Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1] 2  Sve   Dolje

Autor Tema: R1 streetfighter  (Posjeta: 1352 )

Re

• *
  • Spol: Muški
  • Vozi: R1 09
R1 streetfighter
« : 29. Srpanj 2011, 19:49:31 »

kratko pitanje.
od kojeg yamahinog motora (mozda fz1) mi pase gornji trokut vilica da mogu stavit kros volan na R1 '02?
ili gdje bi se taj trokut mogao kupiti u hr ako nepase od yamahe (neki neoriginal)?
fala
Evidentirano
I'm too old for this shit.

KING RR

• Vozi: stRReetfighteRR fRRom Akashi
Odg: R1 streetfighter
« Odgovori #1 : 29. Srpanj 2011, 19:52:17 »

kratko pitanje.
od kojeg yamahinog motora (mozda fz1) mi pase gornji trokut vilica da mogu stavit kros volan na R1 '02?
ili gdje bi se taj trokut mogao kupiti u hr ako nepase od yamahe (neki neoriginal)?
fala

Zabuši taj orginalni trokut   ;)   stavi rajzere ili daj nekom da ti ih istokari i biće ko bog   :palacgore:   
Evidentirano
Kad sam bio mlad mislio sam da je novac najvažnija stvar u životu.. sad kad sam ostario znam da jest !!

malaga

« Odgovori #2 : 29. Srpanj 2011, 20:04:57 »

kao sta ti je king rekao,zabusi taj trokut i kupi nosace volana(ja sam ih kupio za 100kn,polovne naravno) ili odi kod tokara da ti istokari....znaci zabusis dvije rupe,stavis dva nosaca,ispod stisnes i gassss...

evo kako sam ja to rijesio
Evidentirano

Re

• *
« Odgovori #3 : 29. Srpanj 2011, 23:23:50 »

no dobro,sad moram nac original trokut da busim posto nezelim unistiti svoj trokut, moped je jako ocuvan.
neznam dali bi se mogle prosirit rupe koje su vec izbusene (one za pozicioniranje original volana).
za nosace nema frke jer cu uzet kvalitetan volan easton ili renthal ili magura a sa njima i nosace.maguru sam imao na duke-u i pao sam miljon puta i volan je sve izdrzao.
neka ideja za prednje svijetlo mozda???
one plasticne acerbis maskice sa mikro lecama me ne zanimaju.radje okrugli far i mali vizir...
ako imate kakve slike rjesenja dobro bi dosle.
Evidentirano

Holle

• *
  • Vozi: gixxer 1000 K8
« Odgovori #4 : 29. Srpanj 2011, 23:33:56 »

meni je nekako ova najlješe legla što ne znači da će i tebi

Evidentirano

Re

• *
« Odgovori #5 : 29. Srpanj 2011, 23:57:00 »

mislim da bas tako,nije previse nakindjurena.mislim da ce bas bit takva.hvala
Evidentirano

malaga

« Odgovori #6 : 30. Srpanj 2011, 05:54:12 »

no dobro,sad moram nac original trokut da busim posto nezelim unistiti svoj trokut, moped je jako ocuvan.
neznam dali bi se mogle prosirit rupe koje su vec izbusene (one za pozicioniranje original volana).
za nosace nema frke jer cu uzet kvalitetan volan easton ili renthal ili magura a sa njima i nosace.maguru sam imao na duke-u i pao sam miljon puta i volan je sve izdrzao.
neka ideja za prednje svijetlo mozda???
one plasticne acerbis maskice sa mikro lecama me ne zanimaju.radje okrugli far i mali vizir...
ako imate kakve slike rjesenja dobro bi dosle.
te rupe sam ja prosirio i zavidao ove nosace
Evidentirano

Re

• *
« Odgovori #7 : 30. Srpanj 2011, 10:15:06 »

e pa to je to, onda je problem rjesen. po nekim slikama sam vidio da ekipa to radi.
nosace cu ionako kupit sa volanom.
ovako sad izgleda, a kad zavrsim saljem slike...bit ce do drugog ljeta.
Evidentirano

Branko-ST

• Vozi: Honda NX650 Dominator
« Odgovori #8 : 30. Srpanj 2011, 10:23:59 »

e pa to je to, onda je problem rjesen. po nekim slikama sam vidio da ekipa to radi.
nosace cu ionako kupit sa volanom.
ovako sad izgleda, a kad zavrsim saljem slike...bit ce do drugog ljeta.

steta motora,kupi neku razbijenu pa se igraj
Evidentirano
▒▓█▀H▄A▀J▄D▀U▄▀K▄▀▄S▀▄P▀▄L▀▄I▀▄T▀█▓▒

Žaba

• **
  • Vozi: Yamaha FZR 600, Honda Dominator 650
« Odgovori #9 : 30. Srpanj 2011, 10:34:06 »

steta motora,kupi neku razbijenu pa se igraj

:palacgore: :palacgore: :palacgore:
Evidentirano
svako rješenje stvara nove probleme

+marek+

• **
« Odgovori #10 : 30. Srpanj 2011, 11:12:11 »

Dobro ti ekipa govori,nemoj raz..bat ovako lijepo očuvani motor,radije kupi neki
krš i to onda složi,a ovog čuvaj i glancaj u garaži.
Evidentirano

irsel

• **
  • Vozi: kako mu se da
« Odgovori #11 : 30. Srpanj 2011, 12:29:14 »

..da se uključim u temu,budući ja to trenutno radim...

