mislim da je ova rasprava malo bez veze,kao prvo dodo je malo preterao ipak živimo u demokratskom svijetu gdje bi ljudi odnosno bikeri trebali odlučiti s kim će ili hoće li uopće ići.što se tiče telefona i poziva stvar je jasna 10 dana prije puta odneseš 12500kn i imaš autobus,ne treba nikakva veza.nadam se da ćemo nagodinu zajedno svejdno tko organizira. 
Malo previše.

Bilo kako bilo, alternativa je bilo, što je dobra stvar , manjak komunikacije... loša stvar. Doma praktičan i jednostavan momak te definitivno nije takav kakvim si ga okarakterizirao.Ne samo Domu, Krešu ili Rudara već i cijeli klub u kojem sam i ja ponosno. Drugačiji je samo pristup bio oko popunjavanja autobusa jer se kontaktiralo što telefonski , što na facebooku a ovdje na
motorima je jasno bilo napisano u uvodu topica.
U jednom trenutku je bus bio skoro pun i onda su krenula otkazivanja vjerovatno zbog manjka love nakon blagdana.
Prijevremeno se odvagnula situacija i porukama javilo svima koji su rezervirali i bili sigurni.
Dodi se trebalo vjerovatno poslati sve moguće bonitete da se noćima ne vrti po krevetu i preznojava od brige.
Osobno se znamo samo iz viđenja, ono na bok-bok, i sada sam siguran da će tako i ostati.
Negativno je krenulo , tako je i završilo..
Jbg
Bešo