Baš lijepo. Al nekak mi se čini da ste vi to sve proletili.
pa dobar dio jesmo, bio je dosta zgusnut raspored
Tebe nisam nista pitao pa se ne moras ni javljati na moj post, a nisam nikada putovao tako dalekao pa pitam!!!
Ne znam zasto uopce stajes u njegovu obranu kada ga nisam nista lose pitao!!!!
Stranger, pitam za Hondu jer vidim da dosta putujes pa da li razmisljas o nekom drugom putnom motoru.
Inace ako si ti zadovoljan i ja sam zadovoljan...
nisam te ni shvatio zlonamjerno

, motor je stvarno super za naše potrebe, potrošnja se kretala oko 5 litara, nikakvih problema nisam imao s njim...brzina do 120 max a za to je i više nego dobar
Bravo dečki i cure, svaka vam čast na odvoženom điru. Stranger hvala ti na trudu kaj si nam tek sve lepo objasnil i napisal. Drago mi je da je sve prošlo ok, jednino mi je žal kaj vam je drugi dio putovanja bilo loše vreme. Najljepše su mi one fotke u Bukureštu po noći, fakat su posebne. Ne kužim kaj vas nebi bilo strah ujti da ste mogli v Černobilski reaktor, odnosno u njegovu okolicu, ali žal mi je bilo kad ste se već nabrijali na to da niste uspeli videti, možda je tak i bolje za vaše zdravlje.
Jedino vam moram zamjeriti kaj niste slikali nijednu Ukrajinku, ili jeste al to nečete podijeliti sa nama. Znam da ste išli s komadima. Ali Ukrajinke su jedne od najljepših žena na svijetu, pa onda kaj, ak je nekaj lijepo lijepo je, i to se vaše bolje polovice nebi smele ljutiti.
hvala, pisala je Stu...nije nas bilo strah uci, al jebiga kad nisu pustili nutra, da jesu išli bi...slike Ukrajinki šaljem na zahtjev
I dalje ne mogu vjerovati da smo odlučili odraditi gotovo identičan djir u razmaku od samo desetak dana. Puno ste mi pomogli sa iskustvima, jer ste ipak išli prije mene.
Nego, i mene su uvjerili kako je tunel neosvjetljen i onda uđem u tunel, a tamo svjetla sjaje kao u Betlehemu. Vidim da je propaganda tako jaka da si ti čak stavio slike osvjetljenog tunela i napisao da je neosvjetljen
mi smo samo vidjeli svjetlo na kraju tunela
po tvom putopisu kužim da ste Vi malo drugačije doživjeli Rumunjsku...opuštenije možda?
kad narastem bit ću.. STRANGER
ma super super super..
... meni je isto žal kaj vas nisu pustili u reaktor (hmm, ovo mi uopće ne zvuči prijateljski
), jer si na onom našem kafenisanju tako sa strašću pričao baš o tome.. no dobro, bilo je stvarno toliko toga drugog zanimljivog..
prošlo je negdje godinu dana od kad sam prvi puta pročitao stranger-ov putopis "skuterom na gross".. tada sam dobio inspiraciju i počeo maštati da ću i ja jednog dana gore.. i sad, ako Bog da, za koji dan biti ću tamo.. danas čitam strangerovu ukrajinu i opet je u meni probudio maštu.. čim se vratim sa grossa, počinjem planirati euro2012 u ukrajini i poljskoj
.. stranger, nadam se da me ne buš tužil za copyright na tvoja moto-putovanja
..
još jednom sve pohvale za ovo putovanje, iscrpno izvješće i super fotke..
hvala, hvala, hvala

...drago mi je da sam te potaknuo na putovanje...držim fige da sve dobro prođe...iduce god možeš s nama do Sankt Petersburga

...btw gdje sve ima mog putopisa

?
Hvala na trudu da nam napišeš ovako detaljan izvještaj. Putovanje za 10.
Troškovi manji nego li sam mislio kad sam počeo čitati. Mislio sam da se može turistički u taj zaštićeni pojas nuklearke; šteta
i mi ali hebiga...svejedno put je bio odličan