Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 [2]  Sve   Dolje

Autor Tema: Koja smo "mi" fuckin' nezahvalna publika  (Posjeta: 1562 )

KING RR

• Spol: Muški
  • Vozi: stRReetfighteRR fRRom Akashi
Odg: Koja smo "mi" fuckin' nezahvalna publika
« Odgovori #25 : 13. Studeni 2011, 14:08:34 »

Di nestadoše postovi  :misli: 

Čuj ti fore, tu nam prodajete muda pod bubrege ko fol nezahvalni ovaki onaki, a onda pobrišete ono što se realno napiše    :no:

Boli me qrac za nekog orangutana koji izvodi kerefeke na na nekom drlogu   :jesus:   da mu se nebi divio možda ili organiziro priredbu sa recitacijom njemu u čast   :jesus:   ljudi idu i na mjesec pa većinu boli qrac za to   :jesus:  a i svemirci navodno bauljaju po zemlji i isto nas boli qrac    :LOL: :LOL: :LOL:

:mrgreen:

I ako se već trebam nečem divit onda bi to bilo ovo    :jesus:

8)
Evidentirano
Kad sam bio mlad mislio sam da je novac najvažnija stvar u životu.. sad kad sam ostario znam da jest !!

tutankamon

« Odgovori #26 : 13. Studeni 2011, 19:51:01 »

I ako se već trebam nečem divit onda bi to bilo ovo    :jesus:

http://www.youtube.com/watch?v=LyHFfbwd_KE        8)

kawasaki? :mrgreen:
Evidentirano
Nalazite se na moderatorskoj listi praćenja. :LOL:

mate

• Administrator
« Odgovori #27 : 13. Studeni 2011, 20:12:48 »

Bezvezan rezervar, grga to napravi 100 puta bolje. :mrgreen:

Što se tiče teme, uvijek velim da ja nisam pravi Hrvat: ne znam voditi zemlju bolje od svih premijera, ne znam o nogometu više od Bilića i piva mi nije mjerna jedinica. :mrgreen:

Evidentirano

KING RR

• Vozi: stRReetfighteRR fRRom Akashi
« Odgovori #28 : 13. Studeni 2011, 20:33:33 »

Bezvezan rezervar, grga to napravi 100 puta bolje. :mrgreen:

Što se tiče teme, uvijek velim da ja nisam pravi Hrvat: ne znam voditi zemlju bolje od svih premijera, ne znam o nogometu više od Bilića i piva mi nije mjerna jedinica. :mrgreen:

Nemislim na rezervar ni na taj drlog od nazovi motora nego na alat, rad i volju što se nekom da zajebavat sa tim   8)
Evidentirano
Kad sam bio mlad mislio sam da je novac najvažnija stvar u životu.. sad kad sam ostario znam da jest !!

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
  • Vozi: honda cbx 550 F1
« Odgovori #29 : 13. Studeni 2011, 21:28:18 »

Nemislim na rezervar ni na taj drlog od nazovi motora nego na alat, rad i volju što se nekom da zajebavat sa tim   8)

Ma gledajući u pravu si jer kad bi i ovaj bio na prodaju kod nas - bilo bi ubijanja čovjekovog truda i volje maloumnim pitanjima da bi ga vjerovatmo radije zapalio nego prodao..
Evidentirano
"Ne pišaj mi iza leđa i ne govori mi da pada kiša''    "CALIMERO"   Jedan je Agostini,
Jedan je Fangio,Ostali su proizvod tehničke evolucije.
'' Apartmane i sobe s kupatilom; cijena po masi i dužini osobe ''

sharky969

• *
  • Vozi: eXtremu 125
« Odgovori #30 : 15. Studeni 2011, 09:19:14 »

Haha, takvu publiku ja zovem "mrtva publika"... samo stoje, bleje i nist... ak si vec dosel na neku manifestaciju, pretpostavka je da te bar malo zanima, a u tom slucaju ne vidim razlog da bar pljeskom (ne daj Bože jos kakvim povikom ili zviždukom jer za to bi bilo potrebno previše napora uložit) nagradiš nekog ko se ispred tebe trudi i trga, samo da bi te na neki način zabavil. A slična stvar događa se i na koncertima i slično...  :(
Evidentirano
X3M

Shepa

• Vozi: GS500 K1
« Odgovori #31 : 15. Studeni 2011, 09:54:12 »

Haha, takvu publiku ja zovem "mrtva publika"... samo stoje, bleje i nist... ak si vec dosel na neku manifestaciju, pretpostavka je da te bar malo zanima, a u tom slucaju ne vidim razlog da bar pljeskom (ne daj Bože jos kakvim povikom ili zviždukom jer za to bi bilo potrebno previše napora uložit) nagradiš nekog ko se ispred tebe trudi i trga, samo da bi te na neki način zabavil. A slična stvar događa se i na koncertima i slično...  :(
To je ono... dođeš na koncert Leb i Sol, Stefanovski se cereka ka oni retard iz "Oslobađanja", a praši da iskre lete po gitari...
Ekipa pod binom stoji razvaljenih usta s jezicima do poda...
Nakon koncerta, šetaju ulicom i pričaju "ma neš ti njega, goli kurac, ja to doma odsviram dva puta brže... livom rukom iza leđa".

:mrgreen:
Evidentirano
"Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwyll-llantisiliogogogoch" is the name of a town in North Wales.
The name translates as "The church of St. Mary in the hollow of white hazel trees near the rapid whirlpool by St. Tysilio's of the red cave".

tkubasa

• Vozi: malu plavu...... bold'or-ku
« Odgovori #32 : 15. Studeni 2011, 14:52:35 »

Bolujemo od sindroma "ja sam svjetski prvak a svi ostali mi nisu do jaja". Pogledaj malo po forumu, tisuće najboljih i najbržih bajkera a kamoli ostali koji fakat nisu sjeli na dva kotača osim na dječje bicikle. Zato se ne cijene godine vježbanja, truda i razbijanja
A mjerilo na raznim "predstavama" je univerzalno - Vidio sam bolje na YoutTube-u! Od tud nam i krene problem jer svi žive prek neta i kompova. Zato i imaš bajkere koji skuterima prestižu R-ove nakon par mjeseci vožnje ili im smeta vjetar na nakedima :LOL: Na netu valjda ne piše da na motoru puše vjetar kad voziš :palacgore:

potpis....  definitivno.... rekao bi covijek da oni koji su to probali, koji su se ko mulci rusili, i padali sa raznoraznih apenca da ce doc i bit publika, podrzat nekog koji je puno vise truda i volje dao u to... a mozda i jesu, ali ih je toliko mali broj da ih se ni ne cuje, danas smo svi majstori ako pitamo nekog na forumu kako ovo, kako ono....

definitivno zivimo u svijetu sminke i najbitnije je kako nas drugi vide, i da budemo vidjeni.... nova sportiva, skuplja od cijelog voznog parka prosjecne hr familije (cak iznad prosjeka) kaciga cuva lakat, djozle na licu, pripadajuca oprema, i spaljena guma na svakom drugom semaforu... jer ipak su to pile preko 100 i kusur konja.... moraju negdje protrcat zivinu, kad je vec autoput pun presretaca, a za lerovanje i oni znaju vec da skodi....   :palacgore:

i na kraju, zna se sa zenke vole, sic mora bit tako oblikovan da savrseno istice doticnu straznjicu... punu celulita....   :mrgreen:
Evidentirano
 Str: 1 [2]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.1 sekundi uz 16 upita.