Evo,da zatvorimo ovu sjajnu temu (hvala, Šepić),i vidimo pluseve i minuse za Motorkote 100:-Plusevi-HRPA POZITIVNIH ISKUSTAVA
-Minusi-SKEPTICIZAM I PREDRASUDE (a moj motor to ne doživljava) 
Zato,kupujem i stavljam to u motor i u auto !Našao sam lika koji je prešao 63000 km sa XX-om i Motorkote-om u mašini i nakon rastavljanja izvrsno stanje dijelova !! :palacgore:Serviser kojem vjerujem preporučuje stavljanje tog aditiva i garantira povećanje KS...Bio sam teški protivnik takvih stvari,ali minusa nema...
MOTORKOTE 100-

Nakon 100K km + što je motor kod mene (63 vlasnik) ... rastavio sam kmpletnu mašinu (ja sam, nisam našao nekog lika) i mašina je bila u takvom stanju da sam jednostavno promijenio samo brtve i sve ostalo vratio nazad (karike, leteće, ventile, bregaste .. ITD) ... od aditiva u ulju je bilo prisutna samo kondenzacija vode i benzin kad mi je prelio ...

... e da.. i držao sam u ruci jednu praznu flašicu motorkote aditiva... mora da je zato ...

a ovdje je prisutno jedino presipanje iz šupljeg u prazno .... jer koliko sam shvatio čitajući postove, niti jedni niti drugi neće one treće uvjeriti u nešto četvrto ...
Tako da bi bilo najbolje da jednostavno pustimo Šepića da reklamira proizvod, a onaj tko će sipati neka sipa, tko neće, nemora...