Evo jedna tema u kojoj tražim pomoć i savjete forumaša koji su poznavali pokojnog Vanju (V_max na forumu)... ili jednostavno onih koji su voljni i željni pomoći ...
Zamolio bih da se suzdržite glupih i bespotrebnih komentara, ako ne zbog toga što ću ih ionako brisati, onda zbog samog sjećanja na Vanju...
Vanja je imao ideju i želju napraviti od svog malog Bandita preradu u fightera, a ja sam mu obećao pomoći u tome koliko god budem mogao i znao. Iako Vanje više nema među nama, ipak nam se duboko uvukao u srca i nema dana da mi ne padne na um.... pa sam tako odlučio završiti ono što je Vanja započeo.
U dogovoru sa Vanjinim roditeljima, bratom i Lidijom, motor je prije koji dan stigao kod mene u radionu. Želja Vanjinih bližnjih je da se na tom motoru više nitko ne vozi i to ću svakako ispoštovati, ali isto tako želim dovesti motor u vizualno stanje kakvog je Vanja želio ... jer smo o tome zajedno maštali i dogovarali se ...
Pomoć koja mi od Vas treba je pronalaženje potrebnih dijelova koji će krasiti Vanjin motor dok bude izložen u prostorijama kluba čiji je Vanja bio član (bar je takva ideja...

)
Pošto se motor NEĆE voziti, dijelovi koje trebam ustvari moraju biti u odličnom vizualnom stanju, ali su dozvoljeni određeni funkcionalni nedostaci ....
pošto sam (valjda) završio s uvodom, mogli bi lagano krenuti sa temom ...