Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 [3] 4 5 ... 7   Dolje

Autor Tema: 2+2 GODINE JAMSTVA ZA SKUTERE I MOTOCIKLE PIAGGIO GRUPE  (Posjeta: 3990 )

Vespa1950

• *
  • Vozi: Samo Vespa
Odg: 2+2 GODINE JAMSTVA ZA SKUTERE I MOTOCIKLE PIAGGIO GRUPE
« Odgovori #50 : 19. Listopad 2011, 15:07:49 »

...ja mislim da je večina Vas krenula u krivom smjeru .Podatak da je filter ulja za Piaggio Leadera cca 27 kuna u Auto Kreši a mislim tj. znam da je isti tako kineski samo pod vrečicom Piaggia u ovlaštenom servisu  cca 85 kuna , da i sada Auto Krešo ima konkurenciju , da večina ovlaštenih servisa Piaggia kupuje u Auto Kreši zbog veče zarade a samim time i ruši prodaju RD Piaggia jasno je svakom namjera ove akcije.....isto tako spominje se servisna mreža od cca 40 ovlaštenih servisa u Hrvatskoj pa jel ih oče netko napokon imenovati.....
Ništa nisam svatija iz ovoga posta :misli:
Osim da je zamjenski dio jeftiniji od orginalnoga, a to mi je nekako normalna stvar!

ma on priča o filteru koji on nabavi u Kreše sa 50% rabata za 27 kn pa ga ugrađuje za 55-60 kn.
i eto Piaggio se pripa strašnog Kreše koji će ga pojest u dijelovima pa je odlučija provest ovu akciju zbog filtera,  remena i svječica .......  :LOL:

Evidentirano

Beco

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: Hondu
« Odgovori #51 : 19. Listopad 2011, 15:51:16 »

Pa tko tebi brani da kupiš originalne djelove gdje su jeftiniji i doneseš ih u ovlašteni servis na promjenu.
Evidentirano
Mr. Bad Guy

patuljak

• **
  • Vozi: Nekad Hondu, sada....
« Odgovori #52 : 19. Listopad 2011, 15:55:41 »

Niko ti ne brani, ali u tom slučaju gubiš jamstvo!
Evidentirano

retriver

• **
  • Vozi: sr50 R , SMV 750.
« Odgovori #53 : 19. Listopad 2011, 16:08:56 »

ma on priča o filteru koji on nabavi u Kreše sa 50% rabata za 27 kn pa ga ugrađuje za 55-60 kn.
i eto Piaggio se pripa strašnog Kreše koji će ga pojest u dijelovima pa je odlučija provest ovu akciju zbog filtera,  remena i svječica .......  :LOL:
.. nitko nije rekao da se Piaggio prepao Auto Kreše al da ih uništava u prodaji zamjenskih dijelova je javna tajna....a jedan od vjerovatnih razloga navedene akcije je baš i taj...da se vlasnici vozila vežu uz ovlaštene servise kako bi ih se uzelo na tzv.orginalnim dijelovima iako večina u poslu zna da je večina tih dijelova Made in China .. i još jedno pitanje..Ako na vozilu u garanciji isti puta ode isti dio , dali stranka dobiva novi dio ili kpl. povrat novaca tj.novo vozilo ?????
Evidentirano

liberty

• Vozi: vozio 2 sada 4 kotača
« Odgovori #54 : 19. Listopad 2011, 16:11:21 »

Ako na vozilu u garanciji isti puta ode isti dio , dali stranka dobiva novi dio ili kpl. povrat novaca tj.novo vozilo ?????

čudno postavljeno pitanje :misli:

retriver

• **
« Odgovori #55 : 19. Listopad 2011, 16:34:57 »

čudno postavljeno pitanje :misli:
..evo da pojasnim , ako ode neki dio koji obuhvača garanciju prvi puta,ovlašteni servis ga promjeni ,ode i drugi puta , oče li se taj dio mjenjat xxx puta ili če se po zakonu stranci ako je nezadovoljan proizvodom vratit novac za problematično vozilo ili dati novo vozilo ... jel je sad jasnije..... :misli:
Evidentirano

Vespa1950

• *
« Odgovori #56 : 19. Listopad 2011, 16:40:16 »

