Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 [3]  Sve   Dolje

Autor Tema: MotoGP Aragon  (Posjeta: 2007 )

aprilliaaa

• BLASTER
  • Spol: Muški
  • Vozi: ccc
Odg: MotoGP Aragon
« Odgovori #50 : 19. Rujan 2011, 07:53:10 »

moto2  je  :palacgore: nije normalno koliko izmjeničnih pretjecanja...napeto do kraja iako san pretpostavlja da će ih prema kraju utrke markez ostavit iza
markez će biti no.1...i sad  i u budučnosti...a bradl je izdušija, a oni ga njemci spominju ka da je bog :mrgreen:
Evidentirano

xx-SB

• Vozi: xx-a
« Odgovori #51 : 19. Rujan 2011, 08:36:40 »

Glede boja  :LOL: samo za ovu utrku...nadam se  :palacdolje:

Today all three Repsol Hondas ran a special one-off livery created by Spanish designer Davidelfin, a superb way to celebrate the partnership’s 100th Grand Prix victory. Repsol Honda achieved its first premier-class win with Mick Doohan at the 1995 Australian GP. Although the Stoner/Pedrosa one-two made today an almost perfect day for the team, Andrea Dovizioso (Repsol Honda RC212V) was unable to complete the race after sliding off on the first lap.
Evidentirano
Prodajem ženinog Golfa IV sa 60tkm, 1.4i u savršenom stanju, da joj kupim motor

karadolo46

• Vozi: Ninja ZX-6R >2008<
« Odgovori #52 : 19. Rujan 2011, 08:47:55 »

znači Stoner i dalje razvaljuje...   :palacgore:     

nisam gledao, bio vikend motorom na izletu s ekipicom po dalmaciji do Dubrovnika... 8)
Evidentirano

baxy

• Vozi: Honda cbr1000rr
« Odgovori #53 : 19. Rujan 2011, 09:05:46 »

Moto 2 je klasa za sebe ... svaka čast "velikim dečkima" u motoGP al volimo utrke zbog onakvih vožnji kakve su se vodile u toj klasi.... o.k. u prve 2/3... poslije je mali Marquez iskoristio onaj predugačak pravac i odmaglio, no pokazao je i on niz grešaka u početku utrke kad su svima bila jaja na panju...fenomenalnooo!!!... Bradl se nešto kao žalio na motor ali bilo je jasno odmah da u Aragonu, baš zbog tog pravca jednostavno  nije konkurentan malom španjolcu ..... kad se Lorenzo pojavio i prvi puta popeo na postolje , rekao sam ..ovo je budući svjetski prvak u motoGP, naravno mnogi su rekli da pretjerujem....sad mogu reći isto...ovaj mali ima tako jeben potencijal da jednostavno "mora" biti jednog dana najbrži i u najjačoj klasi....samo da ga slava ne sjebe :LOL:
Elias je još lani bio kralj da bi ove godine ponovio motoGP sezonu koju je odrađivao prije nekoliko godina kad je i odnio jedinu pobjedu Rossiu pred nosom ... katastrofa !!!!, najkraće rečeno ..... kakav jebeni vozač , a tako nemoćan u ovoj konkurenciji  :misli:
Dizajn .. :misli: ...prije bi se reklo kao jedna dobra reklama za voćni jogurt od marelice  :jesus:  a ne naftnu kompaniju ...
Evidentirano
Hoće li Bradl, Haslam ili Rossi ikada odvoziti krugove na Grobniku brže od svojih ćaća .. ??

Shepa

• Vozi: GS500 K1
« Odgovori #54 : 19. Rujan 2011, 10:08:56 »

Moto2 trka je bila uobičajeno napeta, ali ništa revolucionarno, sitite se samo klase 250, ista stvar.
Kad su motori li-la, sve je u rukama vozača, pravo kup natjecanje sa puno akcije.

