Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 [3] 4 5  Sve   Dolje

Autor Tema: Bmw r1200 gs - vodeno hladjenje  (Posjeta: 4335 )

ROMANISTA

• **
  • Spol: Muški
Odg: Bmw r1200 gs - vodeno hladjenje
« Odgovori #50 : 30. Prosinac 2011, 22:34:33 »

ajme rimljaninu nemas pojma da je to prestrasno :palacdolje: :palacdolje: :palacdolje: :palacdolje:
Ma jel se ti uopce razumis iole u motore :misli: :misli: :jesus: :jesus: :jesus:
Obicni GS ima alu felge oduvik(ima mislin neka edicija sa "zbicama" :mrgreen:)
dok mocni adventure dolazi samo sa "zbicama"
Adventure je za avanturu a obicni GS je za "makadam" ka od vrha Marangunica do one crkvice povise Prve Vidilice :jesus: :jesus: :jesus:
pa papane, ja gs a nikad nisam ni smatra motorom, samo se ti mos uvatit na ovaku udicu.pa objašnjavat koji ima zbice , a koji livane felge, e seki seki :palacdolje: :jesus: :LOL: :LOL:

R.
Evidentirano
KEITH FAKIN RIFFHARDS

seki22

• Vozi: ملك عجلتين
« Odgovori #51 : 30. Prosinac 2011, 22:40:41 »

pa papane, ja gs a nikad nisam ni smatra motorom, samo se ti mos uvatit na ovaku udicu.pa objašnjavat koji ima zbice , a koji livane felge, e seki seki :palacdolje: :jesus: :LOL: :LOL:

R.
daj molin te nemoj mi neke seme sa tin potpison. :jesus: :jesus: :jesus:

Samo da vodenko izade pa cemo lako.lagano testiranje i za 2 godine ce sve bit kristalno jasno.Jel dobar ili je ka i ovi sad.
Jedino ako u meduvremenu multistrada ne dobije kardan.
Onda san opet u problemima :mrgreen: :mrgreen: :jesus: :jesus: :jesus:

ROMANISTA

• **
« Odgovori #52 : 30. Prosinac 2011, 22:43:06 »

daj molin te nemoj mi neke seme sa tin potpison. :jesus: :jesus: :jesus:

Samo da vodenko izade pa cemo lako.lagano testiranje i za 2 godine ce sve bit kristalno jasno.Jel dobar ili je ka i ovi sad.
Jedino ako u meduvremenu multistrada ne dobije kardan.
Onda san opet u problemima :mrgreen: :mrgreen: :jesus: :jesus: :jesus:

ma koja multi, nemaš se sta mislit, vodenka i gotovo :palacgore:

R
Evidentirano
KEITH FAKIN RIFFHARDS

zokx

• Vozi: BMW K1200R Sport
« Odgovori #53 : 31. Prosinac 2011, 09:22:05 »

Taj "novi vodeni boxer" i nije tako nov, u svom prvom životu je bio vatrogasna pumpa:

:LOL: Di si ovo našao? Stvarno neki zahtjevni vatrogasci. Sigurno za gašenja van ceste.  :mrgreen:
Evidentirano

markookram

• Vozi: soft enduro sa hard motorom
« Odgovori #54 : 31. Prosinac 2011, 11:06:35 »

kolku vaser pumpu ima  :shock:
Evidentirano
potrošač je koproizvođač

svemir u glavi

Peter Stingray

« Odgovori #55 : 01. Siječanj 2012, 01:25:26 »

Ono što je za mene bezveze i služi na toj vrsti motora samo za preseravanje, to su radijalne kočnice.
Evidentirano

Elias

• Vozi: '02 K1200RS, '93 XTZ750 i '03 Scarabeo125
« Odgovori #56 : 01. Siječanj 2012, 01:38:27 »

:LOL: Di si ovo našao? Stvarno neki zahtjevni vatrogasci. Sigurno za gašenja van ceste.  :mrgreen:
Wer sucht, der findet!!!
Evidentirano
Vlast je NAJVEĆI neprijatelj naroda!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=rmfezDOSd2g

Elias

• Vozi: '02 K1200RS, '93 XTZ750 i '03 Scarabeo125
« Odgovori #57 : 01. Siječanj 2012, 01:41:00 »

Ono što je za mene bezveze i služi na toj vrsti motora samo za preseravanje, to su radijalne kočnice.

