Bolujemo od sindroma "ja sam svjetski prvak a svi ostali mi nisu do jaja". Pogledaj malo po forumu, tisuće najboljih i najbržih bajkera a kamoli ostali koji fakat nisu sjeli na dva kotača osim na dječje bicikle. Zato se ne cijene godine vježbanja, truda i razbijanja
A mjerilo na raznim "predstavama" je univerzalno - Vidio sam bolje na YoutTube-u! Od tud nam i krene problem jer svi žive prek neta i kompova. Zato i imaš bajkere koji skuterima prestižu R-ove nakon par mjeseci vožnje ili im smeta vjetar na nakedima
Na netu valjda ne piše da na motoru puše vjetar kad voziš 
potpis.... definitivno.... rekao bi covijek da oni koji su to probali, koji su se ko mulci rusili, i padali sa raznoraznih apenca da ce doc i bit publika, podrzat nekog koji je puno vise truda i volje dao u to... a mozda i jesu, ali ih je toliko mali broj da ih se ni ne cuje, danas smo svi majstori ako pitamo nekog na forumu kako ovo, kako ono....
definitivno zivimo u svijetu sminke i najbitnije je kako nas drugi vide, i da budemo vidjeni.... nova sportiva, skuplja od cijelog voznog parka prosjecne hr familije (cak iznad prosjeka) kaciga cuva lakat, djozle na licu, pripadajuca oprema, i spaljena guma na svakom drugom semaforu... jer ipak su to pile preko 100 i kusur konja.... moraju negdje protrcat zivinu, kad je vec autoput pun presretaca, a za lerovanje i oni znaju vec da skodi....

i na kraju, zna se sa zenke vole, sic mora bit tako oblikovan da savrseno istice doticnu straznjicu... punu celulita....