Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 [3] 4 5  Sve   Dolje

Autor Tema: GP indy  (Posjeta: 3118 )

merlin68

• Spol: Muški
Odg: GP indy
« Odgovori #50 : 28. Kolovoz 2011, 21:42:30 »

ajde glup si ti za ove teme di se voze novi motori :jesus:

ago i ekipa više ne voze :mrgreen:
Glup si ti ,daj gledaj trku ponovno i vidi ko je miljama ispred svih ,o kakvom ti Markezu pričaš  :misli: ,sigurno će dobiti odmah stroj za pobjedu ,daj ne njake  :skriven: i ne trabunjaj bez veze ,na mom rezervaru još uvijek stoji natpis honda dok na tvom  :misli: ali tvoj Bautista je novi junak samo neznam čega   :misli:
Evidentirano
UBER

shakazulu1971

• **
  • Vozi: Ducati Monster 900s
« Odgovori #51 : 28. Kolovoz 2011, 23:34:32 »

Stoner - Honda  :misli: ovo više nema smisla,očito je da su poslije silnih godina bez titule morali i oni doći na red,ali je ovo je preočito,pa sve su samo Honde u vrhu,neka mi samo neko kaže da nije do motora  :mrgreen: ...Yamaha više ne može ni opepeliti Hondi...komplet prvenstvo 2011 bezveze do jaja,do sada,a vjerujem i od sada pa do kraja  :povraca:
Evidentirano
Shaka

cosmic

• Vozi: XT1200Z&XT660R
« Odgovori #52 : 29. Kolovoz 2011, 00:09:28 »

Slabo se čunga-lunga trudi uzet naslov. Možda dogodine...a možda su u šumi. Ima bit da se preda. Onda ovi hobit...Stoner mu je noćna mora...pere ga ka papir guzu. Obilazi ga ka da ga nema. Stoner će potpisat do 2018. i onda necemo imat vise sta gledat. E moj Lorenzo... :palacdolje:
Evidentirano
It's not speed that kills, it's the sudden stop!

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Vozi: honda cbx 550 F1
« Odgovori #53 : 29. Kolovoz 2011, 01:13:24 »

ajde glup si ti za ove teme di se voze novi motori :jesus:

ago i ekipa više ne voze :mrgreen: ali ago još vozi za svoj gušt  :mrgreen:

Jesi li pogledao sve trke od 125-ica do ovih zadnjih jazavaca i tko je najviše oduševio tvoju skromnu dušu  8)

...ako dođeš na Grobnik od 9. pa dalje vidimo se  :wink:
Evidentirano
"Ne pišaj mi iza leđa i ne govori mi da pada kiša''    "CALIMERO"   Jedan je Agostini,
Jedan je Fangio,Ostali su proizvod tehničke evolucije.
'' Apartmane i sobe s kupatilom; cijena po masi i dužini osobe ''

papillon

• Ostao sam uvijek isti
« Odgovori #54 : 29. Kolovoz 2011, 01:15:42 »

Stoner - Honda  :misli: ovo više nema smisla,očito je da su poslije silnih godina bez titule morali i oni doći na red,ali je ovo je preočito,pa sve su samo Honde u vrhu,neka mi samo neko kaže da nije do motora  :mrgreen: ...Yamaha više ne može ni opepeliti Hondi...komplet prvenstvo 2011 bezveze do jaja,do sada,a vjerujem i od sada pa do kraja :povraca:

Ništa bolje ni u F-1  :povraca:
Evidentirano
"Ne pišaj mi iza leđa i ne govori mi da pada kiša''    "CALIMERO"   Jedan je Agostini,

mladen59

• Vozi: HONDA CBF 600 S 2008 g.
« Odgovori #55 : 29. Kolovoz 2011, 11:21:02 »

Stoner - Honda  :misli: ovo više nema smisla,očito je da su poslije silnih godina bez titule morali i oni doći na red,ali je ovo je preočito,pa sve su samo Honde u vrhu,neka mi samo neko kaže da nije do motora  :mrgreen: ...Yamaha više ne može ni opepeliti Hondi...komplet prvenstvo 2011 bezveze do jaja,do sada,a vjerujem i od sada pa do kraja  :povraca:
Ništa bolje ni u F-1 :povraca:
:palacgore: :palacgore: Da, postalo je monotono kad se 90% zna unaprijed, nema više one napetosti i neizvjesnosti do same ciljne ravnine, razlika eventualno od 3-5 mjesta!! :mrgreen: Jbg. nemrem reč da mi je žal kaj su Honde dominantne!! :palacgore: :palacgore:
Evidentirano
BOLJE S BICIKLOM U KURVANJE,
NEGO S MERCEDESOM NA POSO

cosmic

« Odgovori #56 : 29. Kolovoz 2011, 11:59:21 »

