Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1] 2  Sve   Dolje

Autor Tema: Koja smo "mi" fuckin' nezahvalna publika  (Posjeta: 1562 )

strasilo

• šafran
  • Spol: Muški
  • Vozi: egzotičnu Suzu i najbržeg pocketa u Požegi
Koja smo "mi" fuckin' nezahvalna publika
« : 05. Studeni 2011, 09:17:37 »

Ovaj video clip je čisto slučajni odabir...

ali samo želim reci da bi samo jedan lik sa tog video clipa nadglasalo kompletnu publiku sa svakog stunt showa na kojem sam bio ....  :misli: :misli:

Kod nas se jedva izvuče neki pljesak i to ako voditelj lijepo zamoli i obeća besplatno pivo ... nama je to sve "ko jebe se meni" ... jer naravno da "mi" to možemo bolje i da ustvari samo gubimo vrijeme gledajući nekoga tko je izgubio godine i godine vježbanja za glupost koju "mi" naučimo za 10 minuta.... ma šta qurac 10 minuta, "mi" smo rođeni s tim ... a možda je to maybelline  :mrgreen:

Ustvari, nemam pojma koji me Q puca, ali nekad se zaista čudim kakvi smo mi to ljudi, kad gledam druge kojima tako malo treba da se dobro zajebavaju ...  :misli:
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

švagan

• "kuc - kuc...vidim te"
  • **
  • Vozi: xt660r
Odg: Koja smo "mi" fuckin' nezahvalna publika
« Odgovori #1 : 05. Studeni 2011, 09:21:35 »

U stvari, ni ja ne znam koji te Q puca?

Mi živimo u RVACKOJ!!!!!!! 8)
Evidentirano
FREE RIDERS SB

Iwa

• Nemesis
  • Spol: Ženski
  • Vozi: cbr1000f
« Odgovori #2 : 05. Studeni 2011, 09:22:25 »

taj fenomen sam i ja primjetila. skoro u svemu  :LOL:
mi smo jednostavno nacija sa 4 miliona ljudi koji kad takvo nešto vide sigirno misle "ja bi to mogo bolje"  :LOL:
Evidentirano
crna kraljica

In a land of sheep a few wolves still roam....

Author

• **
  • Vozi: Dječja kolica
« Odgovori #3 : 05. Studeni 2011, 09:35:07 »

pa ja znam 4 500 000 ljudi koji to mogu bolje izvest  :LOL:  :palacgore:
Evidentirano
Remember the past, plan for the future, but live for today, because yesterday is gone and tomorrow may never come.

Silvio

• Vozi: ZZR1400
« Odgovori #4 : 05. Studeni 2011, 09:37:26 »

svašta tebe muči stari moj ...
vjerojatno kod nas velika većina ljudi iz publike nikad nije ni sjela na ništa s 2 točka osim bicikla... pa nemogu ni pojmit koliko su neki trikovi zahtjevni i koliko je vježbe potrebno za izvođenje istih..
a tu ti onda dođe do fenomena mase... kad svi šute šutiš i ti a kad svi plješću plješćeš i ti...
osobno mi nije zanimljiv stunt show... al skidam kapu svakome tko se tim bavi  :naklon:

ma svaka budala svoje veselje ima  :mrgreen:
Evidentirano
It's my life  It's now or never  I ain't gonna live forever  I just wanna live while I'm alive

strasilo

• šafran
« Odgovori #5 : 05. Studeni 2011, 09:54:25 »

silvio, nije to samo stvar sa stuntom...

sjeti je street racea u Brodu ... ista stvar ..... ljudi kao da su došli da budu viđeni, a ne da nešto vide ..  :misli: :misli:

Motocross trka u PŽ ( i ostale) ... ista stvar .... nema ono nešto od strane publike... kao da ih je netko natjerao da dođu gledati nešto što ih ne zanima ..  :?
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

sehrz

• *
« Odgovori #6 : 05. Studeni 2011, 10:15:55 »

sjeti je street racea u Brodu ... ista stvar ..... ljudi kao da su došli da budu viđeni, a ne da nešto vide ..  :misli: :misli:

Motocross trka u PŽ ( i ostale) ... ista stvar .... nema ono nešto od strane publike... kao da ih je netko natjerao da dođu gledati nešto što ih ne zanima ..  :?

kad sam bio mladi stari me vodio na dosta motocross trka , pa smo navijali za decke i vikali i tako to mozda se jesmo ponasali ko pravi balkanci ali baremo smo bili sretni a i deckima koji su vozili je valjda barem malo imponiralo to kaj smo navijali :) iako kad danas dodem na bilo koju motocross trku svi sjede i cekaju da netko padne i onda spekuliraju kaj se desilo :)
Evidentirano
jos sam mlad ne potpisujem se :)

sonny

• **
  • Vozi: Grdobinu....
« Odgovori #7 : 05. Studeni 2011, 10:16:40 »

