iako sam ga kratko poznavao ostavio je na mene jako pozitivan dojam,pristupačan,jednostavan i komunikativan čovjek...
imao je neki svoj poseban stil izražavanja i razmišljanja.. i na prvom mjestu uvijek spreman za zdravu zajebanciju....
bio sam zainteresiran za kupnju njegovog MZ-a a on mi je bez razmišljanja bacio ključ i rekao odi,provozaj se...kakva je to raketa bila tada u usporedbi s APN-om 
njegov prerani "odlazak" mi je i dan danas misterij 
Iako znamo onu staru "o mrtvima sve najbolje", on je bas bio izuzetan po puno toga i upravo ta jednostavnost, otvorenost, postenje su bili nesto rijetko. Imao je i jednu danas jos rjedju osobinu: kao mladji od nas (i po stazu i po godinama), tako se uvijek i odnosio prema nama, za njega "starim bikerima" - sa odredjenim postovanjem i uvijek je s veseljem trazio i poslusao savjet ili bilo kakvu nasu pomoc. Iako smo ga odmah prihvatili kao ravnopravnog kolegu, on je uvijek zadrzao taj stav "postovanja prema starijima". Uz to, uvijek je bio za rock i festu i stalno je nesto tako organizirao. Znali smo, cim dodje vikend, evo Zmije s razradjenim planom za rostiljadu ili cobanac na Ljeskovima, Boroviku ili negdje drugdje

. Bila su to lijepa druzenja i voznje u vrijeme kad je u HR bilo susreta koliko prstiju na jednoj ruci radnika u pilani.

Sto se tice misterije oko njegovog odlaska, svi mi volimo vjerovati da je to bila klasicna prometna uzrokovana umorom, po povratku iz DJ nakon neprospavane noci i to je sluzbena verzija, ali neke stvari govore suprotno... O tome cemo jednom "live", ako te zanima.
posto je teme skrenula iz OFFa u "stare slike pricaju" evo jedne slikice iz 82, neki opaki bajker na opakoj makini 
Ljuta "Petnajstica" na zadnjaku...