Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 ... 4 5 [6]   Dolje

Autor Tema: Australia - Phillip Island  (Posjeta: 3162 )

Ace

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: CB600F Hornet '07
Odg: Australia - Phillip Island
« Odgovori #125 : 19. Listopad 2011, 13:04:17 »

Da... uistinu.
Stoner jedini zna vozit bokom...  :LOL: :LOL: :LOL:
Zavarit ću.

Hej...
Mogu to raditi svi. I rade to svi, koncentrirajte se dok gledate utrke, pa možda i primjetite.
Traction control je u potpunosti podesiv.

Dajte ljudi, gledajte utrke s razumijevanjem.
Lupate pizdarije ko mala dica.

Gdje sam napisao da samo Stoner to radi?  :misli:

Potpuno je nebitno odrađuje li TC vecinu posla ili ne, Stonera se najcesce viđa kako "vozi bokom" i ja stvarno uzivam u takvim scenama, sviđalo se to tebi ili ne. Kad smo kod koncetracije i razumijevanja, Cox i Parrish "obozavaju" Stonera iz istog razloga... mora da i oni lupaju pizdarije ka mala dica, jel da?  :LOL:
Evidentirano
http://youtu.be/AxHzwWndtvk
Neki odlaze prije, neki poslje no svi odemo. Za što je srcu lijepo, ne činimo iz mržnje, ludosti, gluposti, nemara i sebičnosti. Činimo iz ljubavi.
http://youtu.be/76lWR4sTc_k

Shepa

• Vozi: GS500 K1
« Odgovori #126 : 19. Listopad 2011, 13:14:04 »

Gdje sam napisao da samo Stoner to radi?  :misli:

Potpuno je nebitno odrađuje li TC vecinu posla ili ne, Stonera se najcesce gleda kako "vozi bokom" i ja stvarno uzivam u takvim scenama, sviđalo se to tebi ili ne. Kad smo kod koncetracije, Cox i Parrish "obozavaju" Stonera iz istog razloga... mora da i oni lupaju pizdarije ka mala dica, jel da?  :LOL:
Tebi nisan ni pisa, ali ako platiš kavu, možda ti oprostim.  :jesus:
A za izvrtanje iz konteksta si dužan sok. Npr. bitter lemon.

Gušt je svih gledat, jer su svi od reda vrhunski vozači.
Šta je reka Julian Ryder u filmu Faster: "Anybody who could ride a 500cc GP motorcycle well enough to qualify on Grand Prix grid is a hero. Anybody! Because these things are the most evil devices, if your treat them wrong they will bite."

Tada se to odnosilo na 500 2T makine, ali se može primjenit i danas.
Nuff said.
Evidentirano
"Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwyll-llantisiliogogogoch" is the name of a town in North Wales.
The name translates as "The church of St. Mary in the hollow of white hazel trees near the rapid whirlpool by St. Tysilio's of the red cave".

mladen59

• Vozi: HONDA CBF 600 S 2008 g.
« Odgovori #127 : 19. Listopad 2011, 13:17:49 »

E da Rossi to radi već bi bilo 5 stranica hvalospjeva a ovak ko ga grebe, to je samo Stoner. Rossi kad i padne on super i znalački padne a ovi drugi se bez veze razljepe po stazi! :LOL: :mrgreen: Ovdje očito postoje dvostruka mjerila, Rossi i ostali.
 To mi liči na onaj vic, kakva je razlike između p...e od 20god. i 50god.? Ova od 20god. miriši po ribi a od 50god. smrdi po ribi. Sve kaj Rossi radi miriši, a ovi ostali smrde makar radili isto ili u ovom slučaju bolje!  :misli: Sory, takav dojam stjećem čitajući pojedine postove, možda sam u krivu! :misli:
Evidentirano
BOLJE S BICIKLOM U KURVANJE,
NEGO S MERCEDESOM NA POSO

Shepa

• Vozi: GS500 K1
« Odgovori #128 : 19. Listopad 2011, 13:29:54 »

No dobro, kad smo se već krenili vatat za baš svaku dlaku u jaju...

Opće poznato je (bar ljudima koji prate utrke), da Rossi sam govori kako ne voli slajdat jer time gubi vrime, i voli da mu motor ide ka po tračnicama.

Sve je to do stila vozača (a stil vožnje u velikoj mjeri definira motor), koliko se ja sićam među prvima je powerdrift ozbiljnije počea koristit Doohan, što je za ono doba i tehnologiju trkaćih guma bilo "wooow, wtf?! pa ubit će se!"

S dolaskom radijalki, to je postalo najnormalnija pojava, a "kralj drifta u MotoGP-u" je Gary McCoy. U početku su mu se smijali, jer za brz izlaz iz zavoja triba imat šta više gripa, a što drift nije. Međutim, čovik je dokaza da se i tako može brzo vozit.