Svaka čast Bradlu, Marquezu i drugima, ali meni je tamo najjači Iannone, obratite pažnju koliko kasno koči... mali ima muda do poda. Ka ona Schwantzova povijesna rečenica: "Čekaj dok ugledaš Boga... a onda prikoči."
Jedini Iannoneov problem je šta gume ne mogu izdržat taj režim do kraja utrke.

Moto GP...
HRC ekipa (minus Dovi) odjahala u zalazak sunca, praćena anemičnim Yamahašima (Speez koliko toliko fajter, Jorge ziheraš), koje je prid kraj razdvojia Sic.

Šesti odličan Bautista, ako Suzuki odluči ostat u prvenstvu, moglo bi bit zanimljivo dogodine, pogotovo ako dovedu Hoppera, koji se u BSB prvenstvu preporodija.
Ma šta mislili o Hopkinsu, čovik zna vozit, samo ga triba maknit od alkohola i bit će u samom vrhu.

Hayden ka za dišpet izvlači iz karbonske verzije GP11.1 najbolje šta se može, a za Barberu mi nije jasno kako se naša (i osta) u sredini poretka.
Rossi je (s obzirom na sve) bija odličan, od 10 sekundi kasnijeg starta, povata sve do 9-og mista (doša na 3 sekunde od Haydena), nakon toga se počea mučit s gumama, šta je bez puno razmišljanja iskoristija Crutchlow.

Bit će Duc odličan dogodine, već sad se vidi da je to drugi motor u odnosu na start sezone, nema onog lelujanja i nervoze, Vale ga kroz ćoše vozi fluidno ka po tračnicama.

Iako će Dovi (glupo plesnija zbog ladne gume u 2. zavoju) dogodine opet u satelite, ima bit da se i Pedru leluja ugovor dolaskom Marqueza u GP. Doduše, čuva ga "rookie" pravilo, ali svejedno...
Marquez je još jedna Repsolova uzdanica, perspektivnija od lomljivog lika koji već 6 godina jaše HRC-ov motor, a prvenstvo mu stalno izmiče iz ruku.

Koliko čitam po drugim portalima, svi su se mučili s gumama, ali lako se pravdat posli trke... i Stoner je na istima, pa je svejedno napravija razliku od 8 odn. 15 sekundi između 2-og i trećeg iza sebe.

Sve u svemu... trka za spavanje, osim par manjih borbi po sredini i par padova (Abraham potres mozga-nokautira ga rep vlastitog motora, Capirex pokupija Eliasa, Dovi otkliza na samom početku).
Evidentirano
"Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwyll-llantisiliogogogoch" is the name of a town in North Wales.
The name translates as "The church of St. Mary in the hollow of white hazel trees near the rapid whirlpool by St. Tysilio's of the red cave".

tutankamon

« Odgovori #55 : 25. Rujan 2011, 11:17:21 »

koji kurac toliko pišete o markezu? :misli: :misli:

meni je merlin objanio da je markez u kurcu :LOL: :LOL:

@baxy, drago mi je da imamo isto mišljenje :palacgore:
Evidentirano
Nalazite se na moderatorskoj listi praćenja. :LOL:

merlin68

« Odgovori #56 : 25. Rujan 2011, 12:11:55 »

koji kurac toliko pišete o markezu? :misli: :misli:

meni je merlin objanio da je markez u kurcu :LOL: :LOL:

@baxy, drago mi je da imamo isto mišljenje :palacgore:
Mali ima najbolji materijal, nije čudo da je najboljši,bumo ga vidli nagodinu kolko vrijedi kod velikih dečki,mnogi su rasturali u tim malim klasama a kad dođu gdje su veliki dečki izgube se u sivillu ,bumo vidli kolko vrijedi nagodinu,
Evidentirano
UBER

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Vozi: honda cbx 550 F1
« Odgovori #57 : 25. Rujan 2011, 13:12:36 »

Mali ima najbolji materijal, nije čudo da je najboljši,bumo ga vidli nagodinu kolko vrijedi kod velikih dečki,mnogi su rastura
li u tim malim klasama a kad dođu gdje su veliki dečki izgube se u sivillu ,bumo vidli kolko vrijedi nagodinu,

