Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1]   Dolje

Autor Tema: Glava motora-curi ulje  (Posjeta: 536 )

modus15

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: Keeway speed 125
Glava motora-curi ulje
« : 11. Rujan 2011, 13:43:56 »

Radi se o qingqi-u 125,chopperu,uglavnom na cilindru gdje se nalazi brtva je počelo curiti ulje,ne jako ali se primjeti što se vidi i na slikama. Kažu da se mora promjeniti ta brtva pošto su te kineske loše i da se isto tako mora brusiti glava motora. Šta se podrazumjeva pod tim brušenjem glave motora i dali to sve mogu sam napraviti ukoliko nisam neki iskusni mehaničar i koliko bi koštalo da ga vozim kod majstora?
Evidentirano

Phobocaster

• Vozi: Samo Hondu
Odg: Glava motora-curi ulje
« Odgovori #1 : 11. Rujan 2011, 14:03:02 »

ma ništa, samo teraj i na 1000km stavi žlicu ulja nutra i bok  :mrgreen:
Evidentirano
I kill people for money... but you are my friend, I'll kill you for nothing! - extra discount for EU citizens!
18:24:45
http://www.youtube.com/watch?v=cXXJfURtQns&context=C3532269ADOEgsToPDskL9evJv0nu7y2Yc5oI8Fvg_

BikerHR

• **
  • Vozi: KLE 650 Versys
« Odgovori #2 : 11. Rujan 2011, 14:22:39 »

Daleko je to još od curenja ulja, to su uljne pare u neznatoj količini, barem zasada.
Evidentirano
"Ponosni član SKQJ-a: ovo što pišeš već PREDSTAVLJA KAZNENO DJELO opisano HRVATSKIM kaznenim zakonom, a koje se progoni po službenoj dužnosti."

Phobocaster

• Vozi: Samo Hondu
« Odgovori #3 : 11. Rujan 2011, 17:29:25 »

Daleko je to još od curenja ulja, to su uljne pare u neznatoj količini, barem zasada.

slažem se...tu nema 2 kapi ulja...
Evidentirano
I kill people for money... but you are my friend, I'll kill you for nothing! - extra discount for EU citizens!
18:24:45
http://www.youtube.com/watch?v=cXXJfURtQns&context=C3532269ADOEgsToPDskL9evJv0nu7y2Yc5oI8Fvg_

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
  • Vozi: honda cbx 550 F1
« Odgovori #4 : 11. Rujan 2011, 19:30:15 »

....brušenje glave 80 kn,dihtung-brtva ne znam ali otprilike 100 kuna,majstor zafrkan 500 kn a dobar par piva i čevapi ;) ,po slikama pogotovo zadnjoj negdje ide kap na kap ali dali to osjetiš u vožnji da lošije ide ili promjenjen zvuk-siktanje između glave i cilindra-sumnjam i na kraju dali si ovo slikao kad si ga oprao pa je bila kap ulja ili nakon vožnje,nastavi voziti ako je samo ovo pa kad počne zima uhvati se posla,mali i i neznatan problem samo majstori su majstori-cijene svoj posao :misli:  ma rastavićemo ga mi ovako kad budeš htio ti pitaj a mi ti govorimo i uštedićeš a i naučićeš nešto..
Evidentirano
"Ne pišaj mi iza leđa i ne govori mi da pada kiša''    "CALIMERO"   Jedan je Agostini,
Jedan je Fangio,Ostali su proizvod tehničke evolucije.
'' Apartmane i sobe s kupatilom; cijena po masi i dužini osobe ''

bmw m 5

• Najbolji forumaš 2009. HONDA HRC TEAM
  • Moderator
  • Vozi: se VTR SP 01
« Odgovori #5 : 11. Rujan 2011, 19:50:32 »

nije to nista...ne diraj i vozi.... ;)
Evidentirano
O&G Team

strasilo

• šafran
  • Vozi: egzotičnu Suzu i najbržeg pocketa u Požegi
« Odgovori #6 : 11. Rujan 2011, 20:05:47 »

što bi naši stari rekli ... nahrani svinje i ništa ne diraj ...  :mrgreen: :mrgreen:
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

KING RR

• Vozi: stRReetfighteRR fRRom Akashi
« Odgovori #7 : 11. Rujan 2011, 22:18:43 »

Pa bilo bi stvarno čudno da iz čunga lunga mašinerije ne curi nešta    :mrgreen:   curi i iz renomiranih članica filharmonije tako da te to nemora sekirat   :LOL:   uostalom ako ti smeta naguraj neku krpu između i svako tolko ju promijeni   :jesus:
Evidentirano
Kad sam bio mlad mislio sam da je novac najvažnija stvar u životu.. sad kad sam ostario znam da jest !!

modus15

• **
« Odgovori #8 : 12. Rujan 2011, 09:37:09 »

....brušenje glave 80 kn,dihtung-brtva ne znam ali otprilike 100 kuna,majstor zafrkan 500 kn a dobar par piva i čevapi ;) ,po slikama pogotovo zadnjoj negdje ide kap na kap ali dali to osjetiš u vožnji da lošije ide ili promjenjen zvuk-siktanje između glave i cilindra-sumnjam i na kraju dali si ovo slikao kad si ga oprao pa je bila kap ulja ili nakon vožnje,nastavi voziti ako je samo ovo pa kad počne zima uhvati se posla,mali i i neznatan problem samo majstori su majstori-cijene svoj posao :misli:  ma rastavićemo ga mi ovako kad budeš htio ti pitaj a mi ti govorimo i uštedićeš a i naučićeš nešto..

U vožnji se ništa ne osjeti,ide najnormalnije,motor je opran prije točno tjedan i 2 dana i taj je dio opran sa ivasolom,nakon toga je motor prešao nekih 300 km.... Prošle godine smo ga kupili od čovjeka koji se vrlo malo vozio praktički je stajao u garaži tako da je od 2005. do 2010. napravio samo 3000 km,sad motor ima 11000. Na keeway-u je taj dio suh ko barut a ima više km od ovoga.
Evidentirano

modus15

• **
« Odgovori #9 : 12. Rujan 2011, 09:38:52 »

Pa bilo bi stvarno čudno da iz čunga lunga mašinerije ne curi nešta    :mrgreen:   curi i iz renomiranih članica filharmonije tako da te to nemora sekirat   :LOL:   uostalom ako ti smeta naguraj neku krpu između i svako tolko ju promijeni   :jesus:

Dok on troši 2l nemam se pravo žaliti na apsolutno ništa  :jesus:
Evidentirano
 Str: [1]   Gore

Stranica je generirana za 0.075 sekundi uz 16 upita.