Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 [3] 4 5 6   Dolje

Autor Tema: Naplata policijskog osiguranja na susretu  (Posjeta: 5762 )

Munja

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: V Strom 1000
Odg: Naplata policijskog osiguranja na susretu
« Odgovori #50 : 25. Rujan 2011, 10:24:59 »

...dajte se prestanite izražavati u šiframa. O kojem se to susretu radi? I zašto je to odjednom "tajna"? I jel to hoćete reći da se murja unapred raspitivala tko je namjerio tamo (gdje to, u pičku materinu) ići?
u ovoj temi se radi o mk Nightmares Sl Brod.
poslije onih sranja kod mk Brod (pisalo po svim novinama)i najezde Anđela kod mk Čaplje,Brodska policija smatra sve susrete u svom gradu" visokog rizika"
Evidentirano
s kim se vozim,tog i derem

KING RR

• Vozi: stRReetfighteRR fRRom Akashi
« Odgovori #51 : 25. Rujan 2011, 11:54:35 »

u ovoj temi se radi o mk Nightmares Sl Brod.
poslije onih sranja kod mk Brod (pisalo po svim novinama)i najezde Anđela kod mk Čaplje,Brodska policija smatra sve susrete u svom gradu" visokog rizika"

Potpuno netočno    8)
Evidentirano
Kad sam bio mlad mislio sam da je novac najvažnija stvar u životu.. sad kad sam ostario znam da jest !!

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
  • Vozi: honda cbx 550 F1
« Odgovori #52 : 25. Rujan 2011, 13:08:38 »

Potpuno netočno    8)

tvoj post je Točan 8)

Ima bilijun susreta koji se smatraju pod opaskom "visokog rizika" i ima razloga zašto neovisno o nekim najezdama nekih
grupacija.Droga - Alkohol - Neprilagodljiv Sex - susret u samom centru gdje pješaku 80-godišnjaku treba 5 minuta da
pređe pješački - blizina gradonačelnikove kuće - strme provalije od 50-tak metara bez nekih većih zaštita ako se grupa
malo opusti pa "otplahuta" u neviđeno  :mrgreen:- svaki susret ima nešto jer nisu svaki put isti kriteriji ali da su zadnjih
par godina postroženiji jesu a razloga može biti bilijun a kroz šalu u mom postu ih možete naći  :wink:
Evidentirano
"Ne pišaj mi iza leđa i ne govori mi da pada kiša''    "CALIMERO"   Jedan je Agostini,
Jedan je Fangio,Ostali su proizvod tehničke evolucije.
'' Apartmane i sobe s kupatilom; cijena po masi i dužini osobe ''

lone-wolf

• gliboizvlakač
  • Vozi: kožicu
« Odgovori #53 : 25. Rujan 2011, 13:15:37 »

Redarstvo čuva pučanstvo od neprijatelja koji nikad ne spava  :palacgore: :palacgore:
( poznat ćete ga po velikim podočnjacima )  :mrgreen: :mrgreen:
Evidentirano
Freedom is just another word for nothing left to lose...

drazen 39

• *
  • Vozi: motor
« Odgovori #54 : 25. Rujan 2011, 14:15:27 »

Ah, moj zajeb, ak se dobro sjećam nas su zvali u vezi susreta u Požegi!
Sorry!
Evidentirano

rus

• Vozi: Capo di tutti capi-Caponord
« Odgovori #55 : 25. Rujan 2011, 14:24:03 »

tvoj post je Točan 8)

