Nakon šta sam pročitao njegovu knjigu "U Potrazi Za Staklenim Gradom" zanima me kako je moguće da negdje ne postoje njegovi putopisi i filmovi za putovanja za pogledati? Dok je išla Noćna Mora to je on puštao napamet u isječcima ali iskreno, u to vrijeme gledao sam NM zbog likova u njoj i Malnarovog humora. Sjećam se nekih filmova sa nekih putovanja (mislim da je bio jednom pokazao film u Jordanu ili negdje blizu gdje se on vozi na V Maxu) ali to je sve na kapaljku.
Pred koji mjesec sam otišao na Pešču sa ciljem da upoznam njega, došao sam kod Mike i gazda je rekao da Željko više ne izlazi van, da ima nekih problema sa plućima itd. Pozvonio sam par puta na vrata kod njega doma, niko se nije javio.
Frend mi je posudio par starih brojeva Auto Kluba sa kraja 90ih, tamo je Malnar u ekipi sa Šarinićem, žali vozače Yuga i ide na razno razne izlete po Hrvatskoj (jet ski, avion, neka home-made trokolica u ZG itd) ali opet ništa o putovanjima.
Nastranu šta bi htio popričat sa njim bar na 5 minuta, dali netko ovdje pozna njega pa da može doć do materijala koje je on snimio, foto ili video, svejedno.
Danke