To je samo zbog mode, moraju pratit trendove, inače će nadobudni kritičari pljuvati, pljuc pljuc
Evidentirano
Vlast je NAJVEĆI neprijatelj naroda!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=rmfezDOSd2g

Peter Stingray

« Odgovori #58 : 01. Siječanj 2012, 02:23:42 »

Istina, da nema konkurencija nebi ni pomišljali na to iako su oni koji imaju više cestovno nastrojeni od GS-a tako da mi ovdje nema neki smisao, no meni ni u žep niti iz žepa, al mi je smiješno vidjeti kombinaciju kardana i radijalnih kočnica, to ko da R motor ima žbičane felge.
Evidentirano

gastajbarter

• Vozi: ZX 12 R, Ninja 250 R
« Odgovori #59 : 01. Siječanj 2012, 07:29:41 »

Istina, da nema konkurencija nebi ni pomišljali na to iako su oni koji imaju više cestovno nastrojeni od GS-a tako da mi ovdje nema neki smisao, no meni ni u žep niti iz žepa, al mi je smiješno vidjeti kombinaciju kardana i radijalnih kočnica, to ko da R motor ima žbičane felge.

Dobre kocnice uvijek dobro dodju..i GTR ima i kardan i radijalne kocnice i Griso i VFR......sta sad radijalne kocnice su samo za "trkace" :mrgreen: ako je nesto bolje onda je bolje..stavljaj USD vilice ,radijalne kocnice, pancirna crijeva, redom svima..i na skutere :LOL:
Evidentirano
U gasu je spas,a u kocnici propast

zokx

« Odgovori #60 : 01. Siječanj 2012, 07:59:15 »

GSu zaista nisu potrebne, jer su kočnice na dosadašnjem modelu bile vrlo primjerene, i bez beda bi se mogle nositi sa očekivanih do 130 ks. Radijalni prihvat je modni detalj u ovom i mnogo drugih slučaja, a nadam se da se ova odlična usporedba kardana, radijalnih kočnica, žbica i erova neće zaboraviti u konkurenciji izjave godine, iako je postana već nakon samo dva i po sata.
Evidentirano

Sip

• Vozi: Snove
« Odgovori #61 : 01. Siječanj 2012, 08:36:42 »

Je li moze malo vise informacija o onoj pumpi u ovoj temi samo mi se ona cini paznje vrijedna :mrgreen:
Evidentirano
ONE MAN, ONE BIKE, ONE REASON

EVERYDAY IS A RACE DAY

gastajbarter

« Odgovori #62 : 01. Siječanj 2012, 09:34:38 »

GSu zaista nisu potrebne, jer su kočnice na dosadašnjem modelu bile vrlo primjerene, i bez beda bi se mogle nositi sa očekivanih do 130 ks. Radijalni prihvat je modni detalj u ovom i mnogo drugih slučaja, a nadam se da se ova odlična usporedba kardana, radijalnih kočnica, žbica i erova neće zaboraviti u konkurenciji izjave godine, iako je postana već nakon samo dva i po sata.

