Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 ... 10 11 [12]   Dolje

Autor Tema: Motorkote dodatak uljima  (Posjeta: 7592 )

ZoltanBB

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: KTM 990S
Odg: Motorkote dodatak uljima
« Odgovori #275 : 29. Studeni 2011, 18:25:38 »

Nije, temperatura vode i ulja je uvijek 90oC kod večine vozila. Ako je viša znači da hlađenje ne valja. U testu se nije cijela količina ulja zagrijala nego samo na mjestu kontakta, a i voda se u motorima / autima hladi, šta ne...  :wink:
Sumnja u brzinu zagrijavanja metala koji se tare je neosnovana, si probao kad bušiti metal visokim okretajima bez emulzije.  :mrgreen:

Jasno, jasno, temperatura ulja cijelo vrijeme varira između sobne temperature u spremištu i 90oC na kotačiću.  :LOL:  :LOL:  :LOL:

trajnost
Ništa nije vječno pa ni taj aditiv, a nije niti rečeno da je trajan.

Jebote ako stvarno neću otići po fleksericu i napraviti još jedan ovakav test. Pogotovo me oduševilo kad je momak malo zagrijao materijal na 4:30.  :LOL:  :LOL:  :LOL:

Evidentirano
Zoltan | Varazdin

Lovro Vz

• Vozi: bez motora, trenutno, tražim nešt pametnog
« Odgovori #276 : 29. Studeni 2011, 23:19:14 »

mašine na cross i hard enduro vozilima se vole jako često razletiti...pošto nešt slično imam doma u garaži trenutno vjerujem da nebi škodilo, pa ak napravi 30rh više prije nek se razleti za 150kn- SUPER STVAR
Sad, jel tko to isprobaval na ovim cross mašinama nek javi detalje, i negdi piše da je problem kuplung....ili da nije, da se veže na metal tako nešto...pratim.. :D
Isto tak, od LiquiMolly uzel pred par godina onu keramiku kaj se ulije u motor...trošil auto nešto ulja na početku kad ga uzeli sa 160000, prodal tog passata TDI sa 290000km i tvrdim da je motor najbolji dio tog automobila, potrošnja ulja se smanjila, sve skupa pola litre u servisnom intervalu od 10000km, nerijetko i  11-12000km s uljem. Kaj se tiče keramike super zadovoljan, na etiketi je pisalo da ne ide u ulja motora sa mokrim kvačilom pa naravno da nisam eksperimentiral s motorkotačem
Evidentirano
Umjereno uzivanje u vinu ne moze skoditi ni u najvecim kolicinama
za svako rješenje žene imaju problem
Ak' si hoću popiti gemišt to je moja privatna stvar

strasilo

• šafran
  • Vozi: egzotičnu Suzu i najbržeg pocketa u Požegi
« Odgovori #277 : 30. Studeni 2011, 08:20:47 »

Jebote ako stvarno neću otići po fleksericu i napraviti još jedan ovakav test. Pogotovo me oduševilo kad je momak malo zagrijao materijal na 4:30.  :LOL:  :LOL:  :LOL:

http://youtu.be/Ne7ayhPVVYY

po ovome se jasno vidi da se u mašinu može sipati i šampon ..... preporuka je head&sholder ... ako sam dobro vidio ...  8)
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

Shepa

• Vozi: GS500 K1
« Odgovori #278 : 30. Studeni 2011, 08:42:20 »

po ovome se jasno vidi da se u mašinu može sipati i šampon ..... preporuka je head&sholder ... ako sam dobro vidio ...  8)
Zapravo ne, jer previše dimi, pa bi se stvorile naslage na ventilima.
Ali bar ne bi bilo peruti po mašini.  :mrgreen:
Evidentirano
"Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwyll-llantisiliogogogoch" is the name of a town in North Wales.
The name translates as "The church of St. Mary in the hollow of white hazel trees near the rapid whirlpool by St. Tysilio's of the red cave".