.. nitko nije rekao da se Piaggio prepao Auto Kreše al da ih uništava u prodaji zamjenskih dijelova je javna tajna....a jedan od vjerovatnih razloga navedene akcije je baš i taj...da se vlasnici vozila vežu uz ovlaštene servise kako bi ih se uzelo na tzv.orginalnim dijelovima iako večina u poslu zna da je večina tih dijelova Made in China .. i još jedno pitanje..Ako na vozilu u garanciji isti puta ode isti dio , dali stranka dobiva novi dio ili kpl. povrat novaca tj.novo vozilo ?????

možda jedan od razloga al samo zbog filtera  :misli:

ovo za garanciju?  :shock: što mene pitaš ti radiš u prodaji pa znaš očito za takve slučajeve.....

pitaj u "potrošački kod" al ipak moje mišljenje je da takve garancije mogu spadat u rang tostera a ne vozila

Evidentirano

liberty

• Vozi: vozio 2 sada 4 kotača
« Odgovori #57 : 19. Listopad 2011, 16:43:13 »

..evo da pojasnim , ako ode neki dio koji obuhvača garanciju prvi puta,ovlašteni servis ga promjeni ,ode i drugi puta , oče li se taj dio mjenjat xxx puta ili če se po zakonu stranci ako je nezadovoljan proizvodom vratit novac za problematično vozilo ili dati novo vozilo ... jel je sad jasnije..... :misli:

koje su ti opcije po zakonu i po kojem zakonu :misli:
ako i postoje opcije što se načelno dešava u praksi , odnosno kolika je vjerojatnost da čak i uslijed velikog kvara na vozilu unutar garancije dobiješ novo vozilo u mirnom (vansudski) ili parničnom postupku :wink:

vickodu

• Vozi: klokana
« Odgovori #58 : 19. Listopad 2011, 18:04:18 »

Niko ti ne brani, ali u tom slučaju gubiš jamstvo!

Iz kojega razloga gubis jamstvo ako ti ovlasteni servis promjeni originalne dijelove  :misli:
Evidentirano
Bog je dao muškarcu dovoljno krvi za obje glave,problem je u tome što ne mogu funkcionirati istovremeno...

retriver

• **
« Odgovori #59 : 19. Listopad 2011, 22:14:47 »

možda jedan od razloga al samo zbog filtera  :misli:

ovo za garanciju?  :shock: što mene pitaš ti radiš u prodaji pa znaš očito za takve slučajeve.....

pitaj u "potrošački kod" al ipak moje mišljenje je da takve garancije mogu spadat u rang tostera a ne vozila
..stvaro neznam kak da to jednostavnije pojasnim al evo probaču...neradi se samo o filterima za ulje , tu su remenja,ulja,disk pločice,prekidači i milion drugih stvari,ali nije stvar samo niti do Auto Kreše,dolaze na Hrvatsko tržište i druge firme iz branše koje če pojest i Auto Krešu...i da ima i takvih...nadalje Akcija od Piaggia je hvale vrijedna , i ona u svakom pogledu ide da zaštiti  svoj servisnu mrežu u  Hrvatskoj kroz koju distribuira svoje RD koji u današnje vrijeme nose i bolju zaradu od prodaje vozila...to je valjda svima jasno....i zadnja stvar koju sam pitao ili svejedno ovak ,ko bi pristao da mu se u dvije ili tri,pa i četiri godine jamstva npr.pumpa goriva mjenja 3-4 puta, svako bi normalan rekao svaka čast , ali vratite moje novce ili dajte novi motor..tj.mislim da je u tom smislu akcija malo riskantna...po zakonu ima se na to pravo i bilo je slučajeva sa Beverly Cruiserom 500 kad je stranka dobila novi pozivajuči se na zakon, mislim da je bilo slučajeva i sa Shiverom al u to nisam siguran pa neču niti tvrditi...
Evidentirano

mv_agusta

• Vozi: nexus500
« Odgovori #60 : 19. Listopad 2011, 22:19:12 »

ja mislim da je ovo super akcija, doplate nisu velike a i servisi za skutere nisu neke bolesne visoke cijene da bi se moralo izbjegavati ovlaštene servise
sad kad vidim shivera na akciji za 49.990kn i doplata od cca 1000kn za 4 godine jamstva, meni se čini kao super ponuda
Evidentirano
Ride Hard, Ride Free
Volim Ducati, makar i pokvaren u garaži

pa3q

• **
  • Vozi: Yamaha fz6n 07' i KTM exc 450 08'
« Odgovori #61 : 19. Listopad 2011, 22:19:44 »

Strah me jedino za kupce Moto Guzzi-a ako spadaju u ovu grupaciju...
Evidentirano
ne postoji riječ NEMOGUĆE!!!
projekt "Zemljokrug 2011."