Ima bilijun susreta koji se smatraju pod opaskom "visokog rizika" i ima razloga zašto neovisno o nekim najezdama nekih
grupacija.Droga - Alkohol - Neprilagodljiv Sex - susret u samom centru gdje pješaku 80-godišnjaku treba 5 minuta da
pređe pješački - blizina gradonačelnikove kuće - strme provalije od 50-tak metara bez nekih većih zaštita ako se grupa
malo opusti pa "otplahuta" u neviđeno  :mrgreen:- svaki susret ima nešto jer nisu svaki put isti kriteriji ali da su zadnjih
par godina postroženiji jesu a razloga može biti bilijun a kroz šalu u mom postu ih možete naći  :wink:
pročita sam samo uvod na prvoj strani i odmah se prebacija na kraj :misli:
neznam odakle vam to da policija osigurava moto susrete i to naplačuje ,a šta se prijave susreta tiče pa to se mora prijavit svako javno okupljanje i po procjeni rizičnosti policija ti traži određeni broj LICENCIRANIH zaštitara ,a i moguč određen broj ''običnih''redara ,u pravilu ,ako nema izgreda ,ako nema prijave građana policija ne ulazi u krug održavanja moto susreta, zbog narušavanja reda i mira ,a i pored prijave i dobivene dozvole od grada policija može prekinut susret ,ako se prijave ponavljaju ,a organizator je nemočan dovest u red,
neznam po susretima sam več dugo i nikad do sad nism čuja da nekom POLICIJA OSIGURAVA SUSRET :LOL: :LOL:
Evidentirano

ziggysb

• **
  • Vozi: U pariće...GV650Hyosu
« Odgovori #56 : 25. Rujan 2011, 16:22:49 »

Eto sad si čuja! :mrgreen:

skuco

• Vozi: yamaha
« Odgovori #57 : 25. Rujan 2011, 18:41:21 »

pročita sam samo uvod na prvoj strani i odmah se prebacija na kraj :misli:
neznam odakle vam to da policija osigurava moto susrete i to naplačuje ,a šta se prijave susreta tiče pa to se mora prijavit svako javno okupljanje i po procjeni rizičnosti policija ti traži određeni broj LICENCIRANIH zaštitara ,a i moguč određen broj ''običnih''redara ,u pravilu ,ako nema izgreda ,ako nema prijave građana policija ne ulazi u krug održavanja moto susreta, zbog narušavanja reda i mira ,a i pored prijave i dobivene dozvole od grada policija može prekinut susret ,ako se prijave ponavljaju ,a organizator je nemočan dovest u red,
neznam po susretima sam več dugo i nikad do sad nism čuja da nekom POLICIJA OSIGURAVA SUSRET :LOL: :LOL:
očito netko privatizirao posao..
sve je kod nas moguće.  :mrgreen:
Evidentirano
Znam da alkohol škodi al u vodi utjehe nema!

deep

• **
  • Vozi: lagano
« Odgovori #58 : 25. Rujan 2011, 20:04:14 »

Nisam mogao , a da se ne oglasim po ovoj temi . Čitam pisane izjeve pojedinaca i odgovorno tvrdim da se neki stvarno prave grbavi .Svi ili gotovo svi znate da je u lijepoj našoj Brod kao jedini grad bio tema u svim medijima unazad dvije godine iz znanih nam tazloga . Od tada više ništa neće biti kao prije , a sigurnost na susretima je dobila jednu drugu dimenziju .

Nadalje možemo se mi ljutiti koliko hočemo što  policijski službenici svojim prisustvom na susretima nekima narušavaju njihov  psihološki mir, ali taj mir mogu narušiti i neke druge skupine kao npr vatrogasci, djelatnici hitne  , zaštitari , te sve skupine za koje smatramo da im nije mjestu upravo tu i na tom susretu . Zašto pojedincima smeta policija na susretu ? Da li vas osim što vam idu na živce nešto nazao čine ? Jesu li vam isti ti policijski službenici ugrozili slobode . Dakako da nisu , jednostavno pojedincima smetaju iz jednog jedinog razloga što je uvrežena percepcija da ih ne trebamo u svojoj blizini .

Osobno se ja osječam vrlo spokojno kada su kraj mene i u mojoj blizini osobe koje će mi u svakom pogledu pružiti sigurnost i zaštitu ako zatreba . Znam da su bajkeri sami sebi dostatni , a i vole da  okolina  ima kako kažu respekt  i strah kada vide  svu silu tih tetoviranih mišića i kojekakove aždaje na leđima istih .

I da se direktno referiram na temu i pokušam dati odgovor . Da , nekima je to egzotika kada policija pokuša naplati svoju uslugu , a ne smeta što zaštitari istu tu  uslugu uvijek i u pravilu naplate . Kada to policija čini onda je to pravo čudo i "nedopustivo ".