:palacgore: :palacgore: Da, postalo je monotono kad se 90% zna unaprijed, nema više one napetosti i neizvjesnosti do same ciljne ravnine, razlika eventualno od 3-5 mjesta!! :mrgreen: Jbg. nemrem reč da mi je žal kaj su Honde dominantne!! :palacgore: :palacgore:
Pa sta imas od toga...Oce ti ovi iz Rutinga poslat kranjsku kobaju na dan kad si kupija motor, ili mislis da ces postic bolju cijenu pri prodaji motora, akonto GP uspjeha??  :jesus: Vise razumin i postujen one sta za Biaggija navijaju, nego vas sta za hrpu karbona navijate.  :palacdolje:
Evidentirano

mladen59

• Vozi: HONDA CBF 600 S 2008 g.
« Odgovori #57 : 29. Kolovoz 2011, 12:33:38 »

Pa sta imas od toga...Oce ti ovi iz Rutinga poslat kranjsku kobaju na dan kad si kupija motor, ili mislis da ces postic bolju cijenu pri prodaji motora, akonto GP uspjeha??  :jesus: Vise razumin i postujen one sta za Biaggija navijaju, nego vas sta za hrpu karbona navijate.  :palacdolje:
Predpostavljam da navijaš za Hajduk, kaj imaš od toga, jel će Ti poslat ovi iz Hajduka 100kn?? :mrgreen: Drago mi kad Dinamo pobijedi ali nisam ni BBB, ni neki strastveni navijać, ali sigurno mi je najdraži klub, ista stvar, vozim Hondu, normalno da mi je najdraža marka motora i normalno da mi je draže da je Honda prva, nego Yamaha, Ducati itd, kaj je loše u tome ?! :misli: :mrgreen:
« Zadnja izmjena: 29. Kolovoz 2011, 13:12:07 mladen59 »
Evidentirano
BOLJE S BICIKLOM U KURVANJE,
NEGO S MERCEDESOM NA POSO

merlin68

« Odgovori #58 : 29. Kolovoz 2011, 12:37:31 »

Navijamo kako ko za koga stvar ukusa ali navijati za Biaggija je meni  :palacdolje: još se sječam njegovih prepucavanja sa Rossijem ,kad je zgubil sve borbe sa njime od malih nogu prešel je nekam drugdje gdje voze malo slabiji dečki ,ipak je za njega GP davno svršena priča u kojoj nije baš nekaj pokazal
Evidentirano
UBER

Sekol

• **
  • Vozi: HONDU CBR 600RR 07
« Odgovori #59 : 29. Kolovoz 2011, 12:56:00 »

Taj Biaggi je sa svojim ponašanjem stvarno pokazal kakva je sirovina  :palacdolje:  , nebi me čudilo da isti takvi i navijaju za njega.
Evidentirano

Angie

• Vozi: Aprilia RS125 '06 i Tomos A3S '89
« Odgovori #60 : 29. Kolovoz 2011, 12:57:42 »

Marquez i tako ne dolazi u Gp barem do 2013,rekao je u intervjuu da mu slijedeća godina ostaje za poboljšavanje u moto2 klasi a ne prelazak u GP.

Iako je definitivno meni najdraži vozač u Moto2 klasi,bio je i u 125cc.

Btw,jebem ti spiesov start,da je bolje startao mogao je zemiti drugo,možda čak u početku mrsiti stonerov račun,doduše tko zna,možda čak i uzeti pobjedu,jer da je vršio pritisak na stonera do kraja,možda bi ovaj strgo gume i potrošio više goriva,kao što se dogodilo već par puta.
Evidentirano
Prodajem:većinu dijelova mašine za Apriliu RS125 Rotax 122,nešto estetike.

