Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1] 2  Sve   Dolje

Autor Tema: Dainese It i sto dalje  (Posjeta: 1629 )

malisroljo

• *
  • Spol: Muški
  • Vozi: Gdje ima mjesta za jednog ima i za dvoje
Dainese It i sto dalje
« : 28. Listopad 2011, 21:19:22 »

Poz Hrvati i Hrvatice.Imam jedno pitanjce.Zbog nemogucnosti da potrosim svoje tesko zaradene kune u našoj domovini primoran sam ići u Italiju kupiti Dainese opremu.Kupio bih dvodjelno odijelo (RACING Pelle ,neke hlace) i rukavice.Nisam skuzio zasto je sva roba koju imaju na official stranici za ljeto.Nadam se da imaju u ducanu jos modela itd.Uglavnom moje pravo pitanje je sto nakon kupnje.Prijaviti i pokupiti povrat poreza na talijanskoj carini pa da me oderu na hrvatskoj carini ili kupiti i neprijaviti nista i uci u hrvatsku.P.s mate nadam se da ne krsim pravila ovog foruma a ako krsim ispricavam se unaprijed..
Evidentirano

malisroljo

• *
Odg: Dainese It i sto dalje
« Odgovori #1 : 28. Listopad 2011, 21:25:59 »

zato sto sam pitao u ducanu koji uvozi dainese u hrvatsku pa da nece nabavljati robu zbog slabe potraznje.A kad sam ja rekao jel moguce da naruce za mene i da placam u gotovini glatko su me odbili.
Evidentirano

jota

• Vozi: Machine Agricole
« Odgovori #2 : 28. Listopad 2011, 21:30:52 »

Odeš brodom u Anconu , kupiš što ti treba ovjeriš IVU , nađeš prijatelja koji radi na carini i doneseš to doma . Ako ti nije skupa karta za trajekt.
Ima li još kakvih pitanja .
Evidentirano

vickodu

• Vozi: klokana
« Odgovori #3 : 28. Listopad 2011, 21:36:31 »

Način na koji ti ili netko drugi plaća uopće nije bitan Ako i plaćas na 24 rate na neku karticu prodavac dobija puni iznos umanjen za par % u roku par dana a ti banci plaćas rate uvecane za kamatu. Da ti je prodavac rekao da će ti uvest dva komada robe koje ti hoces ali da ti mora povećati cjenu radi troškova prevoza i uvoza ti na to nebi pristao. I da ti je uveo to sto hoces bili pristao da to platis ako ti ne odgovara broj koji si narucio ?
Evidentirano
Bog je dao muškarcu dovoljno krvi za obje glave,problem je u tome što ne mogu funkcionirati istovremeno...

malisroljo

• *
« Odgovori #4 : 28. Listopad 2011, 21:38:09 »

isao bih autom.Nije bas tako jednostavno naci vezu.Uglavnom pitao carinika kako i sto.Znaci cim ti prijavis povrat poreza na carini u  italiji hrvatska carina dobiva uvid sto si kupio i sto imas u sebe.
odg vickodu nisam trazio astronautsko odijelo.nisam niti pitao koliko ce me doci nego da to naruci.platio bih koliko traze.A cuj mislio sam ostaviti tamo preko 12 tisucica hrvatskih kuna posto bi i obukao curicu..njima se to ne isplati pa kud koji mili moji.Poslovanje na balkanski način..
Evidentirano

jota

« Odgovori #5 : 28. Listopad 2011, 21:40:35 »

isao bih autom.Nije bas tako jednostavno naci vezu.Uglavnom pitao carinika kako i sto.Znaci cim ti prijavis povrat poreza na carini u  italiji hrvatska carina dobiva uvid sto si kupio i sto imas u sebe.

