Mi smo uvek išli četvorica i djelili sve troškove. Jedan je sve plačao i na kraju u Zagrebu smo djelili sve na 4. Ispalo je oko 1100 kn po osobi. U to je uklučeno sve i put i alkohol i jelo. Išli u petak i spavali u Bratislavi u Slovačkoj u super hotelu po 180 kn s doručkom. To je sat i pol vožnje od Brna. Vinjeta vrijedi jer smo išli preko Mađrske, Slovačke i Češke tak da te košta samo benzin. U to doba u Brnu su hoteli jako skupi. Krenuli u petak i došli u Bratislavu u hotel i odma van na alkohol. Ujutro u subotu poslije doručka put za Brno i dolazak na trening i kvalifikacije. Povratak u hotel i tuširanje i opet van na alkohol. U nedjelju poslije doručka u Brno na trenig i utrku. Poslije utrke za Zagreb. Ne bi savjetovao do Brna preko Austrije jer je puno skuplji put i nije bliži, a kolone počinju več u Krapini od povratka turista. Kroz mađarsku sve prazno ne treba vinjeta, a sve ravno. Nadam se da sam nekome dao volju i pomogao jer je super provod. Pogotovo kad se sparkira i izađe iz auta i čuje iz šume sa staze zvuk ( dobiš tri uzastopna orgazma odma ). Ja nažalost ovu godinu ne idem.