M900

• Vozi: VELIKI BRAT VIDI...
« Odgovori #279 : 30. Studeni 2011, 09:36:35 »

Head & shoulders prolazi na reichert testu, ali ostaje pitanje dali Motorkote uklanja prhut  ?
Evidentirano
God must have been an engineer....who else would put a waste disposal unit next to a Reproduction Plant???

AnteK

• Vozi: XTZ 680 Tenere
« Odgovori #280 : 30. Studeni 2011, 13:25:57 »

Head & shoulders prolazi na reichert testu, ali ostaje pitanje dali Motorkote uklanja prhut  ?

Pa aditiraš Head&shoulders sa Motorkote i riješio si sve probleme! :palacgore:
Evidentirano
U bejrutu arapi kipara u tur jebu. Bolje da su konjaka nam dali, nego sise kad smo bili mali!

BikerHR

• **
  • Vozi: KLE 650 Versys
« Odgovori #281 : 30. Studeni 2011, 22:47:24 »

Bljak, kakvi amateri...  :LOL: jedino trovremenski Taft vam uz dugotrajnu zaštitu motora omogućuje potpunu slobodu oblikovanja i maksimalnu zaštitu radilice, pri svakom vremenu i svaki dan, bilo na poslu ili zabavi.
Evidentirano
"Ponosni član SKQJ-a: ovo što pišeš već PREDSTAVLJA KAZNENO DJELO opisano HRVATSKIM kaznenim zakonom, a koje se progoni po službenoj dužnosti."

Lovro Vz

• Vozi: bez motora, trenutno, tražim nešt pametnog
« Odgovori #282 : 01. Prosinac 2011, 15:10:12 »

di je moderator da obriše ovakve gluposti i pizdarije tipa H&Shoulders
Evidentirano
Umjereno uzivanje u vinu ne moze skoditi ni u najvecim kolicinama
za svako rješenje žene imaju problem
Ak' si hoću popiti gemišt to je moja privatna stvar

Sip

• Vozi: Snove
« Odgovori #283 : 01. Prosinac 2011, 15:11:38 »

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kako da obrise, pa isto ti je i sa motorkoteom :shock:
Evidentirano
ONE MAN, ONE BIKE, ONE REASON

EVERYDAY IS A RACE DAY

Brutall

• **
  • Vozi: kam se po birtijama
« Odgovori #284 : 01. Prosinac 2011, 16:45:18 »

eno ga tamo, piše gluposti i pizdarije tipa head & shoulders!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Evidentirano
-- .. ... .-.. .. ... / -.. .- / ... .. / .--. .- -- . - .- -. / .--- . .-. / ... .. / ... -.- ..- --.. .. --- / ... - .- / .--. .. ... .?

cRuNk

• Vozi: `08 CBR 600 RR
« Odgovori #285 : 01. Prosinac 2011, 16:47:44 »

Head and Shoulders je prikladniji temi nego sto mislis...

uostalom sredstva protiv gubljenja kose itd... sta mislis zasto jos uvijek ljudi hodaju celavi? A opet se prodaje  :LOL:

Evidentirano
Jos malo pa i ja bRRz

M900

• Vozi: VELIKI BRAT VIDI...
« Odgovori #286 : 01. Prosinac 2011, 19:32:17 »

Head and Shoulders je prikladniji temi nego sto mislis...

uostalom sredstva protiv gubljenja kose itd... sta mislis zasto jos uvijek ljudi hodaju celavi? A opet se prodaje  :LOL:

Krenuli smo u krug  :mrgreen:
http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,218711.msg3307441.html#msg3307441
Evidentirano
God must have been an engineer....who else would put a waste disposal unit next to a Reproduction Plant???

AnteK

• Vozi: XTZ 680 Tenere
« Odgovori #287 : 01. Prosinac 2011, 20:32:27 »

A lijepo je onaj naš glumac objasnio vrste ćelavosti i što je uzrok... :mrgreen:
Evidentirano
U bejrutu arapi kipara u tur jebu. Bolje da su konjaka nam dali, nego sise kad smo bili mali!

