Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 [3]  Sve   Dolje

Autor Tema: Nasamareni Jaroš: Prvo ga pozvali pa izbacili iz ekipe  (Posjeta: 3739 )

CeLeRitAs

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: i zagađuje_=)
Odg: Nasamareni Jaroš: Prvo ga pozvali pa izbacili iz ekipe
« Odgovori #50 : 14. Listopad 2011, 11:56:24 »

Evropski, vozać, srjeda, tehnićke, evropskom, Če, sretstava, prjedlog...
Only in croatia!!!
Takvog nepismenog bi ga ja na lopatu stavio, i njega i sve takve.  A zalosno je zapravo sto je 90posto ljudi u vrhu drzave upravo takvo.  I s takvim idemo, a i doci cemo u propast.  Samo polako ;)
Evidentirano
Your achievements will never disappear and will always be in memory of over one million people in the world.There is nothing better than to be loved as you are, so now it's be strong and we each go your way and your message.

You will be always in my heart.

ŽE

• Vozi: polako i sigurno
« Odgovori #51 : 14. Listopad 2011, 21:12:34 »

Hrvatska realnost  :palacdolje:
Evidentirano
Pali na soft tač

Rahela

• **
  • Spol: Ženski
« Odgovori #52 : 14. Listopad 2011, 21:58:37 »

Koji čoban....užas jedan :palacdolje:
Evidentirano

ŽE

« Odgovori #53 : 15. Listopad 2011, 16:31:27 »

Evo na TV4R izvještaj o Jarošu
Evidentirano
Pali na soft tač

moto man

• **
  • Vozi: miško
« Odgovori #54 : 15. Listopad 2011, 17:31:00 »

Koji čoban....užas jedan :palacdolje:
E da je kamo sreče jedini ..... kakvi nam kroje sportske pravilnike i određuju  pravila igre.
Evidentirano
mafija , sused mafija , a meni je dobro , jako dobro i neka mi je tak mi i treba !

vanir

• **
  • Vozi: cbr600rrrrrrrr
« Odgovori #55 : 16. Listopad 2011, 18:52:30 »

E da je kamo sreče jedini ..... kakvi nam kroje sportske pravilnike i određuju  pravila igre.

potpis :palacgore:

znam da izlazim iz teme ali moram napisati da sam posebno ogorcen na nase jebene sportske novinare koji se ocito srame moto sporta ili im je  ispod casti izvjestavati o utrkama i moto sceni u hrvatskoj(pa i u svijetu) ma kakva ona trenutno bila,mislim da bi svojim vecim zalaganjem podigli moto sport na jednu vecu razinu koja bi svima odgovarala.nadam se da ce se jednog dana hr moto sport vratiti na mjesto gdje i pripada. :palacgore:
Evidentirano
Bolje biti dobar original, nego odlična kopija

pegaz28

• *
  • Vozi: Derbi GP1 250i
« Odgovori #56 : 17. Listopad 2011, 14:26:12 »

KOMENTAR IZ PRVE RUKE
Evidentirano

strasilo

• šafran
  • Vozi: egzotičnu Suzu i najbržeg pocketa u Požegi
« Odgovori #57 : 24. Listopad 2011, 16:12:11 »

Možda je Jaroš ipak trebao voziti za repku...  8)  :palacgore: ... no nikad nećemo znati šta bi bilo daje bilo ...  :?

Na stazi Giannitsa nedaleko Soluna u Grčkoj proteklog je vikenda održano Otvoreno prvenstvo Balkana u motocrossu. Požeški motociklist Matej Jaroš opet je briljirao i osvojio prvo mjesto u MX2 kategoriji. Usprkos ozljedi ramena na kvalifikacijama, u nedjelju je iza sebe ostavio prvaka Srbije Branka Antića te favorite iz Bugarske i Rumunjske.

- Na prvom treningu, kod vožnje petoga kruga pao sam preko guvernala motora ravno na lijevo rame. Nisam vozio dalje, a preskočio sam i drugi trening. Rame me užasno boljelo pa sam mislio da neću moći voziti u nedjelju na glavnom natjecanju. Sat vremena prije prve utrke sam ipak odlučio probati. Startao sam drugi i u prvom zavoju prošao prvi i na skok skočio, osjetio da je rame ok i onda sam tjerao dalje do kraja pobijedivši s velikom prednošću. Drugu trku slična situacija, ali sam još uvjerljivije pobijedio. Svi su se čudili i nisu mogli vjerovati da sam s takvim ramenom vozio i još tako lako pobijedio - prepričao je Matej po povratku .
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

ŽE

« Odgovori #58 : 24. Listopad 2011, 17:33:14 »

Možda je Jaroš ipak trebao voziti za repku...  8)  :palacgore: ... no nikad nećemo znati šta bi bilo daje bilo ...  :?

Na stazi Giannitsa nedaleko Soluna u Grčkoj proteklog je vikenda održano Otvoreno prvenstvo Balkana u motocrossu. Požeški motociklist Matej Jaroš opet je briljirao i osvojio prvo mjesto u MX2 kategoriji. Usprkos ozljedi ramena na kvalifikacijama, u nedjelju je iza sebe ostavio prvaka Srbije Branka Antića te favorite iz Bugarske i Rumunjske.

- Na prvom treningu, kod vožnje petoga kruga pao sam preko guvernala motora ravno na lijevo rame. Nisam vozio dalje, a preskočio sam i drugi trening. Rame me užasno boljelo pa sam mislio da neću moći voziti u nedjelju na glavnom natjecanju. Sat vremena prije prve utrke sam ipak odlučio probati. Startao sam drugi i u prvom zavoju prošao prvi i na skok skočio, osjetio da je rame ok i onda sam tjerao dalje do kraja pobijedivši s velikom prednošću. Drugu trku slična situacija, ali sam još uvjerljivije pobijedio. Svi su se čudili i nisu mogli vjerovati da sam s takvim ramenom vozio i još tako lako pobijedio - prepričao je Matej po povratku .

:cbanana: :peace: :cheer: :banana: :rock: :hura: :naklon:
Evidentirano
Pali na soft tač

Kocka

• **
« Odgovori #59 : 31. Listopad 2011, 21:50:22 »

Ma to  :palacgore: :palacgore: :palacgore:to se cijeni sportsko srce, ovako im pokaži  :jesus:
Evidentirano
.kad poželim dobar motor ,onda si ga  napravim...
  ... mora imati kurblu i špajle...
      ....aj bok idem u garažu.!!!
 Str: 1 2 [3]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.096 sekundi uz 15 upita.