Yo dude he just called you "Aprilijaš"...Oh hell no,hold my zacvikani cilindar while i pokušam reparirat donji igličasti and my selektor brzina!

cosmic

« Odgovori #61 : 29. Kolovoz 2011, 13:28:39 »

Poanta mog posta je bila da drukan za vozača, sportaša, od krvi i mesa, a ne stroj koji vozi.
Ka dite nisan nikad navija za Hondu, već za Sennu...šta god da je vozija. Isto osjećam naspram Rossiju već 10 godina...bija on na Hondi, Yamahi ili na Drrkatiju. U tome grmu leži zec i fanatičnost njegovih navijača. Stoner je strašno predan i brz momak, ali zbog njega nebi gleda Gp,da sad počinjem. Prije Rossija je to bija Kevin S. Face do jaja... To šta ja vozin u privatnom životu mi ne znači ništa, ali da mu mogu stisnit ruku, da bi mudo osić. I tu dolazimo do ne pojmljive realnosti, a to je da se pljuje po čoviku koji je za MotoGP učinija više od ikog u povijesti. Rossi 4ever...i kad gubi i kad dobija.  :palacgore:
Evidentirano

Jojo Reborn

• **
  • Vozi: fazer 1000
« Odgovori #62 : 29. Kolovoz 2011, 13:29:21 »

Bila je honda i prije jaka samo nije Stoner vozija bar ne ovu tvornićku.Moje mišljenje da je više do Stonera nego do honde.Samo mi nije jasno zašto nikome nepaše.Lik je skroz normalan i nije gay   :mrgreen:
Evidentirano
Gledan svoja posla i poštujen pametne ljude.

merlin68

« Odgovori #63 : 29. Kolovoz 2011, 13:34:28 »

Bila je honda i prije jaka samo nije Stoner vozija bar ne ovu tvornićku.Moje mišljenje da je više do Stonera nego do honde.Samo mi nije jasno zašto nikome nepaše.Lik je skroz normalan i nije gay   :mrgreen:
Tip je sasvim ok ,pošteno vozi ,dokazao je da zna i zato je dobio povjerenje od Honde a oni vrlo dobro znaju koga uzeti za prvog vozača,naravno Rossi je uvijek Rossi samo je žalosno gledati kako se bori sa Drkatijem, danas je došlo vrijeme gdje se na ravnici dobiva utrka ,
Evidentirano
UBER

cosmic

« Odgovori #64 : 29. Kolovoz 2011, 13:38:38 »

Zato šta je proliv od čovika, ka i hobit koji nije zna podilit osjećaje sa publikon. Slična faca isforsirana je i Lorenzo. Višeće se Edwardsa pamtit kad ode dogodine nego svo njih troje.
Karizma 0 bodova.
Evidentirano

merlin68

« Odgovori #65 : 29. Kolovoz 2011, 13:56:46 »

Zato šta je proliv od čovika, ka i hobit koji nije zna podilit osjećaje sa publikon. Slična faca isforsirana je i Lorenzo. Višeće se Edwardsa pamtit kad ode dogodine nego svo njih troje.
Karizma 0 bodova.
Možda tako bude, samo  svijet u kojem živimo  zna  samo za pobjednike  ,gleda se samo tko je prvi,tko podiže pehar na kraju,tko se još sječa Mamole i sl .junaka koji nisu dizali pehar ,samo nas par starijih ,vrijeme će nas pregaziti i ostaje  samo tko je uzeo više titula ,ostali će se zaboraviti ,tak je to u životu,
Evidentirano
UBER

Angie

• Vozi: Aprilia RS125 '06 i Tomos A3S '89
« Odgovori #66 : 29. Kolovoz 2011, 13:59:59 »

Jer nema fluorescentni broj 46 a dominira  :mrgreen:
Meni stoner čisto oke,osim onih svojih biaggijevskih ispada šakiranja drugih,za to ga treba stavit u ring s biaggiem pa nek se ispeglaju malo,ali ovako,čist oke,i fenomenalan vozač,njegova vožnja je umnjetnost.

Ali eto,problem je što je toliko dominantan da postaje dosadno.
Evidentirano
Prodajem:većinu dijelova mašine za Apriliu RS125 Rotax 122,nešto estetike.