Stvarno imaš problem , oćeš reći da nepoznaš nijednog zadarskog carinika (osim onih u zatvoru) , traži njihov broj mobitela na informacijama (kalelarga) rade rodjaci sve za lovu . Ili bi se ti malo J.. da ti neuđe .
Evidentirano

zokx

• Vozi: BMW K1200R Sport
« Odgovori #6 : 29. Listopad 2011, 07:50:18 »

U ZG imaš Dainese u Baštijanovoj koji sad negdje krajem godine objavi neke popuste do 50tak posto, i time bude blizu eu cijenama sa porezom. Izbor zna biti ok. Dalje na zapad imaš odličan outlet u Kozini koji ima jako dobar izbor, a cijene su više nego dobre. Sve modele i veličine možeš provjeriti/naručiti mailom. Probano. U Kozini su i jako pristupačni u vezi cijena pa se možeš dogovoriti da ti daju popust koji je skoro isti kao povrat ddv tako da na granici ništa ne potvrđuješ, čime se naplata carine svodi na gotovo SF scenario. Kažeš npr. to je moj kombinezon kojeg uvijek nosim u gepeku ili bijah na trci u Italiji.. uključiš maštu. Treća opcija je npr. Factory Store u Vicenzi koji ima outlet i normalni dio, i na izbor cijeli asortiman. Relativno je blizu i isplati se za veću kupnju a tamo začudo nema ciganjenja sa popustima.
Evidentirano

mate

• Administrator
« Odgovori #7 : 29. Listopad 2011, 08:07:11 »

Poz Hrvati i Hrvatice.Imam jedno pitanjce.Zbog nemogucnosti da potrosim svoje tesko zaradene kune u našoj domovini primoran sam ići u Italiju kupiti Dainese opremu.Kupio bih dvodjelno odijelo (RACING Pelle ,neke hlace) i rukavice.Nisam skuzio zasto je sva roba koju imaju na official stranici za ljeto.Nadam se da imaju u ducanu jos modela itd.Uglavnom moje pravo pitanje je sto nakon kupnje.Prijaviti i pokupiti povrat poreza na talijanskoj carini pa da me oderu na hrvatskoj carini ili kupiti i neprijaviti nista i uci u hrvatsku.P.s mate nadam se da ne krsim pravila ovog foruma a ako krsim ispricavam se unaprijed..

Obzirom da si rookie, imaš li neki posebni razlog zašto hoćeš Dainese? Razlike među kombinezonima su najveće u top modelima a oni su mahom jednodjelni i perforirani. Dainese mi je broj jedan, ali mislim da bi ti najpametnije bilo obići dućane koji ih imaju kombinezone po Hrvatskoj jer se da naći zanimljivih i vrlo jeftinih stvari. Ako baš tražiš Dainese, ja sam prije par dana naručivao čizme, preko ebaya, a morao sam organizirati eventualnu zamjenu što dodatno može podići troškove jer ću biti siguran da je dobar broj tek kad stignu. Uglavnom zajebancija a zbog odnosa na carini neću ni pokušavati vratiti IVA-u.
Evidentirano

thule_5689

• **
  • Vozi: CBR 600RR HANNspree, Pegaso 650
« Odgovori #8 : 29. Listopad 2011, 08:45:07 »

Ako misliš na trenutno aktualnog uvoznika za Dainese, ništa čudno za njih, a bolje da ste razgovor prekinuli prije nego ste došli do cijene, jer to što oni rade je bezobrazno do bola.
Nije baš da volim Slovence, ali probaj kontaktirati Boštjana +386 2 460 01220 ili pak na www.acmoto.si

cosmic

• Vozi: XT1200Z&XT660R
« Odgovori #9 : 29. Listopad 2011, 09:14:37 »

Neznam koliki je lager Novemi, ali znaju udrid i oni neke akcije. Racing pelle jakete u svim velicinama za 2400kn i 50kn dostava na vrata. Takva jaketa je na eGeyu cca 500$ bez postarine
Evidentirano
It's not speed that kills, it's the sudden stop!

mate

• Administrator
« Odgovori #10 : 29. Listopad 2011, 09:19:31 »