Znamo da su  rijetki susreti na kojima policija naplačuje svoje usluge , ali ih ima . Neki tvrde da im policija odrađuje sve besplatno (za koje pivo i porciju čevapa ) ,jer su kako tvrde jako dobri sa njima  . Neki takođe tvrde da odrađuju u sklopu svojih redovnih aktivnosti , a neki nemaju izbora pa im i na ovakav način policija daje uslugu sigurnosti u svakom pogledu . Siguran sam da za ovo zadnje postoje debeli razlozi poglavito kad se radi o Brodu.

Poruka  prijatelju , platiš račun i uživaš u organiziranom skupu , a kasnije te zasigurno ne boli glava i mirne duše čekaš  dogodine .
Evidentirano
Ovdje je nekad bio potpis!

Bubbica

• Vozi: vjernu malu mulu
« Odgovori #59 : 25. Rujan 2011, 20:14:47 »

pa trebali su zaposliti sve ove silne policajce koji izlaze iz akademija,, uskoro će svaki čovjek imati svog policajca kojeg će morati maziti i paziti i hraniti i ... :palacdolje: :palacdolje:

slažem se da trebaju biti, ali da se toliko ističu to definitivno ne treba, jer samim svojim prisustvom unose nemir među ljude

Odstrelis ga i srezes troskove, ionako je sada to in.... rezanje troskova i kod drzave
Evidentirano

sid

• Vozi: Kawasaki ZR 7
Evidentirano
VISE RADITE A MANJE PROSVJEDUJTE Z. A
Prodajem stan u Zgb. na Sv. Duhu
KOJI QURATZ VRIJEDI PENZICIMA IC' STRAJKAT ?

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
« Odgovori #61 : 25. Rujan 2011, 21:51:06 »

Odstrelis ga i srezes troskove, ionako je sada to in.... rezanje troskova i kod drzave

:no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no:
Evidentirano
"Ne pišaj mi iza leđa i ne govori mi da pada kiša''    "CALIMERO"   Jedan je Agostini,

Zagor

• *
  • Vozi: MT-01
« Odgovori #62 : 25. Rujan 2011, 22:46:48 »

Nisam mogao , a da se ne oglasim po ovoj temi . Čitam pisane izjeve pojedinaca i odgovorno tvrdim da se neki stvarno prave grbavi .Svi ili gotovo svi znate da je u lijepoj našoj Brod kao jedini grad bio tema u svim medijima unazad dvije godine iz znanih nam tazloga . Od tada više ništa neće biti kao prije , a sigurnost na susretima je dobila jednu drugu dimenziju .

Nadalje možemo se mi ljutiti koliko hočemo što  policijski službenici svojim prisustvom na susretima nekima narušavaju njihov  psihološki mir, ali taj mir mogu narušiti i neke druge skupine kao npr vatrogasci, djelatnici hitne  , zaštitari , te sve skupine za koje smatramo da im nije mjestu upravo tu i na tom susretu . Zašto pojedincima smeta policija na susretu ? Da li vas osim što vam idu na živce nešto nazao čine ? Jesu li vam isti ti policijski službenici ugrozili slobode . Dakako da nisu , jednostavno pojedincima smetaju iz jednog jedinog razloga što je uvrežena percepcija da ih ne trebamo u svojoj blizini .

Osobno se ja osječam vrlo spokojno kada su kraj mene i u mojoj blizini osobe koje će mi u svakom pogledu pružiti sigurnost i zaštitu ako zatreba . Znam da su bajkeri sami sebi dostatni , a i vole da  okolina  ima kako kažu respekt  i strah kada vide  svu silu tih tetoviranih mišića i kojekakove aždaje na leđima istih .

I da se direktno referiram na temu i pokušam dati odgovor . Da , nekima je to egzotika kada policija pokuša naplati svoju uslugu , a ne smeta što zaštitari istu tu  uslugu uvijek i u pravilu naplate . Kada to policija čini onda je to pravo čudo i "nedopustivo ".

