Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 ... 4 5 [6]   Dolje

Autor Tema: Naplata policijskog osiguranja na susretu  (Posjeta: 5762 )

DADO+

• Spol: Muški
Odg: Naplata policijskog osiguranja na susretu
« Odgovori #125 : 13. Prosinac 2011, 20:11:24 »

..evo da odgovorim za čega su poslai racun!

Racun je poslan za osiguranje sa policijskim sluzbenicim gdje je sat policijskog sluzbenika 50 i nesta kuna i plus 8 kn po prijedjenom kilometru sa sluzbenim autom/motorom itd... i s time da oni odredjuju koliko ce biti potrebno policajaca i kombija, zna se koliko pary traje ... eto pa racunajte

- ak' je sex jači, onda je i cijena viša  :palacgore:
Evidentirano

rus

• Vozi: Capo di tutti capi-Caponord
« Odgovori #126 : 13. Prosinac 2011, 20:24:58 »

- ak' je sex jači, onda je i cijena viša  :palacgore:
sičan se prije par nikoliko godin kad sam informacije radi zatražija cjenu zaštitara,jedne zaštitarske firme koja je ujedno čuvala škver di san tada radio cijena je bila 1250 kn +PDV danas je to i više a opet ti policija može tražit određen broj zaštitara prema procjeni posjetitelja,ali ovdje su moguče svakakve varijacije na tu temu
dakle prema sovim cjenama ispada da policija i nije tako skupa
Evidentirano

DADO+

« Odgovori #127 : 13. Prosinac 2011, 20:28:10 »

sičan se prije par nikoliko godin kad sam informacije radi zatražija cjenu zaštitara,jedne zaštitarske firme koja je ujedno čuvala škver di san tada radio cijena je bila 1250 kn +PDV danas je to i više a opet ti policija može tražit određen broj zaštitara prema procjeni posjetitelja,ali ovdje su moguče svakakve varijacije na tu temu
dakle prema sovim cjenama ispada da policija i nije tako skupa

- kažem, sve ovisi o usluzi  :mrgreen:
Evidentirano

Zagor

• *
  • Vozi: MT-01
« Odgovori #128 : 14. Prosinac 2011, 15:43:38 »

...i dlaje smatram da je policija tu da serve and protect, a ne da da dere koliko stigne i moze... vidimo koliko se ljudi javilo da dodju provere jel sve u redu..je u redu je u 99 posto slucajeva... 
..evo ovak onda : igra se tekma i policija cuva svaku tekmu i potuku se navijaci!
dali organizator utakmice snosi odgovornost???
Evidentirano
...bolje živjeti 100 godina kao milijunas nego 7 dana u bijedi....

www.nightmares.hr

MarkoS

• *
  • Vozi: Honda CBR
« Odgovori #129 : 15. Prosinac 2011, 21:48:02 »

Mislio sam da nepišem ništa na ovu temu jer mi ni malo nije ok ali nisam odolio. Svi menšto znamo ili prepostavljamo zašto je neki susret proglašen susretom visokog rizika ali ne želimo to glasno reći. Svi smo mi čuli o pričamo prisilnog plačanja djela kolača sa susreta nekoj drugoj skupini itd a ne želimo priznati da su ti policajci tamo što im je netko izdao zapovjed i da oni "mogu" zaštiti MK da se to baš ne dogodi. Bio sam na susretima i kod MK Brod i kod MK Čaplje i mogu reći da mi nije bilo ugodno kada se pojavi toliki broj osoba za koje kažu da su spremni na sve (osobno nisam ni u jednom trenutku bio ugrožen ali ružan osjećaj) ali isto tako znam da ove godine kod MK nije bio niti jedan sličan prošlogodišnji problem jer je sve rezano još na ulazu u grad. Također, da li ste se vi raspitali kolika je ovlast zaštitara na osiguranju nekog događaja-skoro nikakva a naplate jer to nije svakodnevni posao pa je tako i kod policije ili kolika je ovlast naših osobnih (ljudi iz kluba) redara. Nijedan susret nije svakodnevan i u zavisnosti od procjene rizika, broja posjetitelja i procjene da li može doći do narušavanje JRM u većem obimu tako oni i postupaju. Da ne dužim više jer vjerojatno da se ovakav odgovor nekome neće svidjeti osobno podržavam policajce na skupu ( naravno na mjestu odakle imaju preglednost i mogu brzo intervenirati) jer nikada se nezna da li će nam ustrebati a ja kao organizator neću morati razmišljati da li će moj klub morati platiti neku kaznu zbog prekoračenja ovlasti redara iz kluba. Uglavnom, policjaci ne osiguravaju moto skup nego su tu samo radi JRM ili kaznenih djela jer svi smo svjesni da veća količina alkohola može svašta napraviti i pokvariti organizatoru događaja za koji je crnčio i pripremao se nekoliko mjeseci  :palacgore:
Evidentirano
MK " Cvelf " Gunja
http://www.mk-cvelf.com/

