Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 ... 3 4 [5]  Sve   Dolje

Autor Tema: MotoGP Motegi (Japan)  (Posjeta: 3182 )

baxy

• Spol: Muški
  • Vozi: Honda cbr1000rr
Odg: MotoGP Motegi (Japan)
« Odgovori #100 : 03. Listopad 2011, 09:44:39 »

Moto2 kao i uvijek utrka koja ima smisla da se zove tako. Iannone i Marquez još bliži samom vrhu ..... sad da vidimo koliko je Bradl jak?

MotoGP, utrka bez utrke, staza koju svi jako dobro znaju, pobjeda Pedrose  :bebica: jer je bio najkoncentriraniji, Lorenzo  8) se zadovoljio da je ispred Stonera  :pistoles: i skinuo razliku, Kamenko nezadovoljan jer je kao treći umjesto da sam sebe poljubi u guzicu jer je završio na postolju, Sic  :afro: i Dovi  :rock:  jedini interesantni i to na samom kraju ..... ostali su jednostavno samo odradili utrku bez žara i neke borbe....

Ovaj premali , brojčano kontrolirani grid je jednostavno neodrživ, mislim da će motoGP ako se ne proširi sa brojem takmičara postati  toliko neinteresantan   :nono: da ga nitko neće pratiti osim vlasnika i samih proizvođača koji cijelu priču drže cijelo vrijeme pod kontrolom.
Evidentirano
Hoće li Bradl, Haslam ili Rossi ikada odvoziti krugove na Grobniku brže od svojih ćaća .. ??

Shepa

• Vozi: GS500 K1
« Odgovori #101 : 03. Listopad 2011, 13:41:01 »

...Ovaj premali , brojčano kontrolirani grid je jednostavno neodrživ, mislim da će motoGP ako se ne proširi sa brojem takmičara postati  toliko neinteresantan   :nono: da ga nitko neće pratiti osim vlasnika i samih proizvođača koji cijelu priču drže cijelo vrijeme pod kontrolom.
Istina, zato dogodine i dolazi još privatnih timova, a u jednog ide i Edwards.
Evidentirano
"Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwyll-llantisiliogogogoch" is the name of a town in North Wales.
The name translates as "The church of St. Mary in the hollow of white hazel trees near the rapid whirlpool by St. Tysilio's of the red cave".

baxy

• Vozi: Honda cbr1000rr
« Odgovori #102 : 03. Listopad 2011, 15:40:16 »

Vidiš taj Edwards koliko god je već dao svoje kako bi rekli on još uvijek uspjeva završavati na nekim "značajnijim " pozicijama u motoGP, vrti se iza prve jakosne skupine.
Ova ekipa sa još barem desetak motora trebao bi biti minimum na startnoj reški da bi sve na nešto sličilo, a sve preko toga mogli nazvati pravim utrkama.
« Zadnja izmjena: 04. Listopad 2011, 09:52:16 baxy »
Evidentirano
Hoće li Bradl, Haslam ili Rossi ikada odvoziti krugove na Grobniku brže od svojih ćaća .. ??

54

• Vozi: 500 GAMMA CBR1000RR
« Odgovori #103 : 03. Listopad 2011, 17:12:11 »

jadan Ito ni kriv ni duzan sa 44 godine osvaja bodove u GP-u.....tragicno za GP da imaju taman toliko vozaca na startu da svi osvajaju bodove , sad ce opet Lili ispalit da nemoze ni jedna utrka proci bez zazivanja duhova al jbg kad je sadasnje stanje takvo kakvo je sad cu ja ka br 1 iz Alan Forda  :mrgreen: ....godina negdi oko 90-te , cekam GP 1. utrku sezone uzivo mislim Japan ili Australija nisam siguran uglavnom zaspem jel je bilo u neko gluvo doba al se cimnem mozda na po utrke kad ono kamera pokazuje crveni motor a na ekranu pise 1. Abe ?! wtf....ko sta di ? Totalna zbunjoza kod komentatora a kod mene pogotovo ....Abe je tu utrku pao , steta....Di su nestali lokalni trkaci koji su bili normalna pojava u Japanu i Australiji te davali posebnu draz takvim utrkama ? Start je brojao 30-40 vozaca ovo sad je zalosno....
Evidentirano
Guzica poila dusu....

