, fakat su posebne. Ne kužim kaj vas nebi bilo strah ujti da ste mogli v Černobilski reaktor, odnosno u njegovu okolicu, ali žal mi je bilo kad ste se već nabrijali na to da niste uspeli videti, možda je tak i bolje za vaše zdravlje.
Jedino vam moram zamjeriti kaj niste slikali nijednu Ukrajinku, ili jeste al to nečete podijeliti sa nama. Znam da ste išli  s komadima. Ali Ukrajinke su jedne od najljepših žena na svijetu, pa onda kaj, ak je nekaj lijepo lijepo je, i to se vaše bolje polovice nebi smele ljutiti.

hvala, pisala je Stu...nije nas bilo strah uci, al jebiga kad nisu pustili nutra, da jesu išli bi...slike Ukrajinki šaljem na zahtjev  :mrgreen:
I dalje ne mogu vjerovati da smo odlučili odraditi gotovo identičan djir u razmaku od samo desetak dana. Puno ste mi pomogli sa iskustvima, jer ste ipak išli prije mene.

Nego, i mene su uvjerili kako je tunel neosvjetljen i onda uđem u tunel, a tamo svjetla sjaje kao u Betlehemu. Vidim da je propaganda tako jaka da si ti čak stavio slike osvjetljenog tunela i napisao da je neosvjetljen :)

mi smo samo vidjeli svjetlo na kraju tunela  :LOL:
po tvom putopisu kužim da ste Vi malo drugačije doživjeli Rumunjsku...opuštenije možda?
kad narastem bit ću.. STRANGER :naklon:

ma super super super..  :palacgore: :palacgore: :palacgore: ... meni je isto žal kaj vas nisu pustili u reaktor (hmm, ovo mi uopće ne zvuči prijateljski  :misli: ), jer si na onom našem kafenisanju tako sa strašću pričao baš o tome.. no dobro, bilo je stvarno toliko toga drugog zanimljivog..

prošlo je negdje godinu dana od kad sam prvi puta pročitao stranger-ov putopis "skuterom na gross".. tada sam dobio inspiraciju i počeo maštati da ću i ja jednog dana gore.. i sad, ako Bog da, za koji dan biti ću tamo.. danas čitam strangerovu ukrajinu i opet je u meni probudio maštu.. čim se vratim sa grossa, počinjem planirati euro2012 u ukrajini i poljskoj  ;) .. stranger, nadam se da me ne buš tužil za copyright na tvoja moto-putovanja  :mrgreen: ..

još jednom sve pohvale za ovo putovanje, iscrpno izvješće i super fotke..

hvala, hvala, hvala  :palacgore: ...drago mi je da sam te potaknuo na putovanje...držim fige da sve dobro prođe...iduce god možeš s nama do Sankt Petersburga  :mrgreen: ...btw gdje sve ima mog putopisa :misli: 8) ?
:palacgore: :palacgore: :palacgore: 

Hvala na trudu da nam napišeš ovako detaljan izvještaj. Putovanje za 10.
Troškovi manji nego li sam mislio kad sam počeo čitati. Mislio sam da se može turistički u taj zaštićeni pojas nuklearke; šteta  :palacdolje:

i mi ali hebiga...svejedno put je bio odličan  ;)
Evidentirano

Stranger

• **
« Odgovori #31 : 23. Srpanj 2011, 22:22:26 »

da ne zaboravim spomenuti da smo u centru Bukurešta u ducanu naišli na Dukatov Jogurt   :mrgreen:
Evidentirano

corluka

• Vozi: Beverly 250s
« Odgovori #32 : 31. Srpanj 2011, 21:41:30 »

Super putovanje...za pamcenje... :palacgore: :palacgore: :palacgore:
Evidentirano

slavonac1

• **
« Odgovori #33 : 01. Kolovoz 2011, 09:18:49 »

Bravo za izbor rute! :palacgore:
Evidentirano
BALKAN ; GRČKA ; ALPE ; POLJSKA  ....

pinky

• Vozi: Ugodan početnički model
« Odgovori #34 : 02. Kolovoz 2011, 09:01:06 »

da ne zaboravim spomenuti da smo u centru Bukurešta u ducanu naišli na Dukatov Jogurt   :mrgreen:

amateri  :jesus:

mi nismo tražili, već je URSUS "Regele berii în România" (The King of Beers in Romania), pronašao nas.
Kao pravi kraljevi isto smo konzumirali u pozamašnim količinama (jer ona "pij malo, pij dobro" ne vrijedi u slučaju lurker, već "pij puno, pij na đemdo, ubi se od pijače"), što nam je dalo jednu sasvim drugu sliku o Rumunjskoj  :shock: (4kn pol kile),  :palacgore: rokaj... 

