Drago mi je sto si izbrisao onaj post prije gdje pojasnjavas senzor

Na njega ti jednostavno nisam imao snage ni odgovoriti 
Ti ko da zaboravljas da sam ja istinski ljubitelj aprilie, a svoj motor poznajem do sarafica pa kad nesto napisem o njemu, ne pisem zato sto mi je to neko rekao 
Prijateljski i bez zlih primisli mogu ti reci da gresis i u ovom postu. Puno si blizi istini, ali ......
Na drugom sam kompu trenutno pa nemogu staviti slike, ali ako pratis temu Hard Extreme Team gdje gore navedeni stavi slike rastavljenog husadreka i gdje nas hoce uvijeriti da je kupljena brtva ustvari hermetik sve bi ti bilo jasno i o servisu i o primjeru
( inace izmedju blokova ne ide brtva i zbilja je manijak nanio masu na nacin da TO nikad nisam vido niti kod jednog servisera, a niti je ja mogu tako nanjeti, a nakon sto mi je sve objasnio
)
Sorry za post sa senzorom malo sam se prebrzo zaletio to priznajem i obrisao čim sa skužio što sam napisao sve me sram bilo da ja ko inženjer mogu tak fulati,i lijepo da netko pozna svoj motor do detalja,nabrzinu sam pročitao guma i zamijenio da pričaš o promjeni prijenosa gdje je itekako važno dali je senzor na lančaniku ili osovini kotača,ali naravno kad stavljaš drukčiju veličinu gume je tak svejedno gdje je senzor.
Ovo sa bliži istini pretpostavljam da se odnosi na laganje brzinomjera,bilo bi lijepo da si za usporedbu izmjerio sa GPS-om koliko laže sa 190/50 a koliko laže sa 190/55 gumom,pošto na gotovo svim motociklima brzinomjer uvijek više kaže nego što se voziš bi teoretski pošto si produljio prijenos sa 190/55 trebao brzinomjer manje lagati tj. biti precizniji ili mrvicu premalo pokazivati.
Hvala za ovo za Husadrek zvuči zanimljivo moram baš to pročitati,inače i meni je čudno ako negdje ne treba nikakva brtva jer sam se naviknuo na iskustvo kod sebe da uvijek trebam brtvu plus dichtmasa.