...također,zavidao sam vilice od Ninje zx9rr...tokario osovinu od c3 čelika,da bi prolazila kroz moju ramu..jer orginal nije pasala...izbijao staru iz donjeg trokuta,pa novu stavljao..itd....i dobro...to sve posložio..i na kraju mi ostao problem volana...kao i kod tebe...i kao što ekipa kaže,istokarit ću nove konjiće,budući imam volan širine 32mm u centru...probušit trokut,sve ucentirat i dovest u nulu(komparator,mikrometar) i zavidat sa M8 vidom od ispod,još ću vidjet oće bit 2,ili 4....namazat sa profesionalnim Loctite-om za takve stvari,da se ne odvidava...i riješio i pitanje toga...

..što se tiče maske,meni će ti ostat orginal od Horneta far,i nosači za sve to...prodam ti za 1000 kn komplet....dakle,far,nosač između trokuta,i nosače koji se zavidavaju na to...

..ekipa što mu govori da nabavi kašetu od motora za to??..pa ako radi kako treba,znači da neće zafušat..i napravit će kvalitetnog streetfigtera,koji će se i prodat pod takvog...tako da ta diskusija ne vodi nigdje.. :P

..i evo par slika mog motora trenutno...

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/811/slika1752.jpg/]

Uploaded with ImageShack.us[/url]

Uploaded with ImageShack.us
Evidentirano
..i am never so alive like when i am so close to death..

stankovukovic

• **
  • Vozi: FZ6
Evidentirano
Sve
Super
Stvari
Su
Sa
S
Stanko

Holle

• *
« Odgovori #13 : 30. Srpanj 2011, 13:01:25 »

Ako već taj motor ide na raspakivanje razmisli o repu od yamahe r6 koji prelijepo stoji na tom modelu ...
Evidentirano

irsel

• **
  • Vozi: kako mu se da
« Odgovori #14 : 30. Srpanj 2011, 13:04:17 »

..eto..imam ti i ukitani rep od r6..ovaj model.. :D ..treba ga malo sredit,ali ga imam.. :D :D
Evidentirano
..i am never so alive like when i am so close to death..

Branko-ST

« Odgovori #15 : 30. Srpanj 2011, 14:04:18 »

po meni samo lud covik moze unistit uredan R motor da bi radija neke kucne prerade upitne kvalitete  :palacdolje:

Evidentirano

Holle

• *
« Odgovori #16 : 30. Srpanj 2011, 17:20:30 »

po meni samo lud covik moze unistit uredan R motor da bi radija neke kucne prerade upitne kvalitete  :palacdolje:

prema gore navedenim stvarima da ne želi kvariti fabrički trokut i sl. daje do znanja da neće uopšte kvariti R-a već samo poskidati plastike ,farove i sl ... i po potrebi se to uvijek može vratiti nazad u orginal jer ništa neće bušiti ili rezati  :wink:
Evidentirano

Branko-ST

« Odgovori #17 : 30. Srpanj 2011, 18:09:29 »

prema gore navedenim stvarima da ne želi kvariti fabrički trokut i sl. daje do znanja da neće uopšte kvariti R-a već samo poskidati plastike ,farove i sl ... i po potrebi se to uvijek može vratiti nazad u orginal jer ništa neće bušiti ili rezati  :wink:

ovo se odnosilo na sve one sta preradjuju motore po supama a ne samo na ovaj slucaj  :palacgore:
Evidentirano

Re

• *
« Odgovori #18 : 31. Srpanj 2011, 13:37:13 »

da ne pametujem puno,imam R1 '09 za glancanje dok me nepukne da i nju skinem do gola.tako da imam r motor za voznju.
ovo mi je palo na pamet jer jednostavno ljudi misle da cu im prodat motor za 5 kuna a to neide,i da nemislite da trazim neku bijesnu lovu,tj trazio.vise ga ne prodajem.svi koji me znaju misle da sam blesav kolko ja to cuvam.nemogu prodat motor i napravit cu kvalitetnog fightera,potrosim manje od 1000 eura i sve 5.
naso sam trokut, ABM iz njemacke,kit kosta 265 eura, dobije se trokut, duze opletena crijeva za kocnice i duza sajla kuplunga.
jedino ih moram nazvati da pitam da mi naprave nosace za volan 28mm jer je original 22mm.a volan od magure konusni kosta 105 eura.ostaje mi svjetlo.mislim da mi je od fz1 bas dobro, to od horneta mi je ok cijena al neznam kako bi stajalo okruglo.
sve te plasticne zdarije mogu naci u slo za kikiriki ako budem mjenjo rep, dobra ideja al cu razmisliti.treba onda i sic kupit, i stop...jos troska.uglavnom nemoguce je sve odjednom napraviti jer se covjek jednostavno nemoze sjetiti svega.treba vremena.
sve ce bit napravljeno tip top.sve sto skinem ide u kutiju.i imam uvjek 2 mopeda.
Evidentirano