Zagor

• *
« Odgovori #130 : 16. Prosinac 2011, 00:24:50 »

Mislio sam da nepišem ništa na ovu temu jer mi ni malo nije ok ali nisam odolio. Svi menšto znamo ili prepostavljamo zašto je neki susret proglašen susretom visokog rizika ali ne želimo to glasno reći. Svi smo mi čuli o pričamo prisilnog plačanja djela kolača sa susreta nekoj drugoj skupini itd a ne želimo priznati da su ti policajci tamo što im je netko izdao zapovjed i da oni "mogu" zaštiti MK da se to baš ne dogodi. Bio sam na susretima i kod MK Brod i kod MK Čaplje i mogu reći da mi nije bilo ugodno kada se pojavi toliki broj osoba za koje kažu da su spremni na sve (osobno nisam ni u jednom trenutku bio ugrožen ali ružan osjećaj) ali isto tako znam da ove godine kod MK nije bio niti jedan sličan prošlogodišnji problem jer je sve rezano još na ulazu u grad. Također, da li ste se vi raspitali kolika je ovlast zaštitara na osiguranju nekog događaja-skoro nikakva a naplate jer to nije svakodnevni posao pa je tako i kod policije ili kolika je ovlast naših osobnih (ljudi iz kluba) redara. Nijedan susret nije svakodnevan i u zavisnosti od procjene rizika, broja posjetitelja i procjene da li može doći do narušavanje JRM u većem obimu tako oni i postupaju. Da ne dužim više jer vjerojatno da se ovakav odgovor nekome neće svidjeti osobno podržavam policajce na skupu ( naravno na mjestu odakle imaju preglednost i mogu brzo intervenirati) jer nikada se nezna da li će nam ustrebati a ja kao organizator neću morati razmišljati da li će moj klub morati platiti neku kaznu zbog prekoračenja ovlasti redara iz kluba. Uglavnom, policjaci ne osiguravaju moto skup nego su tu samo radi JRM ili kaznenih djela jer svi smo svjesni da veća količina alkohola može svašta napraviti i pokvariti organizatoru događaja za koji je crnčio i pripremao se nekoliko mjeseci  :palacgore:

slazem se ..neka budu, pa to ima je posao, da dođu, budu itd...  a jel onda zbog toga mora dva puta biti plaćen ili??
Evidentirano

www.nightmares.hr

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
  • Vozi: honda cbx 550 F1
« Odgovori #131 : 16. Prosinac 2011, 00:49:49 »

Post iznad Zagorovog dobro sročen ali te teme nisu nikad bile "tabu-teme" i odavno su napisane knjige postova u vezi onoga što se događalo na nekoliko moto-susreta uključujući i gore navedene.Za susret u Brodu su krivi mediji jer se sve riješilo prije ulaska (dobro poznatim putem do samog susreta) a objavljeno je da se sve odigralo na susretu-na žalost,tko se boji iznositi činjenice ne treba niti pisati.

.....ali Zagore pa daj više neki argument da vidimo taj "dvaput" jer ovako nema smisla niti da drugi otvore svoje probleme.
Evidentirano
"Ne pišaj mi iza leđa i ne govori mi da pada kiša''    "CALIMERO"   Jedan je Agostini,
Jedan je Fangio,Ostali su proizvod tehničke evolucije.
'' Apartmane i sobe s kupatilom; cijena po masi i dužini osobe ''

kubik

• Vozi: Bicikl na zadnjem i TeTejca
« Odgovori #132 : 16. Prosinac 2011, 07:35:05 »

.....ali Zagore pa daj više neki argument da vidimo taj "dvaput" jer ovako nema smisla niti da drugi otvore svoje probleme.