Yo dude he just called you "Aprilijaš"...Oh hell no,hold my zacvikani cilindar while i pokušam reparirat donji igličasti and my selektor brzina!

baxy

• Vozi: Honda cbr1000rr
« Odgovori #67 : 29. Kolovoz 2011, 14:10:24 »

Poanta mog posta je bila da drukan za vozača, sportaša, od krvi i mesa, a ne stroj koji vozi.
Ka dite nisan nikad navija za Hondu, već za Sennu...šta god da je vozija. Isto osjećam naspram Rossiju već 10 godina...bija on na Hondi, Yamahi ili na Drrkatiju. U tome grmu leži zec i fanatičnost njegovih navijača. Stoner je strašno predan i brz momak, ali zbog njega nebi gleda Gp,da sad počinjem. Prije Rossija je to bija Kevin S. Face do jaja... To šta ja vozin u privatnom životu mi ne znači ništa, ali da mu mogu stisnit ruku, da bi mudo osić. I tu dolazimo do ne pojmljive realnosti, a to je da se pljuje po čoviku koji je za MotoGP učinija više od ikog u povijesti. Rossi 4ever...i kad gubi i kad dobija.  :palacgore:

...koji je taj Kevin S.Face  :misli: ?
Evidentirano
Hoće li Bradl, Haslam ili Rossi ikada odvoziti krugove na Grobniku brže od svojih ćaća .. ??

merlin68

« Odgovori #68 : 29. Kolovoz 2011, 14:24:13 »

...koji je taj Kevin S.Face  :misli: ?
Vozil je Suzukija do bola
Evidentirano
UBER

papillon

• Ostao sam uvijek isti
« Odgovori #69 : 29. Kolovoz 2011, 14:31:24 »

jeli itko primjetio kako Pedrosinoj Hondi bježi prednji kraj u krivini ili ste samo gledali tko će oplesti a tko pobijediti

...koji je taj Kevin S.Face :misli: ?

..pa vidio si ga "nedavno" ;)
Evidentirano

cosmic

« Odgovori #70 : 29. Kolovoz 2011, 14:32:39 »

Kevin Schwantz... Faca(lik) do jaja... Kapiš??
Evidentirano

Babylon-07

• **
  • Vozi: RN01
« Odgovori #71 : 29. Kolovoz 2011, 14:58:11 »

:palacgore:  Potpuno se slazem
Evidentirano

bmw m 5

• Najbolji forumaš 2009. HONDA HRC TEAM
  • Vozi: se VTR SP 01
« Odgovori #72 : 29. Kolovoz 2011, 15:42:58 »

nemoš sveca Kevina usporediti sa Rossijem...Rossi je razmazeni šampion..koji je navikao da uvijek sve bude kako on kaze...on je obican cirkusant koji svojim nastupima plijeni paznju publike...tipican proizvod...namjenjen samo za gomilanje zarade i para...ove mu se godine ostvario san...dosao je u tim gdje opet ima glavnu rijec i gdje drugi plesu kako on svira....yamaha vise nije zeljela igrati njegovu igru....a vjerujem da ce isto uciniti i ducati...Barem je mogao JEDNU trku dogurati do postolja..vec kad je "the doctor"...a nema ga nigdje.... :mrgreen: ...to sve govori....spustio se na razinu capirossija...koji vec godinama samo kruzi stazom.... :jesus:
Evidentirano
O&G Team

runner180

• **
  • Vozi: R6 2004
« Odgovori #73 : 29. Kolovoz 2011, 15:53:27 »

a ja baš kupio kacigu replicu de punieta kaj je uvijek zadnji ili rokne... :x
Evidentirano
GO!!!!!!!!

loudpipes

• totalno neshvaćen
  • Vozi: Ducati
« Odgovori #74 : 29. Kolovoz 2011, 16:04:31 »

nemoš sveca Kevina usporediti sa Rossijem...Rossi je razmazeni šampion..koji je navikao da uvijek sve bude kako on kaze...on je obican cirkusant koji svojim nastupima plijeni paznju publike...tipican proizvod...namjenjen samo za gomilanje zarade i para...ove mu se godine ostvario san...dosao je u tim gdje opet ima glavnu rijec i gdje drugi plesu kako on svira....yamaha vise nije zeljela igrati njegovu igru....a vjerujem da ce isto uciniti i ducati...Barem je mogao JEDNU trku dogurati do postolja..vec kad je "the doctor"...a nema ga nigdje.... :mrgreen: ...to sve govori....spustio se na razinu capirossija...koji vec godinama samo kruzi stazom.... :jesus:

strucnjaci kazu da nitko,ama bas nitko ne daje tako detaljne povratne informacije o motoru,ponasanju na stazi,dijagnozi problema....
i da ako netko moze sredit Ducatia onda je to on ....
a kakav je covjek,to je druga prica
« Zadnja izmjena: 29. Kolovoz 2011, 18:07:21 loudpipes »
Evidentirano
loud pipes save lives

...ako nekog zalis,jebe te cijeli zivot...
 Str: 1 2 [3] 4 5  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.184 sekundi uz 15 upita.