DaRRth Vader

• Vozi: YAMAHA STRIKES BACK
« Odgovori #62 : 19. Listopad 2011, 23:24:36 »

..stvaro neznam kak da to jednostavnije pojasnim al evo probaču...neradi se samo o filterima za ulje , tu su remenja,ulja,disk pločice,prekidači i milion drugih stvari,ali nije stvar samo niti do Auto Kreše,dolaze na Hrvatsko tržište i druge firme iz branše koje če pojest i Auto Krešu...i da ima i takvih...nadalje Akcija od Piaggia je hvale vrijedna , i ona u svakom pogledu ide da zaštiti  svoj servisnu mrežu u  Hrvatskoj kroz koju distribuira svoje RD koji u današnje vrijeme nose i bolju zaradu od prodaje vozila...to je valjda svima jasno....i zadnja stvar koju sam pitao ili svejedno ovak ,ko bi pristao da mu se u dvije ili tri,pa i četiri godine jamstva npr.pumpa goriva mjenja 3-4 puta, svako bi normalan rekao svaka čast , ali vratite moje novce ili dajte novi motor..tj.mislim da je u tom smislu akcija malo riskantna...po zakonu ima se na to pravo i bilo je slučajeva sa Beverly Cruiserom 500 kad je stranka dobila novi pozivajuči se na zakon, mislim da je bilo slučajeva i sa Shiverom al u to nisam siguran pa neču niti tvrditi...
Osobno sam upoznat sa navedenim slučajem zamjene Shivera... To sam učinio ja u suradnji sa Piaggiom, a sve iz dobre volje i pozitivne reklame. Da je došlo do provedbe zakona stranka bi gadno iskihala svoj zahtjev, i izgubila sud i još bi dobila protutužbu, neću sad o razlozima, bilo pa prošlo...No to natezanje nikome ozbiljnom nije trebalo. Teško da bi itko dobio novo vozilo čak i da mu se pupma benzina mijenja više puta, a pogotovo jer , koliko znam, više ne postoji FIKSNI rok za popravak vozila, već primjereni, ma šta god to značio.

NAPOMENA; JA NE PRODAJEM MOTORE I NIKOGA NE ŠTITIM; SAMO IZNOSIM ČINJENICE 
Evidentirano
Ten steps towards happiness !!!!!!!! Steps One to Nine have been done. Step Ten has begun. :) :P

Gepetto

• *
« Odgovori #63 : 20. Listopad 2011, 08:48:20 »

Podržavam tu akciju i biti ću korisnik te usluge s obzirom da mi je vozilo staro 6 mj ali nisam uspio otkriti koliko ta igra košta a vidim da se u temi več barata ciframa.
Od kuda vam ti podaci,please.
BTW,bravo Piaggio Hrvatska,česritam vam kao mali i zadovoljni kupac  :palacgore: i nadam se da će te svakim danom biti još bolji.
Pišem ovo jer znam da ovdje ima ljudi iz spomenute firme i svjestan sam da uh treba pohvaliti a ne pričati o njima samo kada su loše stvari u pitanju.
Evidentirano

Vespa1950

• *
« Odgovori #64 : 20. Listopad 2011, 08:50:02 »

baš kako kažeš milion drugih stvari .......
ko bi pristao da mu se minja pumpa 3-4 puta........JA ako me ništa ne košta.........sa svojim renaultom sam dva puta bio na garanciju istog dijela....... bez ikakvih problema  i nije mi palo na pamet kopat po zakonima i odvjetnicima jer nisam cjepidlaka...... bio sam sretan što je bilo sve ok i nije me koštalo niti jednu kunu.....
kakvo novo vozilo ili povrat love........