Kod nas na susretu lani Mađar (Tamas Tapai), ubija punih sat vremena raznim stilovima, publika gleda i maltene odmahuje rukom :shock:, tipa već viđeno ili mogao bih i ja to samo da malo vježbam :LOL:, uglavnom ovaj se ide pokidati a oni plješću, jedva i to samo na poziv voditelja :palacdolje:

A onda smo se konzultirali 8) i dogovorili sa stunterom da pali gumu dok ne pukne :afro:, lik za 200E dodatnih napravi to, dok je palio eksplodira crijevo od vode, šprica, svud para okolo, ali ovaj ne prestaje dok guma ne pukne, e tu je raja pukla......

Stvarno smo nezahvalna publika, i što je Silvio napisao, to je fenomen mase a kod nas su ljudi preponosni da bi sad nekom pljeskali i pokazali osjećaje, bolje biti frajer i stajati, gledati blijedo u ove okolo seljačine koji vrište i plješću :palacdolje:
Evidentirano
MK Racing  Našice
                     najbolji prozori na svijetu : http://www.troha-dil.hr/

Skripter

• **
  • Vozi: Kawasaki ZX-9R
« Odgovori #8 : 05. Studeni 2011, 11:53:20 »

Bolujemo od sindroma "ja sam svjetski prvak a svi ostali mi nisu do jaja". Pogledaj malo po forumu, tisuće najboljih i najbržih bajkera a kamoli ostali koji fakat nisu sjeli na dva kotača osim na dječje bicikle. Zato se ne cijene godine vježbanja, truda i razbijanja
A mjerilo na raznim "predstavama" je univerzalno - Vidio sam bolje na YoutTube-u! Od tud nam i krene problem jer svi žive prek neta i kompova. Zato i imaš bajkere koji skuterima prestižu R-ove nakon par mjeseci vožnje ili im smeta vjetar na nakedima :LOL: Na netu valjda ne piše da na motoru puše vjetar kad voziš :palacgore:
Evidentirano
Bez komentara

Rajić

• Ko to mene g'eda?
  • Vozi: HooooooondA 919
« Odgovori #9 : 05. Studeni 2011, 12:00:12 »

Bolujemo od sindroma "ja sam svjetski prvak a svi ostali mi nisu do jaja". Pogledaj malo po forumu, tisuće najboljih i najbržih bajkera a kamoli ostali koji fakat nisu sjeli na dva kotača osim na dječje bicikle. Zato se ne cijene godine vježbanja, truda i razbijanja
A mjerilo na raznim "predstavama" je univerzalno - Vidio sam bolje na YoutTube-u! Od tud nam i krene problem jer svi žive prek neta i kompova. Zato i imaš bajkere koji skuterima prestižu R-ove nakon par mjeseci vožnje ili im smeta vjetar na nakedima :LOL: Na netu valjda ne piše da na motoru puše vjetar kad voziš :palacgore:

:palacgore:

Jebe nas ova Cyber generacija  :LOL:

Nisam baš od onih koji odu stati i gledati šta izvode na motorima ali što vidim svaka ima dala  8) i to zaslužuje svaku pohvalu i ovacije 
Evidentirano

malahonda

• **
  • Spol: Ženski
  • Vozi: hondu 450 s
« Odgovori #10 : 05. Studeni 2011, 12:06:49 »

Jednostavno...ljudska zavist,,,nitko ne želi priznati:"gle,on može nešto što ja ne mogu..." :palacdolje:
Evidentirano

KING RR

• Vozi: stRReetfighteRR fRRom Akashi
« Odgovori #11 : 05. Studeni 2011, 12:08:30 »

A šta bi ti htio   :misli:    da se dođe i još da neko navija ili nedaj bože troši ruke na pljeskanje   :shock:   dobro koji ti je qrac straš   :jesus:  :LOL: :LOL: :LOL:
Evidentirano
Kad sam bio mlad mislio sam da je novac najvažnija stvar u životu.. sad kad sam ostario znam da jest !!

pljuc_

• *
  • Vozi: ..vozi vozi ..
« Odgovori #12 : 05. Studeni 2011, 20:55:52 »

taj fenomen sam i ja primjetila. skoro u svemu  :LOL:
mi smo jednostavno nacija sa 4 miliona ljudi koji kad takvo nešto vide sigirno misle "ja bi to mogo bolje"  :LOL:

