da ne pametujem puno,imam R1 '09 za glancanje dok me nepukne da i nju skinem do gola.tako da imam r motor za voznju.
ovo mi je palo na pamet jer jednostavno ljudi misle da cu im prodat motor za 5 kuna a to neide,i da nemislite da trazim neku bijesnu lovu,tj trazio.vise ga ne prodajem.svi koji me znaju misle da sam blesav kolko ja to cuvam.nemogu prodat motor i napravit cu kvalitetnog fightera,potrosim manje od 1000 eura i sve 5.
naso sam trokut, ABM iz njemacke,kit kosta 265 eura, dobije se trokut, duze opletena crijeva za kocnice i duza sajla kuplunga.
jedino ih moram nazvati da pitam da mi naprave nosace za volan 28mm jer je original 22mm.a volan od magure konusni kosta 105 eura.ostaje mi svjetlo.mislim da mi je od fz1 bas dobro, to od horneta mi je ok cijena al neznam kako bi stajalo okruglo.
sve te plasticne zdarije mogu naci u slo za kikiriki ako budem mjenjo rep, dobra ideja al cu razmisliti.treba onda i sic kupit, i stop...jos troska.uglavnom nemoguce je sve odjednom napraviti jer se covjek jednostavno nemoze sjetiti svega.treba vremena.
sve ce bit napravljeno tip top.sve sto skinem ide u kutiju.i imam uvjek 2 mopeda.