Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 3 [4]  Sve   Dolje

Autor Tema: 3.organizirani baba os oldschool unlimited susret 2012 - tema za raspravu  (Posjeta: 1691 )

BABA OS

• Spol: Muški
  • Vozi: engleski hibrid

hehehe.... samo ti daj.... ;)

Evo.I nema po željama rekao sam.

strasilo

• šafran
  • Vozi: egzotičnu Suzu i najbržeg pocketa u Požegi

e baba, ali zaista.... ovo su slike sa događaja koji je BIO, a ne koji će biti .. ;)

ako nećeš sam, ja ću ih sve prebaciti u temu u kojoj im je i mjesto ..  :palacgore:

nekakav (kakav takav) red na forumu se ipak mora održavati ...  :palacgore:
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

BABA OS

e baba, ali zaista.... ovo su slike sa događaja koji je BIO, a ne koji će biti .. ;)

ako nećeš sam, ja ću ih sve prebaciti u temu u kojoj im je i mjesto ..  :palacgore:

nekakav (kakav takav) red na forumu se ipak mora održavati ...  :palacgore:

Svoje slike stavljaj.Moje nemožeš.Imam ja slike i za onu temu.Imam ih na stotine.Ovdje stavljam ovo jer ja tako želim.Neto ovdje nešto u onu temu.Nije to nered jer nitko ne tvrdi da to nije bilo.Iako bi neki rado da nije bilo.Nemogu te zaustaviti jer imaš tu mogućnost ali ako insistiraš i dalje to mi reci pa ću ja po svom ali nitko neće manipulirati mojim fotkama osim mene.Danas se cijelo poslije podne bavim snimanjem.Uz slike idu i komentari u ime nove teme ali nisam imao vremena.Ja pokušavam biti kreativan a time kočiš.Bez povjesti nema budućnosti...
Završio sam.Neću više.Ostalo ide tamo u 2.organizirani 2011 g u Rg. :palacgore: Molim malo razumijevanja ili strpljenja...

Ringo

• **
  • Vozi: CB 1300F
Evidentirano

makazica

• Vozi: LC 4 Adventure

Koja debilana.

Daj baba pa jel ima tu u ovoj temi išta da nije tvoje...??

Malo bi si mogao taj svoj ego zapakirat u neko tamno mjesto....

Debilana...

M.

limit

• Vozi: Kwaka - z900

Koja debilana.

Debilana...

M.

Svoje slike stavljaj.Moje nemožeš.Imam ja slike i za onu temu.Imam ih na stotine.Ovdje stavljam ovo jer ja tako želim.Neto ovdje nešto u onu temu.Nije to nered jer nitko ne tvrdi da to nije bilo.Iako bi neki rado da nije bilo.Nemogu te zaustaviti jer imaš tu mogućnost ali ako insistiraš i dalje to mi reci pa ću ja po svom ali nitko neće manipulirati mojim fotkama osim mene.Danas se cijelo poslije podne bavim snimanjem.Uz slike idu i komentari u ime nove teme ali nisam imao vremena.Ja pokušavam biti kreativan a time kočiš.Bez povjesti nema budućnosti...
Završio sam.Neću više.Ostalo ide tamo u 2.organizirani 2011 g u Rg. :palacgore: Molim malo razumijevanja ili strpljenja...

Dobro ti ljudi govore, oladi malo, smiri se. Ponašaš se kao klasični egocentrik kojih ima u svim klubovima i među organizatorima u Hr.
Svaki klub i susret se raspadne zbog takvih koji zaglume male Bogove. Nisi ti začeo ni pojam oldschool-a ni oldschool susrete
i nikome se ne sviđa tvoje prisvajanje, samo što su ljudi presusdržani da ti to kažu. Ako ćeš se baviti organizacijom, malo izreklamirati sebe
i obiteljsku konobu, to je ok, nitko te nije tjerao da podmećeš leđa, ali oladi sa tim da su to tvoji susreti. Već si uspio potjerati neke osnivače,
dogodine će se na slikama vidjeti samo ti i nekoliko pari nogu koje vire iz tvoje guzice  :hehehe:
Evidentirano

BABA OS

Koja debilana.

Debilana...

M.

Daj objesni to malo.Ništa tu nije moje.Ništa osim entuzijazma i rada.I rezultata !dobro bi bilo da tu ima i drugih.Ali nema.Važno je da znaš koji vitar puše...
 Str: 1 2 3 [4]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.091 sekundi uz 15 upita.