..pa i Capirossi je bio velika nada (ne kao Nada Dimić  :mrgreen: ) pa se izgubio a onda sam mislio da se bu ganjal s
Rossijem kak bedak pa niš  :mrgreen:
Evidentirano
"Ne pišaj mi iza leđa i ne govori mi da pada kiša''    "CALIMERO"   Jedan je Agostini,
Jedan je Fangio,Ostali su proizvod tehničke evolucije.
'' Apartmane i sobe s kupatilom; cijena po masi i dužini osobe ''

maRRio 8

« Odgovori #58 : 25. Rujan 2011, 13:17:35 »

A tu je i Imperator, BMW-ov idol. :palacgore: :mrgreen:
Evidentirano

gastajbarter

• Vozi: ZX 12 R, Ninja 250 R
« Odgovori #59 : 25. Rujan 2011, 13:19:44 »

..pa i Capirossi je bio velika nada (ne kao Nada Dimić  :mrgreen: ) pa se izgubio a onda sam mislio da se bu ganjal s
Rossijem kak bedak pa niš  :mrgreen:

treba i srece nekad u zivotu imat, kao Rossi npr :mrgreen:
Capirex je bio drugi sa cvajom kad su ovi ostali vozili 4t koliko se ja sjecam,a one godine na dukcu da se nisu on i Gibo sudarili ko zna sta bi bilo do kraja..isto Pedrosa..nema srece,padne bezveze polomi se i jebes sezonu,a i onaj klokan vozi nije da ne vozi
Evidentirano
U gasu je spas,a u kocnici propast

Mocippaldi

« Odgovori #60 : 25. Rujan 2011, 13:26:05 »

treba i srece nekad u zivotu imat, kao Rossi npr :mrgreen:
Capirex je bio drugi sa cvajom kad su ovi ostali vozili 4t koliko se ja sjecam,a one godine na dukcu da se nisu on i Gibo sudarili ko zna sta bi bilo do kraja..isto Pedrosa..nema srece,padne bezveze polomi se i jebes sezonu,a i onaj klokan vozi nije da ne vozi

A i Harada je vozio  :evil:
Evidentirano
There are many here among us who feel that life is but a joke.

tutankamon

« Odgovori #61 : 25. Rujan 2011, 14:47:54 »

A tu je i Imperator, BMW-ov idol. :palacgore: :mrgreen:

ne rise :palacdolje:

njegovih 4 naslova je vrijednije nego 9 :mrgreen: on je za tih 4 krvavo radio, a ovih 9 je sreća i slučajnost :mrgreen:
Evidentirano
Nalazite se na moderatorskoj listi praćenja. :LOL:

maRRio 8

« Odgovori #62 : 25. Rujan 2011, 14:54:00 »

ne rise :palacdolje:

njegovih 4 naslova je vrijednije nego 9 :mrgreen: on je za tih 4 krvavo radio, a ovih 9 je sreća i slučajnost :mrgreen:
:skriven: :skriven: :skriven:
Evidentirano

Mocippaldi

« Odgovori #63 : 25. Rujan 2011, 20:21:06 »

Vale je Tito  :mrgreen:
Bljak Miaggi je Kardelj  :LOL:
Evidentirano
There are many here among us who feel that life is but a joke.

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Vozi: honda cbx 550 F1
« Odgovori #64 : 25. Rujan 2011, 22:36:00 »

Vale je Tito  :mrgreen:
Bljak Miaggi je Kardelj  :LOL:

Biaggi je više kao Moša Pijade - Kardelj je za njega sprinter  :mrgreen:
Evidentirano
"Ne pišaj mi iza leđa i ne govori mi da pada kiša''    "CALIMERO"   Jedan je Agostini,
Jedan je Fangio,Ostali su proizvod tehničke evolucije.
'' Apartmane i sobe s kupatilom; cijena po masi i dužini osobe ''
 Str: 1 2 [3]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.11 sekundi uz 15 upita.