Sunčani dan učinio je putovanje kroz Belgiju ugodnim. Dotakli smo se Antwerpena i taj mi se grad učinio zanimljivim...i Brugge isto a to bi mogle biti odrednice nekog budućeg putovanja
Još se osjećaju posljedice obilaska Amsterdama
...voda
Doručak negdje u Belgiji. Ne možeš odolijeti Belgijskim slasticama, muffine is sl. pizdarije
Naravno da smo se ubijali skupim Belgijskim čokoladama
Luxembourg, bezrazložna gužva na pumpi i čudan sistem naplate goriva
U Luxembourgu smo se bahatili u Hiltonu. Sa bazenom. Sramim se reći koliko je stajalo noćenje
Luxembourg me se za razliku od Rotterdama izuzetno dojmio. Svjetska vešmašina i porezna oaza djeluje vrlo ljupko i zabavno. Full francuski štih.
Preporuka za one koji nisu bili. Grad definitivno zasluzuje boravak više od jednog dana koliko smo mi imali na raspolaganju.
Francuski šarm i kultura na svakom koraku
Otmjena živost društvene kreme
A sad dosta gluposti da vidimo kaj bumo jeli ....
Prvo ovo...
...i ovo, Carppacio de boeuf . Ja kažem sirovo a Splićo kaže da nije jer je mariniriano
Glavno jelo, ovo, Steak d espadon snacke, ratatouille "maison" et sauce vierge
i odličan, hladni desert, Souffle glace au Grand-Marnier
Htjeli smo objedovati nešto tipično Francusko pa smo si to naručili. Ne oduševljava me ta kuhinja no jestivo je. Desert je izuzetan. Cijena svega...izuzetna. Još kratka šetnja Luxembourgom i natrag u hotel. Ovo je jedini grad u kojem nismo koristili gradski prijevoz već se u obilazak uputili motorima. Rano je bilo za spavati i mogli smo birati, bazen ili piva. Prevagnula je piva. Sutradan je trebalo rano ustati i krenuti na najdužu dionicu u na ovom putu od Luxembourgha do Bologne. Negdje oko 950 km vožnje uz tradicionalnu gužvu koja nas očekuje oko Gotthard-a pa onda i oko Milan-a ne obećava ugodan sutrašnji dan.