Pa vjerovatno misli da policajci dobiju redovnu plaću (koja bi sama po sebi trebala biti dovoljna da rade posao koji rade) i da ih se još naknadno mora platiti za čuvanje. Valjda  :neznam:
Evidentirano
"Moj tata je govorio da je u životu najvažnija jedna stvar, a to su dvije stvari: red, rad i disciplina"  :mrgreen:
"Auspuh iz dva u jedan u NISTA! :mrgreen:"

Iwa

• Nemesis
  • Spol: Ženski
  • Vozi: cbr1000f
« Odgovori #133 : 16. Prosinac 2011, 09:36:05 »

meni je super kada neko krene potezati filmske priče jer je tako čuo od nekoga čija tetka ima nećaka sa strane od drugog muža koji je to čuo od svog susjeda koji je sve vidio svojim očima, al je naočale dioptrije -12 taj dan baš ostavio doma  :?

i kako niko nema nikakvih dokaza, pa ni policija, najbolje je pričati (i pisati) okolo kako se radi o tabu temama i aludirati na nekoga i nešto.

ovaj post sam ostavila iz edukacijskih razloga, da vam se ne ponavljaju više ovakvi kiksevi. ne dozvoljavam rekla-kazala priče jer štete svima, pa i samom autoru, koji se eto zbog istih nije ugodno osjećao na nekom susretu. a sve bezveze.

Evidentirano
crna kraljica

In a land of sheep a few wolves still roam....

Munja

• **
  • Vozi: V Strom 1000
« Odgovori #134 : 16. Prosinac 2011, 10:09:06 »

Bio sam na susretima i kod MK Brod i kod MK Čaplje i mogu reći da mi nije bilo ugodno kada se pojavi toliki broj osoba za koje kažu da su spremni na sve (osobno nisam ni u jednom trenutku bio ugrožen ali ružan osjećaj) ali isto tako znam da ove godine kod MK nije bio niti jedan sličan prošlogodišnji problem jer je sve rezano još na ulazu u grad.  :palacgore:

Evo čovijek kaže da je bio znači nije rekla kazala. :misli:
Evidentirano
s kim se vozim,tog i derem

Iwa

• Nemesis
  • Spol: Ženski
  • Vozi: cbr1000f
« Odgovori #135 : 16. Prosinac 2011, 10:27:56 »

Evo čovijek kaže da je bio znači nije rekla kazala. :misli:

eh, sad bi ti secirao, a ?
da, bio je, da, nije se osjećao ugodno... a zbog čega ?

poanta mog posta je bila sljedeća - ako niste spremni iznjeti konkretne stvari sa imenima i konkretnim događajima, pod vlastitom odgovornošću i pod vlastitim imenom, onda šutite i ostavite priče za birtiju (ne forumski, već onu di toče pivu). TO JE POANTA.
stvaranje atmosfere straha bez podloge je glupo i ne vodi nikuda.
iskreno, mene je strah onih koji pričaju priče bez dokaza, a ne onih o kojima se priča. danas-sutra će se pričati o nekome drugom, prekosutra o nekome trećem. trač je gadna stvar i samo moraš molit boga da ne postaneš i sam predmet istoga. jer ljudi vjeruju previše u priče, naspram vlastitog zdravog razuma.
Evidentirano
crna kraljica

In a land of sheep a few wolves still roam....

mr.mee

• Vozi: kawasaki z650 i z750
« Odgovori #136 : 16. Prosinac 2011, 12:28:20 »

Pa vjerovatno misli da policajci dobiju redovnu plaću (koja bi sama po sebi trebala biti dovoljna da rade posao koji rade) i da ih se još naknadno mora platiti za čuvanje. Valjda  :neznam:

upravo je to i mislio  :palacgore:

Zagor

• *
« Odgovori #137 : 16. Prosinac 2011, 13:55:31 »

tocno tako...  tko im plati kada idu tuc seljake i branit pedere (da slikovitije kazem) nitko, jer imaju placu...a kad daodju na susret to klub mora platit...
Evidentirano

www.nightmares.hr

DADO+

« Odgovori #138 : 16. Prosinac 2011, 14:53:31 »

tocno tako...  tko im plati kada idu tuc seljake i branit pedere (da slikovitije kazem) nitko, jer imaju placu...a kad daodju na susret to klub mora platit...

