..iskreno nisam mislio na taj Shiver , Shiver mi je ostao u podsvjesti , mislim da je jedan bio iz Splita a drugi iz Sarajeva , bilo je još toga ali to nema veze , time je i Piaggio dokazao svoju snagu , mislim da jedini mogu to napraviti i reči o.k. niste zadovoljni vozilom evo novci ili drugo novo....koliko sam ja osobno upoznat u zakonu stoji u razumnom roku , a to podrazumijeva do 45 dana , ili se vrača novac ili isti takav proizvod... mislim da je svakom jasno da kad stvar dođe pred sud da u tom slučaju svaka strana u sporu štiti interese..tj.uvoznik svoje,onaj koji je prodaje vozilo svoje,servis svoje a krajnja stranka svoje...i tad ono što je bilo dogovoreno pa i potpisano pada u vodu....ima i takvih primjera... 
mislim da baš tih 45 dana može biti problem jer se nekada nešto i ne može riješiti u tom vremenu čak i uz najbolju volju... Npr hipotetska hahacikl tvornica u Šanjolskoj zahtjeva dio na analizu da utvrdi opravdanost zahtjeva, pa to traje li ga traje, bar 10 dana, pa i neka ustanove da je njihova greška, a slučajno nemaju taj dio u skladištu, ili imaju isti takav sa tvorničkom greškom, pa se opet čeka dok ne dođe još noviji, pa kad dođe pošalju ga uobičajenim kanalima tjednih ili dvotjednih isporuka, pa dio zapne na carini poradi spojenih praznika i dva vikenda, pa onda dostavna služba ne pokupi jer su kasno nazvani, pa ne isporuči u petak popodne nego u ponedjeljak... i tako se to produži do nemila i nedraga, a nitko nije prekršio ni jedan zakon...
kako god bilo kupac je uvijek hebena stranka i stoga prije kupnje treba dobro promisliti šta se kupuje...