Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 [2]  Sve   Dolje

Autor Tema: Shiver 750 treba apaurine, praxitene ili dobar savjet/majstora...Pozdrav svima!  (Posjeta: 1557 )

russ

• *
  • Spol: Muški
  • Vozi: aprilia shiver 750 sl

Kolko si dobio za njega ????
Evidentirano
Glasam za ... a možda i ne...

strasilo

• šafran
  • Spol: Muški
  • Vozi: egzotičnu Suzu i najbržeg pocketa u Požegi

Pozdrav svima!
Evo, žao mi je što sam malo eskivirao sa foruma, posla za poludit'...
Odmah da se "pohvalim" ili whatever, prodao sam Shivera, čak i za pristojniju cijenu no što sam ga kupio.
Uglavnom, da se obazrem na onaj kvar, možda nekome pomogne, a možda nekoga nasmije.
Dakle, postoji onaj famozni relej koji se mora izvaditi pri prvom ili prvih par servisa, e, uglavnom, dečko od kojeg sam ja uzeo motor je izvadio taj relej i stavio ga ispod sjedala. Dok sam jednom prilikom, netom prije polaska na Grobnik čistio Šljivera, vidio sam taj relej baš kraj Jacka u koji taj relej paše i misliim si:"Pa majku ti, kako si ti ispao van...". Ne budi lijen, gurnem ja njega natrag i... Eto belaj... Naime, navodno je taj relej sve zajebavao, i paljenje, i gašenje i mjenjao modove...
Čim smo ga izvadili opet, Šljiver k'o nov, ali znači ništa pod milim Bogom mu se nije dešavalo, napravio sam još cca 1000 km i zbilja je sve radilo po PSu...
Na taj kvar/problem sam upozorio novog vlasnika, a obzirom da je sad na nekih 22000, proporučio sam mu Borisa da kod njega ode na servis. Vjerujem da sam čovjeku prodao dobar motor, obzirom da sam na njemu sve uredno izmjenio od redovnog servisa, kao što sam otklonio i one glupave sitnice...
Uglavnom, nek mu je sa srećom, ako Bog da, Honda VFR800 stiže na proljeće, pa neću morat' čupat releje...

eto vidiš, piškin dim od problema, a ovaj Boris te htio oderati ko Musa jarca... :no:
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL
 Str: 1 [2]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.073 sekundi uz 15 upita.