Mocippaldi

« Odgovori #104 : 03. Listopad 2011, 18:24:46 »

Bas me zanima koliko je to vozaca startovalo i koliko je njih zavrsilo utrku u GP a koliko u WSB  :paper:
« Zadnja izmjena: 03. Listopad 2011, 22:51:18 Mocippaldi »
Evidentirano
There are many here among us who feel that life is but a joke.

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Vozi: honda cbx 550 F1
« Odgovori #105 : 03. Listopad 2011, 21:07:00 »

Bas me zanima koliko je to vozaca startovalo i koliko je njih zavrsilo utrku u GP a koliko u WSB  :peace:

...Moci sve ti piše  :wink: a da se ovo zove GP čak mi se i sviđa jer bi mi žalosno zvučalo "Kraljevska Klasa"
...odlaskom 250-tice je izgubljen zadnji poriv za gledanje dok Moto2 još gledljiv kao i WSBK-a ali
daleko od onoga što se gledalo sa 10-tak piva i kilu čipsa..
Evidentirano
"Ne pišaj mi iza leđa i ne govori mi da pada kiša''    "CALIMERO"   Jedan je Agostini,
Jedan je Fangio,Ostali su proizvod tehničke evolucije.
'' Apartmane i sobe s kupatilom; cijena po masi i dužini osobe ''

karadolo46

• Vozi: Ninja ZX-6R >2008<
« Odgovori #106 : 03. Listopad 2011, 22:43:32 »

.Di su nestali lokalni trkaci koji su bili normalna pojava u Japanu i Australiji te davali posebnu draz takvim utrkama ? Start je brojao 30-40 vozaca ovo sad je zalosno....

ko i u SBK na stazi Sugo, gdje je uvijek bilo puno japanskih kamikaza sa pozivnicom te bi uvik zadavali probleme vodećima...
Evidentirano

Mocippaldi

« Odgovori #107 : 03. Listopad 2011, 22:52:23 »

...Moci sve ti piše  :wink: a da se ovo zove GP čak mi se i sviđa jer bi mi žalosno zvučalo "Kraljevska Klasa"
...odlaskom 250-tice je izgubljen zadnji poriv za gledanje dok Moto2 još gledljiv kao i WSBK-a ali
daleko od onoga što se gledalo sa 10-tak piva i kilu čipsa..

Pogresan smajlic sam bio stavio ,sad sam editiro  :mrgreen: al nije ti ovo gore odgovor na moje pitanje  :wink:
Evidentirano
There are many here among us who feel that life is but a joke.

Bandit

• ADMIN PIZDEK
  • Administrator
  • Vozi: Suzuki SV 1000 S
« Odgovori #108 : 04. Listopad 2011, 07:57:03 »

jadan Ito ni kriv ni duzan sa 44 godine osvaja bodove u GP-u.....tragicno za GP da imaju taman toliko vozaca na startu da svi osvajaju bodove , sad ce opet Lili ispalit da nemoze ni jedna utrka proci bez zazivanja duhova al jbg kad je sadasnje stanje takvo kakvo je sad cu ja ka br 1 iz Alan Forda  :mrgreen: ....godina negdi oko 90-te , cekam GP 1. utrku sezone uzivo mislim Japan ili Australija nisam siguran uglavnom zaspem jel je bilo u neko gluvo doba al se cimnem mozda na po utrke kad ono kamera pokazuje crveni motor a na ekranu pise 1. Abe ?! wtf....ko sta di ? Totalna zbunjoza kod komentatora a kod mene pogotovo ....Abe je tu utrku pao , steta....Di su nestali lokalni trkaci koji su bili normalna pojava u Japanu i Australiji te davali posebnu draz takvim utrkama ? Start je brojao 30-40 vozaca ovo sad je zalosno....