.. meni osobno je to totalno neZanimljivo ..svaka cast na trudu covjeku ali uopce mi nije napeto ..osim toga nemozes nekom ni rec da grijesi ako kaze da bi ON bolje ..nikad neznas .. uz puno truda se sve moze nauciti .. ako se slikanje nauci onda se moze naucit i voznja motora na zadnjem kolu ;)

http://www.youtube.com/watch?v=eF7gGVT5pAc

ali samo želim reci da bi samo jedan lik sa tog video clipa nadglasalo kompletnu publiku sa svakog stunt showa na kojem sam bio ....  :misli: :misli:

Kod nas se jedva izvuče neki pljesak i to ako voditelj lijepo zamoli i obeća besplatno pivo ... nama je to sve "ko jebe se meni" ... jer naravno da "mi" to možemo bolje i da ustvari samo gubimo vrijeme gledajući nekoga tko je izgubio godine i godine vježbanja za glupost koju "mi" naučimo za 10 minuta.... ma šta qurac 10 minuta, "mi" smo rođeni s tim ... a možda je to maybelline  :mrgreen:

Ustvari, nemam pojma koji me Q puca, ali nekad se zaista čudim kakvi smo mi to ljudi, kad gledam druge kojima tako malo treba da se dobro zajebavaju ...  :misli:

bas iz tog razloga sto NAM treba tako malo za zabavu netrebaju mi popratni sadrzaji takvog tipa ..meni je dosta da je ok ekipa i da ima piva ;)

Evidentirano

Vez

• **
  • Vozi: biciklo
« Odgovori #13 : 05. Studeni 2011, 21:26:06 »

Moj straš, povukao si mačka a izvukao si mečku...
Problem je puno dublji, po meni...
Sad nemam vremena, za razglabanje, ali kao i uvijek, mali broj ljudi živi i daje sve za bajkerski život (ma što god kome to točno značilo) a većina su NAPUHANI POZERI koji sve mogu i sve znaju bolje!!! Motor služi samo da se pokažu, nadoknade duljinu alatke, vještinu u krevetu......
Evidentirano

DADO+

« Odgovori #14 : 05. Studeni 2011, 21:46:24 »

8) :palacgore:

BTW
 ja volim stunt

(ako ima tko posuditi svoju ragu, da malo treniram  :mrgreen: )
Evidentirano

strasilo

• šafran
« Odgovori #15 : 05. Studeni 2011, 23:17:12 »

.. meni osobno je to totalno neZanimljivo ..svaka cast na trudu covjeku ali uopce mi nije napeto ..osim toga nemozes nekom ni rec da grijesi ako kaze da bi ON bolje ..nikad neznas .. uz puno truda se sve moze nauciti .. ako se slikanje nauci onda se moze naucit i voznja motora na zadnjem kolu ;)

svaka čast, da bih riječ rekao ...  :palacgore: .. ali ti koji to ne voliš, pretpostavljam da nećeš niti doći blejati u nešto što te ne zanima... i to je sasvim OK ... ni ja ne volim puno stvari, ali na to niti ne idem .... ;)

Ja se čudim onima koji redovno idu na takve stvari, a ponašaju se ko "drvene Marije" ... ;)
Evidentirano

Rajić

• Ko to mene g'eda?
  • Vozi: HooooooondA 919
« Odgovori #16 : 05. Studeni 2011, 23:23:01 »

svaka čast, da bih riječ rekao ...  :palacgore: .. ali ti koji to ne voliš, pretpostavljam da nećeš niti doći blejati u nešto što te ne zanima... i to je sasvim OK ... ni ja ne volim puno stvari, ali na to niti ne idem .... ;)

Ja se čudim onima koji redovno idu na takve stvari, a ponašaju se ko "drvene Marije" ... ;)

Možda im je to neki fetish  :misli:
Evidentirano

Iceberg

• Gost
« Odgovori #17 : 06. Studeni 2011, 00:25:28 »

...Zato i imaš bajkere koji skuterima prestižu R-ove nakon par mjeseci vožnje ili im smeta vjetar na nakedima :LOL: Na netu valjda ne piše da na motoru puše vjetar kad voziš :palacgore:

Prejako  :LOL: :LOL: :palacgore: :palacgore:
Na žalost ovo sa scooterima je još i moguće jer će si neki radije za prvi motor kupit R-a makar ga se boji ko Vraga al je bitno da se pokaže, nego da kupi scooter pa polako nauči što su to dva kotača.
Evidentirano

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
  • Vozi: honda cbx 550 F1
« Odgovori #18 : 06. Studeni 2011, 01:14:05 »