Znaci samo motori preko 130KS trebaju radijalne kocnice :mrgreen:..svi oni "erovi" 600ccm to je samo modni detalj :LOL:,a sta ce onda jadnom Shiveru radijalne kocnice :mrgreen: itd itd
Sad se sjeti pa prvi GS j e imo samo jedan disk,a nazad bubanj :mrgreen:..sta ce mu sad 3 diska, ABS kojekakvi paraleveri 100 cudesa..i jos sad izmisljaju hladjenje tekucinom a i zrak je OK....ne treba to nista to je sve samo moda :mrgreen:
Evidentirano

jolly the roger

• Vozi: smijesne ljude gore dole po svom njezniku
« Odgovori #63 : 01. Siječanj 2012, 10:32:07 »

Znaci samo motori preko 130KS trebaju radijalne kocnice :mrgreen:..svi oni "erovi" 600ccm to je samo modni detalj :LOL:,a sta ce onda jadnom Shiveru radijalne kocnice :mrgreen: itd itd
Sad se sjeti pa prvi GS j e imo samo jedan disk,a nazad bubanj :mrgreen:..sta ce mu sad 3 diska, ABS kojekakvi paraleveri 100 cudesa..i jos sad izmisljaju hladjenje tekucinom a i zrak je OK....ne treba to nista to je sve samo moda :mrgreen:
ajde da se i ja s tobom složim :palacgore:
makar, što je više điđa, to je više mogućnosti da se neš sjebe...al to je bitno samo onima koji idu u neke teške vukojebine, 99,9% kupaca neće bit takvi :mrgreen:
Evidentirano
PRODAJEM IZVORNO DOMAĆE ISTARSKO MASLINOVO ULJE

gastajbarter

« Odgovori #64 : 01. Siječanj 2012, 10:45:24 »

onima koji idu u neke teške vukojebine porucio bih da kupe KTM :LOL:  a ovu gumenu kravu nek ostave za avanture po EU :LOL:
Evidentirano

Super Jura

• Vozi: GSA, Versys
« Odgovori #65 : 01. Siječanj 2012, 12:57:13 »

onima koji idu u neke teške vukojebine porucio bih da kupe KTM :LOL:  a ovu gumenu kravu nek ostave za avanture po EU :LOL:

evo ga opet  :shock:  :ohne:

Evidentirano
Odbacivanje tuđeg stava kao apriori neispravnog je osnov demokratije, i bojim se da je promatranje tuđih gledišta kao da su legitimna, ili ne daj bože usvajanje drugačijeg stava, to jest priznavanje da je neko drugi u pravu prečica ka komunizmu, odnosno fašizmu

Peter Stingray

« Odgovori #66 : 01. Siječanj 2012, 14:27:28 »

Dobro ja bi za teške vukojebine kupio isključivo malu Tenerku, nisam mislio da ću izazvati toliko pobune svojim čudenjem radijalnim kočnicama, kažem nemam ništa protiv, ali se mora priznati da zasada prizor djeluje neuobičajeno tj. apstraktno na putnom enduro motoru osobito uzimajući u obzir da prije manje od 10g toga nije ni na R-ovima bilo, ali istina tehnologija ide naprijed, i uspoređivati stavljanje 3 diska na motor i radijalne čeljusti nema nikakvog smisla obzirom da ovo prvo je itekako korisno i potrebno pri teretima od preko 400 kg (vozač, suvozač i oprema) na nekoj alpskoj serpentini.
     I da i ja bih htio više saznati o onoj pumpi za vodu  :mrgreen:, dali je BMW platio patent da smije upotrebljavati vodeno hlađenje na boxeru, i to ne proizvođaču te pumpe nego Porsche-u i Subaru-u za koje mislim da su bili prvi.
Evidentirano

jolly the roger

• Vozi: smijesne ljude gore dole po svom njezniku
« Odgovori #67 : 01. Siječanj 2012, 14:33:49 »