Nije li tako i Haga imao performance, kao wild card?
Evidentirano
Procjene vrijednosti motocikala (i drugih vrsta vozila i plovila) pri kupoprodaji, a za potrebe plaćanja poreza. Javiti se na pp, ili na procjena.plovila@gmail.com

54

• Vozi: 500 GAMMA CBR1000RR
« Odgovori #109 : 04. Listopad 2011, 08:09:08 »

vrlo vjerovatno al se nemogu sitit  :neznam: vecina Japanaca je debitirala na njihovom GP-u , nesto cudno se dogadja i u 125 di su uvik Talijani bili u vecini po broju natjecatelja i rasadnik za vece klase , sada 1-2...jel to treba prisit krizi ili se nesto drugo valja iza brda vrime ce pokazat .
Evidentirano
Guzica poila dusu....

101 ili stojednaseljačina

• glavonja
  • Vozi: jebo murju ... jeboooo
« Odgovori #110 : 04. Listopad 2011, 10:04:32 »

Je , vozil je gp i superbike u tjedan dana , a oba puta je bio na postolju  :palacgore:
Evidentirano

karadolo46

• Vozi: Ninja ZX-6R >2008<
« Odgovori #111 : 04. Listopad 2011, 12:15:56 »

vrlo vjerovatno al se nemogu sitit  :neznam: vecina Japanaca je debitirala na njihovom GP-u , nesto cudno se dogadja i u 125 di su uvik Talijani bili u vecini po broju natjecatelja i rasadnik za vece klase , sada 1-2...jel to treba prisit krizi ili se nesto drugo valja iza brda vrime ce pokazat .

sad su španjolci u naletu u manjim klasama...

a gledam malo moto 2, tamo ima stvarno svih nacionalnosti od talijana,španjolaca,švicaraca,njemaca,britanaca,turčina,japanaca,australaca,francuza,amera... stvarno šarena starna rešetka... a o brojnosti da ne govorim... :)
Evidentirano

Gobert

• **
  • Vozi: Kawa 10r to 12r
« Odgovori #112 : 05. Listopad 2011, 10:09:14 »

Je , vozil je gp i superbike u tjedan dana , a oba puta je bio na postolju  :palacgore:

:palacgore: 1998g VN Japana

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Vozi: honda cbx 550 F1
« Odgovori #113 : 05. Listopad 2011, 22:27:56 »

...jedan od rijetkih  :wink:

:palacgore: 1998g VN Japana

Ta godina je bila odlična,Doohan otišao doveo pod svoj šator Rossija i lagano nestao.Izniklo je puno vozača iz manjih klasa
i dogodila se današnjica..
Evidentirano
"Ne pišaj mi iza leđa i ne govori mi da pada kiša''    "CALIMERO"   Jedan je Agostini,
Jedan je Fangio,Ostali su proizvod tehničke evolucije.
'' Apartmane i sobe s kupatilom; cijena po masi i dužini osobe ''

maRRio 8

« Odgovori #114 : 06. Listopad 2011, 15:44:44 »

Evidentirano

Ace

• **
  • Vozi: CB600F Hornet '07
« Odgovori #115 : 07. Listopad 2011, 10:36:30 »

Ovo da je vozaca malo na gridu u GP-u, jest. Ali tome se nema koga kriviti... ekonomska kriza ostavila je traga i na GP-u. Kawasaki otisao, Honda najavljuje jedan tvornicki motor manje iduce sezone... privatnici ne zele rasiriti kesu za motor. A primjera unazad 4-5 godina ima hvala bogu dosta. Ne kuzim cemu se cudite sto je toliko manje motora...

A klasa 600 s Hondinom masinom je samo posljedica ovog ekonomskog sranja u kojem zivimo.
« Zadnja izmjena: 07. Listopad 2011, 11:09:58 Ace »
Evidentirano
http://youtu.be/AxHzwWndtvk
Neki odlaze prije, neki poslje no svi odemo. Za što je srcu lijepo, ne činimo iz mržnje, ludosti, gluposti, nemara i sebičnosti. Činimo iz ljubavi.
http://youtu.be/76lWR4sTc_k

maRRio 8

« Odgovori #116 : 07. Listopad 2011, 13:04:36 »

Barberina operacija proša uspješno, no pauzira Australiju:

http://www.motogp.com/en/news/2011/japan+motegi+mapfre+aspar+barbera+update+1
Evidentirano
 Str: 1 ... 3 4 [5]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.119 sekundi uz 15 upita.