Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1]   Dolje

Autor Tema: Piaggio x8 200 - izvid štete  (Posjeta: 713 )

Edimar

• *
  • Spol: Muški
  • Vozi: Piaggio x8 200
Piaggio x8 200 - izvid štete
« : 04. Rujan 2011, 21:05:10 »

Pošto nemogu otvorit info pult podforum ( neznam zašto ) evo da ovdje postavim temu pa nek je moderatori premjeste jer ja neznam kamo je svrstiti.
Evo prekjučer mi stigao izvid štete na mom skuteru i ostao sam zaprepašten kad sam pročitao izvještaj. Naime radi se o skuteru piaggio x8 200 ccm 2004 godište s prijeđenih 10 000 km. Skuter je prije sezone generalno sređen, ofarban u crnu boju s diamond green efektom, novim gumama - skuter je bio u top stanju. A izvještaj kaže: popravak rentabilan do iznosa 6.880,00 kn, moguća totalna šteta - eto baš to piše. Pas mater pa toliko mi dođe kufer i prednji far, a di su još vilice s trokutom oba žmigavca, oba retrovizora, gornja maska, komlet prednji oklop, protuoklop i još brdo drugih stvari da sada ne nabrajam.Koliko su ti lopovi iz Basler osiguranja procijenili moj skuter? Žalit ću se garant, ali me zanima što učiniti, dali ste imali sličnih iskustava i slično? Čak sam i kopirao moje godište skutera iz oglasnika di im je cijena oko 15.000,00 kn ali s duplo više kilometara, za priložiti uz žalbu. Da li tražiti naknadni izvid štete ili ne?
Evidentirano
Dopk ne probam lava, svinja je za mene KRALJ životinja

Grangers

• **
  • Vozi: e živote lutalico....
Odg: Piaggio x8 200 - izvid štete
« Odgovori #1 : 05. Rujan 2011, 07:55:30 »

Žalit ću se garant, ali me zanima što učiniti, dali ste imali sličnih iskustava i slično?

da, žali se svakako
ali budi spreman na to da će oni uvažiti žalbu za par mjeseci i cifru podići za parsto kuna :?
pa onda se opet žališ i tak...
uglavnom nije blistavo
Evidentirano

stipe_zd

• **
  • Vozi: Runner 50
« Odgovori #2 : 05. Rujan 2011, 08:09:06 »

otidji u osiguranje i trazi procjenjitelja, reci im da neces nagodbu vec ces ga odvesti u ovlasteni servis i da ce ga oni popraviti i doniti racun...
cisto da vidis reakciju...
Evidentirano

Shepa

• Vozi: GS500 K1
« Odgovori #3 : 05. Rujan 2011, 09:12:29 »

otidji u osiguranje i trazi procjenjitelja, reci im da neces nagodbu vec ces ga odvesti u ovlasteni servis i da ce ga oni popraviti i doniti racun...
cisto da vidis reakciju...
Uuuuu... svi odreda će se usrat u gaće, od portira i čistačice do predsjednika uprave...  :mrgreen:

Skuter je iz 2004-e godine. Njegova tržišna vrijednost može bit i 5 iljada eura, može bit optočen dijamantima i pituran u boju od 7 iljada kuna po kilu, ali kataloška vrijednost mu je kolika već je.

Ako piše da je popravak financijski neisplativ, možeš ga ti odvest u ovl. servis, ali osiguranje će snosit samo dio troškova, razliku plaćaš sam. Plain & simple.

Jebateled, uvik iste rasprave na forumu...
Tražilica is your friend.

:palacgore:
Evidentirano
"Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwyll-llantisiliogogogoch" is the name of a town in North Wales.
The name translates as "The church of St. Mary in the hollow of white hazel trees near the rapid whirlpool by St. Tysilio's of the red cave".

milanche

• Vozi: skoro svaki dan...
« Odgovori #4 : 05. Rujan 2011, 16:09:28 »

Nemaš šanse,gamad je to,možeš se žaliti ali dobit ćeš 200kn vise ali nakon godinu dana! Zato potpisi,pare u džep i doma plakati! Imao sam slučaj sa time,samo sa novim vozilom starim 6 mjeseci,procjena je bila upola cijene novoga koliko sam ga platio!  :palacdolje:
Evidentirano

dentist

• **
  • Vozi: Gilera GP 800
« Odgovori #5 : 05. Rujan 2011, 16:16:39 »

Problem je i u tome što se od kataloške cijene štete odbijaju iznosi za ispravne dijelove. Npr. gume su ti procijenjene na 50% vrijednosti novih guma i za taj iznos se umanjuje vrijednost odštete. Sigurno imaš i potpuno ispravnih dijelova...

Evidentirano
Dentists do it twice a day!

dannyghost

• brišem sa i bez veze
  • Moderator
  • Spol: Ženski
  • Vozi: kiLLeRR - gazim po želji
« Odgovori #6 : 05. Rujan 2011, 17:18:27 »

sunce mu kalaisano,
obzirom da neznam kakva je bila nesreća (prometna sa drugim vozilom?ti sam pa odletio u zid? netko ozlijeđen?) vrlo vjerovatno imaš i odvjetnika, daj njemu da piše te mrtvačke prijetnje, ionako svi oni imaju kontakte po osguranju pa ti bude i izvukao više.

:mrgreen:
Evidentirano
ljetovanja i rad na plantaži bannana sa Moderator Airlines
"LJUDI, ja sam zaista životinja, samo što sam lijepo odjeven", rekao je Mike Tyson
 Str: [1]   Gore

Stranica je generirana za 0.067 sekundi uz 17 upita.