Misliš na ovu tvoju koja se kao i Drkati non stop kvari,al nema veze bar se nekaj događa u tim temama ,naša tema o HONDAMA je zamrla a u gp opet niš novoga ,
tak da je baš dosadno
zamrla vam tema..
Po kilometar satu 44.300 km.
Što se tiće namotaja (statora) več više puta mijenjani,stavljani polovni ili novi. Sutra će bit gotov namotaj koji sam dao vikleru da navikluje i lakira sa dvokomponentnim lakom,za namotaje.Inače do sad mi je viklao puno stvari (između ostalog i jednu malu bobinicu za jedan kineski motorić jer je nema u HR) koje izgledaju puno urednije nego originali i nikad mi nije ništa "crklo" od toga.
ma zanima me pošto ja uvjek odlazim sa svojom daleko od kuće pa da znam na koliko km mogu oćekivati da regler rikne,sad imam 34tkm
,a za namotaje honda navodi samo prvu seriju 04g na ostalima nebi trebalo bit problema , meni se još stvarno ništa nije pokvarilo ili stalo na tom motoru i akumulator je tvornički ,na nekih 20 tak sam mjenjao diskove i to je to
..ovo je samo sa zadnje strane..
a šta je meni živaca potrošila cbr600rr, kad sam je uzeo imala je 14500km, prvo je nešto ružilo u aspuhu dok me nije toliko naživciralo da skinem cijeliu granu i izvadim neki komad limića koji je otpao unutra..
usput, kad sa tim motorom kočiš jako prednji kraj se trese kao da je nešto odšarafljeno, isto tako i na prijateljevom cbr600rr 2005, a i pročitao sam po forumima da ima nekih problema sa trešnjom, mada kad sam pitao hondaše ispada da se to samo meni događa
eeh, onda sam, pošto je već bilo problema sa ruženjem zbog onog limića stalno osluškivao ine nije me varalo neki vrag je opet cvrčao, daj gas pusti gas, pod okretajima bez pravila - španer.
Jadnica, tad je već bila blizu 40 000km i otišo španer, vozači aprilie
nikada, ali nikada to nisu mijenjali, a znam nekoliko sa preko 80 000km !