Znamo da su  rijetki susreti na kojima policija naplačuje svoje usluge , ali ih ima . Neki tvrde da im policija odrađuje sve besplatno (za koje pivo i porciju čevapa ) ,jer su kako tvrde jako dobri sa njima  . Neki takođe tvrde da odrađuju u sklopu svojih redovnih aktivnosti , a neki nemaju izbora pa im i na ovakav način policija daje uslugu sigurnosti u svakom pogledu . Siguran sam da za ovo zadnje postoje debeli razlozi poglavito kad se radi o Brodu.

Poruka  prijatelju , platiš račun i uživaš u organiziranom skupu , a kasnije te zasigurno ne boli glava i mirne duše čekaš  dogodine .

usluga da se plati??
zar nisu oni tu da serve and protect????  pa nitko ih nije tjerao da odaberu tu profesiju!
znaci trebam platit ovako : skolovanje policajcu iz poreza, svaki mjesec dat komad za plaću, platit sto su bili na partyu i plus jos zastitare na susretu platit??
koja je tu fora??
Evidentirano
...bolje živjeti 100 godina kao milijunas nego 7 dana u bijedi....

www.nightmares.hr

KING RR

• Vozi: stRReetfighteRR fRRom Akashi
« Odgovori #63 : 25. Rujan 2011, 22:54:40 »

usluga da se plati??
zar nisu oni tu da serve and protect????  pa nitko ih nije tjerao da odaberu tu profesiju!
znaci trebam platit ovako : skolovanje policajcu iz poreza, svaki mjesec dat komad za plaću, platit sto su bili na partyu i plus jos zastitare na susretu platit??
koja je tu fora??

Koji si ti lik    :LOL:

Evidentirano
Kad sam bio mlad mislio sam da je novac najvažnija stvar u životu.. sad kad sam ostario znam da jest !!

Hrvoje

• Najbolji forumaš 2008. Offtopic master 2006.&2007.
  • Vozi: CBR 1000RR- do jaja!
« Odgovori #64 : 25. Rujan 2011, 23:02:24 »

usluga da se plati??
koja je tu fora??
nitko niti tebe nije tjerao da organiziraš susret rišpekt-qovaca koji se kao prištavi pubertetlije nabrijavaju na fajt oko sličica nogometaša, pardon, oko klupskih boja i điletića :LOL:
još mi samo fali u životu da se, uz sve gluposti koje se financiraju iz poreza i doprinosa na moju plaću, daju novci i za osiguranje ovakvih debilana.
Evidentirano
SMRT RIŠPEKTU, SLOBODA NARODU! Live free or diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie

Svi lažu

deep

• **
  • Vozi: lagano
« Odgovori #65 : 25. Rujan 2011, 23:07:01 »

usluga da se plati??
koja je tu fora??

Ma vidi prijatelju sa krive strane gledaš tu stvar . Nisam za otimačinu love , ali sve ima svoju cijenu . Pokušao sam objasniti da je brođanima takav grah pao i da se tu baš i ne može puno kombinirati . 
Evidentirano
Ovdje je nekad bio potpis!

Zagor

• *
« Odgovori #66 : 25. Rujan 2011, 23:12:13 »

nitko niti tebe nije tjerao da organiziraš susret rišpekt-qovaca koji se kao prištavi pubertetlije nabrijavaju na fajt oko sličica nogometaša, pardon, oko klupskih boja i điletića :LOL:
još mi samo fali u životu da se, uz sve gluposti koje se financiraju iz poreza i doprinosa na moju plaću, daju novci i za osiguranje ovakvih debilana.

pa ko mene pita sto moji novci idu za osiguranje pedera i utakmica itd?!?!
Evidentirano

www.nightmares.hr

Hrvoje

• Najbolji forumaš 2008. Offtopic master 2006.&2007.
  • Vozi: CBR 1000RR- do jaja!
« Odgovori #67 : 25. Rujan 2011, 23:14:42 »

pa ko mene pita sto moji novci idu za osiguranje pedera i utakmica itd?!?!
na svu sreću- nitko :palacgore:
 :LOL:
Evidentirano
SMRT RIŠPEKTU, SLOBODA NARODU! Live free or diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie

