ma to 100% sjebali Jaca i HDZ
jer im pada prodaja svuda osim u Splitu.
kralj je mrtav.....zivio kralj...!!!!
Ja svoga Kralja jutros udao u Opatiju...
Razmišljam si da se zaletim ovih dana do Splita, stavim umjetnu bradu i brkove, kapicu i naočale, i glumim mistery shoppera. Moram samo posudit negdje Nexusa ili tak nešto za parkirat se pred dućanom.
Srećom Jaci u CV-u ne piše da govori japanski, inače bismo i zaratili s njima već.
njoke nista ne pise,vjerujem da mu zbog ove vijesti obitelj nosi narance u bolnicu ili kod psihijatra
Polako... ovakva vijest se ipak ne čuje svaki dan... kladim se da će odgovor biti kruna svih dosadašnjih.
culi japanci da u splitu ide prodaja i sve svoje nade polazu da ce ih split spasiti,financijski ,pa udri jos cestovnih modela.. ne bih se cudio da izadje model "split limited edition"
Ja ništa ne vjerujem dok joke ne objasni kako je zapravo. Do tada članak svrstavam u običnu žutu štampu, a sve dosadašnje odgovore na temu u neargumentirane provokacije. Joke, izvedi nas na pravi put. Jokezakon
A što je po vama bitnija vijest, da se Yamaha povlači iz SBK-a, nakon što je 2010. prestala sa potporom SS-u, ili da Rossi traži povratak u Hondu(Gresini)
ee rossi...rossi...ne znam sta je on mislio kad je dosao u dukati....dukca treba ZNATI voziti......