imaš li mista za stolom?
iman ali je rezervirano, ako ovaj otkaze javim ti. ja ti idem u petak oko 4 u jutro. javi se kad dodes s broda, ugurat cu te s nekim ako u mene ne bude mista.
ko zadnji (se prijavi), magarac
Tija san se prijavit ali me strah da ne budem zadnji pa da ne ispadne po tvom. Čekat ču kad bude navala pa ču upast.
odmah u guzvu pa da se stopimo s drugima
Isto je lipše vozit do gori.
zar vas dva niste u mirovini ?
samo sam isa provjerit jeli jos kuca srce junacko, ajde nisi jos za bacit. placam pivu u BOXu
mislim da cu junacki uzmaknit, placam pivu, jeftinije mi je
Angelo Važno je da odemo i izguštamo se .Ja nisan bija na Grobniku već više od godinu dana pa me sad već svrbi.Uglavnom pratim temu pa se i vidimo.
....e tako može onda te zovem danas valjda ništa ne zavidavaš po ovoj hladnoći ...a što je to
Nisi zva . .Ili si prominija broj a ja ga neman.Ako je došlo do promine pošalji poruku. Moran zavidavat jer če me zatrpat ovako .
Možemo mi i ovako.Grobnik.Ja provan tvoj motor a ti moj i obratno (svako svoj) a po sumi vrimena onaj koji je sporiji plača i ne samo piće. Čevape .Bar?
Ovakvi hrabri izazovi vraćaju nadu u boljitak ... , čim smo stariji , muda su nam veća, ... barba, navijam za tebe bez obzira na junačko odstupanje mlađeg ...
ista su, samo se kesa restegla