Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 [3]  Sve   Dolje

Autor Tema: Točka odvajanja/primanja kvačila - podešavanje  (Posjeta: 1256 )

svjetli

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: exc-r 450
Odg: Točka odvajanja/primanja kvačila - podešavanje
« Odgovori #50 : 27. Studeni 2011, 17:45:40 »

Imam mali problem. Nisam siguran da točno razumijem i da točno radim prema uputama iza manuala.

Naime, na kanti sam zamijenio lamele kvačila, čelične ploče nisam mijenjao jer su ok. Lamele sam namočio u ulje preko noći.
Također, stavio sam i nove federe. Sad.....sve šljaka super, osjeti se velika razlika kako motor prenosi snagu u odnosu na stare potrošene lamele.

Problem je da mi kvačilo prima/odvaja kad je ručica na 0,5 cm ili čak i manje od ručke, dakle, kad je gotovo potpuno stisnuta.....

Inače volim da mi kvačilo odvaja/prima negdje na sredini puta ručice tak da mi ovo nije fora.....

U manualu kaže da se točka odvajanja/primanja kvačila može podešavati tako da se na potisnoj osovini izvadi rascjepka i da se šarafcigerom potisna osovina ušarafi/odšarafi iz ležišta u ležaju.

Moje pitanje je: kako bi dobio da mi kvačilo odvaja na sredini puta ručice, da li trebam ušarafiti ili odšarafiti potisnu polugu?

Fala lepa.

U att je slika što manual kaže.....

M.

ako ti kvačilo kasno odvaja, to jest nisko , potisnu šipku trebaš produžiti, odnosno izvrnuti, odšarafiti, jasno ko dan, ne kužim    :misli: :misli: čemu tu ovaj trust mozgova blebeće  :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:
Evidentirano
pozdrav iz vinograda
ulica orange

DamirK

• Spol: Muški
  • Vozi: o
Odg: Točka odvajanja/primanja kvačila - podešavanje
« Odgovori #51 : 27. Studeni 2011, 17:53:36 »

ja bih vratio stare lamele  :mrgreen:
Evidentirano
bR-1 :smoke:
 Str: 1 2 [3]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.059 sekundi uz 15 upita.