Evidentirano
yebite se manekeni.. um klade valja, štela caruje..don't happy be worry.. mandrake nezna..
NEMAM NI DIONICA NI NIČEG PAPA

Stranger

• **
« Odgovori #35 : 02. Kolovoz 2011, 20:57:59 »

mi nismo tražili, već je URSUS "Regele berii în România" (The King of Beers in Romania), pronašao nas.
Kao pravi kraljevi isto smo konzumirali u pozamašnim količinama (jer ona "pij malo, pij dobro" ne vrijedi u slučaju lurker, već "pij puno, pij na đemdo, ubi se od pijače"), što nam je dalo jednu sasvim drugu sliku o Rumunjskoj  :shock: (4kn pol kile),  :palacgore: rokaj...
pili smo i mi Ursus...ali vjerojatno niti približno u tolikim količinama ko vas dvoje  :mrgreen: ...to sam ziher   
Evidentirano

Lurker

• **
  • Vozi: KLE 650 VersUs
« Odgovori #36 : 03. Kolovoz 2011, 00:35:58 »

pili smo i mi Ursus...ali vjerojatno niti približno u tolikim količinama ko vas dvoje  :mrgreen: ...to sam ziher

Kae oš reć da sam ja pijanac? KAE!?  :mrgreen:
Evidentirano
Judgement comes from experience, and experience comes from bad judgement. - Simon Bolivar

BaDly

• Vozi: SW600
« Odgovori #37 : 03. Kolovoz 2011, 07:19:29 »

Ma neeeeee.....  :mrgreen: :jesus: :jesus:

milanche

• Vozi: skoro svaki dan...
« Odgovori #38 : 03. Kolovoz 2011, 08:38:15 »

Respect za put,putopis,kilometrazu,i slike i dozivljaje!  :palacgore: :palacgore:
A za trošak ne mislim da je puno 70€ dan,ako uzmes u obzir 400km dnevno(osim ako ide na zrak  :mrgreen:),smjestaj i treba jesti i popiti tako da je to ok realno,teško je proći jeftinije...  :021: :021:
Evidentirano

bojan.p

• *
  • Vozi: BMW K1200S
« Odgovori #39 : 03. Kolovoz 2011, 10:31:11 »

sjajno putovanje i odličan putopis.. :palacgore:
Evidentirano

Stranger

• **
« Odgovori #40 : 03. Kolovoz 2011, 14:05:45 »

Respect za put,putopis,kilometrazu,i slike i dozivljaje!  :palacgore: :palacgore:
A za trošak ne mislim da je puno 70€ dan,ako uzmes u obzir 400km dnevno(osim ako ide na zrak  :mrgreen: ),smjestaj i treba jesti i popiti tako da je to ok realno,teško je proći jeftinije...  :021: :021:
mislim da je teško proc jeftinije...a mi se nismo se bas ni trudili, jesti, piti, spavati i pojiti konje smo morali a ostalo po željama  :mrgreen:

sjajno putovanje i odličan putopis.. :palacgore: 

Hvala Bojane  :mrgreen: ...vidim da si ti prešo na opasnu mašinu  :mrgreen: :021:
Evidentirano

Stranger

• **
« Odgovori #41 : 03. Kolovoz 2011, 14:08:15 »

prica se da moš  popti... :mrgreen:
Evidentirano

vlais ng

• **
  • Vozi: GP 800
« Odgovori #42 : 15. Kolovoz 2011, 16:14:31 »

Nikad nisam razmisljao o Ukraini niti o Rumunjskoj,dok ne procitah ova 2 putopisa u tjedan dana.
Zaista,mi se svida pogotovo boljoj polovici...morat cemo i mu put istoka.
Svaka cast na detaljnom opisu.
Evidentirano
Hrvatski narod ima dvije mane.
Brzo zaboravlja i lako oprasta.......

cosmic

• Vozi: XT1200Z&XT660R
« Odgovori #43 : 27. Kolovoz 2011, 04:35:02 »

Veliki  :palacgore: . Kad bi meni zena barem bila od akcije...mislim, isla bi ona, al' autom.  :mrgreen: :palacdolje:
Evidentirano
It's not speed that kills, it's the sudden stop!

bojan.p

• *
  • Vozi: BMW K1200S
« Odgovori #44 : 27. Kolovoz 2011, 18:56:56 »

Hvala Bojane  :mrgreen: ...vidim da si ti prešo na opasnu mašinu  :mrgreen: :021:

hehe, da, malo sam se ponovio.. :oops:

vidimo se opet negde na putu.. :palacgore:
Evidentirano
 Str: 1 [2]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.168 sekundi uz 15 upita.