U svakom slučaju, ja prestajem s off topicom.

:palacgore:
Evidentirano
"Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwyll-llantisiliogogogoch" is the name of a town in North Wales.
The name translates as "The church of St. Mary in the hollow of white hazel trees near the rapid whirlpool by St. Tysilio's of the red cave".

Jojo Reborn

• **
  • Vozi: fazer 1000
« Odgovori #129 : 19. Listopad 2011, 14:09:56 »

Sa driftom se između ostalog i drukčije postavi motor za ispucavanje.
Evidentirano
Gledan svoja posla i poštujen pametne ljude.

djuk@

• **
  • Vozi: tovaRRa
« Odgovori #130 : 19. Listopad 2011, 14:20:50 »

Citat:
E da Rossi to radi...

mora se spomeniti rossi svakih par postova bez obzira na sve...
 i to ga stalno spominju ovi sta ga ne vole  :LOL:

kompleksi su gadna stvar :mrgreen:

nhf svima a pogotovo 'njima'  :jesus:
Evidentirano
wtf!?

mladen59

« Odgovori #131 : 19. Listopad 2011, 17:11:48 »

Opće poznato je (bar ljudima koji prate utrke), da Rossi sam govori kako ne voli slajdat jer time gubi vrime, i voli da mu motor ide ka po tračnicama.

Sve je to do stila vozača (a stil vožnje u velikoj mjeri definira motor), koliko se ja sićam među prvima je powerdrift ozbiljnije počea koristit Doohan, što je za ono doba i tehnologiju trkaćih guma bilo "wooow, wtf?! pa ubit će se!"

S dolaskom radijalki, to je postalo najnormalnija pojava, a "kralj drifta u MotoGP-u" je Gary McCoy. U početku su mu se smijali, jer za brz izlaz iz zavoja triba imat šta više gripa, a što drift nije. Međutim, čovik je dokaza da se i tako može brzo vozit.

:palacgore: :palacgore:

mora se spomeniti rossi svakih par postova bez obzira na sve...
 i to ga stalno spominju ovi sta ga ne vole  :LOL:

kompleksi su gadna stvar :mrgreen:

nhf svima a pogotovo 'njima'  :jesus:
Između volit ili nevolit postoji treća opcija, bit ravnodušan, kaj se mene tiće taj sam! :misli: :palacgore: Nikakvi kompleksi nisu u pitanju, ali jbg. pas, padne ili dođe 7 ili prdne on je uvijek najbolji !!?? :mrgreen: Meni Dinamo sigurno nije najbolji ako puši od koga stigne i nebum tvrdil kak je super ako nije, a kaj je bilo prije pet ,tri ili neznam kolko godina, pa nemreš živjet na staroj slavi!?  :misli:
Evidentirano

Mocippaldi

« Odgovori #132 : 19. Listopad 2011, 18:54:31 »

Traction control bi u potpunosti trebalo na trkaćim modelima zabraniti, .... a uvesti obvezu ugradnje u modele za tržište, što znači da i u SBK može biti ugrađeno.

:misli:
Evidentirano
There are many here among us who feel that life is but a joke.

loudpipes

• totalno neshvaćen
  • Vozi: Ducati
« Odgovori #133 : 19. Listopad 2011, 19:02:11 »

:palacgore: :palacgore:Između volit ili nevolit postoji treća opcija, bit ravnodušan, kaj se mene tiće taj sam! :misli: :palacgore: Nikakvi kompleksi nisu u pitanju, ali jbg. pas, padne ili dođe 7 ili prdne on je uvijek najbolji !!?? :mrgreen: Meni Dinamo sigurno nije najbolji ako puši od koga stigne i nebum tvrdil kak je super ako nije, a kaj je bilo prije pet ,tri ili neznam kolko godina, pa nemreš živjet na staroj slavi!?  :misli:

to bi trebalo reci nesto vama Rosimrzcima....jer uvjeravam te,to se ne desava samo kod nas,sve tv kuce,svi moto magazini,
komentatori vise spominju rosija na sedmom nego ovoga na prvom mjestu.....to nesto govori zar ne.... :palacgore:
Evidentirano
loud pipes save lives

...ako nekog zalis,jebe te cijeli zivot...