Johnny 1

• *
  • Vozi: CBR 1000 RR,05
« Odgovori #288 : 18. Prosinac 2011, 11:19:32 »

Evo,da zatvorimo ovu sjajnu temu (hvala, Šepić),i vidimo pluseve i minuse za Motorkote 100:-Plusevi-HRPA POZITIVNIH ISKUSTAVA   :palacgore:                                           
                                                                                                                                  -Minusi-SKEPTICIZAM I PREDRASUDE (a moj motor to ne doživljava)  :palacdolje:
  Zato,kupujem i stavljam to u motor i u auto !Našao sam lika koji je prešao 63000 km sa XX-om i Motorkote-om u mašini i nakon rastavljanja izvrsno stanje dijelova !! :palacgore:Serviser kojem vjerujem preporučuje stavljanje tog aditiva i garantira povećanje KS...Bio sam teški protivnik takvih stvari,ali minusa nema...
                                      MOTORKOTE 100- :rock: :naklon:
Evidentirano
Da,to je moj motor...ne,ne možeš ga voziti

3alfa3

• Vozi: Z750 '10
« Odgovori #289 : 18. Prosinac 2011, 11:22:01 »

Našao sam lika koji je prešao 63000 km sa XX-om i Motorkote-om u mašini i nakon rastavljanja izvrsno stanje dijelova !!

U Njemackoj su na maraton testu ZZR1400 nakon 100.000km otvorili mashinu i stanje je bilo izvrsno. Nisu koristeni nikakvi dodaci uljima.  :mrgreen:
Evidentirano
A weekend wasted isn't a wasted weekend

BIKERZZR1400

• Vozi: KAWASAKI ZZR 1400
« Odgovori #290 : 18. Prosinac 2011, 11:28:54 »

U Njemackoj su na maraton testu ZZR1400 nakon 100.000km otvorili mashinu i stanje je bilo izvrsno. Nisu koristeni nikakvi dodaci uljima.  :mrgreen:
Slažem se j..o dodatke.
Evidentirano

strasilo

• šafran
  • Vozi: egzotičnu Suzu i najbržeg pocketa u Požegi
« Odgovori #291 : 18. Prosinac 2011, 11:35:51 »

Evo,da zatvorimo ovu sjajnu temu (hvala, Šepić),i vidimo pluseve i minuse za Motorkote 100:-Plusevi-HRPA POZITIVNIH ISKUSTAVA   :palacgore:                                           
                                                                                                                                  -Minusi-SKEPTICIZAM I PREDRASUDE (a moj motor to ne doživljava)  :palacdolje:
  Zato,kupujem i stavljam to u motor i u auto !Našao sam lika koji je prešao 63000 km sa XX-om i Motorkote-om u mašini i nakon rastavljanja izvrsno stanje dijelova !! :palacgore:Serviser kojem vjerujem preporučuje stavljanje tog aditiva i garantira povećanje KS...Bio sam teški protivnik takvih stvari,ali minusa nema...
                                      MOTORKOTE 100- :rock: :naklon:

Nakon 100K km + što je motor kod mene (63 vlasnik) ... rastavio sam kmpletnu mašinu (ja sam, nisam našao nekog lika) i mašina je bila u takvom stanju da sam jednostavno promijenio samo brtve i sve ostalo vratio nazad (karike, leteće, ventile, bregaste .. ITD) ... od aditiva u ulju je bilo prisutna samo kondenzacija vode i benzin kad mi je prelio ...  :LOL: :LOL: ... e da.. i držao sam u ruci jednu praznu flašicu motorkote aditiva... mora da je zato ...  :LOL: :jesus:

a ovdje je prisutno jedino presipanje iz šupljeg u prazno .... jer koliko sam shvatio čitajući postove, niti jedni niti drugi neće one treće uvjeriti u nešto četvrto ...

Tako da bi bilo najbolje da jednostavno pustimo Šepića da reklamira proizvod, a onaj tko će sipati neka sipa, tko neće, nemora...  :palacgore: :palacgore:
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL
 Str: 1 ... 10 11 [12]   Gore

Stranica je generirana za 0.135 sekundi uz 15 upita.