Kao i u svemu i ovdje se radi o subjektivnim mišljenjima. Konkretno, cijela linija 749/999 je nešto što u moju garažu nikad ne bi ušlo jer takve rugobe nisam vidio odavno iako ciklistički motor nije loš. Uz to, snaga 749 mi nikad nije bila ni blizu dovoljne. Moje mišljenje dijeli nekih 97% Ducatista što je bilo vidljivo i iz prodajnih rezultata. Nadalje, nisu ni svi Ducatiji isti. Upravo pišem jedan tekst prošlotjednog testiranja nove Dunlopove gume koju smo vozili na cesti i na stazi. Na cesti smo imali, mislim nekih 15 ili 16 raznih modela od kojih sam većinu vozio prvi put. Jednostavno, nisu me zanimali a ovo je bila odlična prilika vidjeti o čemu se radi. Slažem se da je stvar u očekivanjima jer od Ducatija uvijek očekujem puno, ali jedan od najgorih motora mi je bio Monster 1100 EVO a pratio ga je Hypermotard. Hyperov direktan konkurent je KTM 990 SMR a vozili smo SMT. Odmah sam s jednog sjeo na drugi i razlika je ogromna. Hyper mi nije legao još od prve vožnje kad se pojavio pa sam mislio da tad nisam bio naviknut na motor bez prednjeg kotača i moram probati ponovo. Ista stvar. Monster EVO niti ide, niti koči, ležanje nije bilo loše kad se uđe u ritam. Benelli i Triumph su mi bili bolji. Moj zaključak se opet ponavlja, Ducatijeva Superbike linija je dva koraka ispred konkurencije dok sve ostalo ne prati ritam. Ograđujem se jedino od nove Multistrade, jako mi je bilo žao što i nju nismo imali jer imali smo GS-a, RT-a i FJR-a. Nisu svi direktni konkurenti ali ih ljudi koriste za putovanja pa ne bi smjelo biti ni velikih razlika.