Rekao bih da cijena i nije preveliki problem, nađeš na ebayu isti artikl i predočiš to prodavaču. Obično tada stvari dođu na svoje mjesto, a ako ne, klikneš i kupiš. :mrgreen: Bez obzira na situaciju mislim da ne treba napadati uvoznika jer sam prije par dana razgovarao s jedinm jačim dilerom Dainese u Italiji i dobio točnu info o rabatu koji daju i mogu reći da je za Italiju izuzetno mali. Osim toga, do prije par godina je Dainese "punio" svoje dilere kao i dućani visoke mode: jednom godišnje narudžba i to je to. Mogućnost dodatnih su imali samo njihovi store-ovi u Parizu i Rimu, čak ne onaj veliki u Milanu. Danas, kad je kriza, daju dirketno svakome tko pokaže malo love, zato je talijanski ebay pun njhove robe s generalnih 30-50% popusta u odnosu na dućane. Sad ti budi lukav pa napravi neku jebenu strategiju i prodaj po do jučer uobičajenim cijenama...
Evidentirano

mate

• Administrator
« Odgovori #11 : 29. Listopad 2011, 09:20:36 »

Neznam koliki je lager Novemi, ali znaju udrid i oni neke akcije. Racing pelle jakete u svim velicinama za 2400kn i 50kn dostava na vrata. Takva jaketa je na eGeyu cca 500$ bez postarine

Imaju robe ali nije baš da ide. I ja sam uzeo kombinezon prije dva, tri tjedna po sasvim prihvatljivim uvjetima.
Evidentirano

tutankamon

« Odgovori #12 : 29. Listopad 2011, 09:37:00 »

Rekao bih da cijena i nije preveliki problem, nađeš na ebayu isti artikl i predočiš to prodavaču. Obično tada stvari dođu na svoje mjesto, a ako ne, klikneš i kupiš. :mrgreen: Bez obzira na situaciju mislim da ne treba napadati uvoznika jer sam prije par dana razgovarao s jedinm jačim dilerom Dainese u Italiji i dobio točnu info o rabatu koji daju i mogu reći da je za Italiju izuzetno mali. Osim toga, do prije par godina je Dainese "punio" svoje dilere kao i dućani visoke mode: jednom godišnje narudžba i to je to. Mogućnost dodatnih su imali samo njihovi store-ovi u Parizu i Rimu, čak ne onaj veliki u Milanu. Danas, kad je kriza, daju dirketno svakome tko pokaže malo love, zato je talijanski ebay pun njhove robe s generalnih 30-50% popusta u odnosu na dućane. Sad ti budi lukav pa napravi neku jebenu strategiju i prodaj po do jučer uobičajenim cijenama...

plaćanje unaprijed :wink:
Evidentirano
Nalazite se na moderatorskoj listi praćenja. :LOL:

jota

« Odgovori #13 : 29. Listopad 2011, 10:08:21 »

A da kupiš RS Taichi , kad je bal nek je bal .
Evidentirano

cosmic

« Odgovori #14 : 29. Listopad 2011, 10:48:19 »

Nek je maskembal... :wink:
Evidentirano

malisroljo

• *
« Odgovori #15 : 29. Listopad 2011, 13:02:15 »

trenutacno na lageru u novemi nemaju nista..zvao sad i javio se jedan jako ljubazan tip.Dao mi je i tip da odem do trsta.
Odg mati-nemam cohones naruciti online,posebno sto te modele nisam nikad probao.ma ja cu kao i Janica.Prvi dio sam dobro odpelala a drugi kaj bu bu..
Evidentirano

thule_5689

• **
  • Vozi: CBR 600RR HANNspree, Pegaso 650
« Odgovori #16 : 29. Listopad 2011, 13:46:56 »

Imaju robe ali nije baš da ide. I ja sam uzeo kombinezon prije dva, tri tjedna po sasvim prihvatljivim uvjetima.
Da li bi ista ta cijena bila i za ostale kupce, k'o što bi u maloprodaji trebala bit ili si možda iskoristio kakav "forumski" popust :misli:

cosmic

« Odgovori #17 : 29. Listopad 2011, 13:55:28 »

Neki artikli su na 30% popusta za bilo koga. Ja san uboa Racing Pelle na taj nacin prije tjedan dana.
Evidentirano

runner180

• **
  • Vozi: R6 2004
« Odgovori #18 : 29. Listopad 2011, 14:27:32 »

treba imat muda i kupit nekaj online a da ne isprobaš veličinu....
Evidentirano
GO!!!!!!!!

mate

• Administrator
« Odgovori #19 : 29. Listopad 2011, 17:21:14 »

Da li bi ista ta cijena bila i za ostale kupce, k'o što bi u maloprodaji trebala bit ili si možda iskoristio kakav "forumski" popust :misli:

Mislim da bi bilo za bilo koga, odnosno vjerujem da se moglo dobit i više jer im je ostao doslovno jedan takav kombinezon.