- misliš, trebalo bi obrnuto  :LOL:
Evidentirano

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
« Odgovori #139 : 17. Prosinac 2011, 20:48:27 »

Daj se osvrni na početak početaka jer svaki napisani post na ovim stranicama ne upire prstom tamo gdje se bojite napisati nego samo po Policiji koja je nešto davno već natuknula..

......bez argumenata ne idem olako ni spavati....

Čitaš li sa razumjevanjem   :misli:   party vam je proglašen skupom visokog rizika otud onoliko murje za osiguranje i čestitka za osiguranje    ;)    a ako to tek sad saznaješ onda neznam šta da ti kažem kad mi koji nismo u vašem klubu i nemamo pravo iznosit činjenice to znamo bolje od vas    8)

Susret je proglašen skupom visokog rizika kao i bar 70% susreta u RH-a a njima je naplaćeno - opet šutnja a evo i pitanje za KINGA ....osim temeljne policije i narko-tragača koji su nazočni na susretu(skoro uvijek) a koliko znam nitko ih ne plaća do zadnjih saznanja - tko plača u slučaju dojave da "neke horde čudnih razmišljanja nadolaze" Interventnu,Specijalnu i ostala popratna sredstva i prekovremene sate - nazovimo ih tako ??

« Zadnja izmjena: 17. Prosinac 2011, 20:58:52 papillon »
Evidentirano
"Ne pišaj mi iza leđa i ne govori mi da pada kiša''    "CALIMERO"   Jedan je Agostini,

smavre

• **
  • Vozi: vozi, vozi, kako kada, čas pomalo čas prebrzo
« Odgovori #140 : 17. Prosinac 2011, 23:27:45 »

jebote ovdje toliko ljudi SVE ZNA - mora da su savjetnici CIA-i koliko sive eminencije na kupu - kad ćemo jednom pustit da svatko radi svoj posao - kome smeta murja nek ne ide - kome smetaju neprovjerene informacije nek ne ide .....
ima li itko provjerenu informaciju, npr. presliku dopisa da pederima nije naplaćeno osiguranje, i da li netko misli da je recimo prosvjed isto što i javno okupljanje moto-skupa .....
Evidentirano
respect everyone, be onlyone
ne budi anoreksičan, budi vesel

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
« Odgovori #141 : 18. Prosinac 2011, 00:49:17 »

ima li itko provjerenu informaciju, npr. presliku dopisa da pederima nije naplaćeno osiguranje, i da li netko misli da je recimo prosvjed isto što i javno okupljanje moto-skupa .....

Pročitao si da ima i takvih istomišljenika  8)
Evidentirano

sid

• Vozi: Kawasaki ZR 7
« Odgovori #142 : 18. Prosinac 2011, 10:13:02 »

eto ja znam nesto,

znam da ako na skup dodje specijalna policija, to znaci da je vrag odnio salu,

:021:

Evidentirano
VISE RADITE A MANJE PROSVJEDUJTE Z. A
Prodajem stan u Zgb. na Sv. Duhu
KOJI QURATZ VRIJEDI PENZICIMA IC' STRAJKAT ?

lone-wolf

• gliboizvlakač
  • Vozi: kožicu
« Odgovori #143 : 18. Prosinac 2011, 10:28:24 »

Vidi se na slikama da je bila vrlo napeta atmosfera i da nije bilo  :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: bilo bi vrlo nemirno

:mrgreen:
Evidentirano
Freedom is just another word for nothing left to lose...

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
« Odgovori #144 : 18. Prosinac 2011, 18:07:02 »

Ako bude normalnih pitanja i odgovora sa argumentima,pošaljite p.p. pa ćemo otključati temu na koju nismo dobili odgovor na pitanje koje je postavio sam pokretač teme.
Evidentirano
 Str: 1 ... 4 5 [6]   Gore

Stranica je generirana za 0.164 sekundi uz 16 upita.