Pišete a ne znam dali ste ikad bili kraj stuntera(kad je već snimak prilagođen neprilagođenoj masi) i gledali ga dok se vrti oko tebe i radi sve ostale pi*darije a ti baciš oko na tu neprilagođenu masu i vidiš da bi najradije htjeli da se prevrne i da motor padne na njega.Dok stunter skida kacigu vidiš po faci da je izmoren kao i ova neprilagođena masa negdje u 4 ujutro.Jad i tuga imbene neprilagođene mase je prisutan i kad parkiraš motor-Straš dobrodošao u Hrvatsku uživo..
Evidentirano
"Ne pišaj mi iza leđa i ne govori mi da pada kiša''    "CALIMERO"   Jedan je Agostini,
Jedan je Fangio,Ostali su proizvod tehničke evolucije.
'' Apartmane i sobe s kupatilom; cijena po masi i dužini osobe ''

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
  • Vozi: honda cbx 550 F1
« Odgovori #19 : 06. Studeni 2011, 01:17:31 »

.....probaj i jedno i drugo pa mi javi kad se vidimo....
Evidentirano
"Ne pišaj mi iza leđa i ne govori mi da pada kiša''    "CALIMERO"   Jedan je Agostini,
Jedan je Fangio,Ostali su proizvod tehničke evolucije.
'' Apartmane i sobe s kupatilom; cijena po masi i dužini osobe ''

DADO+

« Odgovori #20 : 06. Studeni 2011, 09:19:58 »

Pišete a ne znam dali ste ikad bili kraj stuntera(kad je već snimak prilagođen neprilagođenoj masi) i gledali ga dok se vrti oko tebe i radi sve ostale pi*darije a ti baciš oko na tu neprilagođenu masu i vidiš da bi najradije htjeli da se prevrne i da motor padne na njega.Dok stunter skida kacigu vidiš po faci da je izmoren kao i ova neprilagođena masa negdje u 4 ujutro.Jad i tuga imbene neprilagođene mase je prisutan i kad parkiraš motor-Straš dobrodošao u Hrvatsku uživo..

- mislim da je poanta u tome, kod nas je veselje kad neko pukne  :palacdolje:

evo, recimo jedan kolega u Bilicama...  :LOL: no dobro

i sad se to prepričava i taj zajeb ima da ga prati dok je živ  :palacdolje:

- mislim, straaaaaaaaašno  :mrgreen:
Evidentirano

sid

• Vozi: Kawasaki ZR 7
« Odgovori #21 : 06. Studeni 2011, 10:08:30 »

:palacgore:

kakava sora na hokeju, mrak,
p.s. kak su igrali? nemam pojma al je sora bila mrak

kakva je bila trka?
odlicna spickali se u prvom zavoju, pa kisa i lom na stazi.

itd itd.

'rvacka prica  :palacdolje:
Evidentirano
VISE RADITE A MANJE PROSVJEDUJTE Z. A
Prodajem stan u Zgb. na Sv. Duhu
KOJI QURATZ VRIJEDI PENZICIMA IC' STRAJKAT ?

zeljkocbf600

• *
  • Vozi: Honda CBF 600 SA
« Odgovori #22 : 06. Studeni 2011, 17:58:45 »

:misli: Ne znamo cijeniti tuđi rad, trud i muku......previše smo umišljeni......mi smo u svemu broj  jedan ...nitko bolji od nas....ali kada u snu padnemo sa kreveta tek onda vidimo gdje smo ....u močvari  :angry:

Evidentirano

sismis

• **
  • Vozi: husaberg fs550
« Odgovori #23 : 06. Studeni 2011, 18:16:25 »

većina današnjih klinaca ne cijeni ničiji rad, svi žive u nekom svom svijetu o lakim parama, brzim autima, pištoljima, mafiji te kao takvi krenu radit pizdarije, premlačivati itd.

kako onda očekivati da će zaviditi i čestitati ljudima kaj stuntaju i koji su za to morali vježbati olala, ljudima koji napornim radom i treninzima postižu rezultate ?

Evidentirano
od svih plodova mora, najviše volim kad odojak padne u more

ADAM

• Vozi: pocket po sobi i homdu po dvorištu
« Odgovori #24 : 13. Studeni 2011, 12:53:22 »

Kaj ste vi zabrijali?
kakvi bakrači?
Kakav balkanski mentalitet?
Mislite da drugdje ne vole nesreće,prevrtanja,ozljede?
Zakaj bi onda sportske kuće radile priloge sa tim?

Poanta je:

PA JEL STE VIDJELI GDJE ON TO IZVODI? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

U INDIJI !!!!!!!!!!!!!!!

Ljudi napokon vidjeli motor i veći od 125 ccm i pali u extazu
To ti je ko da kod nas na susret netko dofura Y2K i malo pali gumu sa njim ili malo ubrzava  :wink:

Pih,a vi odmah protiv HRVATA- sram vas bilo  :palacdolje:

:mrgreen:
 Str: [1] 2  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.174 sekundi uz 15 upita.