Jojo Reborn

• **
  • Vozi: fazer 1000
« Odgovori #134 : 19. Listopad 2011, 20:12:56 »

Rosia su jednostavno prigazili mlađi ko Šumia u formuli.Jbg. istina boli. To ne umanjuje sve šta je napravia .
Evidentirano
Gledan svoja posla i poštujen pametne ljude.

loudpipes

• totalno neshvaćen
  • Vozi: Ducati
« Odgovori #135 : 19. Listopad 2011, 20:36:14 »

Rosia su jednostavno prigazili mlađi ko Šumia u formuli.Jbg. istina boli. To ne umanjuje sve šta je napravia .

to je nekako najblize istini,ostaje da se vidi sljedeca godina pa cemo bit pametniji....
crtica od ovog ljeta....sjedam na motor(ducati) ispred crkve na Trsatu(Rijeka) prilazi mi starac,svojih 70,
gleda motor,ovo ono,oko motora,kaze- mislim da su pogrijesili.....ja gledam,ko,zasto....
pa ovi u Ducatiju,trebali su nekog mladog uzet,da grize, a ne Rossia ....   :mrgreen:
Evidentirano
loud pipes save lives

...ako nekog zalis,jebe te cijeli zivot...

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Vozi: honda cbx 550 F1
« Odgovori #136 : 19. Listopad 2011, 20:59:24 »

Za razliku od Schumija,Rossi nije otišao u mirovinu pa kad mu je zamirisala lova napravio "come back"...
Jednom kad odeš nakon pauze od jedne sezone previše se toga promijeni bio ti vozač ili ne .....
Evidentirano
"Ne pišaj mi iza leđa i ne govori mi da pada kiša''    "CALIMERO"   Jedan je Agostini,
Jedan je Fangio,Ostali su proizvod tehničke evolucije.
'' Apartmane i sobe s kupatilom; cijena po masi i dužini osobe ''

papillon

• Ostao sam uvijek isti
« Odgovori #137 : 19. Listopad 2011, 21:08:13 »

Bravo Šepavi,e sad možemo zatvoriti sezonu  :palacgore:
Evidentirano
"Ne pišaj mi iza leđa i ne govori mi da pada kiša''    "CALIMERO"   Jedan je Agostini,

mladen59

« Odgovori #138 : 19. Listopad 2011, 21:23:05 »

Nebi se u potpunosti složio s tim, da je ostal u Yamahi, sigurno bi bio tu i tam na postolju a možda čak koji puta i prvi. Očito nije dobitna kombinacija Ducati-Rossi, sad tko je od njih više kriv za tak lošu sezonu, dal Rossi koji se nije prilagodio motoru takvom kakav je ili Ducati koji nije uspio prilagodit motor Rossiju. Svaka čast Rossiju na svemu što je napravio do prošle godine, ali danas je situacija takva kakva je i siguran sam da ni on nije sretan zbog toga. Baš si sad razmišljam da je prešo recimo u Hondu, kakav bi danas poredak bio, na vrhu bi bilo jebeno gusto!??? :misli:
Evidentirano

papillon

• Ostao sam uvijek isti
« Odgovori #139 : 19. Listopad 2011, 21:34:44 »

Nebi se u potpunosti složio s tim, da je ostal u Yamahi, sigurno bi bio tu i tam na postolju a možda čak koji puta i prvi. Očito nije dobitna kombinacija Ducati-Rossi, sad tko je od njih više kriv za tak lošu sezonu, dal Rossi koji se nije prilagodio motoru takvom kakav je ili Ducati koji nije uspio prilagodit motor Rossiju. Svaka čast Rossiju na svemu što je napravio do prošle godine, ali danas je situacija takva kakva je i siguran sam da ni on nije sretan zbog toga. Baš si sad razmišljam da je prešo recimo u Hondu, kakav bi danas poredak bio, na vrhu bi bilo jebeno gusto!??? :misli:

Više ne razmišljam jer sam već jednom davno napisao da će Rossi ugrabiti još jednu titulu i otići svidjelo se to svima ili vam se ćinila nemoguća misija - vidjećemo..
Evidentirano

karadolo46

• Vozi: Ninja ZX-6R >2008<
« Odgovori #140 : 20. Listopad 2011, 13:15:35 »

"kralj drifta u MotoGP-u" je Gary McCoy.

8) :palacgore:

Ninja je zakon... :mrgreen:
Evidentirano

xx-SB

• Vozi: xx-a
« Odgovori #141 : 20. Listopad 2011, 13:39:06 »

Ma to rade radi održavanja temperature gume  :mrgreen:
Evidentirano
Prodajem ženinog Golfa IV sa 60tkm, 1.4i u savršenom stanju, da joj kupim motor

karadolo46

• Vozi: Ninja ZX-6R >2008<
« Odgovori #142 : 20. Listopad 2011, 13:39:59 »

Ovdje očito postoje dvostruka mjerila, Rossi i ostali.

e,a kad neko napravi rezultate ko što je Rossi postigao, onda će bit trostruka mjerila Rossi,taj neko  :misli: i ostali... :mrgreen:

to tad su dvostruka ko što si rekao... :LOL: :mrgreen:
Evidentirano
 Str: 1 ... 4 5 [6]   Gore

Stranica je generirana za 0.149 sekundi uz 15 upita.