Dobro ja bi za teške vukojebine kupio isključivo malu Tenerku, nisam mislio da ću izazvati toliko pobune svojim čudenjem radijalnim kočnicama, kažem nemam ništa protiv, ali se mora priznati da zasada prizor djeluje neuobičajeno tj. apstraktno na putnom enduro motoru osobito uzimajući u obzir da prije manje od 10g toga nije ni na R-ovima bilo, ali istina tehnologija ide naprijed, i uspoređivati stavljanje 3 diska na motor i radijalne čeljusti nema nikakvog smisla obzirom da ovo prvo je itekako korisno i potrebno pri teretima od preko 400 kg (vozač, suvozač i oprema) na nekoj alpskoj serpentini.
     I da i ja bih htio više saznati o onoj pumpi za vodu  :mrgreen:, dali je BMW platio patent da smije upotrebljavati vodeno hlađenje na boxeru, i to ne proizvođaču te pumpe nego Porsche-u i Subaru-u za koje mislim da su bili prvi.
vodeno hlađenje se nemože patentirati :wink:
jedino se konstrukcijska izvedba vodenog hlađenja smije patentirati, ali sama ideja da se vodom hladi motor s unutrašnjim izgaranjem (ili bilo što drugo kojem treba vodeno hlađenje) ne podliježe patentnoj zaštiti
Evidentirano
PRODAJEM IZVORNO DOMAĆE ISTARSKO MASLINOVO ULJE

zokx

Bmw r1200 gs - vodeno hladjenje
« Odgovori #68 : 01. Siječanj 2012, 17:11:05 »

Volio bi da čitaš sa razumijevanjem
Evidentirano

vickodu

• Vozi: klokana
« Odgovori #69 : 01. Siječanj 2012, 17:16:20 »

Opet su se počeli skupljati BMW budalasi braniti njemački Poluproizvod  :?
Evidentirano
Bog je dao muškarcu dovoljno krvi za obje glave,problem je u tome što ne mogu funkcionirati istovremeno...

bocojaki

• **
« Odgovori #70 : 01. Siječanj 2012, 18:46:24 »

Danas je sve poluproizvod...
Evidentirano
Louis kataloške cijene
Katalozi 2012 stigli

deco

• papričica (ljuta, mala)
  • Vozi: APN 4
« Odgovori #71 : 01. Siječanj 2012, 20:15:31 »

Opet su se počeli skupljati BMW budalasi braniti njemački Poluproizvod  :?
talijanski su super proizvodi  :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:
Evidentirano
Ko dobije gubitak gubi zgoditak

vickodu

• Vozi: klokana
« Odgovori #72 : 02. Siječanj 2012, 09:23:00 »

talijanski su super proizvodi  :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:

Jewl ti to iz iskustva  :misli: :misli: Ako je daj ga podijeli  s nama
Evidentirano
Bog je dao muškarcu dovoljno krvi za obje glave,problem je u tome što ne mogu funkcionirati istovremeno...

Lolo

• **
  • Vozi: BMW F650 GS Dakar
« Odgovori #73 : 02. Siječanj 2012, 17:44:17 »

Koliko proizvedenih jedinica u nekoj seriji izraženo u postocima mora ''umrijeti'' da bi proizvod proglasili poluproizvodom  :misli: to me zanima tek onak da ih izbjegavam, jer čitajuči forum dolazi se do zaključka da su svi motori poluproizvod osim onoga kojeg voziš. Moj ne ulazi u tu kategoriju, jednom ga dofural na prikolici, znači kvari se.  :mrgreen:
Evidentirano

velecasni1

• **
  • Vozi: Moto guzzi Breva 750ie
« Odgovori #74 : 03. Siječanj 2012, 06:55:28 »

Opaca! A jesu ga zakomplicirali sa tolikim lancima,osovinama,zupčanicima na zazvodu.To je moglo daleko jednostavnije,efikasnije i jeftinije.Kada se budu svi ti lanci usprkos zatezačima razvukli,razvod će biti "naročito" precizan.
Evidentirano
----------
Koji je najkraci put do Vrapca ?? Skrenes !!
 Str: 1 2 [3] 4 5  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.168 sekundi uz 15 upita.