Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1] 2  Sve   Dolje

Autor Tema: MOLIM pomoć ljudi // ZX6R '05/'06 ili ZX6R '07/'08 ili GSXR 600 '06/'07 // HVALA  (Posjeta: 2188 )

Brrrm

• *
  • Spol: Muški
  • Vozi: RSV 1000'06R

Kao prvo pozdrav svima! (novi sam na forumu)
Ovako,dakle kupujem rabljeni r motor u klasi 600 i da sad ne kompliciram zašto baš ta trojica, nakon sati i sati provedenih surfajući ne mogu se pomaknuti ni milimetar dalje da suzim izbor između ovo troje. Pročitao sam stvarno brda i doline,uključujući i ovaj forum i nisam našao ništa što bi presudilo. Čim više čitam manje znam i počinjem lagano ludit  :?
Nemam nikog koga poznajem da konkretno pitam za mišljenje,pa sam se odlučio registrirat i upitati za pomoć nekog od vas koji mi možda može pomoći, a vjerujem da vas takvih ovdje ima.

Nisam početnik,motora sam se navozio svakakvih od kad znam za sebe,50,80,125ccm. "velike pile" sam tu i tamo isprobao od prijatelja (uglavnom krame :D),ali posjedovao nisam nikad,imam A kat. 10 godina i ne nedostaje mi hladne glave,tako da molim da se probaju suzdrzat oni s lekcijama. :wink:

Motor bih uglavnom koristio za na posao (20km) vikend vožnje i vjerojatno rijetko koje putovanje ili odlazak na stazu. Zanima me samo R i ništa više!
Lova koju mislim dat: bilo bi idealno 40 000 kn ili manje ako se nađe, za neki očuvan primjerak, eventualno neko razvlačenje do max 6000 EUR, ali to bi moralo biti nešto extra. Opremu imam svu,tako da je sve ovo lova samo za motor i eventualno prijenos.

Di je problem? =>

Kawasaki ZX6R '05/'06 - najljepši mi je od trojice (barem od napred), sa dodatnih 36ccm ima bolji odaziv na manjim okretajima pa je bolji za moju namjenu (ulica), najglomazniji je što mi se također sviđa / ne sviđa mi se jel je starije godište pa time i veća vjerojatnost da naletim na mačka u vreči :S

Kawasaki ZX6R '07/'08 - koliko vidim po oglasnicima,praktički se za iste novce koje bih dao za model 636 može kupiti ovaj novijeg godišta pa bi bilo logično time i bolji model od starog,međutim ne sviđa mi se što sam pročitao da je ovaj više namjenjen za stazu,da je puuno neudobniji za vožnju cestom od prethodnika i također s manje kubika nema onu snagu na manjim okretajima,znači za užitak treba više posegnut za okretajima,time i većom brzinom,a time i rizičnijoj vožnji za npr. grad. Ne znam kolko se osjeti ta veča snaga na manjim okretajima u praksi i jel to uopće vrijedno spomena za prosječnog vozača. U svemu ostalom što sam pročitao mi se noviji model naravno više sviđa,osim što sam pročitao da se navodno više kvari,pa molim ako neko ima kakvu informaciju...

Suzuki GSXR-600 '06/'07 - također izgleda odlično, od pročitanog mi se sviđa što je navodno najviše pogodan za cestu,od udobnosti sjedala,ovjesa i lakoće upravljanja. Jeli stvarno tolka razlika u lakoći upravljanja naspram zxr-a '07/'08 s obzirom da su to dva motora iste klase i trebala bi biti različiti samo u nekim nijansama ili..  :misli: / e sad,Kawa ima zelenu boju koja mi se bolesno sviđa i Suzuki se po mojem ukusu s nijednom varijantom tu ne može mjeriti s njima.

I tako mi se zbog sveg tog trenutno moja odluka čini stvaaarno daleko...

Hvala vam na čitanju,veselim se odgovorima!  :palacgore:
Evidentirano

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
  • Vozi: honda cbx 550 F1

Malo si promašio ali neka se čuje koji veseli komentar.
Evidentirano
"Ne pišaj mi iza leđa i ne govori mi da pada kiša''    "CALIMERO"   Jedan je Agostini,
Jedan je Fangio,Ostali su proizvod tehničke evolucije.
'' Apartmane i sobe s kupatilom; cijena po masi i dužini osobe ''

mate

• Administrator

Pročitao sam stvarno brda i doline,uključujući i ovaj forum i nisam našao ništa što bi presudilo. Čim više čitam manje znam i počinjem lagano ludit  :?

A zašto misliš da bi tu našao nešto što bi presudilo?
Evidentirano

Skripter

• **
  • Vozi: Kawasaki ZX-9R

veselim se odgovorima!  :palacgore:

Brzo buš se predomislil.
(nije OFF nego prijateljski savjet).
Evidentirano
Bez komentara

Brrrm

• *

A zašto misliš da bi tu našao nešto što bi presudilo?

