Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 [2]  Sve   Dolje

Autor Tema: Kvar na putovanju  (Posjeta: 1792 )

83120033

• *
  • Spol: Muški
  • Vozi: Yamaha XTZ750 Super Tenere
Odg: Kvar na putovanju
« Odgovori #25 : 17. Kolovoz 2011, 23:10:33 »

Na srpskom forumu neko je odgovorio, da ako ne znaš sam da popraviš, prekrsti se i spremi eurice!  :mrgreen:

Imam još jedno podpitanje što se tiče u vezi sedišta! Na mnogo putopisa pročitao i video sam da dosta ljudi stavlja na sedište kožu od ovce. Čitao sam da je super kad je hladno i isto tako za vručine!? Nemam pojma jeli udobno, možda klizi itd... Vjerovatno kad pada kiša kožu skidaju, jer ode sve u bananu!? Prakticirate i vi tu kožu od ovce, pogotovo na endurama? Zašto ?
« Zadnja izmjena: 17. Kolovoz 2011, 23:23:08 83120033 »
Evidentirano

strasilo

• šafran
  • Vozi: egzotičnu Suzu i najbržeg pocketa u Požegi
« Odgovori #26 : 17. Kolovoz 2011, 23:13:36 »

naši "staaari" su nosili prsluke od ovčije kože .... i to na način da je preko ljeta krzno bilo sa vanjske strane, a preko zime s unutrašnje strane... (kao dva lica) .... jer se na taj način održavala tjelesna temperatura....

e sad, kakve to veze ima sa sjedištem motora... pojma nemam ..  :LOL: :LOL:
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

ENIGMUS

• *
  • Vozi: Honda Hornet
« Odgovori #27 : 18. Kolovoz 2011, 09:16:49 »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dobra ti je sličica. jesi taj dijagram prepisao od galovića???
kad voziš hondu  :mrgreen:
Evidentirano
ENIGMUS

md

• **
  • Vozi: fazer 1000
« Odgovori #28 : 18. Kolovoz 2011, 10:37:40 »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dobra ti je sličica. jesi taj dijagram prepisao od galovića???
lokalnih pijanaca  :LOL:
Evidentirano
danas penjem, sutra stenjem

poco loco

• **
  • Vozi: Aprilia Pegaso Trail
« Odgovori #29 : 18. Kolovoz 2011, 10:51:26 »

Na srpskom forumu neko je odgovorio, da ako ne znaš sam da popraviš, prekrsti se i spremi eurice!  :mrgreen:

Imam još jedno podpitanje što se tiče u vezi sedišta! Na mnogo putopisa pročitao i video sam da dosta ljudi stavlja na sedište kožu od ovce. Čitao sam da je super kad je hladno i isto tako za vručine!? Nemam pojma jeli udobno, možda klizi itd... Vjerovatno kad pada kiša kožu skidaju, jer ode sve u bananu!? Prakticirate i vi tu kožu od ovce, pogotovo na endurama? Zašto ?
enduro motori obično imaju uski i tvrdi zic, pa odrveni guzica, pogotovo kad putuješ više dana, po 10ak sati na motoru....ovčje krzno značajno pridonosi udobnosti zica :palacgore:
Evidentirano

Alera Dugi

• Vozi: KTM LC4 transformer
« Odgovori #30 : 18. Kolovoz 2011, 12:08:26 »

Jednom prilikom sam presao par kilometara na XL600 s ovcjim krznom na sicu. Nevjerovatno kako je to udobno. Za put cu si i ja spremiti ovcu.  :mrgreen:
Evidentirano
Nema Beda

Super Jura

• Vozi: GSA, Versys
« Odgovori #31 : 21. Kolovoz 2011, 15:09:13 »

6

Onda su mi veća fora drvene kuglice prekrojene od auto presvlake. Imao ih jedan poznati koji je u to vrijeme lupao bolesne kilometre. Kad sam ga pitao zašto odgovor je bio "expirience my frend, expirience"  :mrgreen:
Evidentirano
Odbacivanje tuđeg stava kao apriori neispravnog je osnov demokratije, i bojim se da je promatranje tuđih gledišta kao da su legitimna, ili ne daj bože usvajanje drugačijeg stava, to jest priznavanje da je neko drugi u pravu prečica ka komunizmu, odnosno fašizmu

cb900bd

• **
  • Vozi: 919
« Odgovori #32 : 21. Kolovoz 2011, 21:41:15 »

enduro motori obično imaju uski i tvrdi zic, pa odrveni guzica, pogotovo kad putuješ više dana, po 10ak sati na motoru....ovčje krzno značajno pridonosi udobnosti zica :palacgore:
e neki dan sam upozna lika slovenca,koji je vozija tj.vozi bmw gt i također je ima kožu na sicu,čovik je stvarno legenda pa ga nisan tija zajeb.... oko te kožurine nepravilnog oblika koja unakazuje jedan lipi strojić,neznam jel djeluje al da je nakarada,je
Evidentirano

Alera Dugi

• Vozi: KTM LC4 transformer
« Odgovori #33 : 21. Kolovoz 2011, 22:46:19 »

Ruzno do bola!  :mrgreen:

...ali vjerovali ili ne, to stvarno radi!  :palacgore:
Evidentirano
Nema Beda

poco loco

• **
  • Vozi: Aprilia Pegaso Trail
« Odgovori #34 : 22. Kolovoz 2011, 02:05:37 »

Ruzno do bola!  :mrgreen:

kad sjedaš, kao da ideš ovcu zajahat  :LOL:
Evidentirano
 Str: 1 [2]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.096 sekundi uz 15 upita.