Svi lažu

Zagor

• *
« Odgovori #68 : 25. Rujan 2011, 23:24:13 »

na svu sreću- nitko :palacgore:
 :LOL:

pa onda ak smo skupa platili osiguranje i pedera i utakmica i susreta, zasto onda jos jednom platit??
Evidentirano

www.nightmares.hr

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
« Odgovori #69 : 25. Rujan 2011, 23:27:02 »

pa onda ak smo skupa platili osiguranje i pedera i utakmica i susreta, zasto onda jos jednom platit??

dvaput je dvaput  :mrgreen:
Ozbiljno pitanje jer je sad ova polemika već prošlo-svršeno vrijeme : zar to niste prije znali ili su vam naknadno dali troškovnik  :misli:
Evidentirano

Zagor

• *
« Odgovori #70 : 26. Rujan 2011, 00:03:06 »

dvaput je dvaput  :mrgreen:
Ozbiljno pitanje jer je sad ova polemika već prošlo-svršeno vrijeme : zar to niste prije znali ili su vam naknadno dali troškovnik  :misli:

duga prica mogu ti na pp odg ak te zanima?!

uglavnom samo me zanimalo ono sto sam na prvom postu pitao , al eto par je samo odgovorilo....
Evidentirano

www.nightmares.hr

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
« Odgovori #71 : 26. Rujan 2011, 00:13:11 »

uglavnom samo me zanimalo ono sto sam na prvom postu pitao , al eto par je samo odgovorilo....

....nije da me ne zanima ali ja bih to na tvom mjestu podijelio tu jer se puno njih dežurnih nije oglasilo a možda i bolje
,mislim da je bolje da to zadržiš za sebe iako otprilike znam priču koja uvijek ima dvije medalje  :wink:
Evidentirano

mr.mee

• Vozi: kawasaki z650 i z750
« Odgovori #72 : 26. Rujan 2011, 07:57:19 »

a to ti je tako na ovom forumu,, puno baljezganja samo dva konkretna odgovora,, na bilo koju temu koja se pokrene

FUCK

• *
  • Vozi: ER6N ČRNI
« Odgovori #73 : 26. Rujan 2011, 10:39:02 »

Jedini osnov za naplatu su mogli pronać ovdje...ali fali ugovor, kaj ne?  :misli:

Zakon o javnom okupljanju
Članak 30.
Organizator javne priredbe športske, kulturne ili zabavne naravi dužan je sudjelovati u snošenju troškova dodatnih mjera osiguranja koje će policijska uprava poduzeti u svrhu osiguranja javnog reda i mira izvan svoje redovite djelatnosti.
O snošenju troškova iz stavka 1. ovoga članka sklapa se ugovor najkasnije 48 sati prije početka javne priredbe.

Evidentirano

OldBoy

• Vozi: yamaha FZR1000
« Odgovori #74 : 26. Rujan 2011, 11:10:12 »

...slažem se da moto-susreti nisu prvorazredni kulturološki event, ali nije uredu da su bikeri papci koji jedini plaćaju ceh  :palacdolje:. BBB i Torcida se smišljeno i sa puno uloženog truda pripremaju za svoje "susrete". Pederi mjesecima prije pridea kroz medije dižu temperaturu provocirajući suprotnu stranu. I jedni i drugi dakle uživaju u tome da murji zadaju što više posla kojeg plaća (valjda) "društvo", dakle svi mi...
      A bikeri si sami plaćaju sve. I drotove koji se besposleno zadržavaju u blizini susreta jer su za tu priliku posebno plaćeni. Malo mi je to sve skupa smiješno (il bolje reč nisam preveč tužan  :mrgreen:), al nije pravedno  :palacdolje:...   
« Zadnja izmjena: 27. Rujan 2011, 08:33:54 OldBoy »
Evidentirano
Some people call me the space cowboy,
Some other call me the gangster of love...
 Str: 1 2 [3] 4 5 6   Gore

Stranica je generirana za 0.208 sekundi uz 16 upita.