Nisam našao ništa o usporedbi između konkretno ta dva ili tri motocikla. Ako postoji netko tko je isprobao dva ili sva tri, rado bih čuo mišljenje i usporedbu. Ako je to previše ili je iritantno onda može delete.
Evidentirano

OldBoy

• Vozi: yamaha FZR1000

...prvi si sa takvim pitanjem, i na pravom si ga mjestu postavio. Kamo sreće da su svi ko, ti i da se prije kupnje motora obrate forumu za mišljenje. 
Evidentirano
Some people call me the space cowboy,
Some other call me the gangster of love...

mate

• Administrator

Nisam našao ništa o usporedbi između konkretno ta dva ili tri motocikla. Ako postoji netko tko je isprobao dva ili sva tri, rado bih čuo mišljenje i usporedbu. Ako je to previše ili je iritantno onda može delete.

I da si našao nešto usporedno opet bi bio na početku, jedini pametni savjet je da uzmeš onog u najboljem stanju, sve ostalo je filozofiranje. A filozofiranje iritira, zato su postani ovakvi odgovori, ne zato što ti netko ne bi htio pomoći.
Evidentirano

vanir

• **
  • Vozi: cbr600rrrrrrrr

Nisam našao ništa o usporedbi između konkretno ta dva ili tri motocikla. Ako postoji netko tko je isprobao dva ili sva tri, rado bih čuo mišljenje i usporedbu.

probaj sva tri osobno,bar je moj savjet,i uzmes koji ti vise odgovara.pametno je citati i saznati sve o modelima,ali tako mozes u nedogled vagati.
netko voli kawu,netko suzu,ipak ces uzeti ono sto ti zelis,a i to su sve odlicni motori.
Evidentirano
"poslije mnogo rakije i vina,je li bolja kurva ili cura fina"

kresho777

• **
  • Vozi: CRVENI EF-ZE ES

Tako je! Kupi si onog kojeg nađeš u najboljem stanju i koji ti se od njih najviše sviđa!
Ili to ili kupi R6!  :mrgreen:
Evidentirano

Brrrm

• *

probaj sva tri osobno,bar je moj savjet,i uzmes koji ti vise odgovara.pametno je citati i saznati sve o modelima,ali tako mozes u nedogled vagati.
netko voli kawu,netko suzu,ipak ces uzeti ono sto ti zelis,a i to su sve odlicni motori.

Naravno,probat ću sva tri osobno,ali nije to to dok dođeš kupit motor i imaš 3 min da probaš, zato sam i pitao ovdje da prije kupnje eventualno saznam nešto više. Hvala
Evidentirano

Rajić

• Ko to mene g'eda?
  • Vozi: HooooooondA 919

Naravno,probat ću sva tri osobno,ali nije to to dok dođeš kupit motor i imaš 3 min da probaš, zato sam i pitao ovdje da prije kupnje eventualno saznam nešto više. Hvala

Na krivom mjestu u krivo vrijeme  :no:
Evidentirano

live-for-ride

• Vozi: Nikolinu

kupi noviju zx6R, stavi naprijed zub manje. Eto ti razlike u odazivu na gas. Imaš noviji motor, kasnije ga je lakše prodat.

zokx

• Vozi: BMW K1200R Sport

Malo si u kontradikciji sa stavom "hoću samo R" i želje za cestovnom vožnjom, udobnosti i slično. Ti bi da se vidi R a da ustvari voziš F.  :mrgreen: Pa nije sramota kupiti F varijante u 600 klasi. Svi ih rade, sličnih su karakteristika i gabarita a ispeglani za grad i commute. Ja bi ti preporučio tako nešto jer kod kupnje bilo motora, bilo opreme za motor, guma i slično moraš biti prvenstveno iskren prema samom sebi. Kad to savladaš bit ćeš neizmjerno sretan i zadovoljan izborom. Ovako ćeš kupit ljutu R pilu sa kojom ćeš se grbit do posla, mučit po gradu, a zašto..
Evidentirano

Hrvoje

• Najbolji forumaš 2008. Offtopic master 2006.&2007.
  • Vozi: CBR 1000RR- do jaja!

Ja jesam klasa hobit, ali nikada nisam primjetio da je R neudobniji za cestovnu vožnju od npr. nakeda, iskreno rečeno i po gradu mi nije nikakav problem. Tako da, na moju sreću, ne shvaćam to kompliciranje. Ako želiš savršenu udobnost, neki mercedes S klase bi možda bio blizu tog ideala.
Ali dobro, to sam samo ja... :mrgreen:
« Zadnja izmjena: 14. Studeni 2011, 09:06:00 Hrvoje »
Evidentirano
SMRT RIŠPEKTU, SLOBODA NARODU! Live free or diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie

Svi lažu

Shepa

• Vozi: GS500 K1

Čemu samozavaravanje, ti zapravo želiš Repsol CBR1000RR 2005. godina, 15-20 tisuća km.
5500€

Kad shvatiš da sam u pravu, dam ti broj na PP.

:mrgreen:
« Zadnja izmjena: 14. Studeni 2011, 21:51:44 Shepa »
Evidentirano
"Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwyll-llantisiliogogogoch" is the name of a town in North Wales.
The name translates as "The church of St. Mary in the hollow of white hazel trees near the rapid whirlpool by St. Tysilio's of the red cave".

