dakle na mojoj zuji se pojavija manji problem, više iritacija koje mi je već priko grla..naime kad krenem, krenem prvom, normalno, onda ubacin u drugu i motor mi ne ubrzava nego kada usporava ili kada je druga jednaka prvoj..nakon toga ide treća i sve po planu, dodajem gas, počinje zujit motor, mjenjač i u četvrtu i sve tako normalno do šeste..onda ono šta me iritira i stvara nepotrebno razmišljanje u vožnji...kalajem iz šeste u petu, pa četvrta, pa treća,sve normalno, dođem u treću i hoću u drugu al neće, kada je zapeja mjenjača, neće ma da ga macunom puknem doli a kamoli šta nogom tiskam prima doli, neće..to mi stvara sranje kada mi recimo dolazi nakon duge ravnice neka uzbrdica i di iz 6 u roku nekih 10 sekunda,bi triba doć sve do druge ili prve da se uspnem normalno,sa trećom neke uzbrdice mogu al se vidi a i čuje da nije to to, muči mi se malo zuja...kada sam u trećoj i želim u drugu(a nemogu normalnim tijekom) moram nalazit ler i tek kad nađem ler onda mogu kalat u drugu pa u prvu, al ler nemogu tako lako nać u vožnji, teško ga je pogodit masu....dakle mislim da ste skužili mi problem, nakon treće neće u drugu, a oće u drugu samo kao prije toga bacam u ler kojeg teško nalazim, pogotovo ako mi dolazi uzbrdica ili semafor....ja bi tija normalno da ide, iz 6 u petu, pa 4, pa 3 i onda lagano u drugu, a sad kada je nešto blokirano pa neće...ajde pa me savjetujte, koja je to baza, šta ne ide kako bi tribalo, motor je priša 3 700, skroz je ok, zadovoljan sam masu i ne žalim niako šta san ga uzeja al zašto mi ovo štekava???