Evidentirano

bmw m 5

• Najbolji forumaš 2009. HONDA HRC TEAM
  • Vozi: se VTR SP 01
« Odgovori #65 : 20. Listopad 2011, 08:59:39 »

opet ti... :mrgreen:

spominjes mozda jedan izolirani slucaj gdje je pumpa goriva bila mijenjana 3-4 puta...Ne mislis zaista da bi tek tako dobio novi motor radi defektne pumpe goriva.. :shock: ?

ali ne spominjes jos uvijek akutalnu servisnu akciju piaggio grupe gdje se svim vlasnicima beverly-a 250-300...carnaby-a 250...mijenjaju pumpe goriva GRATIS bez obzira na godiste..kilometrazu...bitno da VIN broj ulazi u tu kampanju.... :wink:

naravno da pozdravljam i ja ovu novu inicijativu produljenog jamstva...koje u jednu ruku osigurava i nama ovlastenim serviserima egzistenciju...naravno pod uvjetom da se stranci pruze i kvalitetne usluge.. :palacgore:
Evidentirano
O&G Team

retriver

• **
« Odgovori #66 : 20. Listopad 2011, 09:19:48 »

Osobno sam upoznat sa navedenim slučajem zamjene Shivera... To sam učinio ja u suradnji sa Piaggiom, a sve iz dobre volje i pozitivne reklame. Da je došlo do provedbe zakona stranka bi gadno iskihala svoj zahtjev, i izgubila sud i još bi dobila protutužbu, neću sad o razlozima, bilo pa prošlo...No to natezanje nikome ozbiljnom nije trebalo. Teško da bi itko dobio novo vozilo čak i da mu se pupma benzina mijenja više puta, a pogotovo jer , koliko znam, više ne postoji FIKSNI rok za popravak vozila, već primjereni, ma šta god to značio.

NAPOMENA; JA NE PRODAJEM MOTORE I NIKOGA NE ŠTITIM; SAMO IZNOSIM ČINJENICE
..iskreno nisam mislio na taj Shiver , Shiver mi je ostao u podsvjesti , mislim da je jedan bio iz Splita a drugi iz Sarajeva , bilo je još toga ali to nema veze , time je i Piaggio dokazao svoju snagu , mislim da jedini mogu to napraviti i reči o.k. niste zadovoljni vozilom evo novci ili drugo novo....koliko sam ja osobno upoznat u zakonu stoji u razumnom roku , a to podrazumijeva do 45 dana , ili se vrača novac ili isti takav proizvod... mislim da je svakom jasno da kad stvar dođe pred sud da u tom slučaju svaka strana u sporu štiti interese..tj.uvoznik svoje,onaj koji je prodaje vozilo svoje,servis svoje a krajnja stranka svoje...i tad ono što je bilo dogovoreno pa i potpisano pada u vodu....ima i takvih primjera... :palacgore:
Evidentirano

gvo

• **
  • Vozi: cb600f '07
« Odgovori #67 : 20. Listopad 2011, 10:17:14 »

- Kupujes novi motor koji nemaš namjeru prodavati - super, imaš garanciju 4 godine.
- Kupujes polovni motor, star 2-3 godine, opet dobro jer vjerovatno ima garanciju još koju godinu. Iskreno, radije bi uzeo polovonog Shivera s garancijom nego Horneta bez garancije.

Sad bi bio ok i da se japanci isprse s ovakvim jamstvima.
Evidentirano

joke

• Vozi: Šta stigne
« Odgovori #68 : 20. Listopad 2011, 10:21:45 »

radije bi uzeo polovonog Shivera s garancijom nego Horneta bez garancije.

..za one koji mogu ovo izjaviti je i napravljena ova akcija, i na kraju krajeva, zaslužuje voziti piađo
Evidentirano
Ponuda rabljenih motocikala i skutera iz programa "Staro Za Novo" http://www.njuskalo.hr/trgovina/yamahapb

www.facebook.com/yamaha.pribudic.borcic

DaRRth Vader

« Odgovori #69 : 20. Listopad 2011, 10:40:14 »

