to sam se i ja nadao, ali nisam vise siguran... jer jedine Ducatijeve teme koje su imale vise od 2 str. su vezane za Monstera... opcenito nema previse ljudi koji voze ili ih zanimaju ovi motori a pogotovo ne onih koji su jos tu na forumu 
Ajd' da i ja napišem koju.
Vlasnici Ducati motora su većinom ljudi koji su imali i vozili svašta od motora i završili na Ducatiju, a nije da si nisu mogli priuštiti i nešto "bolje"

Voze svoje motore i ne brljave po forumima jer imaju ispunjen društveni život pa ne moraju visit' na forumima i facebookovima cijele dane.
Osim toga većina su "zreliji", da nekoga ne uvrijedimo pa kažemo stariji, jer tko vozi sportivu ne smije si dopustiti da se osjeća star.
Pogledaj na Ducati Croatia forumu slike čalnova i susreta i biti će ti jasno da ekipa uživa u svojim motorima i druženju, a pogledaj i tehnička pitanja pa ćeš vidjeti da ih ima manje nego u samo jednoj rubrici teh.pitanja na ovom forumu.
Umjesto da se raspituješ generalno, radije provjeri gdje je dotični primjerak održavan. To je najbitnije.
I ovo je najvažnije, pa ti odluči.