Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 [2]  Sve   Dolje

Autor Tema: Biti (ili ne biti) čovjek?  (Posjeta: 1997 )

Sepp

• *
  • Spol: Muški
Odg: Biti (ili ne biti) čovjek?
« Odgovori #25 : 03. Listopad 2011, 08:07:38 »

kupovina rabljenog uvijek nosi rizik, a još ako se niste dogovorili unaprijed oko povrata  :palacdolje:
ako je čovjek poslao ISPRAVAN dio, za motor koji si tražio......u čemu je problem, pa nije on kriv jer ti nisi dobro provjerio
da li ima različitih namota za isti motor ???
što da si naručivao on-line i krivo napišeš kataloški broj, jel bi dobio povrat ?

pošto znaš u čemu je stvar, budi pošten pa ti stavi u prodaju tak dio i naglasi na koji motor ide a na koji ne  :palacgore:
Evidentirano

Lovro Vz

• Vozi: bez motora, trenutno, tražim nešt pametnog
« Odgovori #26 : 03. Listopad 2011, 14:33:20 »

za sad nemam loših iskustava, doduše, većinom posloval s ekipom s foruma pa si valjda nitko ne želi priuštit sramotu...al ak ide prek pravog oglasnika nema šanse, ne vjerujem baš ljudima toliko da on meni po primitku uplati novac...nema šanse
Evidentirano
Umjereno uzivanje u vinu ne moze skoditi ni u najvecim kolicinama
za svako rješenje žene imaju problem
Ak' si hoću popiti gemišt to je moja privatna stvar

tkubasa

• Vozi: malu plavu...... bold'or-ku
« Odgovori #27 : 03. Listopad 2011, 15:01:08 »

ja nemogu vjerovat oko cega se vi cudite  :LOL:

razmislite ko sve zivi u ovoj dragoj nam i ¨lijepoj¨ nasoj, pa onda se sjetite malo uvjeta u kojim se zivi i onda opet razmislite koliko je pametno ic kupovat na nevidjeno, nekad nemozes drugacije ali onda se nemas sta cudit...  :mrgreen:

to je kao da odes u bagdad na godisnji pa tuzis drzavu kad ti raznesu nogu  :shock:
Evidentirano

Žaba

• **
  • Vozi: Yamaha FZR 600, Honda Dominator 650
« Odgovori #28 : 03. Listopad 2011, 15:24:00 »

evo i kontra situacije, prije nekoliko godina zove me neki decko za dijelove za yamahu tdr, treba mu modul paljenja, dogovorimo se sve i ja pošaljem, nakon cca 5 dana zove on mene kao modul ne radi da bi ga vratio ja kazem ok, a znam da je ispravan jer je raskopan cijeli motor koji je bio potpuno ispravan i vozio je al ajd oke, kad stigne meni doma taj modul al to nije onaj koji sam ja njemu poslao nego valjda njegov neispravan (uvijek si oznacim nesto ako nekom saljem) i zovem ja njega zovem nitko se ne javlja, i mozes se jebat, mogao sam jedino otic na tu adresu al mi je bilo predaleko ic za par sto kuna, reko nek mu je sa srecom, valjda ce mu se kad tad to vratiti  :mrgreen:
Evidentirano
svako rješenje stvara nove probleme

Alera Dugi

• Vozi: KTM LC4 transformer
« Odgovori #29 : 03. Listopad 2011, 15:37:10 »

a jesi vračao dijelove koji ti nisu pasali?
Nisam, meni sve pase.  :mrgreen:

Ma mislim da neke stvari ne treba cjepidlacit. Kupim kotace, a u njima lezajevi zapekli. Zahvalis se Bogu sto su diskovi i obruci ispravni, nabijes nove lezajeve i tjeras dalje!
Evidentirano
Nema Beda

Nero

• **
  • Vozi: Yamaha R6 2001.
« Odgovori #30 : 03. Listopad 2011, 16:02:55 »

ja mislim da su to namotaji od R-6 ali 99-02 linija pa ako tko treba tak nekaj mjere slike i promjere dajem na e-mail
runner bili smo đir ali u stubakima tuning i auto show i poslije pizza glorija

Nisam rastavija jos masinu, al 99% nisu. Na mojoj Yamahi je bila mašina iz 2003, a namotaji iz 2001.

Ovih dana ti provjerim točno pa ću ti reć....
Evidentirano
Oružje za masovno uništavanje motora, implementiran od zlobne izvanzemaljske rase koja ne posjeduje centar za ravnotežu.

Hornetica

• *
  • Spol: Ženski
  • Vozi: honda hornet cb600f
« Odgovori #31 : 16. Listopad 2011, 22:36:29 »

mene dosad jednom treba sjebala...nevezano sad za motore...al ajde jadna se tolko ukenjala nakon mojih prijetnji da je ipak napravila onak kak sam tražila...sorry al za svoju lovu i oči kopam takvim muljatorima... :wink:

ostalo je sve ok prolazilo jer sam ipak išla uživo vidjet kaj kupujem...
mada nevjerujem baš ekipi al eto ima i poštenih...al ne padam na ono uplati pa ti pošaljem...ma zajeb. stvar....
Evidentirano
 Str: 1 [2]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.064 sekundi uz 15 upita.