Ljubo_051

• Vozi: GSX 750 R '87. (u srcu), GPX600R - '95.
« Odgovori #19 : 31. Srpanj 2011, 18:29:17 »

Kakva se ekipa ovdje skupila?!?!? King i Malaga, Irsel sa svojim Hornetom sa kojim nikako da odveze dva mjeseca u komadu  :mrgreen: i lik koji je totalno upao u krivu temu (opće ne kužim zašto se ovakvi ljudi javljaju u ovakve teme kada one definitivno nisu za njih  :palacdolje: ).
Evidentirano

igopola

• **
« Odgovori #20 : 31. Srpanj 2011, 18:32:44 »

ova tema postaje zanimljiva :misli:
Evidentirano

KING RR

« Odgovori #21 : 31. Srpanj 2011, 18:34:56 »

Kakva se ekipa ovdje skupila?!?!? King i Malaga, Irsel sa svojim Hornetom sa kojim nikako da odveze dva mjeseca u komadu  :mrgreen: i lik koji je totalno upao u krivu temu (opće ne kužim zašto se ovakvi ljudi javljaju u ovakve teme kada one definitivno nisu za njih  :palacdolje: ).

A šta sam ja krivo rekao    :misli: 

Istina da je gubljenje vremena pratit đamahahahhahahhaha topice al stvarno me živo zanima šta sam JA osobno krivo rekao   :misli:
Dao sam čovjeku dobronamjeran i super jeftin savjet i to ne savjet što sam čuo od nekog nego info iz pRRve ruke jer sam ja tako napravio na mom fajteru kad sam radio    :jesus:

Ako ti je dosadno odi tamo i kemijaj nešta na tom.. tom.. što već je    :jesus:  / motor nije /    :mrgreen:
Evidentirano
Kad sam bio mlad mislio sam da je novac najvažnija stvar u životu.. sad kad sam ostario znam da jest !!

Ljubo_051

« Odgovori #22 : 31. Srpanj 2011, 18:39:22 »

Re, sretno sa preradom.
Imaš dobar materijal pa pomalo. Neznam kolika su ti sredstva ali po ovome što pričaš, imaš love i radit ćeš kako treba.
Trokut bi ja bušio i stavio na original rupe jer ih time baš nećeš uništiti a dosta ćeš uštediti.
Rep ti je malo starinski tako da bih rađe uložio u njega.Ali nemoj samo kupiti gotov rep i zašarafiti gore jer će ti motor ličiti na Frankenstaina, sastavljen od dijelova, nego probaj nešto uraditi na njemu da ne bude baš lako prepoznatljiv.  :palacgore:
Za far..ako radiš fightera, ne možeš baš staviti okrugal, klasični far od Horneta jer je pre klasičan. Far bi ti trebao biti moderniji, od Shivera, Fazera ili nešto tako.
Stavljaj slike i piši kako ti ide prerada.  :palacgore:
Evidentirano

Ljubo_051

« Odgovori #23 : 31. Srpanj 2011, 18:43:12 »

A šta sam ja krivo rekao    :misli: 

:mrgreen:

Ma nisi ti ništa sve 5. Nego se više bojim  i paštetu otvoriti da ne iskočiš ti iz nje  :LOL:
Nikako da na miru bez provokacija sudjelujem u nekoj temi  :jesus:
Evidentirano

KING RR

« Odgovori #24 : 31. Srpanj 2011, 18:45:48 »

:mrgreen:

Ma nisi ti ništa sve 5. Nego se više bojim  i paštetu otvoriti da ne iskočiš ti iz nje  :LOL:
Nikako da na miru bez provokacija sudjelujem u nekoj temi

Nisu to provokacije nego činjenice   :jesus:   kupiš si motor pa ćeš bit sretan i na miru    :LOL:

OnT :  osobno kad bi bio na njegovom mjestu radio bi ful fajtera ( kostura ili aliena )  kolko se da vidjet naš vlasnik topica ima keša i ima prerenomiranu R1 za kruzanje, znači nije problem ni motor, ni vrijeme, ni novac, zato to treba kvalitetno i maštovito odradit    :palacgore:
Evidentirano
 Str: [1] 2  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.146 sekundi uz 16 upita.