OldBoy

• Vozi: yamaha FZR1000

...udobnost na motoru je nespojiva s logikom. Ja sam rekao. Haugh  :mrgreen:...
Evidentirano
Some people call me the space cowboy,
Some other call me the gangster of love...

cdawg

• Vozi: XVS 950

ja sam sa svakim kawcem imao problema, uključujući i 636 2006.
kao prvo, kupio sam ih jer su bili najjeftiniji, ali zelena hrpa dreka kod mene više ne nalazi mjesto.

GSXR sada i uvijek  :palacgore:
Evidentirano
48. posjet gRRobniku - 1:19:038, ali snimka mi je na tavanu koji je izgorio u poplavi u zagorju prošle zime dok sam bio na kanarskim otocima na skijanju...

Super Jura

• Vozi: GSA, Versys

...udobnost na motoru je nespojiva s logikom. Ja sam rekao. Haugh  :mrgreen:...

ali možeš birati između loše, lošije i očajne (ne)udobnosti  :mrgreen:
Evidentirano
Odbacivanje tuđeg stava kao apriori neispravnog je osnov demokratije, i bojim se da je promatranje tuđih gledišta kao da su legitimna, ili ne daj bože usvajanje drugačijeg stava, to jest priznavanje da je neko drugi u pravu prečica ka komunizmu, odnosno fašizmu

thule_5689

• **
  • Vozi: CBR 600RR HANNspree, Pegaso 650

ja sam sa svakim kawcem imao problema, uključujući i 636 2006.
kao prvo, kupio sam ih jer su bili najjeftiniji, ali zelena hrpa dreka kod mene više ne nalazi mjesto.

GSXR sada i uvijek  :palacgore:
ajme, ako te Lavado čuje :LOL:

bmw m 5

• Najbolji forumaš 2009. HONDA HRC TEAM
  • Vozi: se VTR SP 01

samo da se nadovezem glede suzukija....k6 i k7 su jaaako razliciti motori...pocevsi od vanjskog izgleda pa do tehnickih poboljsanja.... :wink:

k6 mozes naci relativno povoljno...dok k7/k8 drze jos uvijek dobro cijenu...
Evidentirano
O&G Team

maRRio 8

samo da se nadovezem glede suzukija....k6 i k7 su jaaako razliciti motori...pocevsi od vanjskog izgleda pa do tehnickih poboljsanja.... :wink:

k6 mozes naci relativno povoljno...dok k7/k8 drze jos uvijek dobro cijenu...
Zajebo si se, jakooo. :wink:

Priča se o 600, ne 1000.
Evidentirano

passenger

• **
  • Vozi: GSX 1300BK

moj glas suzukiju :palacgore:
Evidentirano
kad nenavigajem po moru,onda navigajem po ....... ``KO  TO  MORE``.......crknut al ne molat (suzukija naravno)

zaroz

• **
  • Vozi: yamahu

Slazem se da treba gledati stanje prije nego marku.ocuvana kawa ce te sigurno sluziti bolje od suzukija koji je u krs stanju...mislim da su svi japanci jako kvalitetni i bila bi ti dobra i yamaha i honda.ovo sto si pricao za snagu u gradu-a sto ce ti?to je grad,ne staza...

Brrrm

• *

Malo si u kontradikciji sa stavom "hoću samo R" i želje za cestovnom vožnjom, udobnosti i slično. Ti bi da se vidi R a da ustvari voziš F.  :mrgreen: Pa nije sramota kupiti F varijante u 600 klasi. Svi ih rade, sličnih su karakteristika i gabarita a ispeglani za grad i commute. Ja bi ti preporučio tako nešto jer kod kupnje bilo motora, bilo opreme za motor, guma i slično moraš biti prvenstveno iskren prema samom sebi. Kad to savladaš bit ćeš neizmjerno sretan i zadovoljan izborom. Ovako ćeš kupit ljutu R pilu sa kojom ćeš se grbit do posla, mučit po gradu, a zašto..
Samo R zato jel mi nijedan F ne izgleda privlačno i sa zadovoljstvom
ću žrtvovat tu razliku na uštrp udobnosti. Nego čitao sam za noviji zx6r da je značajno tvrđi,pa možda i to na kraju presudi.
Evidentirano

Brrrm

• *

Ja jesam klasa hobit, ali nikada nisam primjetio da je R neudobniji za cestovnu vožnju od npr. nakeda, iskreno rečeno i po gradu mi nije nikakav problem. Tako da, na moju sreću, ne shvaćam to kompliciranje. Ako želiš savršenu udobnost, neki mercedes S klase bi možda bio blizu tog ideala.
Ali dobro, to sam samo ja... :mrgreen:
O.K. Ako ti ne vidiš nikakvi problem u vožnji R-a cestom/gradom u udnosu na npr. nakeda onda je to za mene jako korisna informacija,jel moras razumijeti da nisam imao prilike probati. Hvala
Evidentirano
 Str: [1] 2  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.18 sekundi uz 16 upita.