..iskreno nisam mislio na taj Shiver , Shiver mi je ostao u podsvjesti , mislim da je jedan bio iz Splita a drugi iz Sarajeva , bilo je još toga ali to nema veze , time je i Piaggio dokazao svoju snagu , mislim da jedini mogu to napraviti i reči o.k. niste zadovoljni vozilom evo novci ili drugo novo....koliko sam ja osobno upoznat u zakonu stoji u razumnom roku , a to podrazumijeva do 45 dana , ili se vrača novac ili isti takav proizvod... mislim da je svakom jasno da kad stvar dođe pred sud da u tom slučaju svaka strana u sporu štiti interese..tj.uvoznik svoje,onaj koji je prodaje vozilo svoje,servis svoje a krajnja stranka svoje...i tad ono što je bilo dogovoreno pa i potpisano pada u vodu....ima i takvih primjera... :palacgore:
mislim da baš tih 45 dana može biti problem jer se nekada nešto i ne može riješiti u tom vremenu čak i uz najbolju volju... Npr hipotetska hahacikl tvornica u Šanjolskoj zahtjeva dio na analizu da utvrdi opravdanost zahtjeva, pa to traje li ga traje, bar 10 dana, pa i neka ustanove da je njihova greška, a slučajno nemaju taj dio u skladištu, ili imaju isti takav sa tvorničkom greškom, pa se opet čeka dok ne dođe još noviji, pa kad dođe pošalju ga uobičajenim kanalima tjednih ili dvotjednih isporuka, pa dio zapne na carini poradi spojenih praznika i dva vikenda, pa onda dostavna služba ne pokupi jer su kasno nazvani, pa ne isporuči u petak popodne nego u ponedjeljak... i tako se to produži do nemila i nedraga, a nitko nije prekršio ni jedan zakon...
kako god bilo kupac je uvijek hebena stranka i stoga prije kupnje treba dobro promisliti šta se kupuje... 
Evidentirano
Ten steps towards happiness !!!!!!!! Steps One to Nine have been done. Step Ten has begun. :) :P

DaRRth Vader

« Odgovori #70 : 20. Listopad 2011, 10:41:17 »

..za one koji mogu ovo izjaviti je i napravljena ova akcija, i na kraju krajeva, zaslužuje voziti piađo
JOJ !!!!
 :mrgreen:
to je samo skraćenica od Joke ostaje Joke  :palacgore: 
Evidentirano

joke

• Vozi: Šta stigne
« Odgovori #71 : 20. Listopad 2011, 10:42:21 »

JOJ !!!!
 :mrgreen:
to je samo skraćenica od Joke ostaje Joke  :palacgore:

..ne ostaje, ..evoluira  8)

Tko je vozio dosadnog Horneta i zanimljivog Shivera znat će točno na što sam mislio
Evidentirano
Ponuda rabljenih motocikala i skutera iz programa "Staro Za Novo" http://www.njuskalo.hr/trgovina/yamahapb

www.facebook.com/yamaha.pribudic.borcic

gvo

• **
  • Vozi: cb600f '07
« Odgovori #72 : 20. Listopad 2011, 10:42:29 »

Ovo cu shvatiti kao kompliment, jer svakoj razumnoj osobi je bitnija garancija proizvođača od broja prodanih primjeraka u Splitu i forumaških prdoklačenja. Ako se japanci toliko diče svojom pouzdanosću nek' stave muda na prosuju i to pretvore u dulje jamstvo.

btw. vozim Hondu.

Evidentirano

DaRRth Vader

« Odgovori #73 : 20. Listopad 2011, 10:44:33 »

..ne ostaje, ..evoluira  8)

Tko je vozio dosadnog Horneta i zanimljivog Shivera znat će točno na što sam mislio
onda dobro  :wink:
pa po avataru vidiš da sam i ja evoluirao  :LOL: :LOL: :LOL:
 :njanja:
Evidentirano

djuk@

• **
  • Vozi: tovaRRa
« Odgovori #74 : 20. Listopad 2011, 10:48:43 »

Iskreno, radije bi uzeo polovonog Shivera s garancijom nego Horneta bez garancije.

sad nebitno koji su motori u kombinaciji ali...

tebi je bitno samo da ima garanciju  :misli:   :ohne: 
i sta onda cekati da se pokvari da mozes reci bravo ja
jer si uzea ovog s garancijom...  :cool:

evo ti onda prilika za zamjenu...2+2g garancije...
a koji ce biti motor vjerovatno ti nije ni bitno   :LOL:

nhf :mrgreen:
Evidentirano
wtf!?
 Str: 1 2 [3] 4 5 ... 7   Gore

Stranica je generirana za 0.201 sekundi uz 15 upita.