Evidentirano

mate

• Administrator
« Odgovori #20 : 29. Listopad 2011, 17:25:02 »

trenutacno na lageru u novemi nemaju nista..zvao sad i javio se jedan jako ljubazan tip.Dao mi je i tip da odem do trsta.
Odg mati-nemam cohones naruciti online,posebno sto te modele nisam nikad probao.ma ja cu kao i Janica.Prvi dio sam dobro odpelala a drugi kaj bu bu..

Nisam ti savjetovao da kupuješ online, nego da odeš do pogledat Suomy, IXS ili neke druge brendove kojih ima u HR na lageru a daju dobre popuste. To što nemaš pojma o kombinezonima pretvori u svoju prednost jer koji god da kupiš gotovo sam siguran da ćeš biti zadovoljan kao i to da nemaš potrebe za skupim kombinezonima. Koliko si visok i težak?
Evidentirano

jungle

• *
  • Spol: Ženski
« Odgovori #21 : 29. Listopad 2011, 18:24:47 »

ja sam kupila kacigu u suomy-evom outletu u italiji i uredno je prijavila na slovenskoj granici za povrat ive. na hrvatskoj nisu ništa pitali. no slijedeći put se išlo u ikeu, prijavile smo račun za ivu na slovenskoj granici i hrvatski carinik nas je pitao da mu pokažemo račune koje smo prijavile. računi nisu bili veći od onog za kacigu. netko mi je rekao da slovenci prijavljuju veće račune od 500 eura, s čim se ne slažem jer nam je račun bio manji od 500 eura. dakle ovisiš o nečijoj dobroj volji..
Evidentirano

malisroljo

• *
« Odgovori #22 : 29. Listopad 2011, 21:13:31 »

Nisam ti savjetovao da kupuješ online, nego da odeš do pogledat Suomy, IXS ili neke druge brendove kojih ima u HR na lageru a daju dobre popuste. To što nemaš pojma o kombinezonima pretvori u svoju prednost jer koji god da kupiš gotovo sam siguran da ćeš biti zadovoljan kao i to da nemaš potrebe za skupim kombinezonima. Koliko si visok i težak?

182 75 kg..idem sa zenom u italiju 2dana pa cu spojiti ugodno sa korisnim.gledao ixs,held itd...zaljubio se u dainese..
Evidentirano

Hrvoje

• Najbolji forumaš 2008. Offtopic master 2006.&2007.
  • Vozi: CBR 1000RR- do jaja!
« Odgovori #23 : 03. Studeni 2011, 18:31:10 »

probaj kontaktirati Boštjana +386 2 460 01220 ili pak na www.acmoto.si
Apsoštrumfno preporučam.  :palacgore: :palacgore:

treba imat muda i kupit nekaj online a da ne isprobaš veličinu....
Na dainesovoj stranici ima neka tablica po kojoj se prema tjelesnim dimenzijama određuje koja ti veličina odgovara.
Ja sam tu tablicu odnio krojaču koji je sve te veličine (tj. manjine :mrgreen:) na meni izmjerio i po tome sam naručio kombinezon. I stoji na meni kao saliven!
 :D
Evidentirano
SMRT RIŠPEKTU, SLOBODA NARODU! Live free or diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie

Svi lažu

KikiPula

• *
  • Vozi: 2003 YZF R6
« Odgovori #24 : 03. Studeni 2011, 18:58:53 »

Pogledaj si u Alternativa moto u Sistiani (blizu Trsta).
tamo ima ok izbor kožnih Dainese komada pa izabereš.
Evidentirano
zavoj je samo iskrivljena percepcija ravnice
 Str: [1] 2  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.128 sekundi uz 16 upita.